Оцена Теме:
  • 2 Гласов(а) - 3 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Vojna Parada

Ушли наши у Загреб, па се слави?

Зна се када се праве тријумфи још од старог Рима... све је ово онанија... оног педера!

Какво курчење у Београду када је Скадар још окупиран? Мостар, Приштина, Сарајево...

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори

Немој сте тако негативни сви.
Ја нисам видео "ловачко друштво" које има оно што сам видео данас. :-)
Одговори

Ово је смијешно.

Трећина српских земаља окупирана, а ми славимо успостављање комунизма у Србији!

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори

Јбг, много паметних људи има на овом форуму, сви су по мало у праву.
Нема разлога да се ово организује и пуно кошта и смешно је и тачно је то да је глупо да војска парадира док јој је земља под окупацијом...али...лепо је за око.
Одговори

Регул,
Манућемо ситна заједања, него желим да ти укажем на једну ствар. Видео си вечерас на утакмици Србија - Албанија "спектакл" са дроном и заставом велике Албаније. Лансиран са крова цркве, а упрвљао даљинским брат Председника Албаније из ВИП ложе. Дакле, терористи код толико милиције, жандара, војске, обавештајаца... слободно шетају градом, пентрају се по црквама, раде шта хоће... Па тако могу диверзију да изврше кад хоће. Могу атомску бомбу да поставе а да нико не примети.
Па чак и инцидент са оним момком који је у камеру викао "Вучићу педеру!" (што ће га, на жалост, скупо коштати), показује степен кофузије, дезорганизације и недисциплине редарско-безбедносних служби.
Одбрамбени систем се у оваквим ситуацијама тестира и мери његова способност, а не на данима увежбаваним дефилеима као на модној писти.
Морамо се сложити да су чак и на овом, за цео систем малом изазову, потоуно пали.
И о томе се ради - Србију нема ко да штити.
Зашто је тако? Зато што је цео систем обрнуто усмерен - ка ЗАШТИТИ РЕЖИМА ОД НАРОДА, А НЕ ЗАШТИТИ НАРОДА.
И друго, парада је невербална порука да су титоисти победили. Ово је њихова парада победе, друга од `44., то славе.
Одговори

Нимбус,одговорићу ти ставку по ставку и прекидам ову бесмислену расправу.

Цитат:Манућемо ситна заједања, него желим да ти укажем на једну ствар.

Ја нигде нисам започео ситна заједања.Само одговарам на бесмислене и заједљиве коментаре.Ја не гледам пинк већ неколико година.

Цитат:Видео си вечерас на утакмици Србија - Албанија ...

Добро унапред смишљена и добро изведена провокација!Без и једне замерке.

Цитат:Па тако могу диверзију да изврше кад хоће.

Апсолутно могу и чуди ме да до сада већ нису!

Цитат:Па чак и инцидент са оним момком који је у камеру викао "Вучићу педеру!"

То колико ће га они казнити је мало колико бих га ја казнио!

Цитат:Одбрамбени систем се у оваквим ситуацијама тестира и мери његова способност, а не на данима увежбаваним дефилеима као на модној писти.

Не,у оваквим ситуацијама се мери обавештајно безбедносни рад!Одбрамбени систем без тих служби је ништа.Одбрамбени систем може само да реагује по информацијама које добија од надлежних служби са терена,зар не?

Цитат:Морамо се сложити да су чак и на овом, за цео систем малом изазову, потоуно пали.

Ето сложили смо се уз једну малу допуну,пао је систем још одавно,али нема ко да га подигне!

Цитат:И о томе се ради - Србију нема ко да штити.

На жалост.

Цитат:Зашто је тако? Зато што је цео систем обрнуто усмерен - ка ЗАШТИТИ РЕЖИМА ОД НАРОДА, А НЕ ЗАШТИТИ НАРОДА.

Па тај накарадни систем се спроводи од 5.октобра па на овамо.И јача се полиција а ослабљује војска.Ја то знам.

Цитат:И друго, парада је невербална порука да су титоисти победили. Ово је њихова парада победе, друга од `44., то славе.

У чему ти видиш ту невербалну поруку?И ,уосталом,зашто се војска стално везује са титоистима?И ко по теби треба да прави икакву параду?

На крају,што је поента моје преписке са тобом,свака назнака јачања војске мене радује и има моју подршку ма ко да је спроводи!И то је оно што ти и онај лелемуд Громовник нисте схватили!!!!!Овде није поента ко прави параду већ макар и покушај васкрса армије.
Одговори

Нисам знао да војска јача парадирањем, био сам убеђен да се то постиже пре свега већим улагањем у модерније наоружање и опрему, а затим војним вежбама, подизањем борбене готовости на виши ниво и сл.

Од парадирања нисам чуо да је иједна војска на свету ојачала.

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

Регул, мало си побркао датуме.
Није од 5.октобра 2000, већ од 20. октобра 1944.
Да није тако, не би се једна од наскупљих армија на свету распала 1991 како фигура од песка. Њена једина функција је била да држи Србе у миру и покорности, не да чува целокупну државу. Ако ти не осећаш личну увреду да ти поново кроз Београд марширају заставе Црне шесте личке легије, јалово је да ти било шта даље причамо. Предуслов српског васкрса је да се схвати да су и поменута легија и сви они Црногорци са дна каце окупатори и фукара, а не никакви антифашистички ослободиоци, којима сутра ваља аплаудирати. То ако се појави, а изгледа да хоће, треба засути говнима и трулим купусом.
Шт се тиче оног момка што је у камеру викао "Вучићу педеру", а ти би га због тог "греха" казнио језивије од режима ако је икако могуће... па то је дискриминација. Шта да радиш са оно 15-20 хиљада људи на стадинону који су скандирали исто? Па аршин мора бити исти, је л` тако? А шта са мном режим треба да ради, који сам истом приликом истакао паролу "ВУЧИЋУ ЛЕЗБЕЈКО!"?
Одговори

(15-10-2014, 09:43 AM)Громовник Пише:  Нисам знао да војска јача парадирањем, био сам убеђен да се то постиже пре свега већим улагањем у модерније наоружање и опрему, а затим војним вежбама, подизањем борбене готовости на виши ниво и сл.

Од парадирања нисам чуо да је иједна војска на свету ојачала.

Од тебе се ни не очекује да схватиш,то није твој капацитет!

(15-10-2014, 01:05 PM)Нимбус Пише:  Регул, мало си побркао датуме.
Није од 5.октобра 2000, већ од 20. октобра 1944.
Да није тако, не би се једна од наскупљих армија на свету распала 1991 како фигура од песка. Њена једина функција је била да држи Србе у миру и покорности, не да чува целокупну државу. Ако ти не осећаш личну увреду да ти поново кроз Београд марширају заставе Црне шесте личке легије, јалово је да ти било шта даље причамо. Предуслов српског васкрса је да се схвати да су и поменута легија и сви они Црногорци са дна каце окупатори и фукара, а не никакви антифашистички ослободиоци, којима сутра ваља аплаудирати. То ако се појави, а изгледа да хоће, треба засути говнима и трулим купусом.
Шт се тиче оног момка што је у камеру викао "Вучићу педеру", а ти би га због тог "греха" казнио језивије од режима ако је икако могуће... па то је дискриминација. Шта да радиш са оно 15-20 хиљада људи на стадинону који су скандирали исто? Па аршин мора бити исти, је л` тако? А шта са мном режим треба да ради, који сам истом приликом истакао паролу "ВУЧИЋУ ЛЕЗБЕЈКО!"?

Ја сам рођен много после тог датума,тако да не могу о томе да пишем.Распала се због издаје што је и било за очекивати!Слажем се да је била у функцији држања Срба на узици.Опет ми стављаш у уста оно што нисам рекао!Где сам ја поменуо шесту личку и црногорце?Те заставе,какве год да су,да ли ми се свиђале или не су званично уврштене у победничке заставе!То шта би ти радио,ОК, ко те спречава,окупи критичну масу и поведи са све оружјем које спомињеш.

Оног мајмуна бих казнио због бламирања државе а не због речи које је изговорио.Док су нам шиптари држали час о својој квази застави,он се појављује и долива говна на већ постојеће срање.И немој поредити 20-30 хиљада људи и ту сподобу,нису за поређење а сам размисли зашто.О твојим паролама нећу дискутовати,оне говоре саме за себе.Можда после ти још допишем што шта,имам посла и морам да идем!
Одговори

Цитат:Те заставе,какве год да су,да ли ми се свиђале или не су званично уврштене у победничке заставе!То шта би ти радио,ОК, ко те спречава,окупи критичну масу и поведи са све оружјем које спомињеш.
Имам јак утисак да не разумеш: Ја написах да је услов српског васкрснућа да схватимо да су партизани у Србији окупатори, а ти ми одговараш да нећеш то да схватиш, него да скупљам дружину, па ако победимо, ти ћеш се придружити, ако изгинемо, ти ћеш опет бити на страни победника.

Што се тиче бламирања држве, ред је подужи спред поменутог момка.

Ово малопре ставих на свој ФБ, па `ајде...

БАТА МИРКОВИЋ, ПОСЛЕДЊИ СРПСКИ ЏЕДАЈ

Предлажем да се Бати Мирковићу, Српском Џедају или Ронину, како вам драже, човеку који само лаким стиском набубрелих тестиса ратника дивљих племена успостављао мир и толеранцију, дигне споменик у Београду, испред националног стадиона.
На ову идеју сам понукан због пичкастог успијања наших репрезнтативаца, са метарским трибалним татуима по меканим телима, (за које се испоставило да не значе опасност по околину, већ су манекенско пренемагање), тјеком великошиптарског перформанса усред Биограда. Наше пичкице су на уму имале своје фантастичне каријере које не би смела угрозити заплена нацистичке заставе, те су грлиле мушкобањасте Албанце молећиво их убеђујући да кад већ серу по Србији, не серу баш колико могу.

[Слика: bata-mirkovic.jpg]
Одговори

Србија је стварно земља парадокса. Славити један историјски датум под обележјима која су, почевши баш од тог датума, спаљивана и гажена, од два народа која имају највише разлога да се гаде и ограде од идеологије чија се победа овде глорификује, са војском која ће вероватно цела бити на тој паради, и која не сме да промаршира кроз све делове своје (формално) територије, уз откривање споменика цару кога су ти исти "ослободиоци" убили. Ако су нешто хтели да прославе заједно са Русима, могли су да прославе 100 година почетка Великог отаџбинског рата, то би било далеко прикладније.
Одговори

(14-10-2014, 08:44 PM)Равногорац Пише:  @Јеремија: Не бих се сложио, ова парада није ништа боља од оне геј параде, а чак је и скупља. Што се жена у вијсци тиче се донекле слажем.

Зависи из ког угла гледаш, бар по мени.
Ако издвојимо намерно натурање титоистичког обележја са садашњом војском (бар тако се зове), парадираће се под обележјима круне, скоро исте какву су носили Равногорци.
Уосталом, ја сутра параду посматрам као увеличавање Путина и његове посете Србији а не као обележавање од некаквог ослобођења. Јер, да се не лажемо, ономад уз помоћ Црвене армије, нацисти истерани из Србије - комунисти поробили Србију. Биланс је страшан... Далеко већу цену у сваком погледу Срби су платили титоистичким поробљавању од Хитлеровог.
Одговори

Према курдским изворима ових дана једна 40-годишња жена Маиса Абдо, позната са борбеним именом "Нарин Африн", води отпор курдских бораца против војске ИС-е у Кобанеу, заједно са лидером курдских бораца Махмудом Баркоданом.
Пре неколико дана још једна курдка, мајка двоје деце, чим је завршила муниције, узела је експлозив и разнела се убивши неколико исламиста.
Свака им част!
Одговори

(14-10-2014, 05:50 PM)регул Пише:  Ја стварно не видим у чему је проблем са женама у војсци?О каквој ти масовности причаш када у сваком року за одлазак на служење извиси две трећине пријављених?Па шта ако је квота 33%?Са животом ти немаш везе и оне имају способност,храброст и пожртвованост!Зар није скоро погинуо један војник и једна војникиња...бла, бла...

војникиња....!!!

КидањеКидањеКидање

Па ова Новосрбадија и језик мења како ко у Новом Свецком пр'не! Страшно човече...да нам јуче паде саксија наглаву ост'о би "ускраћен" за ово сазнање!

OOOOO TEMPORA!

OOOOOOOOO MORES!

ODI PROFANUM VULGUS ET ARCEO!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним