Оцена Теме:
  • 2 Гласов(а) - 3 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Vojna Parada
#71

У доба Отаџбинског рата Руски Народ се вратио традицији својих предака па су тако враћена и многа одликовања из прошлости, О ЧЕМУ СРБИН ПОД ТИТОВСКОМ ОКУПАЦИЈОМ НИЈЕ СМЕО НИ ДА САЊА!!!.

Рецимо Стаљин је, гледајући параду војске и добровољачких дивизија које су са Црвеног трга марширале право на фронт на прилазима граду, свој гопвор завршио речима :

Цитат:" Нека нас у овом рату надахњују мужевни и јуначки ликови наших великих предака : Александра Невског, Димитрија Донског, Кузме Мињина, Димитрија Пожарског, Александра Суворова и Михајла Кутузова!"
( Ј. В. Стаљин , Ратни говори )

Кратко по завршетку победоносног рата Стаљин је славећи победу у Кремљу 24. маја 1945-е држећи здравицу Руском Народу рекао :

Цитат:" Наша влада починила је немало грешака, а 1941-е и 1942-е године наша је ситуација била на тренутке очајна. Наша се војска повлачила, јер јој ништа друго није преостајало. Неки други народ, другачији од нашег, можда би рекао влади : - Нисте испунили наша очекивања. Нисте оправдали наше наде. Идите, а ми ћемо довести другу владу која ће склопити мир са Немачком... - Али руски народ није изабрао тај пут... Хвала руском народу на поверењу( које нам је указао)".
( Ј. В. Стаљин, Ратни говори)

Да би могло уопште да се схвати разлика између два режима, СТАЉИНСКОГ БОНАПАРТИЗМА и ТИТОВСКОГ КОМУНО-САТАНИЗМА, ми смо дали ође како би изгледао Амброзов говор да су титоизам и стаљинизам били једно исто, па каже:

Хтјео бих да дигнем чашу на здравље свих наших народа и народности, и прије свега српског народа.

Пијем прије свега за здравље српског народа зато што је он најзначајнија нација од свих нација које улазе у састав Југославије.

Дижем чашу на здравље српског народа зато што је у овом рату заслужио свеопште признање као руководећа сила Југославије међу свим народима наше земље.

Дижем чашу на здравље српског народа не само зато што је он руководећи народ, већ и зато што има бистар ум, непоколебљив карактер и истрајност.

Наша Народноослободилачка борба је имала много грешака, било је тренутака безизлазног положаја током 1941-1942. године када се наша војска повлачила зато што другог излаза није било. Неки други народ би могао рећи: нисте оправдали наша очекивања, одлазите, поставићемо друго руководство које ће склопити мир са Немачком и обезбедити нам миран живот.

Али српски народ се није определио за то, пошто је веровао у исправност политике своје партије и определио се за жртве како би обезбедио пораз Немачке. И показало се да је то поверење српског народа у своје руководство представљало ону пресудну снагу која је омогућила историјску победу над непријатељем човечанства - над фашизмом.

Хвала му, хвала Српском Народу на том поверењу!

Наздрављам Српском Народу!


Даклем ми смо намерно ставили Стаљинову здравицу Руском Народу у Титина уста!

Међутим!

Зна сваки титовац-шугословен старије генерације добро свог вољеног Маршала као и да би тај трбати, пегави па колмовани вишеструки шпиле и похрваћени мађарски чифутин из Сегедина, радије го*фно пој'о и језик прегриз'о пре него што би овако наздравио Србском Роду!

Еве га линак и ође, па каже Страшни Брка:

https://www.youtube.com/watch?v=kL3SbJY_5vc

Понављамо дакле да смо ово навели само зато да дискути као 'ерцеговац и Громовник једаред схвате разлику између ПРО-РУСКОГ БОНАПАРТИЗМА и ЦЕЗАРИЗМА Страшног Брке, и АНТИ-СРБСКОГ КОМУНО-САТАНИЗМА пегавог мађарског чифутина и аустро-угарског фелдвебела из домобранске „Вражје дивизије”, Јосипа Амброз-Броза Тита!

Тако ће ваљда једном да схвате и разлику и између руске и шугословенске петокраке као и између руске војне шапке и титовке (у коју се пос*ерем), иако се исте на први поглед личе к'о јаје јајету!

Међутим!

Има туна и други поглед, рецимо шта би било с'нами Србима да је Страшни Брка упао у СФР Шугославију оне 48-е и доделио пегавом па колмованом метак у задригли потиљак!

Ми овако аматерски, сматрамо да нам не би било лако, нит'би могли да се пувамо са високим стандардом који смо набијали нанос поробљеној Браћи у СССР-у!

Није ником био живот мед и млеко под Страшним Брком, факат!

Међутим!

Скоро 100 посто смо сигурни да би се десило и ово:

1.
Ћирилица би била званично писмо све до Словеније и даљше!

2.
Све унијатске „цркве” би биле одузете од кримо-католика све тамо до Жумберка, па би Страшни Брка именов'о своје попове Православне да туна службу служе, баш као у Румунији и такозваној „украјини”.

3.
Од усташе не би ни уво остало, какав Блајбург, то би преостали потомци усташа славили као лепу шетњу!

4.
Преостале потурице које страшни Брка не би раселио до Сибира, би се увеле у ред, доообро би искијале СС-ханџар дивизију, ћирилицом би се писали и Србско Име славили! Не заборавимо да у Русији мелеони разних масљемана и монгола који изгледају к'о да их је неко звекн'о љопатом у лице одмах по рођењу, и дан-дањи само руски говоре и пишу!

5.
Жваљави шифтари би масовно зажалили и што су се родили због СС-Скендербег дивизије, и ни једног на Космету не би остало но све преко Проклетија у НР Аљбанију јербо расељавање сточним вагонима јесте неоспорно специјалитет Страшног Брке!

6.
Нове генерације Срба би одрастале учећи Руски Језик и читајући руске класике уместо што су читале америчке стрипове, гледали каубојске филмове и цупкале по такту музике америчких чамуга „клати се ваљај”(у преводу рок'н рол)!

Све у свему, Србски Народ би пад комунизма дочекао спремније, били бисмо сиромашни (а к'о да смо били богати у време титића без покрића) и сигурно не бисмо били оволико духовно сакати као данас, нит'би постојало и „т” од титоиста!

Од нас толичко!

Ми рекосмо и Душу спасисмо!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори
#72

Хтедох да погледам на ТВ ову параду али не вреди. Од ТВ ме отера наш врли председник "четнички" војвода. Стрпа човек у исти кош Путника, Мишића, Степу, Бојовића и Кочу Поповића.
Одговори
#73

(16-10-2014, 04:31 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  У доба Отаџбинског рата Руски Народ се вратио традицији својих предака па су тако враћена и многа одликовања из прошлости, О ЧЕМУ СРБИН ПОД ТИТОВСКОМ ОКУПАЦИЈОМ НИЈЕ СМЕО НИ ДА САЊА!!!.

Рецимо Стаљин је, гледајући параду војске и добровољачких дивизија које су са Црвеног трга марширале право на фронт на прилазима граду, свој гопвор завршио речима :

Цитат:" Нека нас у овом рату надахњују мужевни и јуначки ликови наших великих предака : Александра Невског, Димитрија Донског, Кузме Мињина, Димитрија Пожарског, Александра Суворова и Михајла Кутузова!"
( Ј. В. Стаљин , Ратни говори )
То ти је као кад би навео да су комунисти овде 1945. славили Божић... И кад би тиме оправдавао њихове злочине.
Мислим да је факат да су комунисти нанели зло Русији и да је зато апсурдно сматрати позитивним њихове лидере.
Одговори
#74

(16-10-2014, 04:16 PM)Милослав Самарџић Пише:  Просветар воли Стаљина, не могу да верујем. Smile
Која ти је логика ту, леба ти?

Опет треба да цртамо!

Прво, није тачно да ми покушавамо да од Стаљина направимо Анђела, из простог разлога што БОНАПАРТИЗАМ као историјска категорија, НИЈЕ позитивна појава са тачке гледишта једног Православног Хришћанина, што ми покушавамо да будемо спотичући се по уској стази овамо доле!

Међутим!

Ми се само трудимо да укажемо србској млађаној наиви ође ДА ОД СВАКОГ ЗЛА ИМА И ГОРЕ, тако да је ван ума да Србину оно што је ГОРЕ може да буде БОЉЕ!

Наш став дакле, у вези са Руском Бонапартистичком Контра-Револуцијом се заснива на ИСТИНИТИМ ИСТОРИЈСКИМ ЧИЊЕНИЦАМА, а то је да је у окупираној Православној Русији у једном моменту дошло до судара између две струје владајућих јудео-бољшевика (њихови заједнички злочини према Руском Народу јесу ДРУГА ТЕМА!)

Ради се наиме о судару две доктрине, од којих се једна (ИНТЕРНАЦИОНАЛИСТИЧКА и ГЛОБАЛИСТИЧКА која је изродила и Тита и титоизам) коју је заступао Бронштајн-Троцки, залагала за:

СВЕТСКУ РЕВОЛУЦИЈУ,

то јест за јуриш за успостављањем светског господства над од кризе 30-их грогираним народима широм планете, па макар за ту идеју погинуо и последњи Рус;

и друга, коју је заступао лукави грузијски Осетин Стаљин, која је лансирала доктрину да најпре треба темељно изградити и ојачати "прву земљу социјализма", довести је до пуне војне и индустријске моћи, па тек онда размишљати о томе како и кад ће Америка и Енглеска "бити земља пролетерска"!

Укратко, Стаљину се није давао тек тако Трон и Жезло Власти освојене од Руског Императора, Власти над највећим богатством ове планете!

ТАКО ЈЕ НАСТАО СТАЉИНСКИ БОНАПАРТИЗАМ УМЕСТО ЈУДЕО-БОЉШЕВИЗМА, НА ИСТИ НАЧИН КАО ШТО ЈЕ ОРИГИНАЛНИ БОНАПАРТИН БОНАПАРТИЗАМ НАСЛЕДИО КРВОЖЕДНУ ФУКАРУ, БЕЗГАЋНИКЕ И ЈАКОБИНЦЕ У ФРАНЦУСКОЈ!

Последично, лукави Осетин је схватио да у тој закулисној борби која се захуктавала, може да победи само и једино уз помоћ НАЈБРОЈНИЈЕГ НАРОДА у ИМПЕРИЈИ-РУСКОГ !

Ето, у томе је тајна Стаљиновог Русизма, лична корист и лична власт, што наравно не негира злочине његове и његове Власти над Руским Народом као целином.

Стаљин дакле, и поред свог очигледно неруског изгледа (изражени НОУЗ-ПРОБЛЕМ и косе монголске очице), ипак...ипак...је својом Руском Доктрином зацементирао превласт Руског Духа у Совјетији-то је чињеница која се не може негирати, као ни ноторна истина да је литерално ОБЕЗГЛАВИО скоро целокупни хазарски јудео-бољшевички естаблишмент како у Совјетији тако касније и у Чешкој, Пољској, Мађарској...сем нажалост, код нас, шаке сиромаха!

То је и био ОСНОВНИ РАЗЛОГ за тако оштар ХЛАДНИ РАТ дојучерашњих „савезника”!

Није Западу било стало до милионских жртава из Руског Народа него што им Брка поби сву њихову пету колону без пардона!!!

Паметном на думање!

Друго, не треба заборавити да је Стаљин студирао Богословију, ЗНАО ЈЕ ЗА МОЋ РУСКОГ ПРАВОСЛАВЉА и, кад су Њемци већ улазили у Москву, кад је остатак некадашње Велике Русије већ био на коленима, у паници и страху Диктатор доводи Руске Свештенике у ровове, доноси Свете Иконе, мења јудео-бољшевичке униформе и враћа сјај Царске Војске, сабље, еполете...једном речју ВЕЧНА РУСИЈА ЈЕ И ИЗ ГРОБА ПРОГОВОРИЛА КРОЗ НОВОУСПОСТАВЉЕНУ РУСКУ БОНАПАРТИСТИЧКУ КОНТРА-РЕВОЛУЦИЈУ!

Цела ова тирада наша има дакле само једну цељ, а то је да се схвати да сваки СССР није ИСТА творевина, баш као што је данас голим оком видљиво да кинески комунизам нема везе са истим из времена Мао-Це-Тунга и Културне Револуције!

Из тог разлога ми и УПОРЕЂУЈЕМО лик и профил СТАЉИНСКОГ ПРО-РУСКОГ БОНАПАРТИЗМА, нарочито крајем рата и касније, са ИЗРАЗИТО АНТИ-СРБСКИМ КОМУНО-САТАНИЗМОМ ВИШЕСТРУКОГ АГЕНТА ЈОСИПА БРОЗ-АМБРОЗА И ЊЕГОВЕ ЧУДОВИШНЕ ТВОРЕВИНЕ-КАЗАМАТА И РОБИЈАШНИЦЕ ЗА ДУХ И ТЕЛО СРБСКОГ НАРОДА, СФР ШУГОСЛАВИЈЕ, КОЈУ ТОЛИКЕ ЊЕГОВЕ СРБСКЕ СЛУГЕРАЊЕ ОПЛАКАШЕ И ЗА КОЈОМ ЈОШ ГОРКО ПИЖДРЕ СВЕ ГЛАСАЈУЋИ ЗА НЕО-ТИТОВЦЕ !!!

ЗА РАЗЛИКУ ДАКЛЕ, ОД СОВЈЕТСКОГ БОНАПАРТИЗМА, У КОМЕ СУ, И ПОРЕД МОНСТРУОЗНИХ ЗЛОЧИНА, РУСКИ

Д У Х,

Ј Е З И К,

К У Л Т У Р А,

П И С М О

И

Т Р А Д И Ц И Ј А,

НЕПРИКОСНОВЕНО ВЛАДАЛЕ НАД „МЛАЂОМ БРАЋОМ”, И ТАКО ОСИГУРАЛЕ И РУСКУ ХЕГЕМОНИЈУ И РАЂАЊЕ НОВЕ РУСИЈЕ КАО ФЕНИКСА ИЗ ПЕПЕЛА...

...ДОТЛЕ ЈЕ У РОБИЈАШНИЦИ ЗА СРБЕ,СФР ШУГОСЛАВИЈИ, СВЕ СРБСКО УНИШТАВАНО, ПИСМО, ЈЕЗИК
(већина се и поред свега, све више идентификује са подкултуром чији је носилац хрватско писмо USTAŠICА), НАРОДНО ПРЕДАЊЕ, ТРАДИЦИЈА, ЦРКВА...ТАКО ДА ЈЕ ПРАВО ЧУДО ШТО НАС ИМА И ОВИХ МАЊЕ ОД 5% У МОРУ ТИТОВАЦА и НЕДОВРШЕНИХ ХРВАТА!

Да појаснимо да ко не помисли да ми бранимо комунизам у било ком облику, НИШТА ОД ТОГА, МИ, КАО АУТЕНТИЧНИ ПРАВОСЛАВНИ СРБСКИ МОНАРХИСТА И ОРГАНСКИ ХИЈЕРАРХИСТА, ДУБОКО, СУШТИНСКИ

М Р З И М О

КОМУНИЗАМ ЈЕР ЈЕДНОСТАВНО...МИ НЕ ВОЛИМО ПРОЛЕТАРИЈАТ!


Ми не волимо пролетаријат баш као и јунак приче Михаила Булгакова, Професор Филип филипович, чији смо одломак из приче "Псеће срце" дали на овој дискусији!

Ми смо дакле једном и више пута поучавали ође да су Браћа Руси свој комунизам и своју петокраку ОКАЈАЛИ И ОПРАЛИ, прво кроз СТАЉИНСКИ БОНАПАРТИЗАМ који је уништио јудео-бољшевички комуно-сатанизам сифилистичара Уљанова-Лењина и чифутина Бронштајна-Троцког финансиран из Вол-Стрита, и васпоставио

Р У С К О

Г О С П О Д С Т В О


диљем ондашњега СССР-а, а потом је иста петокрака крвљу душманина очишћена од до неба вапијућих греха кроз ОТАЏБИНСКИ РАТ против западне але оличене у Њемцима!

ПОНАВЉАМО КО ИМА УШЕСА ДА ЧУЈЕ:

СТАЉИНСКИ БОНАПАРТИЗАМ ЈЕ У НОВОЈ РУСКОЈ ИМПЕРИЈИ ВАСПОСТАВИО РУСКУ ВЛАСТ „СТАРИЈЕГ БРАТА” НАД СВИМ НАРОДИЋИМА СССР-А, КОЈИ СУ МОРАЛИ, КАО „МЛАЂА БРАЋА”, ОД МАЛЕНА ДА УЧЕ И ПИШУ РУСКИ И ПОРЕД ТОГА ШТО ИМ ЈЕ ЛИЦЕ БИЛО К'О ЉОПАТОМ УДАРЕНО!

РУС ЈЕ ТУНА БИО

Г О С П О Д А Р,

И ПОРЕД ЧИЊЕНИЦЕ ДА СУ СИМБОЛИ ИЗ ЈУДЕО-БОЉШЕВИЗМА ФОРМАЛНО ЗАДРЖАНИ, БАШ КАО ШТО ЈЕ И НАПОЛЕОН БОНАПАРТА, КРОЗ ПРОЦЕС ФРАНЦУСКОГ БОНАПАРТИЗМА, ВАСПОСТАВИО ФРАНЦУСКУ МОНАРХИЈУ И ОД КРАЉЕВИНЕ НАПРАВИО ЦАРЕВИНУ, ИАКО ЈЕ ФОРМАЛНО ЗАДРЖАО ЈАКОБИНСКЕ СИМБОЛЕ!


Међутим!

У титиној СФР Шугославији ништа слично није учињено!!!

Н А П Р О Т И В!!!

НЕ САМО ДА СЕ СРБИ НИКАД НИСУ ДОКОПАЛИ ПОЛУГА ВЛАСТИ У СФР ШУГОСЛАВИЈИ НЕГО СУ У ТОЈ ШУГОСЛОВЕНСКОЈ ПОРОДИЦИ БИЛИ ПАСТОРЧАД!!!

У ТИТОВСКОМ, КОМУНО-САТАНИСТИЧКОМ КОНЦЕНТРАЦИОНОМ ЛОГОРУ ЗА СРБЕ, СРБИ СУ КАО ПАСТОРЧАД И СИРОЧИЋИ ОСТАЛИ БЕЗ СВОЈЕ ДРЖАВЕ, ТРАДИЦИЈЕ И КРАЉА, И БИЛИ РАЗБИЈЕНИ, ПОДЕЉЕНИ, УБИЈЕНИ У ПОЈАМ, ОЈАЂЕНИ И ОСРАМОЋЕНИ!!!

ТИТИНИ КОМУНО-САТАНИСТИ СРБСКОГ ПОРЕКЛА КАО

БОЛЕСНИ АЛКОС КРЦУН,
ПОЛУПИСМЕНИ АБАЏИЈА РАНКОВИЋ,
ПОДГУЗНА МУВА СТАМБОЛИЋ И
КРВАВИ УБИЦА ЂИЛАС,

САМО СУ ИЗВРШАВАЛИ НАРЕЂЕЊА АУСТРО-УГАРСКОГ ЦУГСФИРЕРА, ПОХРВАЋЕНОГ ЧИВЕ ИЗ СЕГЕДИНА И ТРОСТРУКОГ ШПИЈУНА ЈОСИПА БРОЗА ТИТА, У ЈУРИШУ НА УНИШТЕЊЕ ОКУПИРАНОГ СРБСКОГ НАРОДА!

И последње, ма не и најмање важно, титини партизани у време рата нису се тукли са Њемцима ради ОСЛОБОЂЕЊА ЗЕМЉЕ ОД ОКУПАТОРА ПОПУТ РУСА, него ради ДОЛАСКА НА ВЛАСТ, ЈЕР ОНИ ВЛАСТ У СРБСКИМ ЗЕМЉАМА НИСУ ИМАЛИ!


Нажалост већина дискута на разним форумима само лупета а уопште не познајеш историју СКП(б), КОЈУ СУ СРБИ КОЈИ ЗНАЈУ ДОООБРО ПРОУЧИЛИ И ОСТАВИЛИ НА ЗНАЊЕ И РАВНАЊЕ НОВИМ ПОКОЛЕЊИМА!

Страшни Брка је без милости побио све актере јудео-бољшевичке комуно-сатанистичке револуције!

ЗАТО ЈЕ ХЛАДНИ РАТ И ПОЧЕО!

Хрушчов је покушао да врати точак уназад али...КАСНО!

СТРАШНИ БРКА ЈЕ ВАСПОСТАВИО РУСКО ГОСПОДСТВО ВА ВЈЕКИ ВЈЕКОВА!

ТО СРБИ НИКАД НИСУ УСПЕЛИ ДА УРАДЕ ЗА ВРЕМЕ ОКУПАЦИЈЕ ПОД ПОХРВАЋЕНИМ МАЂАРСКИМ ЧИФУТИНОМ ИЗ СЕГЕДИНА ЈОСИПОМ АМБРОЗОМ ТИТОМ, У ТОМЕ ЈЕ РАЗЛИКА!


Његова страховлада је од преживелих Срба створила малоумнике јер само МАЛОУМНИ ЉУДИ СУ БИЛИ У СТАЊУ ДА СЕ ПЕНТРАЈУ ПО СЛОБОДНИМ СРБСКИМ ПЛАНИНСКИМ ЛАНЦИМА И ДА ОКРЕЧЕНИМ КАМЊЕМ ИСПИСУЈУ „ŽIVIO TITO”!, својим очима ово гледасмо!

ПАМЕТНОМ ДОСТА!

Ми рекосмо, по пустињи викасмо, ма Душу спасисмо!

ПС

МИ ТОЖЕ ИМАМО И ВЕЕЕЕЛИКЕ РЕЗЕРВЕ ПРЕМА НАРОДУ УОПШТЕ, ЈЕР НЕКО МОЖДА НЕЂЕ ЈОШ УВЕК ВЕРУЈЕ У ОВАЈ И ОВАКАВ ДАНАШЊИ „СРБСКИ НАРОД”!

МИ...ЈОК!!!

НАРОД НЕ ВАЉА ВИШЕ, БРЕ!

НЕ ВРЕДИ ВИШЕ ЗАМЕНА ДЕЛОВА..МОРАМО ДА СЕ МЕЊАМО КОМПЛЕТНО:


https://www.youtube.com/watch?feature=pl...CIBi8_TA7c

НЕ ВАЉАМО ВИШЕ БРЕ, ЈЕР МИ СРБИ, ШАКА СИРОМАХА, ДАНАС СМО

М А Њ И Н А

У КУКАВНОЈ СРБИЈИ!


Ми рекосмо, по пустињи викасмо, ма Душу спасисмо!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори
#75

(16-10-2014, 03:03 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  
(16-10-2014, 01:37 PM)Громовник Пише:  Херц, брате, како не видиш да се ПРОСВЕТАР у свему слаже са тобом!

Само одбија да увиди очигледну везу између Совјетског ослобођења Београда, и наступања партизанских трупа за њима! Те две акције изгледа по њему немају никакве међусобне везе, као да су се десиле на два супротна краја света! Blush

Па има утолико везе што су Совјети протутњали кроз Београд ка Будимпешти док су се за њима к'о хијене увукли титовци И ПОНОВО ПОРОБИЛИ НАРОД ТЕК ОСЛОБОЂЕН ОД НАЦИСТА!

Ма јасно је то као дан, но никако да нам кажеш, да ли у том Совјетском "тутњању" кроз наше земље не падоше главе многих четника, што кроз директне сукобе, што кроз разоружавање након заједничких борби против Немаца, и директне предаје Титовим партизанима да им они напретек суде по кратком поступку!?

Никако да се изјасниш дал' то Совјетско "тутњање" кроз наше земље, и разоружавање четника где год их нађоше, има неке везе са повлачењем четничке војске преко Дрине? И дал' је тај простор који је то повлачење изазвало, има неке везе са отварањем пута титовцима такорећи без отпора, ка Београду?

Чини ми се да би душу дао, ма само да ти догађаји нису међусобно узрочно-последични!

(16-10-2014, 04:16 PM)Милослав Самарџић Пише:  Просветар воли Стаљина, не могу да верујем. Smile

Немогуће да је то тек сад то уочљиво, а тол'ке дискусије водисмо на Историји још од Кулина Бана Smile

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори
#76

Просветару,
одмори тако ти Стаљина!

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори
#77

Ма знао је Џугашвили и да је Србија русофилна, те је после француске највише цариста нашло дом у Србији, а Краљевина југославија је међу последњима признала СССР. Отуда, да би Стаљин штитио српске интересе је у домену фантазије.
Одговори
#78

Mene zanima kako je vreme u Torontu? Ima li snega...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори
#79

О самој паради:
Народна пословица: "НИЈЕ СВАКОМ КРОЗ СЕЛО ПЈЕВАТИ!"
Одговори
#80

(16-10-2014, 04:31 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  У доба Отаџбинског рата Руски Народ се вратио традицији својих предака па су тако враћена и многа одликовања из прошлости, О ЧЕМУ СРБИН ПОД ТИТОВСКОМ ОКУПАЦИЈОМ НИЈЕ СМЕО НИ ДА САЊА!!!.

Рецимо Стаљин је, гледајући параду војске и добровољачких дивизија које су са Црвеног трга марширале право на фронт на прилазима граду, свој гопвор завршио речима :

Цитат:" Нека нас у овом рату надахњују мужевни и јуначки ликови наших великих предака : Александра Невског, Димитрија Донског, Кузме Мињина, Димитрија Пожарског, Александра Суворова и Михајла Кутузова!"
( Ј. В. Стаљин , Ратни говори )

Ма иди бегај, ово би требао да буде као неки, аргумент? Smile

То што су комуњарци дозволили оно што им је одговарало у датом тренутку - позивање на славне претке и враћање старих одликовања, отварање врата цркава, кићење тенкова иконама - односно све оно против чега су до јуче категорички били, и због чега су своје Русе до јуче убијали, а све не би ли сачували СССР а тиме и своју гузицу на првом месту, представља аргумент да су они у ствари, једна позитивна појава у Руској историји?

Какво наивно схватање. Чим је њих "мука" натерала на све те ствари, а не добра воља, говора ту нема о некаквом "бонапартизму", и "рађању нове Русије", већ о чистом утилитаризму у сврси воздизања борбеног духа народа, и на крају - сачувавања својих црвених гузица у коначном рачуну (што је обичних Руса у том "обрачуну" страдало чак и више него Немаца, то нема везе)!

Па и у једној СФРЈ је снимљен "Марш на Дрину", у ком се у позитивном светлу приказује наша јуначка и славна Српска војска, па то нико не узима као доказ да су Југословенски комунисти били "цезаристи" и "бонапартисти".

Мораћеш ти мало боље то да нам појасниш, како црвендаћи страшног Брке испадоше позитивци у Руској историји, само молим без понављања постојећег и већ написаног, јер НАМИ је савршено јасно све то што пишеш, но нам није јасно како дође до тих закључака, јер се очигледно подоста тога морало занемарити, не би ли испало да је тако како ти пишеш.

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори
#81

Рехабилитација руске прошлости није дошла само у време потребе, то јест у доба немачке инвазије.
Филм "Александар Њевски" је снимљен 1938., а мислите ли да један уметник у време великих чистки могао је да сними такав филм, а да нема подршке од самог политичког врха?
Сам Стаљин је обожавао славне руске аутократе Петра Великог, Јекатерину Велику и друге, они су му били прави примери, а не Лењин. И свакако, и кад би хтео, не би могао он да их скида из памћења и поштовања руског народа.
Не можете а да не видите да је постојала барем нека суштинска разлика између владавине Лењина и Стаљина.
На пример бољшевици су увели абортус у Русију 1917., а у време Стаљина 1936. абортус је забрањен. Поново је легализован после Стаљинове смрти.
Одговори
#82

(16-10-2014, 06:08 PM)Громовник Пише:  Ма иди бегај, ово би требао да буде као неки, аргумент? Smile

То што су комуњарци дозволили оно што им је одговарало у датом тренутку - позивање на славне претке и враћање старих одликовања, отварање врата цркава, кићење тенкова иконама - односно све оно против чега су до јуче категорички били, и због чега су своје Русе до јуче убијали, а све не би ли сачували СССР а тиме и своју гузицу на првом месту, представља аргумент да су они у ствари, једна позитивна појава у Руској историји?

Какво наивно схватање. Чим је њих "мука" натерала на све те ствари, а не добра воља, говора ту нема о некаквом "бонапартизму", и "рађању нове Русије", већ о чистом утилитаризму у сврси воздизања борбеног духа народа, и на крају - сачувавања својих црвених гузица у коначном рачуну (што је обичних Руса у том "обрачуну" страдало чак и више него Немаца, то нема везе)!

Па и у једној СФРЈ је снимљен "Марш на Дрину", у ком се у позитивном светлу приказује наша јуначка и славна Српска војска, па то нико не узима као доказ да су Југословенски комунисти били "цезаристи" и "бонапартисти".

Мораћеш ти мало боље то да нам појасниш, како црвендаћи страшног Брке испадоше позитивци у Руској историји, само молим без понављања постојећег и већ написаног, јер НАМИ је савршено јасно све то што пишеш, но нам није јасно како дође до тих закључака, јер се очигледно подоста тога морало занемарити, не би ли испало да је тако како ти пишеш.

Па ево упрошћено, имамо чак и за дискуте који због умне немоћи не могу одма'све да схвате:

ОД ДВА ЗЛА УВЕК, АМА БАШ УВЕК, ИМА БОЉЕ И ГОРЕ!

НАМИ СИГУРНО НИЈЕ БИЛО ДОБРО ПОД БАЈАЗИТОМ НУ БИЛО БИ НАМ

Г О Р Е

ПОД ТАМЕРЛАНОМ ДА СЕ НИЈЕ УПУТИО У КИНУ И НА ПУТУ УМРО!


Тако исто бисмо БОЉЕ сачували и Веру и Језик а нарочито ПИСМО, да нас је поробио Страшни Брка, него што смо доживели (и једва преживели) Амброза и његов комуно-сатанизам, КОЈИ ДОЛАЗИ ДИРЕКТНО ИЗ КРИМОКАТОЛИЧКЕ ЈЕЗУИТСКЕ КУХИЊЕ ТРУЛОГ ЗАПАДА:


Рецимо, зна се да је порекло сатанистичког пентаграма или „пламтеће звезде”, од јудео-масонерије, баш као што је и Црвена Застава стигла од Друга Ротшилда (Рот Шилд = Црвени Грб-барјаче, ознака те јеврејске породице у јеврејском гету где није имало назива улица и броја но је свака породица, имала свој барјачић испред куће да би се знало ко туна живи кад нека пошиљка стигне).

Црвена звезда са алаткама је дакле стигла у Русију директно од Морган и Џакоб Шиф банке са Вол-Стрита баш као и сама идеологија марксизма јербо су исти банкстери годинама плаћали понемченог чиву Кисела Леви-Мордекаја да напише „ремек-дело” под оригиналним насловом „Дас Капитал”, од чијег читања нормалном свету отпадају ушеса!

Међутим!

Комуно-сатанистичка идеологија НИЈЕ у Србске Земље и на Брдовити Балкан уопште, стигла из Москве!

НЕ!

БАЛКАНСКИ илити ТИТОВСКИ, КОМУНО-САТАНИЗАМ је поникао на КРИМОКАТОЛИЧКОМ

З А П А Д У !


па зато нема исте корене као секта са истом комуно-сатанистичком идеологијом коју позанјемо као ЈУДЕО-БОЉШЕВИЗАМ који се на несрећу и пропаст Руског Народа и Православља раширио по Русији, а који је под Брком после УНУТРАШЊЕГ КОНТРА-РЕВОЛУЦИОНАРНОГ ДРЖАВНОГ УДАРА ПРЕРАСТАО У

РУСКИ НАЦИОНАЛ-БОНАПАРТИЗАМ
,

који се нажалост Србима ни под Титом ни под титићем НИЈЕ догодио!

Ето дакле, корена ТИТОИСТИЧКОГ КОМУНО-САТАНИЗМА!

Титовски комуно-сатанизам дакле, је био потпуно и математички различит од Стаљинског Контра-револуционарног Бонапартизма, па је као такав за нас био неупоредиво опаснији него Стаљинизам за Русе, из простог разлога што је Стаљинизам био

П Р О-Р У С К И

а

Титоизам А Н Т И-С Р Б С К И!

СТАЉИНИЗАМ ЈЕ УБИЈАО ТЕЛО РУСКОГ НАРОДА ДА БИ УНИШТИО ЗЛО!

ТИТОИЗАМ ЈЕ УБИЈАО
(и као што видимо, још увек убија) ДУШУ СРБСКОГ НАРОДА ЕДА БИ УСТОЛИЧИО ЗЛО!

Слава Богу Србија полагано, миц по миц, све више схвата колико јој је титовски латиничарски и кримокатоличко-усташки комуно-сатанизам нанео зла!

РУСКА БОНАПАРТИСТИЧКА КОНТРА-РЕВОЛУЦИЈА ПОД БРКОМ ЈЕ БИЛА ПРО-РУСКИ ПОКРЕТ КОЈИ ЈЕ, УПРКОС ТЕШКИМ ЗЛОЧИНИМА, ВРАТИО ИМЕ И ДОСТОЈАНСТВО РУСКОМ НАРОДУ ОБРАЧУНАВШИ СЕ СА ЈУДЕО-БОЉШЕВИЧКОМ ЗМИЈОМ ФИНАНСИРАНОМ ПАРАМА МОРГАН БАНКЕ СА ВОЛ СТРИТА!

СТРАШНИ БРКА ЈЕ ДОБРО ИСКОРИСТИО ЧЕКИЋ ИЗ ЈУДЕО-БОЉШЕВИЧКОГ СИМБОЛА КАД ЈЕ ЊИМЕ РАСЦОПАО ГЛАВУ ЊУЈОРШКОГ ЧИВЕ БРОНШТАЈНА-ТРОЦКОГ У МЕКСИКУ!


Међутим!

ШУГОСЛОВЕНСКИ ПАРТИЗАНСКИ СРП И ЧЕКИЋ ПОД БРОЗОМ, БИО ЈЕ СИМБОЛ АНТИ-СРБСКОГ КОМУНО-САТАНИЗМА!!!

ВОЉЕНИ „МАРШАЛ” ДАНАШЊИХ ТИТОВАЦА У СРБИЈИ, ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ ЧИВА ИЗ СЕГЕДИНА, АУСТРИЈСКИ ШПИЛЕ И ФЕЛДВЕБЕЛ ИЗ ВРАЖЈЕ ДИВИЗИЈЕ, ИМАО ЈЕ У СВОМ САТАНИСТИЧКОМ ПЕНТАГРАМУ МАСОНСКИ А НЕ РАДНИЧКИ ЧЕКИЋ!

ШУГОСЛОВЕНСКИ СРП, МАСОНСКИ ЧЕКИЋ И ТИТОВА ПЕТОКРАКА НАМИ ЈЕ ДОНЕЛА ОКУПАЦИЈУ 100 ПУТА ГОРУ ОД НЕМАЧКЕ А РУСКОМ НАРОДУ ОСЛОБОЂЕЊЕ ОД ИСТИХ НЕМАЦА-ТО СУ ЧИЊЕНИЦЕ!

ЛАКО ДОКАЗИВА И ОЧИГЛЕДНА ЧИЊЕНИЦА ЈЕСТЕ ДА СУ У ЛЕЊИНСКО-БРОНШТАЈНОВОМ ЈУДЕО-БОЉШЕВИЧКОМ СССР-У НА ВЛАСТИ БИЛИ НЕРУСИ (Не морамо баш стално да их именујемо), ДОК ЈЕ СТАЉИНСКА БОНАПАРТИСТИЧКА КОНТРА-РЕВОЛУЦИЈА БИЛА УСТВАРИ РЕСТАУРАЦИЈА РУСКЕ СИЛЕ И ДОМИНАЦИЈЕ НАД НЕРУСКИМ НАРОДИЋИМА-„МЛАЂОМ БРАЋОМ”!


Код нас су Броз и његови партизани УЧИНИЛИ СУПРОТНО!

РАЗВАЛСТИЛИ СУ И РАСЦЕПКАЛИ СРБСКИ НАРОД, УНИШТИЛИ СУ МУ СЕЋАЊЕ, ТРАДИЦИЈУ, ПИСМО...

ЗАТО ЈЕ ШУГОСЛОВЕНСКА ПЕТОКРАКА ЗВЕЗДА ЗА НАС СРБЕ, ПРЕОСТАЛУ ШАКУ СИРОМАХА, САТАНИСТИЧКИ ПЕНТАГРАМ, ДОК ЈЕ ИСТА РУСКА ЗВЕЗДА ПОСТАЛА СИМБОЛ ХЕРОЈСКОГ ОТАЏБИНСКОГ РАТА ПРОТИВ ОМРЗНУТОГ ЗАПАДА ОЛИЧЕНОГ У ШВАПСКИМ ХОРДАМА!

ШУГОСЛОВЕНСКА ПЕТОКРАКА НАМИ СРБИМА ЈЕ ДОНЕЛА

О К У П А Ц И Ј У,

А РУСКОМ НАРОДУ

О С Л О Б О Ђ Е Њ Е!

ТО СУ ЧИЊЕНИЦЕ!


Да ли је то јасно?

Или није?

На пример ПЕКИНЕЗИ!

Бајаги срп и чекић а овамо имају НАЈСУРОВИЈИ ЕКСПЛОАТАТОРСКИ СИСТЕМ НА ПЛАНЕТИ!

БОГАТАШИ У ПЕКИНЕЗА ИМАЈУ ЗЛАТНЕ КЛОЗЕТСКЕ ШОЉЕ А РАДНИЦИ У ФАБРИКАМА СЕ БАЦАЈУ НА ЖИЦУ ЕДА БИ СЕ САМОУБИЛИ ЈЕР НЕ МОГУ ДА ИЗДРЖЕ ТЕМПО!


Паметном доста!

Све што рекосмо горе јесте чиста ИСТИНА КОЈА СЕ НЕ МОЖЕ НЕГИРАТИ, јер... то је

И С Т И Н А !

А ИСТИНА је к'о КРЦУНОВАЧА,
кад је конзумираш - ЖЕЖЕ!

НЕКА БУДЕ БОРБА НЕПРЕСТАНА!

НЕКА БУДЕ ШТО БИТИ НЕ МОЖЕ!

МЫ СЕРБЫ, СЪ НАМИ БОГЪ !

ЯКО СЪ НАМИ БОГЪ !

Иначе, што се тиче филма који спомињеш, један бајаги патриотски филмчић, (у коме се псује Божије на чисто комуњарски начин), ништа не значи у односу на стотине па и хиљаде филмова и серија у којима је на све србско пљувано.

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори
#83

(16-10-2014, 04:31 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  СТАЉИНСКОГ БОНАПАРТИЗМА

Стаљиновог...шта? Смарање бре

РУСКИ НАЦИОНАЛ-БОНАПАРТИЗАМ ??
Одговори
#84

Просветару,

сатанизам је сатанизам! Не постоји лошији или бољи!

То је релативизација истине, а Истина је само једна господ наш Исус Христос!

Не може се чачкати ђаво и остати чист. Џугашвили јесте пришао народу и олабавио стеге страховладе, али тек када му је Вермахт дошао под Москву!

Цитат:ШУГОСЛОВЕНСКИ СРП, МАСОНСКИ ЧЕКИЋ И ТИТОВА ПЕТОКРАКА НАМИ ЈЕ ДОНЕЛА ОКУПАЦИЈУ 100 ПУТА ГОРУ ОД НЕМАЧКЕ А РУСКОМ НАРОДУ ОСЛОБОЂЕЊЕ ОД ИСТИХ НЕМАЦА-ТО СУ ЧИЊЕНИЦЕ!

Да ниси јео бунике?

Кажеш да су сви они побијени приликом слома царске Русије побијени да би их комунизам ослободио?

Па ти си почео да булазниш!

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори


Скочи на Форум:


Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним