Оцена Теме:
  • 2 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ДОКЛЕ ВИШЕ ТО "ОСЛОБОЂЕЊЕ"?!!!

(01-02-2017, 07:58 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  Себи убраду:

Ми јошт нијесмо схватили шта се догађа у пубертетским главама млађаних Четника-почетника!

После 70 година се баве Добровољцима а овамо ћаће им остарише у Титовој СФР Шугославији и њих таке изродише, а многе ћаће, стричеви, комшије...и војску Јосипу служаху и петокраке на чело носаху!

Шта'ш....разуми ти то....

Не не требали су сви да побегну па да овде населе Арапе и Шиптаре па да им ти станеш на чело персоналне уније са СССР.

Чуј Шугославија, рече следбеник Југословенског Народног Покрета Збор.

Боље служити ЈНА него бити Хитлерова пешадија и издајник сопственог народа .Сви су служили ЈНА, СВИ ! Мислим на оне који су били способни за то.

Не знаш шта причаш Просветару, нису ове теме за тебе , гледај ти тамо шта има по Канади стипу нас овде.

Много је овде " издајника " који су служили ЈНА,ВЈ,ВСЦГ... али нисмо ни до колена Првој Телевизијској Бригади из Торонта .
Одговори

Сви су служили ЈНА, СВИ ! Мислим на оне који су били способни за то.

Ово није тачно. Знам пример. Додуше цена је била висока, али то не мења на ствари. Дакле, није тачно.
Одговори

(01-02-2017, 08:30 PM)Бенито Пише:  Сви су служили ЈНА, СВИ ! Мислим на оне који су били способни за то.

Ово није тачно. Знам пример. Додуше цена је била висока, али то не мења на ствари. Дакле, није тачно.

Па знам и ја , било је оних што исеку вене или изигравају будале . Али велика већина јесте служила.

Само не знам шта канађанин хоће да каже осим што покушава да омаловажи сваког ко није отишао преко гране.
Одговори

Не мешам се у ту велику расправу, него велим за ово што си написао. И нису само те категорије које си навео. То је била интервенција и ништа више. Само наставите.
Одговори

ПРОСВЕТАР вели:
Па оставили су баш то...НАРОД, јер да није њих било да ставе своје груди између Њемаца и 100 за једног, данас тог НАРОДА не би ни било после 4 године такве математике!

Значи да није било Љотићеваца не би било нашег народа данас? Шок

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(01-02-2017, 08:21 PM)ЈВуО-КГ Пише:  
(01-02-2017, 07:58 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  Себи убраду:

Ми јошт нијесмо схватили шта се догађа у пубертетским главама млађаних Четника-почетника!

После 70 година се баве Добровољцима а овамо ћаће им остарише у Титовој СФР Шугославији и њих таке изродише, а многе ћаће, стричеви, комшије...и војску Јосипу служаху и петокраке на чело носаху!

Шта'ш....разуми ти то....

Не не требали су сви да побегну па да овде населе Арапе и Шиптаре па да им ти станеш на чело персоналне уније са СССР.

Паааа...овије 95% Новосрба су мање-више баш то и гори, погледај само оног Ђукановића или Шормаза у Скупштини....Ми Србију прођосмо уздуж и попреко својевремено, ама такије Срба не виђасмо!

(01-02-2017, 08:21 PM)ЈВуО-КГ Пише:  Чуј Шугославија, рече следбеник Југословенског Народног Покрета Збор.

То што ми поштујемо дела умних Срба без обзира да ли су пре 70 година силом прилика, били у колаборацији са Њемцима (Леукемија) или у колаборацији са њиховим рођацима Енглезима (Рак), не значи да смо некакав "следбеник" тог покртеа из тих времена, а нарочито што се тиче сумануте идеје југословенства.

Такође, ту тему смо ође обрадили једном и више пута, па не осећамо обавезу да понављамо к'о шваба тра-ла-ла исту плочу за сваког успаљеника који се ође појави а мрзи га да се упозна са ставовима старијих и паметнијих дискута, јербо само кликом на наш надимак могу да се погледају целокупне наше мисли на овом форуму.

Уосталом, југословенство ПРЕ Јасеновца, Глине, Јадовна итд. не може се упоређивати са партизанским шугословенством од после тих догађаја!

(01-02-2017, 08:21 PM)ЈВуО-КГ Пише:  Боље служити ЈНА него бити Хитлерова пешадија и издајник сопственог народа

Е па није боље!!!

Јер ЈНА је такође ОКУПАТОРСКА ВОЈСКА, била и остала од '44-е па до последњег "стани-крени", тако да је онај који је ту војску служио пола века не издајник него ВЕЛЕ ИЗДАЈНИК!!!

То што вами тамо то не улази у главуџу то је случај за неку другу професију, туна вам ми као ВК водоинсталатер, не можемо помоћи!

Баш тај Димитрије Љотић на кога сте се толико ускопистили, је на време упозоравао да ће Њемци кад-тад отићи као и Турци, али да ће комуно-сатанисти остати!

И ОСТАЛИ СУ ЈЕР НЕМАЈУ ГДЕ ПА СУ СЕ УГЊЕЗДИЛИ У СВАКОГ НОВОСРБА К'О ПАНТЉИЧАРА НЕКА ИЛИ ГУШАВОСТ-ГАДНА БОЛЕСТ!

(01-02-2017, 08:30 PM)Бенито Пише:  Сви су служили ЈНА, СВИ ! Мислим на оне који су били способни за то.

Ми цену платисмо и висока беше, ал'жабу на чело не стависмо!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

(01-02-2017, 07:15 PM)ЈВуО-КГ Пише:  
(01-02-2017, 07:11 PM)Громовник Пише:  Енглези су форсирали Тита, а то му дође готово на исто.

То је тачно али није исто. Нацистички експоненти су побили највише Срба у ДСР.

Комунисти су побили доста, али мање од ових и то више него дупло мање.

Немам ја никакве симпатије према Енглезима само је ово тешка замена теза кад се изједначава ЈВуО са Љотићевцима.

Те "нацистичке експоненте" је Тито масовно пресвукао у партизане крајем рата.

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

(01-02-2017, 08:42 PM)Шумадрипац Пише:  Значи да није било Љотићеваца не би било нашег народа данас? Шок

Пааа...узми плајваз и оловку па израчунај 100 Срба за сваког пиргавог швабу, плус деоба простале Србије између жваљавих шифтара, блгара, Мађара....па ти види!

А овамо дејство по швапским коморџијама па пос'беж'те ноге посраћу вас!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Посветар Глуп си за медал!

Или си намерно подељиви?
Одговори

(01-02-2017, 07:15 PM)ЈВуО-КГ Пише:  
(01-02-2017, 07:11 PM)Громовник Пише:  Енглези су форсирали Тита, а то му дође готово на исто.

То је тачно али није исто. Нацистички експоненти су побили највише Срба у ДСР.

Комунисти су побили доста, али мање од ових и то више него дупло мање.

Немам ја никакве симпатије према Енглезима само је ово тешка замена теза кад се изједначава ЈВуО са Љотићевцима.

Не ради се туна ни о каквом "изједначавању" али чињенице су чињенице:

1.
Дража је МОРАО као војник КЈВУО, да иде у КОЛАБОРАЦИЈУ са Енглезима, крвним непријатељем не само Србства но и васцелог Православља!

Међутим!

Да ли је он лично у себи веровао да ће Енглези да надбију, то не знамо, али знамо да је рекао:

-ДА НЕМА ЊЕМАЦА ЕНГЛЕЗИ БИ БИЛИ НАЈГОРИ ЉУДИ!

А то је одприлике оно што и ми тврдимо!

2.
Љотић (и Недић) су МОРАЛИ да уђу у КОЛАБОРАЦИЈУ са Њемцима, крвним непријатељем не само Србства но и свесловенства уопште!

Међутим!

Да ли је он (Љотић) лично у себи веровао да ће Њемци да надбију, то не знамо, али знамо да је истима рекао приликом одбијања да се и ЈЕДАН ЈЕДИНИ Србски војник пошаље на Источни фронт:

-МИ НИСМО ВАШИ САВЕЗНИЦИ, МИ СМО ВАШИ СУЖЊИ!

Ове речи се у данашњој анти-љотићевској хистерији оспоравају, ама хистеричари не могу да негирају ИСТИНУ да ни ЈЕДАН ЈЕДИНИ Србски војник није учествовао на страни Њемаца (и Европе, како се то онда говорило), на Источном фронту!

Међутим!

Размислимо које је речи упутио Свети Стефан Високи Бајазиту кад је МОРАО да ратује против Православног румунског Кнеза а за рачуна Турака!

Даклем успаљеници форумски ПРВО БРВНО ИЗ СВОГА ОКА ИЗВАДИТЕ ПА ОНДА ГЛЕДАЈТЕ У ТРУН У ОКУ БРАТА СВОЈЕГА!

НЕ СУДИТЕ ДА ВАМ НЕ БУДЕ СУЂЕНО!

Паметном доста!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

ЧИЧА МИТА вели:
-МИ НИСМО ВАШИ САВЕЗНИЦИ, МИ СМО ВАШИ СУЖЊИ!

Слугерање на уштрб сопственог народа!

ПРОСМЕТЛАР вели:
Дража је МОРАО као војник КЈВУО, да иде у КОЛАБОРАЦИЈУ са Енглезима, крвним непријатељем не само Србства но и васцелог Православља!

Значи и Владика Николај колаборант?

ПРОСМЕТЛАР вели:
Даклем успаљеници форумски ПРВО БРВНО ИЗ СВОГА ОКА ИЗВАДИТЕ ПА ОНДА ГЛЕДАЈТЕ У ТРУН У ОКУ БРАТА СВОЈЕГА!

Све то стоји, али за тебе стоји... ПРВО ЗАКОПЧАЈ СВОЈ ШЛИЦ ПА ОНДА ЗАВИРУЈ У ТУЂЕ! Јок

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(01-02-2017, 09:15 PM)Прст_у_ока_латиници Пише:  Посветар Глуп си за медал!

Или си намерно подељиви?

Посветар Глуп си за медал! КидањеКидање

Me support this post.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(01-02-2017, 09:00 PM)Громовник Пише:  Те "нацистичке експоненте" је Тито масовно пресвукао у партизане крајем рата.

Неке Тито а неке и Совјети .

Са Просветаром не' да разговарам до даљњег.
Одговори

Па ЈНА јесте наследник Народне Ослободилачке Војске.....ко су ослободили Срба од свој вековног огнишства

И она је и то како се показала на Косово и Метохије у 60тих, 70тих па и 80тих.

Е те кругове су продавали оружање и хрвате на почетком ових последних рата.....и муслимани док је трајао рата......

Па оних су део тог процес што је омогучило рат да се деси, без њи неби могло бити рат, нити распад....а оних су то унапред уговорилих за исти тим западом.....

Рат је само био меканизам за оплачкање народ и државу, међу тих ко су све то почели или било учешници тај процес.

Имаш тих енглеза умешано у сви покрете у Краљевини па и после ње.......тако има њи у Љотичевци.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним