Оцена Теме:
  • 6 Гласов(а) - 3.67 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Двери: Осмехом до победе
#57

СТОП РАСПРОДАЈИ СРБИЈЕ - Сви на протест!


[Слика: 6LzSCUJ.gif]
MAKE SERBIA GREAT AGAIN!!! НАПРАВИМО СРБИЈУ ВЕЛИКОМ ОПЕТ!!! С' ВЕРОМ У БОГА ЗА КРАЉА И ОТАЏБИНУ-СЛОБОДА ИЛИ СМРТ ✞✞✞
Одговори
#58

Српски покрет Двери, Демократска странка Србије, и група патриотских интелектуалаца у суботу 26. септембра у 12 часова на платоу испред Филозофског факултета у Београду организоваће протест „Стоп распродаји Србије“ против најављене продаје Телекома и економске политике Владе Србије,


[Слика: 6LzSCUJ.gif]
MAKE SERBIA GREAT AGAIN!!! НАПРАВИМО СРБИЈУ ВЕЛИКОМ ОПЕТ!!! С' ВЕРОМ У БОГА ЗА КРАЉА И ОТАЏБИНУ-СЛОБОДА ИЛИ СМРТ ✞✞✞
Одговори
#59

Најбољи међу бившим Републиканцима оболеле Чемерике на умору, Пат Бјукенен, говори о Русији, Путину и Руском Православљу, па каже:

Цитат:Ајзенхауерова Америка све више ће гледати према Путиновој Русији

26.09.2015.

САД И КАТОЛИЧКА ЦРКВА ПОБЕДИЛЕ СССР, А САДА УСТУПАЈУ МЕСТО РУСКОМ ПРАВОСЛАВЉУ

• После Ајзенхауеровог одласка, хришћанство и вера су отргнути из америчког друштвеног живота. Библија, молитва, хришћанска уметност, књиге и симболи забрањени су у државним школама, као што су били забрањени на Куби када је Фидел Кастро дошао на власт. Наша вера не може да се предаје нашој деци
• Америка је данас другачија земља, ми смо световна и постхришћанска нација која се налази на путу одбацивања вере. Иронијом судбине, Владимир Путин настоји да обнови православље као основу морала и права у Русији. А у The Wall Street Journal већ читамо да Си Ђинпинг покушава да другове поново врати под окриље конфучијанства
• У време Пија XII и Јована Павла II, Католичка црква је учила да су десет заповести и Проповед на Гори вечни, да је брак нераскидив, да је хомосексуалност неприродна и аморална, да је абортус убиство невиног нерођеног детета. А сада је и унутар Ватикана пометња. Тамо се расправља - шта да се промени у Цркви да постане привлачна за оне који су одбацили веруПише: Патрик БЈУКЕНЕН, политички коментатор, писац и политичар, виши саветник Ричарда Никсона, Џералда Форда и Роналда Регана

ТОКОМ 50-их година прошлог века постојала су два стуба светског антикомунистичког покрета - Двајт Дејвид Ајзенхауер у Америци и поглавар Римско-католичке цркве Папа Пије XII.

Током 80-их, последње деценије Хладног рата, заменили су их Роналд Реган и папа Јован Павле II.

Када је Франциско ових дана стигао у Вашингтон, вероватно је приметио да се наша земља разликује од Америке из времена Ајзенхауера или Регана.

У Америци 2015. доминирају хомосексуализам, абортуси и истополни бракови - срамни преступи за педесете и смртни грехови у катехези Пија XII постали су уставна права.

Те вредности одређују политику Барака Обаме, а наши чиновници бране та уверења у УН.

Ево шта ми проповедамо свету.

Оно што су Американци раније називали падом и декаденцијом, Обамине САД називају прогресом. И усред тог пира гласно прослављају победе наш потпредседник, католик, Џо Бајден, а заједно с њим и лидер Демократске партије, Ненси Пелоси.

После Ајзенхауеровог одласка, хришћанство и вера су отргнути из америчког друштвеног живота. Библија, молитва, хришћанска уметност, књиге и симболи забрањени су у државним школама, као што су били забрањени на Куби када је Фидел Кастро дошао на власт.

Наша вера не може да се предаје нашој деци.

Америка је - данас другачија земља, ми смо световна и постхришћанска нација која се налази на путу одбацивања вере.

Иронијом судбине, Владимир Путин настоји да обнови Православље као основу морала и права у Русији. А у The Wall Street Journal већ читамо да Си Ђинпинг покушава да другове поново врати под окриље конфучијанства.

Свет се променио. Чини се да свака цивилизација признаје да је Вера неопходна Западу који је изгубио Веру и умире.

Наслов у чланку The New York Times реторички поставља питање: „Губе ли западне вредности своју владавину?“. Аутор текста, Стивен Ерлангер пише:

„У свом одустајању од западних либералних вредности - сексуалне равноправности и избора - конзервативна Русија налази додирне тачке са верским учењима ислама, Ватикана, протестаната и ортодоксних Јевреја“.

Ипак, то што Ерлангер приписује „конзервативној Русији“, то је већ било у Америци, али 1955., а нема га сада.

Поставља се питање: мења ли се морал истине?

Ето, световна Америка, која се ослобађа од Хришћанства, сада проповеда ново јеванђеље у свету, говори: либерална демократија је спас за човечанство.

Католичка црква се такође суочава са све већом кризом морала. У време Пија XII и Јована Павла II, Црква је учила да су десет заповести и Проповед на Гори вечни.

Ова двојица папа такође су учили да је брак нераскидив, да је хомосексуалност неприродна и аморална, да је абортус убиство невиног нерођеног детета.

Без обзира на то, унутар Ватикана редовно се одржавају расправе о томе шта да се промени у Цркви да постане привлачна* за оне који су одбацили веру.

Током последње две године у Ватикану се дешава морална пометња.
Значи ли све ово да Америка и Католичка црква - пошто су победиле у идеолошком рату са СССР-ом који је трајао 70 година - сада доживљавају пораз и раскол?

Да, значи, и ми сада наше место уступамо Русији!

*Нажалост, исту погубну идеју о "привлачности" Цркве данас у Србији спроводи јеретичко-екуменистичко језгро сврстано око "учења" фанариотског "Митрополита" без Митрополије Јована Зизилуеса и групировке око владика-папољубаца и екумениста! Ну све ће то бити ускоро обријано ако Бог да! Прим. ПРОСВЕТАР.

ПРЕМА ТОМЕ МАН'ТЕ СЕ РАЗМИШЉАЊА СРБСКЕ НАИВЕ ДА НЕКА СРБСКА МОДЕЕЕЕЕРНА ПОЛИТИЧКА СТРАНКА ТРЕБА ДА СЕ КОРИСТИ ИСКУСТВИМА РЕПУБЛИКАНСКЕ СТРАНКЕ БОЛЕСНЕ ЧЕМЕРИКЕ!

ТИЈЕХ "ИСКУСТАВА" ВИШЕ НЕМА!

НАПРОТИВ!

ОНИ БИ ТРЕБАЛО ДА СЕ УГЛЕДАЈУ НА НАС, ШАКУ СИРОМАХА, А ТО УПРАВО И ЧИНИ ДОНАЛД ТРАМП!


Док га не убију!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори
#60

Данас је одржан протесни скуп у организацији Српског покрета Двери, Демократске Странке Србије, истакнутих српских интелектуалаца из Патриотског блока и иницијативног одбора социјално-економског покрета ”Телеком је наш” на платоу испред Филозофског факултета.

Српски Покрет Двери, Демократска странке Србија, истакнути српски интелектуалци из Патриотског блока и иницијативног одбора социјално-економског покрета ”Телеком је наш” поручили су владајућем режиму Александра Вучића и његовој колонијалној Влади, да му неће дозволити да прода Телеком, нити даљу распродају Србије.Најважнија порука која је послата са скупа је ударање наша два камена темељца Патриотске опозиције:

1 - Приказали смо јединство патриотске опозиције. Поред лидера Двери и ДСС-а, скупу су присуствовали водећи функционери ДСС-а: Драган Маршићанин, Дејан Шулкић, Александар Поповић, Борко Илић и други. Затим водећи функционери Двери: Срђан Ного Зоран Радојичић, проф. др Иван Дојчиновић, мр Иван Костић, мр Предраг Митровић, др Немања Зарићи други. Водећи српски интелектуалци: академик Коста Чавошки, проф. др Мило Ломпар, проф. Љубомир Протић, Милорад Црњанин, проф. др Јован Душанић, адвокат Горан Петронијевић и чланови иницијативе ”Телеком је наш” предвођени мр Ђорђем Вукадиновићем и др Предрагом Петровићем каo и представници Покрета удружених локалних самоуправа (ПУЛС), Покрета за Србију, Економског покрета, Српског препорода, Здраве Србије и Српског либералног савета.

2 – Представили смо идеју економског патриотизма, одбране домаћег економског интереса као кључне тачке наше заједничке политике, као и стручног потенцијала који поседује Патриотски блок окупљен око Двери и ДСС-а.

Захтеви са протеста “Стоп распродаји Србије” упућени Влади Републике Србије


Србија је угрожена јер иде стратешки погрешним путем у Европску Унију по сваку цену. Уколико се овај пут настави - Србија ће постати колонија, њени ресурси опљачкани, плодна земља биће распродата странцима, грађани Србије постаће јефтина радна снага код страних газда.

Зато, у име патриотске опозиције Србије, од Вас захтевамо:

Одустаните од продаје „Телекома Србија“ и зауставите распродају земље и преосталих природних и привредних богатстава Србије;
Суспендујте Споразум о стабилизацији и придруживању са ЕУ, јер је Европска Унија кроз понашање Хрватске то већ једнострано учинила;
Откажите Меморандум са Међународним монетарним фондом, тако да Влада Србије може самостално да одлучује о висини плата и пензија, цени струје и другим животним питањима...
Распишите референдум о приступању Србије ЕУ, па нека народ одлучи у ком правцу треба да иде држава;
Ослободите медије за јавну расправу о кључним националним и државним проблемима.

Тотална распродаја Србије мора бити прекинута, као и погубни пут државе у ЕУ!

У Београду, 26. септембра 2015.

Др Санда Рашковић Ивић, председница Демократске странке Србије
Бошко Обрадовић, председник Српског покрета Двери
Ђорђе Вукадиновић, Иницијатива „За наш Телекомˮ

[Слика: 6LzSCUJ.gif]
MAKE SERBIA GREAT AGAIN!!! НАПРАВИМО СРБИЈУ ВЕЛИКОМ ОПЕТ!!! С' ВЕРОМ У БОГА ЗА КРАЉА И ОТАЏБИНУ-СЛОБОДА ИЛИ СМРТ ✞✞✞
Одговори
#61

Колико је било Душа на протесту?

Судећи по видео прилозима није баш било много, а?

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори
#62

Бошко Обрадовић,

ПОЛИТИЧАР СА КРСТОМ,

у посети Русији:


Свака част Бошко, само напред ка ПЕРСОНАЛНОЈ УНИЈИ са Русијом!

ПС

Нами је потпуно несхватљиво зашто и Радикали нису тамо били!

СВАКА ВАШКА ОБАШКА јесте србска бољка, тешка и неизлечива!

Паметном доста!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори
#63

Čim ga niko nije primio iz vrha Jedinstvene Rusije tuna nema ništa, sem marketinga za domaće srpske medije...

Bole ide i prosi po svetu, malo Amerika, malo Kanada, malo Rusija, odakle tolki novci. Samo karta avioinska je oko 1000 USD a gde je noćenje...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори
#64

(03-10-2015, 10:58 AM)Mekenzi Пише:  Čim ga niko nije primio iz vrha Jedinstvene Rusije tuna nema ništa, sem marketinga za domaće srpske medije...

Bole ide i prosi po svetu, malo Amerika, malo Kanada, malo Rusija, odakle tolki novci. Samo karta avioinska je oko 1000 USD a gde je noćenje...

Примиће га и Цар Путин, само полако....Сад није у интересу ДВЕРИ да их прима Путин јербо је исти изуо ципелице на свечаном отварању највеће џамије у Европи у Москви, ђе иначе борави 2, и словима ДВА, мелеона периг*уза!

Да га је Путин примио мор'о би Бошко да иде у Сребреницу да се клања, из'ињава и ципеле да изува жешће него дебелоусмати! Така је данас званична политика у Русији, а политика је курва, јербо Русија не може засад на три фронта да се бије!

Ну у надежди смо да су руски инжењери знали да поставе динамит ђе треба приликом градње речене џамије!

Јој мерака кад то пукне једног дана! Ене у Лондону већ пукло јуче!

Међутим!

Био Бошко и код нас у Цркви 'номад, и није просио, МИ СМО МУ САМИ ДАЛИ, да има за пута а и нешта сиће за промоцију Србства у поробљеној нам Отаџбини!

Нико не спречава и жуте, Кандићку и остале сорошевце, разне ауто-шовинисте, представнике београдских мужеложника и лезбача, па ни Чеду и олињалог Вука да дођу, порука је одавле:

ЧЕКАМО ВАС!

Ево био код нас и матора дртина Драгољуб Мићуновић, јахач Србских Свештеника, цинкарош са Голог Отока (по изласку с'Голог одма'добио професорску катедру, опа бато!), човек који је хтео да промени име Београдског Универзитета у „Црвени Униветитет Карл Маркс”, ЧОВЕК ЗА СВА ВРЕМЕНА КОЈИ ОПЕТ И ОПЕТ ЗАГАЂУЈЕ ЖИВОТНИ ПРОСТОР СРБСКИ, ЈОШ УДИШЕ ДРАГОЦЕНИ КИСЕОНИК БЕОГРАДА И ПРЕТВАРА ГА У СМРДЉИВИ УГЉЕН-МОНОКСИД!

Кад је био ође код нас на Србском Дану у Нијагара Фалсу, изашло на бину да говори!

Ђујићеви Четници, махом његови исписници, намирисаше КОМУЊАРУ по специјалном воњу који комуна око себе шири!

Полетеше флаше са пивом на бину-тако нешто се никад није десило ни пре ни после за 60 и кусур година одкако се Србски Дан тамо слави!

Да не беше Брата Боре Драгашевића из СНО да га телом као госта заштити и са бине некако спасе, хоћаху га Четници уб'ти на месту к'о бесну џукелу!!!

ШТА УЧИЊЕ БРАТЕ БОРО!

Ну причи са Кизом никад краја а зритељи овдашњи би рађе да погледају боравак ДВЕРИ у Москви, па каже:


ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори
#65

(03-10-2015, 10:58 AM)Mekenzi Пише:  Čim ga niko nije primio iz vrha Jedinstvene Rusije tuna nema ništa, sem marketinga za domaće srpske medije...бла, бла, трућ, трућ....

Ха, ха...каке црне "србске медије" кад су све, све, све...патриотске странке и покрети ТОТАЛНО ИСКЉУЧЕНИ из србских медија као да не постоје!

Према тијем медијима под контролом дебелоусматог, ДВЕРИ нит'уопште постоје нит'су њихови чланови били у Русији!

Иначе Председник ДВЕРИ Бошко Обрадовић и члан Председништва Зоран Радојичић срели су се са Председником Руског института за стратешка истраживања Леонидом Решетњиковом и старијим научним сарадником те организације Никитом Бондаревом, па ка'е:

Цитат:Директор РИСИ Леонид Решетњиков срео се са делегацијом Двери и том приликом изјавио ДА СУ ДВЕРИ И ДСС ДОСЛЕДНО ПАТРИОТСКЕ И ПРАВОСЛАВНЕ ПАРТИЈЕ!

03.10.2015.

ДЕЛЕГАЦИЈА Србског покрета ДВЕРИ - на челу са својим Председником Бошком Обрадовићем - налази се у вишедневној посети Руској Федерацији.

Узела је учешће на 4. Међународном парламентарном форуму у организацији Државне Думе Русије, који је сабрао преко 100 парламентараца са свих страна света. Тема овогодишње конференције била је „Улога парламената у обезбеђивању међународне безбедности у савременим условимаˮ.

Председник Бошко Обрадовић и члан Председништва Двери Зоран Радојичић срели су се и са Председником Руског института за стратешка истраживања Леонидом Решетњиковом и старијим научним сарадником РИСИ Никитом Бондаревом.

Решетњиков је констатовао да су ДВЕРИ и ДСС међу малим бројем „доследно патриотских, Православних и русофилски оријентисаних политичких партија и удружења у Србији“.

Решетњиков је нагласио:

„Видимо да се политичка ситуација у Србији мења, али Двери не мењају курс који подразумева заштиту православних и конзервативних вредности. Надамо се да ће тако и наставити“.

Како је објавио сајт РИСИ, Обрадовић је указао да 70 одсто становника Србије себе сматра русофилима, али да део тих људи на изборима гласа за либерално-популистчке, ако не и отворено антируске партије. Притом је нагласио:

„То је повезано са тиме што Русије није добро представљена у србском медијском простору, а такође са тиме што се крупни руски бизнис у Србији понаша пре прозападно“.

ДВЕРИ и РИСИ су постигли споразум о даљем заједничком деловању, културној и информативној сарадњи.

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори
#66

Приликом вишедневне посете Москви делегација Србског покрета ДВЕРИ, на челу са Председником Бошком Обрадовићем, је била гост сверуске партије Родина.

Са делегацијом ДВЕРИ састао се Председник Родине и депутат Државне Думе Алексеј Журављов, са најближим сарадницима Алексејем Рилијевим, саветником Председника и чланом Бироа Родине и Фјодором Бирјуковим, чланом Председништва Родине. Алексеј Журавјов је на месту Председника Родине пре неколико година наследио Димитрија Рогозина који је у међувремену постао Потпредседник Владе Руске Федерације задужен за војно-индустријски комплекс.

Представници Родине били су гости на свечаној прослави поводом обележавања 15 година Двери прошле године, а ово је била прилика за узвратну посету.

У дугом разговору председници Родине и Двери разменили су мисли о односима између руског и србског народа и наше две државе, сложивши се да ти односи морају бити подигнути на још виши степен сарадње у будућности.

Оцењено је да у многоме делe исте политичке вредности и програм, и да постоји простор за већу партнерску сарадњу две политичке организације.

ВАЖНО!!!

Обојица Председника истакла су:

СРБИЈА ЈЕ ЗАПАДНА ГРАНИЦА РУСИЈЕ!!!

...и нагласили потребу већег присуства Русије на брдовитом Балкану.

А ми би додали:

ЗАПАДНА ГРАНИЦА РЕПУБЛИКЕ СРБСКЕ КРАЈИНЕ ЈЕ ЗАПАДНА ГРАНИЦА РУСИЈЕ!

ЈЕСТ И БУДЕТ!!!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори
#67

То што ти додајеш, мореш додат' мачку о реп!

А то што се Бошко из Звери није изразио како треба и рекао оно што си ти додао јасно говори о његовој 'националној свијести'! Салонски националиста! Србујемо до послиједњег БГ салона!

Паметном доста!

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори
#68

(03-10-2015, 04:44 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  Био Бошко и код нас у Цркви 'номад, и није просио, МИ СМО МУ САМИ ДАЛИ, да има за пута а и нешта сиће за промоцију Србства у поробљеној нам Отаџбини!

Труло бре на западу, стварно се види! Кидање

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори
#69

(05-10-2015, 01:58 PM)Громовник Пише:  
(03-10-2015, 04:44 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  Био Бошко и код нас у Цркви 'номад, и није просио, МИ СМО МУ САМИ ДАЛИ, да има за пута а и нешта сиће за промоцију Србства у поробљеној нам Отаџбини!

Труло бре на западу, стварно се види!

Па ја...папирне доларесе треба трошити немилосрдно пре но што ође пукне начисто!

Кидање

Међутим!

У Канади нису више ни папирни, направили су доларесе од пластике а по дизајну једног нашег Србина кога су заврнули за проценат по уговору!

Дош'о човек из Србије па није научио да чита шта пише ситним словима у уговору!

Шта'ш...да није крађе и прекрађе Трули Запад не би постојао!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори
#70

Делегација Двери
у вишедневној посети Русији

Карактеристично је да су Двери били једини политички представници из Србије и да на овом изузетном значајном међународном скупу није био нити један парламентарац из Скупштине Србије. На маргинама конференције представници Двери имали су значајне сусрете са највишим представницима Руске Думе, председником Сергејом Наришкином и потпредседником Сергејом Железњаком...

Делегација Српског покрета Двери на челу са Председником Двери, Бошком Обрадовићем, налази се у вишедневној посети Руској Федерацији. У делегацији су и Зоран Радојичић, члан Председништва Двери, Југослав Кипријановић, директор Информативне службе Двери и Стефан Свркота, саветник при Одбору за спољну политику Двери.

Представници Двери узели су учешће на 4. Међународном парламентарном форуму у организацији Државне Думе Русије, који је сабрао преко 100 парламентараца са свих страна света. Тема овогодишње конференције била је „Улога парламената у обезбеђивању међународне безбедности у савременим условимаˮ.

[Слика: 6LzSCUJ.gif]
MAKE SERBIA GREAT AGAIN!!! НАПРАВИМО СРБИЈУ ВЕЛИКОМ ОПЕТ!!! С' ВЕРОМ У БОГА ЗА КРАЉА И ОТАЏБИНУ-СЛОБОДА ИЛИ СМРТ ✞✞✞
Одговори


Скочи на Форум:


Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним