Поруке: 3,876
Теме: 103
Придружен: May 2017
Јеремија, не може Вук Драшковић никако ни у Херцеговину а ни у ЦГ.
Зашто. Зато што га у Сарајеву чека оптужница за ратне злочине.
Даницин супруг може дсамо да борави у Београду и евентучално да отпутује неке године у Вашингтон на "Молитвени доручак".
Незнам дали сте приметили, ма колико се Вук борио за "демопкратију" и "Европске вредности" ја се не сећам када га је нека земаља чкланица
НАТО позвала у посету или у амбасади дала неки орденчић.
Исправите ме ако грешим.
Поруке: 14,479
Теме: 346
Придружен: Feb 2015
Углед:
879
(16-05-2018, 12:52 PM)Шумадинац Пише: Паз' сад ово веома интересантно Војводо Јеремија:
"Међу тим истим брдима, херцеговачким, у пепео је претворена и последња, сулуда, замисао четника да побегну од суда и од одговорности и да сачувају… монархистичко уређење у овој земљи…“
(Види: Вук Драшковић, Последња четничка завера, „Политика експрес“, Београд, бр. од 23. августа до 6. септембра 1974).
Или...
,,"Православни мисионари", очигледно жалећи за некаквом "великом Србијом",
носталгично закључују: "Неће нам помоћи ни ова уска Србија у којој смо сада омеђени
и где само изгледа да смо јединствени, па тиме себе узалуд заваравамо".
Свети Сава им је симбол народног јединства свих Срба. На тај начин Српска црква најдиректније напада основне постулате...
Истраживачи су још 1964. дошли до поражавајућег податка да је 70,3 одсто анкетираних (у Србији)
одговорило да је религиозно, док је број атеиста једва износио 29, 3 процента, ипак овакав податак ублажава показатељ
да је изузетно висока стопа религиозности пре резултирала из неукости и нешколованости анкетираних, него из њихових убеђења.
Најпре је илегално, а затим и потпуно јавно црква развила свестрану активност врбовања и довлачења деце на часове веронауке...
Ето, тако изгледа политика на "верски начин", која очигледно постаје све активнија,
па јој се већом (лукавијом?) активношћу мора и супротставити!"
Вук Драшковић; NIN - 26. новембар 1972. године!
Дакле, шта има да нас чуди, читајмо НИН и Политику седамдесетих и осамдесетих година. В.Д. је гори србомрзац био од усташа (био и остао, све време)...
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
Углед:
879
Комшо, забрињаваш ме. Који то "моји"? Која је то "комуно екипа" у форуму? Није ваљда да си СПО- вац попут оног Швабе у центру код крста?
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
(16-05-2018, 03:58 PM)ЈВуО-КГ Пише: Ајд' у здравље.
Од гатачких муслимана најгори су Вук и Дана
Углед:
879
(16-05-2018, 03:58 PM)ЈВуО-КГ Пише: (16-05-2018, 03:24 PM)Шумадинац Пише: Комшо, забрињаваш ме. Који то "моји"? Која је то "комуно екипа" у форуму? Није ваљда да си СПО- вац попут оног Швабе у центру код крста?
Ови што им клизиш низ длаку. Прво је почело са аутошовинистичким изјавама око наше војске на Косову, па онда списак "бљувотина" са Равне Горе а све заједно зачињено причом са фељтонима и странкама СПО и СРС које је наводно основао "неко". Ту причу смо овде давно разјаснили, само што ти ниси видео или си заборавио. И још глумљење наивности око комуно екипе. Сад сте јарани па не иде да се пљујете.
Не знам који ти је тај из центра, било је их је двојица, један је умро , другог не виђам одавно. Да, били су чланови СПО у оном времену док сам и ја био. Шта су после радили, не знам.
Слободно настави са овом темом, колико год можеш, ја ти нећу више реплицирати. Мање више ми је све јасно.
Ајд' у здравље.
Коме конкретно клизим низ длаку? Ко су по теби комуњаре на форуму?
Што се тиче војске на Косову 1999. није то аутошовинизам, већ искуство.
Списак тих "бљувотина" и даље је присутно на сабору на Равној Гори. Нажалост!
И шта сад? Сад смо ми "комуњаре" зато што критикујемо највећу комуњару- олињалог којота(Просветаров термин) ?
Д М
(Последња измена: 16-05-2018, 10:38 PM од
Шумадинац.)
Ово није ни НИН ни Политика:
Вук Драшковић: СПЦ кривац за највеће националне трагедије
уторак 15. мај 2018. 11:27
СПЦ гура српски народ у ,,непотребне погибије", сматра председник Српског покрета обнове
https://standard.rs/2018/05/15/vuk-drask...tragedije/
Поруке: 7,047
Теме: 39
Придружен: Aug 2013
Углед:
167
[quote='Шумадинац' pid='94389' dateline='1526503033']
[quote='ЈВуО-КГ' pid='94361' dateline='1526479086']
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Поруке: 9,172
Теме: 234
Придружен: Jul 2013
Углед:
375
Interesantno da Vuk nikada nije preuzimao odgovornost za svoje pogrešne postupke. Nikada nije preuzeo odgovornost kako to da spo sa 30-50% podrske spadne na tri clan Vuka, Danu i Čotrića.
Vuku je uvek druge optuživao ali nikada nije hteo da prizna svoje greske. .
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
(Последња измена: 18-05-2018, 09:52 PM од
Mekenzi.)
Поруке: 571
Теме: 17
Придружен: Aug 2013
Углед:
62
Вук је у праву ако Србија жели да уђе у ЕУ мора прво у НАТО.
Наши политичари нас лажу и то сви знамо. Без уласка у НАТО нема ЕУ, свима јасно.
Словенија, Хрватска су прво морале да уђу у НАТО.
Наши политичари раздвајају улазак у НАТО од ЕУ јер НАТО није популаран код Срба.
(Последња измена: 19-05-2018, 09:33 AM од
Капетан.)
(19-05-2018, 09:32 AM)Капетан Пише: Вук је у праву ако Србија жели да уђе у ЕУ мора прво у НАТО.
Наши политичари нас лажу и то сви знамо. Без уласка у НАТО нема ЕУ, свима јасно.
Словенија, Хрватска су прво морале да уђу у НАТО.
Наши политичари раздвајају улазак у НАТО од ЕУ јер НАТО није популаран код Срба.
Да и не. Прво Србија мора да се докаже и за НАТО. Да се правно одрекне Косова и да уведе санкције Русији. И правно и јавно и фактички. Онда ће нас НАТО "примити у загрљај".
Поруке: 9,172
Теме: 234
Придружен: Jul 2013
Углед:
375
Iako se ne slažem sa Vukom, mogu reći
Da Sve što je Vuk govrio javno, jasno i nedvosmisleno od devedesetin na ovamo obistinilo se.
Samo što neki ko kurve prikriveno to rade tj. sarađuju sa zapadaom i Amerikom. Dok to Vuk javno i glasno izgovara.
I onda je Vuk izdajnik, prodana duša, dok su ovi poštenjačine a ko kurve uveli NATO u Srbiju i to u sred generalštaba gde imaju kancelariju, Takođe imamo u svim nato strukturama delegacije.
Srbija nikada nije imala jaču i punu saradnju sa NATO paktom nego danas tj. u razdoblju izmedju 2012-2018 godine. Svake godine Vojska Srbije ima 4-6 vežbi sa nato paktom plus opstala saradnja
Sadašnjima na vlasti usta su puna eu, nato itd...
Samo o tome se prikriveno priča kao o nezavisnostim Kosova. Gde je Vučić celo Kosovo prodao a ubeđuje narod da nije glumi nekog mučenika, nekome kome Kosovo neda mira, koji ne spava zbog njega itd...
a Vuk jasno kaže da je Kosovo nezavisno.
Isto i sa NATO Vamo kao Milićka izdajnik, Vuk izdajnik, nato ubice,siromašni uranijum.
Isto kao Milićka svako drugo jutro kod Marića, gde pravi rijaliti show izlazi na duel sa Vučićem i ostalim tobože nacionalistima i prave cirkus dok se Marić smejulji onako odvratno...
Sve je to za tupave ljude koji gledaju marića, pink, farmu, itd...
Da rezimiramo i bez Vuka:
1. Srbija ima jaku saradnju sa NATO na svim nivoima. NATO ima kancelariju ui generalštbu vojske Srbije.
2. Srbija je priznala kosovo. Rešenje se traži unutar nezavisnosti Kosova. Neka regija, pokrajina srpska da bude.
3. Srbija ide ka EU..
Srbija će u narednih 10 godina ući u EU, ući u NATO a u narednih godinu dana prizanti Kosovo..
Sve ide svojim tokom od 1990 godine kao što je Vuk govorio.
Samo neki su krenuli 1990 godine i sada su eu i nato. Dok je Srbija tek 2000 krenulai taj proces traje i trajaće...
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.