02-06-2018, 11:58 PM
(25-05-2018, 07:43 AM)Mekenzi Пише:(24-05-2018, 03:31 PM)ЈВуО-КГ Пише:(24-05-2018, 06:20 AM)ПРОСВЕТАР Пише: МИ СМО ГЛЕДАЛИ ЛИЧНО КАКО ВУК ИГРА КОЗАРАЧКО КОЛО ЗА ВРЕМЕ ДЕМОНСТАРЦИЈА 68-Е
Мислим да му је ово топ лаж до сада.
Sa deset godina mozda malo vise, iz Ivanjice je gledao kako Vuk igra kolo
Drugo kako je i ako je bio, sta je trazio medju studentima filozofije, kada nikada nije bio student, vec sa tri srednje vodoinstalater..
Legenda
Forum ozivi kad on dodje....
Нами није јасно зашто је Кизо спреман да лупета без задршке одстра'ментора му Крмнада Чварка (из партизанске породице)!

Прво, о каквих 10 година је баљезг?!
Ми смо са олињалим ВРШЊАК, чак је и нешта млађи од нас мада не изгледа јер је здраво проп'о!
Друго, ми смо у родном завичају проводили ЛЕТО у детињству а иначе смо, на жалост, београдски ђак, ђе смо, осим водоинсталатерског факултета, похађали и друге а за нашу душу!
Треће, дотично козарачко олињали није играо на философском факултету (који је баба-Мићуновић тада прекрстио у "Црвени Университет Кисел-Леви Мордекај"), но на трави испред студентског на Новом Бео'раду, чега се сећамо к'о јуче да је било!
Пошто смо (намерно не употребљавамо хрватско NAKON), тада схватили да у СФР Шугославији нема, И НЕЋЕ СКОРО БИТИ, ни "С" од Србина, ми убјежасмо 'вамо с'јесени 74-е, а те исте године олињали се, као превејана комуњарска омладина, гребатор и лакташ, пореклом из Херцеговине ама дођош и Брозове Autonome pokrajine Vojvodine, учислио као млад титовски кадар, код усташе Мике Крљака (или тако нешта)!
Дуго је олињалом требало да просрбује, а и туна га је баба-Мићуновић наговорио да "нема места на србској политичкој сцени ДЕСНО од титића без покрића, ну да треба ићи ЛЕВО, то јест "љуцкиправа, ждрати па ујутро испи*шати, педери, лезбаче" и остале "вредности" Гњилежног Запада!
Паметном доста!
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!