(08-09-2015, 12:47 AM)Vlad Alekš Пише: Добро је прокоментарисао господин Славиша Караћ.
Није добро, појма тај нема!
(08-09-2015, 12:47 AM)Vlad Alekš Пише: Бити националиста не значи бити антикомуниста. Могуће је бити и националкомуниста.
Не то
НИЈЕ могуће, то јест могуће је само у Холивуду на Трулом Западу!
Наиме, оригинални комуно-сатанизам
ИСКЉУЧУЈЕ НАЦИЈУ, по теорији Кисел Леви-Мордекаја, познатијег код комуно-сатаниста широм света под лажним именом Карл Маркс, комуно-сатанизам се залаже за
ОДУМИРАЊЕ ДРЖАВЕ И НАЦИЈЕ!
КОМУНО-САТАНИЗАМ ЈЕ ЗАСНОВАН НА СУМАНУТОЈ ИДЕЈИ ИНТЕРНАЦИОНАЛИЗМА, МЕШАЊА НАЦИЈА И....РАСА, СВЕ ДО НЕСТАНКА СВИХ НАЦИЈА И РАСА У ЈЕДНОМ ГИГАНТСКОМ МЕЛТИНГ-ПОТУ!
СВИХ, СВИХ СВИХ....
.
.
.
.
....
сем једне!
Паметном доста!
(08-09-2015, 12:47 AM)Vlad Alekš Пише: Права десница се бори за слободу, како појединца у односу на државу, тако и читавог народа у односу на друге државе.
Не, то није
ПРАВА него
ЛАЖНА десница!
Права десница дефинише Државу, Нацију и Породицу...све до појединца, као
ОРГАНСКУ ЦЕЛИНУ!
Паметном доста!
(08-09-2015, 12:47 AM)Vlad Alekš Пише: Ако не знамо шта да радимо, треба да се угледамо на наше претке. Срби су у својој историји имали две доминатне политичке партије - радикале и демократе.
Наши преци
нису само ови из XIX-ог века који су, ослобађајући се од Турчина, похрлили да се напију отрова са извора Труле Европе, која онда и није била тако трула!
Међутим и напротив!
Наши
преци...то је мало шири појам, то су и они све до Светог Савве, Лазара и Душана и његовог Законика!
По Завету Господара и Књаза Србског, Александра (Књаза Павла) Карађорђевића, ми Срби, шака сиромаха, тежимо Васкрсу Србске Државе и Нације у континуитету са Србском Државом Светородних Немањића,
БЕЗ ПОДЕЛА НА ПОЛИТИЧКЕ ПАРТИЈЕ, ЛЕВИЦУ И ДЕСНИЦУ!
Ми рекосмо, по пустињи викасмо, ма Душу спасисмо!
(08-09-2015, 12:47 AM)Vlad Alekš Пише: Историју Демократске странке познајем солидно. Та странка је тада заиста била демократска. Чланови су бирали руководство, а не обратно као што се рдаи данас по свим странкама. У чланству и у главном одбору је било доста адвоката. То је јако битно јер су адвокати финансисјки независни од државне управе.
Адвокати су најгора пасмина у сваком друштву, а нарочито на Трулом Западу, или још горе,
У ЛОШИМ ИМИТАЦИЈАМА ТРУЛОГ ЗАПАДА!
Ође на Трулом Западу, у Трбуху Сотоне ђе ми живимо, од свих спрдачина и вицева највише има на рачун адвоката!
Довољно је само укуцати "Lawyers jokes" на Гугла па да'иш чуда, као рецимо ово:
http://www.corsinet.com/braincandy/jklaw.html
Шта ће јадан поробљени народ на Трулом Западу, брани се смехом од владавине адвоката, проданих душа и рођених лажова!
Нами се највише допала ова, коју сваком приликом испричамо по неком адвокату кад нам се пружи прилика, па каже:
Питање:
-По чему се види кад адвокат лаже?
Одговор:
-Његове усне се померају!
(08-09-2015, 12:47 AM)Vlad Alekš Пише: ДС је процентуално имала највећи број свештеника у својим редовима после Збора.
Пааааа...било је у Србији разних Свештеника, и поп-Ћира и поп Спира, а онај Зечевић сигурно није био из Збора!
Паметном доста!
А пропо....рецимо данашње Свештенике
који служе под Иринејом, кад МИ дођемо навлас' поделићемо их у три групе:
1.
Бријање са млаком водом и сапуном,
2.
Бријање без млаке воде са мало сапуна...и
3.
Бријање насуво!
Ми рекосмо и Душу спасисмо!
Тја...ми не бисмо даље, овај текст је пун небулоза....