Цитат:Те заставе,какве год да су,да ли ми се свиђале или не су званично уврштене у победничке заставе!То шта би ти радио,ОК, ко те спречава,окупи критичну масу и поведи са све оружјем које спомињеш.
Имам јак утисак да не разумеш: Ја написах да је услов српског васкрснућа да схватимо да су партизани у Србији окупатори, а ти ми одговараш да нећеш то да схватиш, него да скупљам дружину, па ако победимо, ти ћеш се придружити, ако изгинемо, ти ћеш опет бити на страни победника.
Што се тиче бламирања држве, ред је подужи спред поменутог момка.
Ово малопре ставих на свој ФБ, па `ајде...
БАТА МИРКОВИЋ, ПОСЛЕДЊИ СРПСКИ ЏЕДАЈ
Предлажем да се Бати Мирковићу, Српском Џедају или Ронину, како вам драже, човеку који само лаким стиском набубрелих тестиса ратника дивљих племена успостављао мир и толеранцију, дигне споменик у Београду, испред националног стадиона.
На ову идеју сам понукан због пичкастог успијања наших репрезнтативаца, са метарским трибалним татуима по меканим телима, (за које се испоставило да не значе опасност по околину, већ су манекенско пренемагање), тјеком великошиптарског перформанса усред Биограда. Наше пичкице су на уму имале своје фантастичне каријере које не би смела угрозити заплена нацистичке заставе, те су грлиле мушкобањасте Албанце молећиво их убеђујући да кад већ серу по Србији, не серу баш колико могу.