Оцена Теме:
  • 2 Гласов(а) - 3 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Милослав Самарџић одговара на питања у вези са Дверима

(05-01-2018, 12:24 AM)ЈВуО-КГ Пише:  Не знам о каквим сличицама причаш....Никад нисам написао латични пост а спочитаваш ми то као да си малоумни докони пензионер из Канаде. Као да неко седи поред тебе и тера те да напишеш што глупљи и бесмисленији пост.

Ти облепљујеш форум сличицама НА КОЈИМА СУ ТЕКСТОВИ ИСПИСАНИ ХРВАТСКОМ ГАЈЕВИЦОМ СА СВЕ КУКАМА И КУКАРАЧАМА!

Не значи да ако су твојих пар речи дебилних коментара уз речене сличице на Србском Писму да у твојим прилозима нема USTAŠICE!

Међутим!

Нами се чини да нико не седи поред тебе да те тера да пишеш глупе коментаре, КАО РЕЦИМО ДА СУ ГОРЕ ПОМЕНУТА ГОСПОДА СЕРБСКА НЕКВИ "ГЕРМАНОФИЛИ"!

Напротив!

Мишљења смо да ти то радиш савршено свесно и да је то највише што мо'ш да добациш!

И јопет велим, ти си брука овог форума ако си у једном примерку, ну ако сте двојица, к'о што вели Гос'н Самарџић, БРУКА ЈЕ ДУПЛА!

Паметном доста!

(05-01-2018, 10:12 AM)Громовник Пише:  
(05-01-2018, 09:58 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  не мењамо наше ставове но стојимо постојано са истима кано клисурина!

Видимо... Rolleyes

Чека', чека'....Шумадинац тврди да ми НЕ МЕЊАМО наше ставове но да копирамо и убацујемо исте мисли и идеје које неђе држимо!

Судећи по твом сарказму и смајлићу, ти мислиш СУПРОТНО!

Што се дакле вас два не договорите к'о људи па да сви знају какав смо ми лик?

А?

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

(05-01-2018, 09:58 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  Ја....ти си зато веома озбиљан саговорник па поправљаш просек форума са твојим "слуго Вермахта, Чича-Митовац, Љотач, Љотан...."!

Ми наше мисли и идеје имамо пре свега у глави и не мењамо наше ставове но стојимо постојано са истима кано клисурина!

Међутим!

Ви тамо се одлучите дал'ми "претрчавамо" и мењамо идеје и мисли или не! Не може то к'о у вашем случају, и ово и оно а у исто време!

Ајде бре немој да лажеш више.

Мењаш ставове сваких пет минута. У Канаду си отишао као Југословен и комуњара а тамо те приметили љотани као погодан материјал за примање у секту и сад изиграваш политичког емигранта. Да си ти био Србин не би завршио код љотићеваца. И кад ме цитираш нека то буде у једној поруци а не по више пута.

Могу донекле да разумем твој револт као човека који није служио војску, а много је волео, нешто попут Вулина.Само то ти никако не даје за право да у свом незнању вршиш љотанске подметачине и тупиш о неким сличицама.

Ниси имао аргументе у расправи па се прибегао лажима као и увек.
Одговори

(05-01-2018, 03:04 PM)ЈВуО-КГ Пише:  У Канаду си отишао као Југословен и комуњара....

Не ја, Шугословен и комуњара сте ти и ћаћа твој који сте носили титовку са пентаграмом и служили окупаторску војску код Амброзија!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Хемороиди или шуљеви су отечене, проширене вене на аналном отвору и задњем делу црева. Смарање бре

У славу предака, на понос потомака!!!

http://cojstvo.rs/
Одговори

(05-01-2018, 03:04 PM)ЈВуО-КГ Пише:  ....тамо те приметили љотани као погодан материјал за примање у секту и сад изиграваш политичког емигранта. Да си ти био Србин не би завршио код љотићеваца.

Прво, ми никад нијесмо тврдили да смо убјежали НЕЛЕГАЛНО, јер се обично то подразумева под "политички емигрант"!

Међутим!

Истина јесте да бисмо сигурно због језика и политике код Амброзија допали 'апса, баш као што се то десило нашем (скоро) истомишљенику Моми Селићу, који је имао "леђа" тамо.

То теби није могло да се деси, ти си од титовца постао "Четник" на зихерицу, кад је Амброз липс'о и кад је шубара и кокарда ушла у моду!

Знам ја нас-'бо ти нас!

Што се тиче твојих дебилних испада "слуго Вермахта, Чича Митовац, Љотач...", то више говори о теби но о нашој маленкости!

Зна се која је била доктрина "Збора" и Љотића во времја оно, па југословенство, писање пола часописа латиницом итд., има везе са нашим ставовима колико и ти имаш везе с'мозгом!

Ми, као Србин, поштујемо сваког Србина који има став, интелект, ерудицију и знање, па зато поштујемо и лик и дело Димитрија Љотића па и Војислава Шешеља који на Љотића бљује!

Карактер као ти може рецимо да налази мане и Љотићу и Шешељу и Краљу Александру али то је одраз твоје сужене свести па би ти било боље да престанеш да лајеш бар сад пред Празник, ваљаће ти!

Међутим!

Ми не кажемо да ликови попут тебе не би требало да постоје, напротив, ти имаш своју сврху постојања, raison d'être, што би рекли Французи, јер:

Без остријех зубах ледне зиме, би л' топлоте благост познавали?
Без будалах тупога погледа, би л' умови могли блистат св'јетли?

(05-01-2018, 05:30 PM)регул Пише:  Хемороиди или шуљеви су отечене, проширене вене на аналном отвору и задњем делу црева.

Иди код чика доктора, није ође место за дијагнозу твојих болова!

Смарање бре

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(05-01-2018, 05:52 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  Ми, као Србин, поштујемо сваког Србина који има став, интелект, ерудицију и знање, па зато поштујемо и лик и дело Димитрија Љотића па и Војислава Шешеља који на Љотића бљује!

Па и Јосифа Џугашвилија преко свих набројаних Пилот

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

(05-01-2018, 05:52 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  Карактер као ти може рецимо да налази мане и Љотићу и Шешељу и Краљу Александру али то је одраз твоје сужене свести па би ти било боље да престанеш да лајеш бар сад пред Празник, ваљаће ти!

Што трпаш Александра у љотарско шешељевски брлог?

На криво су тебе накалемили канадски љотићевци.Да си самопоуздани Србин свестан свог националног бића и идентитета никада ти не би лутао међ' бивше нацисте и ове квази патриотске организације у Србији.
Одговори

Па Просветар је Балајићев Збораш!
Одговори

(05-01-2018, 07:24 PM)Громовник Пише:  
(05-01-2018, 05:52 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  Ми, као Србин, поштујемо сваког Србина који има став, интелект, ерудицију и знање, па зато поштујемо и лик и дело Димитрија Љотића па и Војислава Шешеља који на Љотића бљује!

Па и Јосифа Џугашвилија преко свих набројаних Пилот

Ти се наравно спрдаш попут Шумадрипца који је Глупи Август овог форума!

Међутим!

Погледајде мало шта за реченог Брку вели наш познаник Др. Срђа Трифковић, човек који је, између осталог, и кољега Гос'н Самарџића у чикашкој Слободи, и за кога ни најзагриженији ловац на вештице не би могао да ишчепрка ништа у вези са комуно-сатанизмом!

Иначе Др. Срђа Трифковић је будушчи Министар Иностраних дела Војно-Крајишког Краљевства Србског (у Персоналној Унији са Русијом), кад МИ дођемо навлас'!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним