(01-02-2017, 08:21 PM)ЈВуО-КГ Пише: (01-02-2017, 07:58 PM)ПРОСВЕТАР Пише: Себи убраду:
Ми јошт нијесмо схватили шта се догађа у пубертетским главама млађаних Четника-почетника!
После 70 година се баве Добровољцима а овамо ћаће им остарише у Титовој СФР Шугославији и њих таке изродише, а многе ћаће, стричеви, комшије...и војску Јосипу служаху и петокраке на чело носаху!
Шта'ш....разуми ти то....
Не не требали су сви да побегну па да овде населе Арапе и Шиптаре па да им ти станеш на чело персоналне уније са СССР.
Паааа...овије 95% Новосрба су мање-више баш то и гори, погледај само оног Ђукановића или Шормаза у Скупштини....Ми Србију прођосмо уздуж и попреко својевремено, ама такије Срба не виђасмо!
(01-02-2017, 08:21 PM)ЈВуО-КГ Пише: Чуј Шугославија, рече следбеник Југословенског Народног Покрета Збор.
То што ми поштујемо дела умних Срба без обзира да ли су пре 70 година
силом прилика, били у колаборацији са Њемцима (
Леукемија) или у колаборацији са њиховим рођацима Енглезима (
Рак), не значи да смо некакав "следбеник" тог покртеа из тих времена, а нарочито што се тиче
сумануте идеје југословенства.
Такође, ту тему смо ође обрадили једном и више пута, па не осећамо обавезу да понављамо к'о шваба тра-ла-ла исту плочу за сваког успаљеника који се ође појави а мрзи га да се упозна са ставовима старијих и паметнијих дискута, јербо само кликом на наш надимак могу да се погледају целокупне наше мисли на овом форуму.
Уосталом, југословенство
ПРЕ Јасеновца, Глине, Јадовна итд. не може се упоређивати са
партизанским шугословенством од после тих догађаја!
(01-02-2017, 08:21 PM)ЈВуО-КГ Пише: Боље служити ЈНА него бити Хитлерова пешадија и издајник сопственог народа
Е па није боље!!!
Јер
ЈНА је такође
ОКУПАТОРСКА ВОЈСКА, била и остала од '44-е па до последњег "стани-крени", тако да је онај који је ту војску служио пола века не издајник него
ВЕЛЕ ИЗДАЈНИК!!!
То што вами тамо то не улази у главуџу то је случај за неку другу професију, туна вам ми као ВК водоинсталатер, не можемо помоћи!
Баш тај Димитрије Љотић на кога сте се толико ускопистили, је на време упозоравао да ће Њемци кад-тад отићи као и Турци, али да ће комуно-сатанисти остати!
И ОСТАЛИ СУ ЈЕР НЕМАЈУ ГДЕ ПА СУ СЕ УГЊЕЗДИЛИ У СВАКОГ НОВОСРБА К'О ПАНТЉИЧАРА НЕКА ИЛИ ГУШАВОСТ-ГАДНА БОЛЕСТ!
(01-02-2017, 08:30 PM)Бенито Пише: Сви су служили ЈНА, СВИ ! Мислим на оне који су били способни за то.
Ово није тачно. Знам пример. Додуше цена је била висока, али то не мења на ствари. Дакле, није тачно.
Ми цену платисмо
и висока беше, ал'жабу на чело не стависмо!