Borac: Ko je Vojislav Seselj?
Insajder centralna otadzbinska uprava: Seselj je lopov ,njega je Tito skolovao!Jos iz studentskih dana bio je vrbovan od tadasnjih jugoslovenskih sluzbi bezbednosti koje su ga sve do danasnjih dana pripremale i koristile pre svega kao politicara za ostvarivanje svojih ciljeva a jedan od nacina je bio i davanje informacija i tajnih podataka kojima je Seselj uz pomoc svojih BOMBASTICNIH izjava konstantno kupio politicke poene u narodu.Njegova Velika Srbija je koristena za zataskavanje istoriske istine o Srbima i Srbskom carstvu na Balkanu i posluzila je kao glavno opravdanje za secesiju ostalih naroda Jugoslavije cime su Srbi uz pomoc Americke propagande proglaseni za glavne krivce raspada(razbijanja )Jugoslavije!
Borac: Kako je doslo do razbijanja SRS i izdaje Nikolica i Vucica?
Insajder centralna otadzbinska uprava: Kada je Toma bio kandidat za predsjednika,Voja je skrojio plan i rekao je" Ako sad ne uzmemo vlast stranka se mora podeliti na pro Rusku i pro Evropsku polovinu! Svadjajte se ,koljite se samo da uverimo Evropu da smo se podelili i da jedan deo SRS -a hoce u EU!!! " Tako je i uradjeno jer je to direktno dogovoreno izmedju Seselja-Nikolica -Vucica!!! Ali sada Vojislav nema prilaz bivsim saradnicima i kumu iz prostog razloga sto su ga definitivno izdali OSLADILE IM SE PARE!!!
Borac: Ako je tako zasto ih Seselj ne rusi po izlasku iz Haga???
Insajder centralna otadzbinska uprava:Kako da ih rusi vidite svaki dan da im se nudi,dok god medjunarodna zajednica(MMF) finasira budzet Srbije ,Seselj je nemocan!!!
Borac: Ko jos zna za ovaj dogovor?
Insajder centralna otadzbinska uprava

ravni tim za odbranu Voislava Seselja!
Borac: Ako Seselj ne zeli ili se boji oboriti sada i odmah Nikolica i Vucica,sta je razlog njegovog pustanja iz Haga?
Insajder centralna otadzbinska uprava: Seselj je dosao da napravi nemire i da unisti svojom Velikom Srbijom ovo Srba sto je ostalo!On ce svoju familiju izvuci u Rusiju!
Borac: Mislis da nije bolestan od raka?
Insajder centralna otadzbinska uprava:Ne to je samo varka za narod i javno mnjenje ,jer mora biti neko opravdanje zasto su ga ameri pustili iz Haga,prijavite Seselja pa neka ga nezavisni doktori pregledaju ,glavu dajem NEMA RAK!!!
Borac: Ali onda Seselj radi sa zapadom zajedno?
Insajder centralna otadzbinska uprava: Da on je i pre svojom politikom sluzio zapadu ali je jako inteligentan covek , uspeo je tolike narodne mase da obmane!On je imao firmu u toku rata u Benkovcu za trgovinu sa Hrvatima a na ime Zorana Subotica!
Borac: Rekao si da Seselj ima vilu u Crnoj Gori?
Insajder centrallna otadzbinska uprava: Da za oslobadjanje Zvornika Seselj je dobio 240.000 maraka i tim parama je kupio kucu(Vilu ) u Crnoj Gori! Arkan je dobio 100.000 maraka vise za oslobadjanje Zvornika i dok su dobrovoljci SRS ginuli Voja je kupio marke nazalost!
Borac: Ti ispade sad izdajnik!
Insajder centralna otadzbinska uprava: Nisam ja izdajnik ja sam samo hteo da kazem istinu,ne zelim da mi Vjerica Radeta govori sta cu pricati. Suvise je mnogo cestitih i postenih rodoljuba u uniformamam SRS izgubilo svoje zivote i ostalo nesposobno posle rata da bi bilo ko od nas imao pravo da cuti!
Borac: Ko mu dade pare u Zvorniku?
Insajder centralna otadzbinska uprava: Opstina Zvornik i Dragan Spasojevic sef Kriznog staba!
Borac: Predpostavljam da je ovo samo jedan dio istine koja je tebi poznata!
Insajder centralna otadzbinska uprava: Jeste ali za pocetak mogu dodati jos malo,Seselj rece u HAGU da u Hrtkovcima nije bilo naoruzanih pripadnika SRS ali je propustio da kaze da su dosli ljudi iz Malog Zvornika sa DUGIM CEVIMA! Svaki zlocinac iz SRS-a pred sudjenje dobije lepu paru od Vucica i da izjavu da je pre ucinjenog zlocina napustio stranku samovoljno,to je i razlog zasto Seselj nesme silom na Vucica ,jer Vucic i Nikolic znaju mnogo vise i od mene!!!
Borac: Dobro sta zapad dobija Seseljevim pustanjem?
Insajder centralna otadzbinska uprava: Celi se regijon opet destabilizuje i to verovatno na proljece kada ce biti donete nove Haske presude o genocidu protiv Srba i Srbije! Bankrot Srbije i vanredni izbori usled prestanka finasiranja budzeta od strane MMF,moguci su razlog za pobjedu Seselja na izborima cime ce se direktno dati povod NATO i EU Hrvatskoj da dobije blagoslov zapada i pod izgovorom straha od Seselja i Velike Srbije ,izvrsi preventivni napad ciji ce glavni cilj biti stvaranje Velike Hrvatske do Zemuna i upravo ova istina je osnovni razlog zasto sam progovorio!!!
Borac: Hvala ti u ime Srbskog ali i ostalih naroda Balkana,vidimo se sledecom prilikom!