Оцена Теме:
  • 3 Гласов(а) - 4.33 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Равногорски сабор

(18-05-2019, 11:48 AM)Mekenzi Пише:  Што се тиче сабора: Надам се да ће све мање бити вашарски већ више духовни, историјски, са културним програмом у духу честититости и српски.

Ви чланови пропале странке ДС нарочито држите до тога у пм. Ајде бре Мекензи немој да се офираш, не би се ти појавио на овој теми да ја нисам цитирао Чотрића како оплиће по србомрскињи Биљани Србљановић и оном твом визионару чији нам је страначки отпад у садејству са комунистичком камарилом Милошевић Слободана уништио државу потпуно. Нису Срби, Дража,Равногорци и СПО криви што се као последње сеоско ђилкошче тај твој визионар хвалио у ЛА Тајмсу како је уништио коалицију Заједно. Сам је причао са ким се све састајао у току демонстрација а онда оно проглашење победе над СПС и СПО... Иначе сте ви чланови ДС увек били познати по храбрости, две добре рибе, два педера, два "авангардна" чилагера са минђушама,пар хиљада лоповчина и ту стаде цело чланство пропале квази Демократске странке а у ствари Комунистичке партије "Б". Милошевић био SERIA A а ви SERIA B. Иста лига, иста настојања. Угасити Србију и српство по сваку цену. Само сте се мало прерачунали.
Одговори

(18-05-2019, 10:04 AM)Шумадинац Пише:  .
Чичин поглед са Равне Горе...
[Слика: IMG-2054.png]

... на Перунов Златибор иза Овчара и Каблара...
[Слика: IMG-2043.png]

... и на Копаоник иза Столова...
[Слика: IMG-2044.png]

... и на Чемерно иза Јелице...
[Слика: IMG-2114.png]

Јок

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(18-05-2019, 06:41 PM)ЈВуО-КГ Пише:  
(18-05-2019, 11:48 AM)Mekenzi Пише:  Што се тиче сабора: Надам се да ће све мање бити вашарски већ више духовни, историјски, са културним програмом у духу честититости и српски.

Ви чланови пропале странке ДС нарочито држите до тога у пм. Ајде бре Мекензи немој да се офираш, не би се ти појавио на овој теми да ја нисам цитирао Чотрића како оплиће по србомрскињи Биљани Србљановић и оном твом визионару чији нам је страначки отпад у садејству са комунистичком камарилом Милошевић Слободана уништио државу потпуно. Нису Срби, Дража,Равногорци и СПО криви што се као последње сеоско ђилкошче тај твој визионар хвалио у ЛА Тајмсу како је уништио коалицију Заједно. Сам је причао са ким се све састајао у току демонстрација а онда оно проглашење победе над СПС и СПО... Иначе сте ви чланови ДС увек били познати по храбрости, две добре рибе, два педера, два "авангардна" чилагера са минђушама,пар хиљада лоповчина и ту стаде цело чланство пропале квази Демократске странке а у ствари Комунистичке партије "Б". Милошевић био SERIA A а ви SERIA B. Иста лига, иста настојања. Угасити Србију и српство по сваку цену. Само сте се мало прерачунали.
Потпуно се слажем са тобом, али како гледаш на ово?
Одговори

(19-05-2019, 07:45 PM)Српски Четник Пише:  Потпуно се слажем са тобом, али како гледаш на ово?

Никако.То је питање за психологе и психијатре,мислим на те Пантићеве интерпретације. Лаички бих прокоментарисао са прекомерна другосрбијанштина.

Поступке Драшковића од оне коалиције са Чедом и том екипом такође не могу да објасним.Не могу ни многе пре тога али ово је било баш драстично.
Одговори

(19-05-2019, 07:57 PM)ЈВуО-КГ Пише:  
(19-05-2019, 07:45 PM)Српски Четник Пише:  Потпуно се слажем са тобом, али како гледаш на ово?

Никако.То је питање за психологе и психијатре,мислим на те Пантићеве интерпретације. Лаички бих прокоментарисао са прекомерна другосрбијанштина.

Поступке Драшковића од оне коалиције са Чедом и том екипом такође не могу да објасним.Не могу ни многе пре тога али ово је било баш драстично.
Можда је Вук заиста поверовао Чеди... Јок
[Слика: ceda.jpg?w=270&h=429]
Одговори

https://vesti-online.com/Vesti/Drustvo/7...g-ognjista

Сам Чортић и садашњи СПО су Вучићеви "четници". Што је гора варијанта од "четника са севера", или, како их он именује: " Булајићеви четници"!

Чак и Чичин унук употребљава неокомунистичке фразе о "два антифашистичка покрета".

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Је ли бре, јел' ти дрндаш неког овде? Нема ни пола сата или сат како сам исто ово окачио на теми испод а ти качиш исто то на истом пдф-у. Намерно затролаваш форум? Ниси ти никакав Шумадинац, ти си агит. проп. комуњара!

И пусти ти фразе Воје Михаиловића, ти си се овде бар 15 пута прикључио неким комунистима и подржао их јавно.
Одговори

(22-05-2019, 03:19 PM)ЈВуО-КГ Пише:  Је ли бре, јел' ти дрндаш неког овде? Нема ни пола сата или сат како сам исто ово окачио на теми испод а ти качиш исто то на истом пдф-у. Намерно затролаваш форум? Ниси ти никакав Шумадинац, ти си агит. проп. комуњара!

И пусти ти фразе Воје Михаиловића, ти си се овде бар 15 пута прикључио неким комунистима и подржао их јавно.

Комшо, не мораш баш сваког ко се не слаже са тобом да етикетираш да је комуњара. Пусти то! Не иде...

Мораш схватити да постоје људи (већина на Равној Гори) којима су удбашки четници дошли преко главе, машући плавкастим заставицама.

Д М
Одговори

Ма шта ми наприча! Јок, првомајску награду ћу да вам уручујем. Тролаш,тролаш човече, тролаш, па не стајеш. Качиш линк који је на теми испод! А ти момче везе немаш шта се дешава око свега овога, то види свако ко прочита шта пишеш. Брига мене за Воју Михаиловића, давно се тај показао ко је и шта је, само си ти момчић на одложено паљење па оно што људи виде одмах ти скапираш после деценије. Извнини што сам мало вербално груб, то је зато што су неки овде једноставно пичке мало ми се напунила она ствар неокомуњарских експонената који се овде напрасно појављују а ти не пропушташ прилику да им ставиш до знања да делите исте ставове.

(22-05-2019, 04:21 PM)Шумадинац Пише:  Комшо, не мораш баш сваког ко се не слаже са тобом да етикетираш да је комуњара. Пусти то! Не иде...

Срам те било ! Ти мени то да кажеш, па колико си артемитских етикета полепио људима,не можеш ни да се сетиш свих.
Одговори

На прву лопту,рекло би се,ситуација никад боља.Четничке мемоаре,издају дрзавни издавачи,има неких историчара,који гледају благонаклоно на јвуо,гостују по тв емисијама,мозе се објективно говорећи и у дневној и у периодичној штампи,наћи доста афирмативних текстова о Дрази,не онаквих какви би овде форумаши волели,и не у толиком обиму али их има.Чак и војска полози венац прошле године,филмови о Дрази се приказују у биоскопима,библиотеке откупљују књиге везане за ову тематику,удруѕења за неговања традиције постоје и законски делују...................
Казем,на прву лопту рекло би се све је како треба.........али...кад се загребе испод површине...
Одговори

Цитат:ЈВуО-КГ
.. Иначе сте ви чланови ДС увек били познати по храбрости, две добре рибе, два педера, два "авангардна" чилагера са минђушама,пар хиљада лоповчина и ту стаде цело чланство пропале квази Демократске странке а у ствари Комунистичке партије "Б". Милошевић био SERIA A а ви SERIA B. Иста лига, иста настојања. Угасити Србију и српство по сваку цену. Само сте се мало прерачунали.

[Слика: 2s8qs8j.jpg]

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Е мој Кизони,мало времена они проведоше заједно. Али да си ти којим случајем ухватио неку књигу од овог Инића,затамнио би његово име и потпис на слици. Smile То ти је једини тип уз Ћосића чију сам књигу заврљачио о зид. Тај је о Милошевићу, Вуку,Шешељу,Ђинђићу,Коштуници и другима такве накарадне и ненормалне ствари писао да се није могло ни читати. Сматрао је све њих манијакалним националистима и оно како се каже великосрпски ово оно...

Пошто је тема равногорски сабор,једини кога ја могу да се сетим из ДС да је држао говор и долазио горе је Срђан Миливојевић.Наравно,то је било за време власти ДС,па су неки из масе упућивали звиждуке када он говори,због чега му је Вук пар пута узимао микрофон да ућуткује ове доле.
Одговори

Зато више твој Вук и не долази. Хтео је да Сабор исполитизује у своју корист, зато је и дискредитован.

Д М
Одговори

(23-05-2019, 03:37 PM)Шумадинац Пише:  Зато више твој Вук и не долази. Хтео је да Сабор исполитизује у своју корист, зато је и дискредитован.

Добро је партијац. Не знам ни до сад што сам разговарао са тобом, ваљда сам помислио да си нормалан човек. Иди бре на сајт СПО и њихове странице па расправљај докле хоћеш.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 2 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним