Оцена Теме:
  • 2 Гласов(а) - 3 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Vojna Parada

(16-10-2014, 11:21 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  
(14-10-2014, 05:50 PM)регул Пише:  Ја стварно не видим у чему је проблем са женама у војсци?О каквој ти масовности причаш када у сваком року за одлазак на служење извиси две трећине пријављених?Па шта ако је квота 33%?Са животом ти немаш везе и оне имају способност,храброст и пожртвованост!Зар није скоро погинуо један војник и једна војникиња...бла, бла...

војникиња....!!!

КидањеКидањеКидање

Па ова Новосрбадија и језик мења како ко у Новом Свецком пр'не! Страшно човече...да нам јуче паде саксија наглаву ост'о би "ускраћен" за ово сазнање!

OOOOO TEMPORA!

OOOOOOOOO MORES!

ODI PROFANUM VULGUS ET ARCEO!

Шта је погрешено речено?Чему се ти смејеш?Својој неписмености?Како се у женском роду каже војник?Јеси ли то пролупао од канадске ГМО хране?
Сирома'
Одговори

Ево, Мирослав Лазански управо на РТС1 све објашњава - и како су се партизани херојски борили, и како је Тито дозволио Свјетима само да прођу кроз "његову" државу, и како су ослобађали Србију "раме уз раме", и како се Србија коначно враћа својим антифашистичким традицијама па ће дефиловати у то име партизанске заставе, и како имамо респектабилно науружање, између осталог три врсте беспилотних летилица сопствене производње (змајеве, дронове за носити шиптарске заставе, луфт-балоне), и како Вучић једино могућу спољну политику.

Неко стари историчар што му је саговорник гледа га подсмешљиво, шта човек да разовара са будалом.
Одговори

(16-10-2014, 11:45 AM)Нимбус Пише:  Ево, Мирослав Лазански управо на РТС1 све објашњава - и како су се партизани херојски борили, и како је Тито дозволио Свјетима само да прођу кроз "његову" државу, и како су ослобађали Србију "раме уз раме", и како се Србија коначно враћа својим антифашистичким традицијама па ће дефиловати у то име партизанске заставе, и како имамо респектабилно науружање, између осталог три врсте беспилотних летилица сопствене производње (змајеве, дронове за носити шиптарске заставе, луфт-балоне), и како Вучић једино могућу спољну политику.

Неко стари историчар што му је саговорник гледа га подсмешљиво, шта човек да разовара са будалом.

Сирома'
Кадгод се увлачиочио комуњарама и то му је прешло у навику па сад једва вири из "вождовог" шупка.

Остаје горак укус кад се сагледа како и после толико деценија од Брозове смрти неко покушава да оживи његов дух. Уствари, ово је само још један доказ да комуњаре владају и данас. Мало умивени, мало измењених мантри, али методе исте.
Одговори

(16-10-2014, 11:31 AM)регул Пише:  Шта је погрешено речено?Чему се ти смејеш?Својој неписмености?Како се у женском роду каже војник?

Јуначино у Језику Србском НЕМА речи "војник" у женском роду, није било нити ће!

Даклем без увреде...кх...кх...кх...КидањеКидање...из'ини...ово нас директно води у тему коју смо ође обрадили већ једном и више пута, а то је:

ПИТАЊЕ БРКАТИЈЕ ЖЕНА СА ПО СУДВА ПРЕЗИМЕНА У СРБА ДАНАС!

(Еве је стиже и лепа жена Санда Рашковић-Ивић, ма и она судва презимена)

Даклем ови млађани регул, иначе особа чије мишљење углавном ценимо иако се увек не слажемо, се са нескривеним одобравањем и рекли би, поносом, осврће на податак да је велики број жена данас у кукавној Србији по наређењу од Новог Белосвецког, до 33% запослен у Војсци Србије као војно лице, а да не причамо о онима у канцеларијама и којекаквим иституцијама везаним за Војску.

Ми би дакле да, без намере да вређамо било чија осећања, изнесемо и наше скромно мненије гледе поменуте теме.

Ово масовно увођење жена у Војску је дакле,за нас шаку сиромаха, остатак од остатака Србског Народа, ПОТПУНО ПРОМАШЕН ПОТЕЗ, ОЧИГЛЕДНО ИЗНУЂЕН ОД СТРАНЕ ОКУПАТОРА!

УМЕСТО ДА СЕ БАВИМО ПРОБЛЕМОМ ОДУМИРАЊА

П О Р О Д И Ц Е

И ПОЈАВОМ БРКАТИЈЕ ЖЕНА СА ПО СУДВА ПРЕЗИМЕНА, МИ СЕ ПОНОСИМО ОНИМ ЧЕГА ТРЕБА ДА СЕ ГЊУШАМО!

ЕЈ, БРЕ, МИ СРБИ
(а и остатак беле Европе за коју нас није брига) ИМАМО ОЗБИЉАН ПРОБЛЕМ БРКАТИЈЕ ЖЕНА СУДВА ПРЕЗИМЕНА, ШТО ЈЕ УСЛОВ ЗА:

ХОМОСЕКСУАЛНЕ БРАКОВЕ ИЗМЕЂУ МУШКАРАЦА И ЖЕНА!

Дакле, не само да Белосвецки Велики Брат намерно уништава Породицу са промоцијом мужеложника и лезбача него се у „цивилизованим” земљама, и чак нажалост све више и у кукавној нам Србији и међу кукавним Србима, увелико удара темељ

ХОМОСЕКСУАЛНИМ БРАКОВИМА ИЗМЕЂУ МУШКАРАЦА И ЖЕНА!

Шта то значи?

Па значи да се са лаганим нестајањем ЖЕНЕ МАЈКЕ и ДОМАЋИЦЕ која је раније била СТУБ КУЋЕ, уводи категорија СПОСОБНЕ, САВРЕМЕНЕ, то јест БРКАТЕ ЖЕНЕ-ПРОФЕСИОНАЛЦА И ЈОШ ОЗГО ПРОФЕСИОНАЛНОГ ВОЈНИКА (то јест војникиње...хе, хе...), а старање о деци се препушта у најбољим случајевима баки и деки али све више и разним установама КОЈЕ У ВАСПИТАЊУ ЗАМЕЊУЈУ МАЈКУ А ЂЕ ТОЖЕ РАДЕ БРКАТЕ ЖЕНЕ МЕНАЏЕРКЕ СУДВА ПРЕЗИМЕНА!

Те ЈАКЕ БРКАТЕ ЖЕНЕ, то јест НОВОЖЕНЕ-МУТАНТИ (неки веле да њима и у п....изнутра већ расту чекиње), имају уствари ПСИХОЛОГИЈУ МУШКАРЦА, док су им једино гениталије још увек женске...споља!

У Ж А С!

Тако долазимо и до УГОВОРА ПРЕД АДВОКАТОМ ПРИЛИКОМ СКЛАПАЊА БРАКА па све до заједничког суживота ДВА МЕНТАЛНА МУШКАРЦА који су пред друштвом и даље „нормални” бракови али... У СУШТИНИ РАДИ СЕ О:

ХОМОСЕКСУАЛНИМ БРАКОВИМА ИЗМЕЂУ МУШКАРЦА И ЖЕНЕ-МУТАНТА!

Слава Богу наше материјално присуство овамо доле ближи се свом неизбежном крају, АЛ' ТЕШКО МЛАДОМ СРБИНУ КОЈИ ДОЖИВИ НЕСРЕЋУ ДА ГА ГУЈА УЈЕДЕ ПА ДА СЕ ПРЕВАРИ ТЕ УЂЕ У ХОМОСЕКСУАЛНИ „БРАК” СА „ЈАКОМ, БРКАТОМ ЖЕНОМ”-МУТАНТОМ!

Сачувај Боже и саклони грешни Народ наш од ове најновије куге западне!

Зато ми и кличемо (иначе неби):

ПЕДЕРЕ НА БАНДЕРЕ!

ЛЕЗБАЧЕ КОД ДАЧЕ

(метафора-не мислимо овом приликом на неког тамо Србенду који се сам јавио да лезбаче лечи и преваспитава!)

МУТАНТЕ У КАНТЕ!

Жена је дакле у Срба одувек била главни

С Т Л П (стуб)

П О Р О Д И Ц Е,

МАЈКА И ДОМАЋИЦА!

Међутим!

Одкако је са КОМУНО-САТАНИСТИЧКОМ ОКУПАЦИЈОМ дошло ово сулудо време БРКАТИХ ПАРТИЗАНКИ, оде Србска Породица и ЗАДРУГА, на ђубриште историје!

Нарочито нас ДЕМОНОКРАТИЈА усрећи са ЖЕНАМА-МЕНАЏЕРИМА И ВОЈНИКИЊАМА (Кидање) СУДВА ПРЕЗИМЕНА (по правилу), што је Србију довело, баш као на трулом Западу до

ХОМОСЕКСУАЛНИХ БРАКОВА ИЗМЕЂУ МУШКАРЦА И ЖЕНЕ!

А ЂЕЦУ ЧУВАЈУ НЕМОЋНЕ БАКЕ И ДЕКЕ ИЛИ ИСТЕ ТАКВЕ МЕНАЏЕРКЕ СУДВА ПРЕЗИМЕНА ПО ДЕЧЈИМ ВРТИЋИМА!

Тагата је наша поголема!

Свим ЗАПАДО и ЕУРО-УГУЗЉУБИМА, а нарочито паметним ако их има-доста!

НЕКА БУДЕ БОРБА НЕПРЕСТАНА!

НЕКА БУДЕ ШТО БИТИ НЕ МОЖЕ!

Иначе, најлепше стихове СРБСКОЈ ЖЕНИ и МАЈЦИ, као и ХАРМОНИЈИ СВЕТЕ ТАЈНЕ БРАКА, посветио је Србски Књаз И Краљ Никола Петровић-Његош, па каже:

Ви сузама остављате
Друго мјесто, друге дане,
А јуначки нас пратите
На бојеве и мегдане;

Срцу вашем спас је пречи
Опстанак нам Отаџбине,
А пошто се битке сврше
Ожалите ко погине,

Прелијепом запијевком
Ријеђате њина дјела,
А нас живе напајате,
На прегнућа нова, смјела!

Босе, глaдне, трудне, наге
За нама се потуцате,
По границам' Отаџбине
Да нам скромни тајин дате.

Ви нијесте од нас мање
Кад наступе живе муке,
Воде, праха и олова
Додају нам ваше руке!

Врх прамова густог дима,
Тога праха што горимо,
Крај символа Крст-Слободе
Ваш Анђелски лик видимо!

Па могах ли одољети
Мога срца врућем хару,
Да и Жена ја заслуге
Не изнесем на Олтару,

На Олтару Отаџбине
Ђе се Тамјан Свети пали,
Пред Слободом што су наши
Мученици основали,

Ваша чувства и врлине,
Ваше жртве и прегнућа,
Ваша љубав, срца ваша
Домољубљем вазда врућа!

КАКО МИ РАДИЛИ-ТАКО НАМИ БОГ ПОМОГАО!

Вріеме є да се окупимо!

Вріеме є да што углавимо!

Нека буде борба непрестана!

Нека буде што быти неможе!

==============================
НЕ, НЕЋУ НОВО!!!

Старо, старо ми дајте! Оно што мирише на сув босиљак и што сада тако слатко пада. Пада и греје, греје срце.

Бора Станковић
===============================

Поколеня дела суде, што є чіе, даю свема!

ВО ИМЯ ОТЦА И СЫНА И СВЯТОГО ДУХА!

МЫ СЕРБЫ, СЪ НАМИ БОГЪ !

ЯКО СЪ НАМИ БОГЪ !

http://www.youtube.com/watch?v=2EgzztdEn4I

Да исполњатсја уста наша хваљенија твојего Господи!

Jако да појем Славу Твоју, јако сподобил јеси нас Причаститисја Свјатим Твојим Божественим Безсмертним и Животворјашчим Тајнам:

СОБЉУДИ НАС ВО ТВОЈЕЈ СВЈАТИЊИ, ВЕС ДЕН ПОУЧАТИТСЈА ПРАВДЈЕ ТВОЈЕЈ!

Ми рекосмо, по пустињи викасмо, ма Душу спасисмо!

http://www.youtube.com/watch?v=h-DJc1RRcJc

Воскресение Христово видјевше, поклонимся Святому Господу Иисусу, единому безгрешному!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Ја сам сигуран да ни ти сам не знаш шта си све написао!Шта уради ГМО од наког човека!На латинском се то каже Лупетариус трућијус,мучени Просветару!
Одговори

(16-10-2014, 11:45 AM)Нимбус Пише:  Ево, Мирослав Лазански управо на РТС1 све објашњава - и како су се партизани херојски борили, и како је Тито дозволио Свјетима само да прођу кроз "његову" државу, и како су ослобађали Србију "раме уз раме", и како се Србија коначно враћа својим антифашистичким традицијама па ће дефиловати у то име партизанске заставе, и како имамо респектабилно науружање, између осталог три врсте беспилотних летилица сопствене производње (змајеве, дронове за носити шиптарске заставе, луфт-балоне), и како Вучић једино могућу спољну политику.

Ово све што се догађа са овом ПРОСЛАВОМ ПОЧЕТКА КОМУНО-САТАНИСТИЧКЕ ОКУПАЦИЈЕ СРБИЈЕ И СРБСТВА, је више отужно него тужно!

Шта'ш...упрскаше и упропастише посету Цара Путина!

Па пос'каже "што се не вратиш?"...где да се вратим, у јесен 44-е године, у земљу у чијој Скупштини још увек виси слика Милоша Минића?!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(16-10-2014, 12:44 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  Ово све што се догађа са овом ПРОСЛАВОМ ПОЧЕТКА КОМУНО-САТАНИСТИЧКЕ ОКУПАЦИЈЕ СРБИЈЕ И СРБСТВА, је више отужно него тужно!

http://www.nspm.rs/hronika/vladimir-puti...sizma.html

Да нећеш ти друже Просветар можда да вршиш ревизију званичне историје и да тако квариш наше братске Руско-Српске односе? табаџија

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

(14-10-2014, 08:41 PM)Јеремија Пише:  Овако каже Хаџи Требјешки о женама у војсци:

Цитат: Џелат Мошо кад овамо стаса,
У што смисли и у што закаса,
Те женама оружје припаса;
Да оружје јуначке тежине,
Носе жене поврх опрежине.
Какав закон жени право пружа,
Да је равна према свога мужа,
Ђе ће сунце мјесецу да клања,
Ђе човјеком да жена управља?
Смисла нема када ово ређам -
Осјећаје ма чије да вређам!
Што би земља сунце да не грије,
Шта би човјек да му жене није?
Жена није за пушку рођена,
Судбином је другом погођена.
Коме жене могу да пријете,
Под оружјем кад доје дијете?
Како ће се херојкиња звати,
А пелене на потоку прати?
Ил' на примјер, да ли ово важи;
Двоје младо када су на стражи,
Па их нагон природни раздражи,
Ту јунаштво престаје да важи —
Стража пада, „јунаштво пропада“

Узе ми реч из уста што се тиче РАВНОПРААААААААВНОСТИ ПОЛОВА СВУДА И НА СВАКОМ МЕСТУ, И ЂЕ ТРЕБА И ЂЕ НЕ ТРЕБА, тема толико драга белосвецком поретку!

Међутим!

Нами Србима, шаци преосталих сиромаха, још увек је, слава Богу, кристално јасно да РАВНПОПРАААААААААААААААВНОСТ И ЈЕДНАКОООООСТ МОЖЕ ПОСТОЈАТИ САМО ИЗМЕЂУ ОНИЈЕ КОЈИ СУ ВАИСТИНУ

Ј Е Д Н А К И,

А ТАКИХ ДОСАД НИЈЕ БИЛО ОД АДАМА ДО ДАНАС...

НИТИ ЋЕ !!!

ЈЕР ХИЈЕРАРХИЈА, КАКО У ЖИВОТУ МИРЈАНА ТАКО И У ЦРКВИ...МОРА ПОСТОЈАТИ !!!

УЗГРЕД...МИ ДАКЛЕ ПРИЗНАЈЕМО...МИ НЕ ВОЛИМО ПРОЛЕТАРИЈАТ!

Па каже:

Михаил Булгаков. Псеће срце (одломак)

==================================
-То је неописиво! – узвикну младић, који је као што се испоставило, уствари женско*.

-Само ја, као онај који руководи културним одељењем...

-ОНА која руководи, - исправи је Филип Филипович.

-Знате, професоре, - рече девојка тешко уздахнувши,- да се нису заузели за вас на најбезобразнији начин, вас би требало ухапсити!

-А због чега?- радознало упита Филип Филипович.

-Ви мрзите пролетаријат! - ватрено рече жена.

-Да, ја не волим пролетаријат – тужно се сагласи Филип Филипович и притисну звонце.
======================================
Прим. ПРОСВЕТАР:

*Ови данашњи лезбо-хермафродити и хомосексуални «бракови» између мушкарца и жене, нису измишљотина савремених љуцкоправаша!

Прве жене-мутанти су дошле на свет са комуно-сатанистима, јудео-бољшевицима!

Сетимо се такође титових партизанки, које су најпре учествовале у масовном оргијању под називом комунистичке «слободне љубави» па се потом џумле «регистровале» као «другар'це», са својим «друговима», по мизерним канцеларијама са урамљеном сликом мађарског чифутина Јосипа Амброза Броза, тадашњег власника Србских Земаља.

Паметном дста!

Поколеня дела суде, што є чіе, даю свема!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

http://www.srbijadanas.com/clanak/nevero...16-10-2014
Одговори

(16-10-2014, 12:50 PM)Громовник Пише:  
(16-10-2014, 12:44 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  Ово све што се догађа са овом ПРОСЛАВОМ ПОЧЕТКА КОМУНО-САТАНИСТИЧКЕ ОКУПАЦИЈЕ СРБИЈЕ И СРБСТВА, је више отужно него тужно!

Да нећеш ти друже Просветар можда да вршиш ревизију званичне историје и да тако квариш наше братске Руско-Српске односе? табаџија

Званична историја вели да је с'јесени 44-е Београд ОСЛОБОЂЕН ОД ЊЕМАЧКОГ НАЦИЗМА и сутим ми немамо проблем и туна смо у согласју са Царем Путином!

Међутим!

МИ ТАКОЂЕ ТВРДИМО ДА ЈЕ НЕКОЛИКО ДАНА (ИЛИ САТИ) ПО ОСЛОБОЂЕЊУ ОД НАЦИЗМА БЕОГРАД ПАО У ТИТОИСТИЧКО КОМУНО-САТАНИСТИЧКО РОПСТВО 100 ПУТА ГОРЕ ОД НАЦИСТИЧКОГ!

И, ДА НЕСРЕЋЕ БУДЕ ЈОШ ВЕЋА, РОПСТВО ПОД ТИТОМ И ПАРТИЗАНШТИНОМ БИЛО ЈЕ ТАКОЂЕ И ПОЧЕТАК СТРАВИЧНОГ ПРАЊА МОЗГА И ДУШЕ ПОРОБЉЕНИХ СРБА ОД СВЕГА ШТО ЈЕ ПРАВОСЛАВНО, СРБСКО И...РУСКО!

ТО ПУТИН И РУСИЈА ДОБРО ЗНАЈУ, ЗАТО ТАКО И СТОЈИМО КОД ЊИХ!

Паметном доста!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Ух, каква пропаганда 'НОБ-а'!

Не заклапају о 'ослободиоцима'!

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори

(16-10-2014, 01:18 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  
(16-10-2014, 12:50 PM)Громовник Пише:  

Званична историја вели да је с'јесени 44-е Београд ОСЛОБОЂЕН ОД ЊЕМАЧКОГ НАЦИЗМА и сутим ми немамо проблем и туна смо у согласју са Царем Путином!

Јес' Богуми, но ко га ослободи, и то РАМЕ УЗ РАМЕ с ким, а ко је сарадник окупатора и фашиста и у нашој и у Руској званичној историји, нам кажи да чујемо Скојевац

Ево шта кажу браћа Руси на својој Википедија страници о четницима, па каже:

Цитат:Четники довольно значительное время сотрудничали с немцами и итальянцами: в оккупированной Сербии на Милана Ачимовича и Милана Недича четники оказывали довольно сильное влияние и всячески помогали немецкой администрации в борьбе с партизанами. Вместе с тем четники старались замести следы своего сотрудничества с нацистами, активно воюя против усташей.

Како оно беше: ПАМЕТНОМ ДОВОЉНО, или ћемо да додамо још нешто по питању сарадње са нацистима? хихихи

https://ru.wikipedia.org/wiki/Югославски..._на_родине

В октябре 1944 года близ села Михайловац (недалеко от города Неготин) группа офицеров 19-й стрелковой дивизии была убита четниками. Крестьяне обнаружили, что у каждого из офицеров было перерезано горло, что и указывало непосредственно на деяния четников.

Хармоника табаџија

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

Стан'!!!

Просветару,

није ваљда КОМУНИЗАМ слобода?

Бринеш ме! 'Амо ти је Стаљин на срцу, сада слобода стигла '44-те... Па у чему се ти разликиујеш од комуниста? Мислим оних до '48-е!

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори

(16-10-2014, 01:26 PM)херцеговац Пише:  Стан'!!!

Просветару,

није ваљда КОМУНИЗАМ слобода?

Синовац узмидер наочари па поново ишчитај наше писаније!

Стигао Цар Путин:

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним