Оцена Теме:
  • 5 Гласов(а) - 3.8 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Комунизам - Титоизам

[Слика: 77133509_2417573138530506_60358943305126...e=5E7C701F]
Одговори

Има се, може се

Većina papira otkriva šta je sve plaćeno u vreme boravka Tita i njegovog osoblja u bolnici u Ljubljani, ukazujući na lagodan život koji je okruživao Tita i u njegovim zadnjim danima. Naime, kako piše 24ur, u mesec dana pojedeno je 100 kilograma svinjskog mesa, 31 kilogram “baby beef”-a, 18 kilograma buđole, više od 15 kilograma pršuta i 90 kilograma konzervirane šunke.

U istom jednomesečnom razdoblju plaćena je i 91 boca viskija, 20 boca ruma, 11 votke i 100 litara vina, a prema jednom računu naručeno je i 700 komada torte, 200 rolada, 200 krofni…

https://www.nedeljnik.rs/100-kilograma-s...nu-i-pice/
Одговори

Ово није Титоизам али јесте Комунизам. Кез

Цитат:Trideset godina i devet dana posle početka "Plišane revolucije" i pada komunističkog režima u nekadašnjoj Čehoslovačkoj, pokrenuto je krivično gonjenje protiv trojice najodgovornijih tadašnjih komunističkih funkcionera zbog toga što nisu svojevremeno sprečili korišćenje vatrenog oružja od strane Granične straže protiv ilegalnog prelaza državne granice. Radi se o poslednjem generalnom sekretaru KP Čehoslovačke Milošu Jakešu, poslednjem komunističkom premijeru Lubomiru Štrougalu i poslednjem ministru unutrašnjih poslova Vratislavu Vajnaru.

http://www.balkanmagazin.net/novosti-i-p...-i-vajnara
Одговори

(03-12-2019, 09:00 AM)ЈВуО-КГ Пише:  Ово није Титоизам али јесте Комунизам. Кез

Цитат:Trideset godina i devet dana posle početka "Plišane revolucije" i pada komunističkog režima u nekadašnjoj Čehoslovačkoj, pokrenuto je krivično gonjenje protiv trojice najodgovornijih tadašnjih komunističkih funkcionera zbog toga što nisu svojevremeno sprečili korišćenje vatrenog oružja od strane Granične straže protiv ilegalnog prelaza državne granice. Radi se o poslednjem generalnom sekretaru KP Čehoslovačke Milošu Jakešu, poslednjem komunističkom premijeru Lubomiru Štrougalu i poslednjem ministru unutrašnjih poslova Vratislavu Vajnaru.

http://www.balkanmagazin.net/novosti-i-p...-i-vajnara

А код нас Јово Капа сједио у БГ и уредно примао пензију + пљувао по Србији и навијао за бомбардовање а после за отцијепљење ЦГ. Али добро, ваљда се код нас његују тековине "антифашизма", нисмо ми ревизионисти као ови Чехо - Словаци. Кидање
Одговори

Миша Матић: СА ПИШТОЉЕМ ДО ДИПЛОМЕ

Студент који је са пиштољем ушао да полаже испит постао је угледни члан друштва. После 30 године од оружаног полагања испита на Правном факултету, постао председник Привредне коморе Југославије, био је почасни грађанин града Бора…. а од 1989. Године се бавио и високим образовањем, са сином Мићом, основао је Мегатренд универзитет, на коме 2006. године стиче звање почасног доктора наука. Умро је 2011. године у Београду, седам година после подношења кривичне пријаве за организовање и учешће у ратном злочину и масовним ликвидацијама 1944. и 1945. у Бољавцу. Тужилаштво, коме је адвокат из Бољевца Раде Јанковић поднео кривичну пријаву против Божина Јовановића и још тројице припадника Озне, чувало у фиоци оптужницу и доказе и сачекало је да умре и последњи од њих, како би подносиоца обавестило да су сви умрли и да се против њих не може подићи оптужница. Божин Јовановић почива на београдском Новом гробљу, у алеји Народних хероја иако је Херој социјалистичког рада, а не ордена Народног хероја, где му је постављена биста за разлику од осталих комшија, чија су вечна почивалишта означена пирамидама. Његов син Мића јуче је продао Мегатренд универзитет, а књиге из конфисковане библиотеке професора Лазице Марковића продају се на буљаку са печатом милиције.

https://vidovdan.org/aktuelno/misa-matic...o-diplome/
Одговори

Знао сам да је Мића Јовановић удбашка битанга, али ово нисам знао. Хвала Матићу за овај текст. Мислим да је ово требало прочитати на јавном скупу, нека народ зна зашто му најбоља деца беже из земље од оваквих гангстера који генерацијама тероришу српски народ.
Одговори

– Комунисти су први Југословенски мафијаши. Кад су дошли на власт отимали су црквене вредности, станове и куће, узимали су благо краљевине и препродавали странцима. Убијали недужне оптужујући их да су капиталисти само да би се домогли њиховог богатства. Три пуна воза са уметничким вредностима, накитом, златом и сребром је одлазило за иностранство од чега су се комунисти богатили. Све су то продавали западњацима.

-Јосип Броз Тито највећи историјски мафијаш на овим просторима. Из Албаније на Косово увео неколико стотина хиљада Албанаца да би Срби постали мањина на Косову и Метохији. Тито је планирао да они буду непријатељи Срба а Српска грешка је била у томе што од Албанаца нису направили грађане лојалне Србији, него су их третирали као непријатеље чиме се остварио Брозов сан, па су нам сад непријатељи.

Лопушина каже да су западњаци, посебно Немци, чистили своју злу нацистичку прошлост преко Срба, и сад се од нас очекује да будемо геноцидни и да се извинимо Американцима и НАТО-у што су нас бомбардовали, и да прихватимо све лажи које се причају о Србима.

– Комунисти су касније организовали проблематичне људе или тадашње клинце да иду по свету и убијају противнике режима, а заузврат им нуде сигурну оазу у Србији.

Али деведесете доносе велико зло, сва та мафија се враћа у време ратова, и дозвољава им се да се богате и сарађују са непријатељем. Мафија има свој интерес, који није национални. У току рата они су сарађивали. Међусобно продавали нафту, цигарете и све шта је било исплативо, чак и ослобађали једни друге. Тако је Српка мафија постала веома утицајна после ратова исто као и Бошњачка или Хрватска.

После Косовских терориста и трговине органима тај посао су наставиле Бугарска и Румунска мафија упадањем у Србију и отимањем младих људи. Углавном су им вадили бубрег па има и преживелих који о томе данас сведоче. Трговина људима је уносан бизнис за мафију. Та мафија се мора спречити, наглашава Марко Лопушина.

http://hronograf.net/2019/12/09/kako-je-...ina-video/
Одговори

http://www.rastko.rs/rastko/delo/15721
Одговори

Верујем да овај канал можемо оборити ако га често пријављујемо.Браћо, кад год имате времена, пријављујте га! Страшна пропаганда против СПЦ се води на овом каналу под маском "антифашизма"!
Одговори

(26-12-2019, 10:06 PM)Филип Ђукић Пише:  Верујем да овај канал можемо оборити ако га често пријављујемо.Браћо, кад год имате времена, пријављујте га! Страшна пропаганда против СПЦ се води на овом каналу под маском "антифашизма"!
Какве су бре ово глупости !?

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"[/size]
Одговори

Ма лик поставио снимак генералне пробе дочека италијанског краља на Цетињу 1. маја 1941.Митрополит Јоаникије је ценио легалног владара Италије краља Виториа Емануела јер је био муж краљице Јелене Петровић-Његош.Када је посетио Цетиње крајем маја 1941. чак се причестио у Цетињском манастиру и поклонио се гробовима Петровића.Нема ту никакве сарадње са окупатором.
Одговори

ДРАГОСЛАВ МИХАИЛОВИЋ: Голи оток је била државна политика против Срба

https://jadovno.com/dragoslav-mihailovic...hiJzn9KiUl

Линк са Политике

http://www.politika.rs/scc/clanak/445485...tiv-straha
Одговори

(10-01-2020, 04:29 PM)Mitic Пише:  ДРАГОСЛАВ МИХАИЛОВИЋ: Голи оток је била државна политика против Срба

Тај ако части има, нека седи тамо где је и нека не тупи. И његове су књиге биле државна политика против Срба. Тај ти је је у својим делима од београдске мангупарије правио сеоске дилиндаре.Случај Љуба врапче. Ове друге књиге нећу ни да помињем. Чизмаше си гледао, па просуди сам.Да ли ће у Србији да сване дан када више нико неће да се сећа ни да помиње калемара из Дренове,Драгослава Михаиловића,Данка Поповића и још неке друге...Ти,које су они преводили или враћали у Србе су нам и направили све ово.Да не буде да сам неправедан, није Србија једина земља која полуинтелектуалне медиокритете искује у звезде и од њих направи угледне књижевнике.Имају такве и Французи и Швабе и многи други.
Одговори

Ваистину!Ваистину!Ваистину!
Одговори


Скочи на Форум:


Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним