Поруке: 17,113
Теме: 633
Придружен: Jul 2013
Углед:
1,913
Лепо изгледа, свака част за Милоша. Мораћу да је набавим.
Поруке: 563
Теме: 1
Углед:
98
Судећи по
овом интервјуу изгледа да је аутор прилично склон тези о два антифашистичка покрета и о "прогресивном" карактеру (уз сва скретања) партизанског покрета... Видите само ову констатацију: "Комунисти јесу били тоталитарни покрет, али нису имали за циљ истребљење људских бића, већ да насилним методама „просветле” масе." Тимотијевић као да није савладао основну разлику између тоталитаризма и ауторитаризма... а тек она трабуњања о "неолиберализму" и о "позитивном наслеђу социјализма". Тотална неокомунистичка папазјанија, ал ипак ћу да купим и прочитам
Иде Џиџа кроз планине
гони српске душманине,
издајице Русе, Немце,
крџалије љотићевце.
(Последња измена: 08-09-2015, 01:40 PM од
Felix.)
Углед:
1,913
То је писао неки музичар за неку НВО, из које су га после избацили. Прочитао сам неколико поглавља. Покушај паковања класичне пропаганде у ''фенси'' паковање.
Поруке: 4,414
Теме: 55
Углед:
654
Је ли читао неко?
"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Поруке: 2,375
Теме: 43
Придружен: Jan 2014
Углед:
201
Па побогу, ја се оном Загорцу јавио да ми је да, он не одговара.. Како си је набавио?
Углед:
1,913
И ја једва чекам да је видим, а у ствари очекујем је од аутора, јер сам помогао нешто мало, ова слика на насловној нпр. Мада бих ја пре ставио ону из Албума Гарде, са шаторским крилима (тада сам мислио да су то четници Гарде, јер сам је добио у једном селу код Тополе).
Поруке: 423
Теме: 0
Придружен: Jan 2014
Углед:
22
Пријатељ ми поклонио. А он од издавача са којим је у родбинским везама.
Штампана је у 300 примерака.