Даклем, ође имамо врло добар наступ Великог Војвода!
Међутим!
Право је чудо како је Велики Војвод гадљив на
ДВЕРИ уместо да му Бошко Обрадовић седи
ОДЕСНУЈУ (с’десне стране) уместо тих баба, лажних плавуша и успаљених клинаца, Шаровића са плачним гласом и осталог очигледно поштеног ама недовољно квалитетног љуцког материјала!
Објашњење је једноставно, постоје
ИНТЕЛЕКТУАЛНИ КРЕТЕНИ, постоје и
МОТОРНИ КРЕТЕНИ, (они који имају проблем са кретањем), и постоје
ПОЛИТИЧКИ КРЕТЕНИ, а ту спада васцела Ново-Србијица у пакету, где се људи баве политиком,
ХТЕЛИ БИ НАВЛАС'ГЛАСОВИМА ПУЧИНЕ, ама не умеју да саберу
2 + 2 кад се ради о збиру гласова.
Послушајмо дакле врсног Чачанина, Бошка Обрадовића, у надежди да је исти нешта углавио у Русији са Војним фактором, па каже:
ОДСЛУШАЈ ДО САМОГ КРАЈА СРБИНЕ, ВРЕДИ!
(12-10-2015, 10:39 AM)херцеговац Пише: Можеш ти да бацаш шпрдњу,
али си сам дао аутогол. У ствари салонци који се престављају УЛТРА, МЕГА, ГИГА Православцима су дали аутогол када се разговарају са људима који су кокетирали са сатанизмом, а и сада лутају и заступају неки синкретизам од ислама, паганизма..., па ко зна чега све не. Тренутно је код једновјераца, старобредаца.
Дугин је и један од оснивача национал-бољшевичке партије у Русији коју је основао заједно са Едвардом Лимоновим, а коју је касније напустио.
Хммм...у вези Дугина ми би да цитирамо следећи цитат, па каже:
Цитат:Тешко је стару јапију подмладити, ма колико је тесали и глачали - несавитљиво остаје несавитљиво. Зар је лакше савити стари свет, и учинити га новим? Зар не, Брамакарма, брате, - треба почети с младицама, са шибљем, са изданцима из трулога пања?
Ту Брамакарма узе под руку Вран Гаврана, и рече:
-Изађимо из дворишта, из кога се Сунце не види. Хајдмо попут залазећег Сунца, јер твоје су речи тако разумне, да треба и разумно сунце да их ослушне.
А величанствено бејаше залазеће Сунце.
Својим огњеним и разумним оком посматраше оно са новим, увек новим, чуђењем Индију, њену прашину, њен апетит и њен сан. И узвишаваше и одуховљаваше Сунце све, све, чак и грех, својом достојанственом мирноћом.
Ту застаде Вран Гавран и погледа Брамакарму, који мрачна ока гледаше у црвени траг зашлога сунца. Па настави:
- Кад бих ја отворио нову школу, ја бих је отворио с новим програмом, чија је светлост Свечовек.
Зашто ти то не би покушао? У тебе гледа Индија, тебе ослушкује свет. Твоји ученици те обожавају.
Зашто им не кажеш, да је религија у томе, да устају с бригом о свима, и лежу с бригом о свима?
Зашто их не увериш, да је етика у томе, да живе за све а не за себе?
Зашто им не дефинишеш естетику као музику других тица, које они треба да штимују?
Зашто им не даш прилику, да осете најузвишенију сласт у овом животу и предсласт живота, који ће доћи?
Зашто, Брамакарма, брате, не учиниш твоју школу фабриком будућег човечанства, и храмом Свечовека?
Свечовек је пут ка срећи, пут до сад само пророкован но још негажен.
Ту стаде Вран Гавран, и не хтеде више гакати те ноћи. Јер он имађаше моћ над собом, те се могаше запечатити ћутањем кад највише имаше да каже.
Нажалост, Брат Херцеговац не схвата да је Русија огромна са мноштвом народа и вера а са којима Руско Православље мора некако да живи у миру.
Многи лутајући комунисти у Русији одоше у разне секте и Родоверце јербо не могу мирис Светог Тамјана да поднесу одма', па тако и Дугин!
А Шојгу је полу-будиста а води васцелу Војску Русије!
Им и унас Родовераца чак и ође на форуму, са'ће се јави онај што обожава караконџуле и бори се за права онијех који убадају цигаре у гробове почивших Срба јербо је покојник за живота пушио!
Међутим!
Ми смо мали народ на ветрометини, јадан и кукаван, па нами ниште сем нашег Србског Светосавља не треба а Русија је велика, велика....
Зато Путин покушава да соједини све, па и мухамеданце, док ми не можемо себи да допустимо тај луксуз!
Доста нам је било што смо од Руса прекопирали њихову играчку
ПАНСЛАВЈАНСТВО, што унас постаде играчка-плачка кроз наше југослависање!
ПС
А цитат није од Дугина но од Светог Николаја Србскога!
Паметном доста!