05-01-2018, 10:15 AM
(05-01-2018, 12:24 AM)ЈВуО-КГ Пише: Не знам о каквим сличицама причаш....Никад нисам написао латични пост а спочитаваш ми то као да си малоумни докони пензионер из Канаде. Као да неко седи поред тебе и тера те да напишеш што глупљи и бесмисленији пост.
Ти облепљујеш форум сличицама НА КОЈИМА СУ ТЕКСТОВИ ИСПИСАНИ ХРВАТСКОМ ГАЈЕВИЦОМ СА СВЕ КУКАМА И КУКАРАЧАМА!
Не значи да ако су твојих пар речи дебилних коментара уз речене сличице на Србском Писму да у твојим прилозима нема USTAŠICE!
Међутим!
Нами се чини да нико не седи поред тебе да те тера да пишеш глупе коментаре, КАО РЕЦИМО ДА СУ ГОРЕ ПОМЕНУТА ГОСПОДА СЕРБСКА НЕКВИ "ГЕРМАНОФИЛИ"!
Напротив!
Мишљења смо да ти то радиш савршено свесно и да је то највише што мо'ш да добациш!
И јопет велим, ти си брука овог форума ако си у једном примерку, ну ако сте двојица, к'о што вели Гос'н Самарџић, БРУКА ЈЕ ДУПЛА!
Паметном доста!
(05-01-2018, 10:12 AM)Громовник Пише:(05-01-2018, 09:58 AM)ПРОСВЕТАР Пише: не мењамо наше ставове но стојимо постојано са истима кано клисурина!
Видимо...
Чека', чека'....Шумадинац тврди да ми НЕ МЕЊАМО наше ставове но да копирамо и убацујемо исте мисли и идеје које неђе држимо!
Судећи по твом сарказму и смајлићу, ти мислиш СУПРОТНО!
Што се дакле вас два не договорите к'о људи па да сви знају какав смо ми лик?
А?
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!