Поруке: 14,985
Теме: 312
Придружен: Aug 2013
Углед:
3,645
Био сам у Пожеги предвече, па запуцах на Равну Гору. Никад мање људи. Ни 99.
Поруке: 25
Теме: 1
Придружен: May 2015
Углед:
2
Svuda je izgleda sve manje ljudi. Tako nam dobro ide..
Mozda je danas i mozda ce sutra biti vise naroda, ali definitivno gradjani Srbije vise nemaju blago receno uslova da posecuju bilo kakve skupove, osim verovatno guce i exita, koje su nafurali reklamama i hvalospevima..
Nego kojim putem si od pozege isao, kakav je put?
Углед:
3,645
Добриња, једна, друга, трећа, Прањани, Коштунићи, Бабина глава, Равна Гора.
Поруке: 911
Углед:
129
'Ел било стриптиза ове године?
Када виђех витешку невољу
забоље ме срце, проговорих:
"Што, погани, од људи чините?
"Што јуначки људе не смакнете?
"Што им такве муке ударате?"
Углед:
3,645
Са тим је изгледа завршено. Није било.
Поруке: 2,844
Теме: 61
Придружен: Jul 2013
Углед:
221
Најјача сцена прије неку годину...
Једна пјеваљка завија:
''српкиња родила сина да гинеее за српствооо'',
а друга стриптизета игра у крилу и 'пали' аутентичног српског јунака набијајући му пркно у фацу...
„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.
(Последња измена: 14-05-2016, 11:25 PM од
херцеговац.)
Поруке: 911
Углед:
129

..
Када виђех витешку невољу
забоље ме срце, проговорих:
"Што, погани, од људи чините?
"Што јуначки људе не смакнете?
"Што им такве муке ударате?"
Углед:
2
Salu na stranu, sad je vreme da se ide na sabor, jer je idealno za one , koji su smisljali razloge da ne idu na sabor zbog primitivizma, kica i sunda...
A da, sad ce im biti opravdanje da nema nikoga tamo ..
Generalno bit ce sve manje naroda na saborima i vasarima jer je narod na ovim prostorima ubijen u svakom pogledu.
Medijski mrak osim kao sto rekoh za gucu i exit, koji su verovatno operisani od kica i sunda , jer su tako odlucili zapadni prijatelji. Tamo mozes sa iglom u ruci da se setkas jer si kulturan proevropski orijentisan ili da budes gej .Sve je to postalo okej.
Evo Benito je prosao kroz mnoga sela od Pozege. Sva ta sela su imala neki kulturni zivot, narod se druzio mnogo vise. Sve su skoro pozatvarali u selima, kretanje naroda je uglavnom kuca-stala-njiva-kuca. Jos pokoja prodavnica radi, a domovi zadruzni su uglavnim opusteli. Mladi mogu do najblizeg grada ili sve vise kao stari sede kuci..
Углед:
3,645
Прешли су на другу тактику. То је занемаривање, медијска обрада ( као ових година са гологузијом, а ове са причом да долазе само туристи) и , на крају, одумирање. И Равногорски и ови из СПО су такође кривци. Музеј од почетка не ради како треба, а све се свело на.човека који тај посао не може да изнесе. Паралелно са постројавањима са једне и бесмисленим говорима са друге стране, Равна Гора се не одржава, звоник је већ пао, а ево и ексклузивно нешто, пошто знам да читају, па да знају да немају посла само са дебилима, УДБА шаље људе који хемикалијама заливају споменик на везивном местима, да би га кад Срби престану да долазе, оборили да се више никад не подигне.
Углед:
2
Dabome da su najveci krivci organizatori... Znam da je zvonik vec pao al ne mogu da verujem da spomenik unistavaju na taj nacin, mada znam da bi voleli da ga nikad nije bilo . u oko ih bode.
Поруке: 1,793
Теме: 10
Углед:
258
Па и шта ће тај споменик ту сада?
И треба да падне, ја да се питам ја бих га одмах срушио.
Ми нисмо достојни уопште да подижемо споменик једном таквом човеку. Око свега направимо хаос и русвај. Најгора смо генерација Срба у историји ове земље. Лепо то треба да сачека неке друге генерације, ако успеју да преживе нас - најгоре Србе икада. Дигнемо споменик па се свађамо око Вука, око датума обележавања, око начина обележавања, око тога која застава сме а која не да се вијори, ко сме а ко не сме да дође, два сабора, хиљаду организација које се међусобно мрзе и краду лову једни од других, на власти нам СПС... шта ми има да дижемо споменике било коме?
Можемо сами себи једино да подигнемо споменик ал не тај, онај други.
Углед:
3,645
Како нисмо " достојни" и како смо " најгори" кад смо га подигли. Значи, ови пре нас су достојни. Нису смели име да му изговоре. Организације нису ни у каквој свађи. Ситуација није баш толико страшна. Треба се само мало уозбиљити.
Поруке: 1,793
Теме: 10
Углед:
258
Колико ја знам подигао га је Драшковић.
Углед:
3,645
Подигли су га сви они који су дали неки динар за њега или било шта урадили тамо и који су га бранили неколико пута, а одбраниће га и сад.