Оцена Теме:
  • 6 Гласов(а) - 3.67 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Двери: Осмехом до победе
#15

(03-09-2015, 07:04 PM)Милослав Самарџић Пише:  Просветару, амерички републиканци су старији од Маркса и Енгелса на пример.

То сигурно није неки разлог за страхопоштовање према том клубу морона!

Најбољи међу њима су одавно побегли главом без обзира, као на пример Пат Бјукенан или Линдон Ларуш!

И Доналд ће да им окрене леђа само ако наставе са својом "политкоректношћу" док им земља пропада!

Чемерика уопште....то је туга и плач!

Велика Браћа су зацртала да се Чемерика мора урушити тако што ће им најпре Прецедник бити чађо (то је Обама обавио), затим жена, туна се припрема Хитлери Клинтон, а после ње хендикепирани педер у колицима!

То је то....земља и систем на који само луд може да се угледа!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори
#16

Јел?
Бољи је овај овде неосоцијалистички систем него тај тамо?
Па шта`ш тамо?
Одговори
#17

(03-09-2015, 08:17 PM)Милослав Самарџић Пише:  Јел?
Бољи је овај овде неосоцијалистички систем него тај тамо?
Па шта`ш тамо?

Ко каже да је бољи, ми сигурно не!

Напротив, ми чак промукосмо вичући у пустињи да је данашња латиничарска Ново-Србијица само ЛОША КОПИЈА ТРУЛОГ ЗАПАДА!

А и на "шта'ш тамо?" смо одговорили једном и више пута, ну да цитирамо нашег сапатника и истомишљеника, и вашег колегу из "Слободе" Срђу Трифковића, па каже:

Цитат:Данашњи Запад и Запад наше младости личе се к'о што вампир личи на жива човека!

Паметном доста!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори
#18

Ниси ти био овде одавно.
Ово није копија Запада, већ социјализам, наставак тог система.
Овде ти и даље траже хрпу потврда само да продужиш личну карту. Па кад донесеш све, кажу нпр. да је том изводу из матичне књиге рођених истекао рок трајања! Ваљда си се поново родио, шта ли. Па онда поново у ред, па у други ред да плаћаш још једну таксу, па у трећи ред...
Јер овде има 800.000 чиновника са 80.000 службених аутомобила. Упореди те цифре са бројем становника па са тим системима тамо.
Одговори
#19

Nisi u pravu.
Vise pišeš iz nekog besa, revolta i mržnje, ,ne barataš činjenicama.
Pljuješ po Srbijia, a vamo nam se iz Kanade predstavljaš kao veliki Srbin. Ja nisam video niti jednig 'Rvata ili Baliju koji pljuju po svojim domovinama.

U Srbiji imaš mesta koja su predivna, i Srbija kakva god da je lepa zemlja, dobrih domaćina. Popričaj sa njima i videćeš šta ćeti reći..

Zato, manje pljuvanja po zemlji odakle si, i nemoj da vređaš zemlju koju nikada više nećeš videti. Mi smo ovde mnoga sranja proživeli, daleko veća nego što misliš i što si doživeo.

Ako ti se sviđa Rusija, preko Aljaske očas pisla si tamo al jbg nema dolaresa i bogatog života u Rusiji kao što ima u Kanadi..

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори
#20

Ти из Србије пљујеш по Србији.

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори
#21

Ne, samo sam javno protiv Vucica.
Ja zivim ovde, i imam pravo kao građanin države Srbije da kritikujem vlast.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори
#22

Не критикујеш ти влас', да је то било би још и добро! Овако чешће него ријеђе знаш и слагат', а о авлијанерским фазонима којим се служиш...

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори
#23

(30-08-2015, 11:35 AM)Брада Пише:  
Цитат:Драги пријатељи,
Сви ви који ових дана читате медијска препуцавања и чекате да већ једном стану и да чујете како је неко други крив, како су медији у нечијој служби све ово искористили..

И ја бих волео исто..

И ја читам ових дана ваше коменатаре на мучна дешавања у Дверима. И ово је мој људски, искрен одговор свима вама: онима који кажу да сам због своје сујете све ово покренуо, онима који се сврставају на ову или ону страну, али пре свега онима који искрено и дубоко жале за надом коју смо дали и узели, олако, данас када је најтеже разгорети управо

наду да постоји неко ко хоће искрено и колико му је дато да се бори, да се не препусти.

Нећу да ово изгледа као правдање, већ као ненамирено дуговање, а ви оплетите по мени као и до сада, верујте или не верујте, време и будући догађаји и тако све ставе на своје место.

Ја сам гласао за садашњег председника СПД-а на Оснивачкој скупштини, и поред мог дубоког неслагања због журбе да се пре регистровања странке бира председник и ниједан други страначки орган, без обзира што се моје виђење Двери потпуно разликује од оног који предвиђа садашњи Статут, без обзира што и сада знам да сам у праву када кажем да ова нада коју сте изгубили није нада у још једну странку попут десетина других у Србији.

На крају, баш због тога што сам веровао да ће ипак, некако, онај ко треба очувати оно што смо правили све ове године – начин и пут да политика не буде гола борба за власт. То је 2012. окупило ону енергију која је Двери довела до цензуса. Само то. И зато сам на Оснивачкој скупштини изашао и рекао онима који се као ни ја нису слагали са оним што Двери сада постају, да не растурамо оно што смо правили све ове године овакви какви смо: несавршени, пуни мана, с грешкама из којих смо учили, док су нам се подсмевали, називали нас фашистима, клерикалцима, будалама..

Али је убрзо је моја нада, као сада ваша, нестала. Дојучерашњи пријатељи с којима сам целу деценију мучио ову муку, а они знају како смо тешко кроз све гурали и када су нас сви отписивали, покушали су да из заједничке куће коју смо сви циглу по циглу зидали једноставно избаце све оне који другачије мисле и говоре. То, некакво прелазно веће, јер других органа нема, позвало ме је на састанак, и после разговора, без иједног наговештаја и грча на лицу, чим сам прешао праг, издало саопштење да сам самовољно напустио Двери. Нисам ја једини, нажалост. Одрекли су се свих оних који су годинама били ослонац и гурали ову нашу заједничку причу искрено и без задршке. Неке су као мене искључили, други сами одлазе.

Ја сам тада, већ уморан од свега, осетио олакшање: па добро, имам своју професију, посветићу се породици и живети „ко сав нормалан свет“. Неки су почели да ми нуде нове политичке ангажмане, а мало сигурности коју све ове године у Дверима нисам имао, не би шкодило у мојих 45 година.

Али онда су људи који мисле као и ја, разочарани и љути, почели да зову, не верујући у оно што се дешава. Тада сам схватио да нећу дозволити да оне наше „цигле“ из заједничке куће председник и некакво „прелазно нешто“ тек тако руше, и тако се дешава ово чега сте сведоци последњих дана.

И ја сам сада још дубље уверен да сам у праву када сам био против оваквог концепта.

Да ли има решења да се све ово преброди? Има.

Они који себе виде у СПД-у, додуше још нерегистрованом, са председником на челу, нека крену у том правцу, ни ја ни људи који мисле као ја сигурно им нећемо недостајати.

Они други, који хоће и даље да се боримо у једном широком фронту, покрету кога страначка ограничења неће спутавати, наставиће тамо где су стале Двери.

Што се мене тиче, ја не бирам СПД. После мог и искуства људи који су им били неистомишљеници, немају мој глас. Ја могу једино овако, искрено и без задршке.

Последице су свакако неминовне, рекао ја шта мислим, или пустио да се сви уверите сами.

И на крају, извињавам се свима који то од мене очекују, јер нисам раније све ово рекао и спречио да до овога дође. Моје слабости и мане знамо и ви и ја.

Братски,

Владан Глишић

Хммм...има и други цитат, па ка'е:

Цитат:Владан Глишић не представља Двери ни формално, ни по ставовима

Објављено 31 август 2015

Поводом све учесталијих обмана и лажног представљања Владана Глишића у јавности, Српски Покрет Двери доставља следеће саопштење и апелује на новинске агенције, електронске и писане медије и портале следећим апелом:

Важно саопштење за медије Српског Покрета Двери

Једини званични ставови које заступа Србски покрет Двери – скраћено Двери, представљају они ставови достављени са електронске адресе Информативне службе Покрета Двери или директно из секретаријата Бошка Обрадовића, председника Двери.

Aдресе са којих се свакодневно достављају информације из Двери су већ познате медијским кућама и новинским агенцијама.

Свако саопштење за јавност са било које друге адресе осим споменутих, не представља званичан став Двери и предмет је злоупотребе имена и симбола Србског Покрета Двери од стране неовлашћених лица, а преношење таквих информација од стране новинских агенција и медијских кућа, представља директно обмањивање јавности.

Група грађана Двери не постоји од тренутка када су Двери одлуком Сабора Покрета (одржаног 27.06.2015. године у Чачку), на коме је учествовао и Владан Глишић, прерасле у политичку организацију и предале комплетну документацију за регистрацију надлежном државном министарству.

Владан Глишић представља само себе и никога више, лажно се представља у име ГГ Двери, а заправо је напустио Покрет јер се на крају ипак није сложио са новом развојном фазом нашег Покрета, иако је у њој учествовао и гласао за избор председника.

Глишић не представља Двери, може говорити само у своје лично име, а злоупотреба имена Двери говори о његовим лошим намерама које у овом тренутку одговарају једино власти Александра Вучића која би сигурно желела да види Двери подељене, али то није могуће јер су Двери потпуно јединствене.

Карактеристично је да је Владан Глишић почео да се приближава у ставовима владајућем режиму по питању миграната, док је став Двери умногоме различит.

Наш проблем нису мигранти већ ЕУ која од Србије жели да направи највећи азилантски центар у Европи и наша власт која жели да Србију насели имигрантима. Ми не правимо никакве протесте против миграната већ ћемо заједно са ДСС организовати протесте против Владе Србије, која нас свесно води у огромне безбедносне, здравствене и социјалне ризике.

Власт не сме да изађе на нити један дуел са опозицијом како би грађани Србије имали прилику да чују аргументе обе стране по питању мигрантске кризе. Очито је да се нешто крије и да је план ЕУ да сви мигранти који буду вишак у земљама ЕУ буду насељени у Србији. Ради се о више од 400.000 потенцијалних имиграната у нашој земљи.

Двери су апсолутно против тога, тражимо строжију контролу наших граница и забрану уласка имиграната који се ионако нису упутили у Србију већ у земље западне Европе.

Информативна служба Српског Покрета Двери

Ми у сваком случају подржавамо Бошка и....СВЕТУ ХИЈЕРАРХИЈУ, јер људи су само пред Господом једнаки док овамо доле нема једнаких сем онијех који су ваистину једнаки а таке ни историја ни генетика још није открила!

Међутим!

Према нашим изворима има све више умних Срба који једноставно више не могу да поднесу ово узајамно бљување разних вашки од којих би свака да бидне... ОБАШКА!

Доста бре више!

ТРАЖЕ СЕ 300 ХРАБРИХ ДА ПРЕКИНУ ОВУ АГОНИЈУ!!!

Паметном доста!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори
#24

(31-08-2015, 02:09 AM)Милослав Самарџић Пише:  На Фејсбуку је ова тема имала више коментара:

Славиша Караћ
Двери не могу да траже савезнике у републиканцима јер су републиканци десничарска партија (мањи порези, јача особа, слабија влада, приватно власништо свега и свачега), док су Двери потпуно обрнуте политике која би да национализује све (као комунизам), осим што уместо председника ту је неки владика. Десница у Србији не постоји. Десница не значи само национализам него слобода. То што се у Србији ствари зову како хоће не значи да се друге десничарске странке света могу увести у неку паралелу. Комунисти нису лоши само што су побили наше претке и поробили Србију (и још њоме јашу) него што је свак теран да маршира уз исту песму (иако нисмо сви исти), а Двери (прочитајте њихов покушај на напишу план и програм) много не одступају само што се другој особи клањају. Не вређајте републиканце.
Свиђа ми се · Одговори · Јуче у 01:48

Славиша Караћ
Заборавих, републиканци немају слике типа ”ми ћемо вас запослити”. Њихов програм се заснива на омогућавању особе да сама о себи води рачуна. Држава је ту само да води рачуна о инфраструктури да би сви могли да раде, не да управља свиме и запошљава људе.
Свиђа ми се · Одговори · Јуче у 01:50

Милослав Самарџић
Славиша, да, у праву си. Требало је јасније то да нагласим: То што кажеш за Двери, колико је мени познато, важи за тзв. старе Двери, а они би од сада свакако требало да постану права модерна десничарска партија.
Да, Србија сада уопште нема десне партије, све се своди на то да ''наши'' дођу на власт па да као нешто учине за нас, а у ствари за себе.
Да, немају ''ми ћемо вас запослити'' у том смислу како је испало овде, него у смислу ''ми ћемо створити услове да се повећа запосленост''.
Свиђа ми се · Одговори · Јуче у 02:29

Славиша Караћ
Да нове Двери пређу на праву десницу (јачање појединца, омогућавање људима да сами себи граде пут, и слично) је нешто што још нисам закључио да је могуће за њих. Могуће да је још рано, али мене искрено не интересује превише ко јаче удара песницом о астал, ко узвикује ”Србија до ____”, итд. него ме највише интересује ко тежи правој десници (да подсетим, нико од ”десних” партија у Србији није у ствари десница јер су сви гурали стару комунистичку причу о национализацији).
Свиђа ми се · Одговори · Јуче у 02:47

Добро је прокоментарисао господин Славиша Караћ.
Ми смо сви мање или више бољшевизирани овде у Србији. Многи нису свесни тога.
Бити националиста не значи бити антикомуниста. Могуће је бити и националкомуниста.
Права десница се бори за слободу, како појединца у односу на државу, тако и читавог народа у односу на друге државе. Владимир Јовановић, један од наших првих и најутицајнијих либерала је тврдио да је национализам заправо либерализам примењен у спољној политици.
Ако не знамо шта да радимо, треба да се угледамо на наше претке. Срби су у својој историји имали две доминатне политичке партије - радикале и демократе. Ово се односи на период пре бољшевизације, разуме се. Радикали су били десница, демократе левица. И то би савршено функционисало да није било Југославије.
Историју Демократске странке познајем солидно. Та странка је тада заиста била демократска. Чланови су бирали руководство, а не обратно као што се рдаи данас по свим странкама. У чланству и у главном одбору је било доста адвоката. То је јако битно јер су адвокати финансисјки независни од државне управе. ДС је процентуално имала највећи број свештеника у својим редовима после Збора. Чланови и вође ДС-а су били часни и поштени људи. На пример, Милорад Драшковић, министар полиције у Веснићевој влади, поштовао је устав и законе, и тражио је од свих осталих да устав и законе поштују. Он је виђен за Давидовићевог наследника. То што су га комунисти мучки убили, јесте био ненадокнадив губитак како за ДС, тако и за српски народ у целини. Након његове погибије до изражаја долази Грол. Последњи институционални отпор комунистима пружио је Драгић Јоксимовић. Након тога, ДС-а више није било.
Историју радикала мало мање познајем, али неке ствари које знам су ми јако интересантне. Први човек који је хтео да у Србији и Југославији уведе двопартијски систем био је Стојан Протић. Међутим, Слободан Јовановић је за њега тврдио да исувише много чита да би се бавио реалном политиком. Протићеву идеју је наставио Стојадиновић, и у томе је делимично и успео. И 1935. и 1938. на изборима су се појавиле две велике листе. Аца Станојевић је од самог оснивања радикалне партије био у њеном врху, али никада није имао било какву функцију у држави. Први податак који имам о њему је његово организовање Тимочке буне 1883. године. Последњи из 1945. када је властима поднео захтев за поновно регистровање радикалне странке. Умро је 1947. године у 98. години. Све ово у вези са Ацом Станојевићем је јако важно због следећег. Он је сигурно био свестан да постоји разлика између партије и државе. Ако се руководство партије преслика на државну управу, велика је вероватноћа да ће држава постати партијска. Зато је он након Пашићеве смрти био главни у партији, али никада није ушао у државну управу. Исти принцип важи и код америчких републиканаца. Да ли неко зна ко је председник Републиканске странке?
Дебољшевизација значи: враћање отете имовине, праведна акционарска приватизација, демократизација, брисање лажне историје, давање предузетничке слободе појединцу, деконстркција тајних служби, разбијање партијске државе.

Нема Слобе, нема Тита, сад се ође Нестор пита!
Одговори
#25

(08-09-2015, 12:47 AM)Vlad Alekš Пише:  Добро је прокоментарисао господин Славиша Караћ.

Није добро, појма тај нема!

(08-09-2015, 12:47 AM)Vlad Alekš Пише:  Бити националиста не значи бити антикомуниста. Могуће је бити и националкомуниста.

Не то НИЈЕ могуће, то јест могуће је само у Холивуду на Трулом Западу!

Наиме, оригинални комуно-сатанизам ИСКЉУЧУЈЕ НАЦИЈУ, по теорији Кисел Леви-Мордекаја, познатијег код комуно-сатаниста широм света под лажним именом Карл Маркс, комуно-сатанизам се залаже за ОДУМИРАЊЕ ДРЖАВЕ И НАЦИЈЕ!

КОМУНО-САТАНИЗАМ ЈЕ ЗАСНОВАН НА СУМАНУТОЈ ИДЕЈИ ИНТЕРНАЦИОНАЛИЗМА, МЕШАЊА НАЦИЈА И....РАСА, СВЕ ДО НЕСТАНКА СВИХ НАЦИЈА И РАСА У ЈЕДНОМ ГИГАНТСКОМ МЕЛТИНГ-ПОТУ!

СВИХ, СВИХ СВИХ....


.


.


.


.


....сем једне!

Паметном доста!

(08-09-2015, 12:47 AM)Vlad Alekš Пише:  Права десница се бори за слободу, како појединца у односу на државу, тако и читавог народа у односу на друге државе.

Не, то није ПРАВА него ЛАЖНА десница!

Права десница дефинише Државу, Нацију и Породицу...све до појединца, као ОРГАНСКУ ЦЕЛИНУ!

Паметном доста!

(08-09-2015, 12:47 AM)Vlad Alekš Пише:  Ако не знамо шта да радимо, треба да се угледамо на наше претке. Срби су у својој историји имали две доминатне политичке партије - радикале и демократе.

Наши преци нису само ови из XIX-ог века који су, ослобађајући се од Турчина, похрлили да се напију отрова са извора Труле Европе, која онда и није била тако трула!

Међутим и напротив!

Наши преци...то је мало шири појам, то су и они све до Светог Савве, Лазара и Душана и његовог Законика!

По Завету Господара и Књаза Србског, Александра (Књаза Павла) Карађорђевића, ми Срби, шака сиромаха, тежимо Васкрсу Србске Државе и Нације у континуитету са Србском Државом Светородних Немањића, БЕЗ ПОДЕЛА НА ПОЛИТИЧКЕ ПАРТИЈЕ, ЛЕВИЦУ И ДЕСНИЦУ!

Ми рекосмо, по пустињи викасмо, ма Душу спасисмо!

(08-09-2015, 12:47 AM)Vlad Alekš Пише:  Историју Демократске странке познајем солидно. Та странка је тада заиста била демократска. Чланови су бирали руководство, а не обратно као што се рдаи данас по свим странкама. У чланству и у главном одбору је било доста адвоката. То је јако битно јер су адвокати финансисјки независни од државне управе.

Адвокати су најгора пасмина у сваком друштву, а нарочито на Трулом Западу, или још горе, У ЛОШИМ ИМИТАЦИЈАМА ТРУЛОГ ЗАПАДА!

Ође на Трулом Западу, у Трбуху Сотоне ђе ми живимо, од свих спрдачина и вицева највише има на рачун адвоката!

Довољно је само укуцати "Lawyers jokes" на Гугла па да'иш чуда, као рецимо ово:

http://www.corsinet.com/braincandy/jklaw.html

Шта ће јадан поробљени народ на Трулом Западу, брани се смехом од владавине адвоката, проданих душа и рођених лажова!

Нами се највише допала ова, коју сваком приликом испричамо по неком адвокату кад нам се пружи прилика, па каже:

Питање:

-По чему се види кад адвокат лаже?

Одговор:

-Његове усне се померају!

Кидање

(08-09-2015, 12:47 AM)Vlad Alekš Пише:  ДС је процентуално имала највећи број свештеника у својим редовима после Збора.

Пааааа...било је у Србији разних Свештеника, и поп-Ћира и поп Спира, а онај Зечевић сигурно није био из Збора!

Паметном доста!

А пропо....рецимо данашње Свештенике који служе под Иринејом, кад МИ дођемо навлас' поделићемо их у три групе:

1.
Бријање са млаком водом и сапуном,

2.
Бријање без млаке воде са мало сапуна...и

3.
Бријање насуво!

Ми рекосмо и Душу спасисмо!

Тја...ми не бисмо даље, овај текст је пун небулоза....

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори
#26

(11-09-2015, 05:30 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  
(08-09-2015, 12:47 AM)Vlad Alekš Пише:  Бити националиста не значи бити антикомуниста. Могуће је бити и националкомуниста.

Не то НИЈЕ могуће, то јест могуће је само у Холивуду на Трулом Западу!

Наиме, оригинални комуно-сатанизам ИСКЉУЧУЈЕ НАЦИЈУ, по теорији Кисел Леви-Мордекаја, познатијег код комуно-сатаниста широм света под лажним именом Карл Маркс, комуно-сатанизам се залаже за ОДУМИРАЊЕ ДРЖАВЕ И НАЦИЈЕ!

КОМУНО-САТАНИЗАМ ЈЕ ЗАСНОВАН НА СУМАНУТОЈ ИДЕЈИ ИНТЕРНАЦИОНАЛИЗМА, МЕШАЊА НАЦИЈА И....РАСА, СВЕ ДО НЕСТАНКА СВИХ НАЦИЈА И РАСА У ЈЕДНОМ ГИГАНТСКОМ МЕЛТИНГ-ПОТУ!

СВИХ, СВИХ СВИХ....

Znam mnogo ljudi koji se busaju u svoje srpske grudi, a u duši su komunisti. Da li su istinski nacionalisti, to ne znam. A da su komunisti, to znam. Kako bi ti definisao pojam "nacionalsocijalizam"?

(11-09-2015, 05:30 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  
(08-09-2015, 12:47 AM)Vlad Alekš Пише:  Права десница се бори за слободу, како појединца у односу на државу, тако и читавог народа у односу на друге државе.

Не, то није ПРАВА него ЛАЖНА десница!

Права десница дефинише Државу, Нацију и Породицу...све до појединца, као ОРГАНСКУ ЦЕЛИНУ!

Паметном доста!


Mislim da se nismo ponajbolje razumeli. Možda da mi odgovoriš na prethodno pitanje?

(11-09-2015, 05:30 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  
(08-09-2015, 12:47 AM)Vlad Alekš Пише:  Ако не знамо шта да радимо, треба да се угледамо на наше претке. Срби су у својој историји имали две доминатне политичке партије - радикале и демократе.

Наши преци нису само ови из XIX-ог века који су, ослобађајући се од Турчина, похрлили да се напију отрова са извора Труле Европе, која онда и није била тако трула!

Међутим и напротив!

Наши преци...то је мало шири појам, то су и они све до Светог Савве, Лазара и Душана и његовог Законика!

По Завету Господара и Књаза Србског, Александра (Књаза Павла) Карађорђевића, ми Срби, шака сиромаха, тежимо Васкрсу Србске Државе и Нације у континуитету са Србском Државом Светородних Немањића, БЕЗ ПОДЕЛА НА ПОЛИТИЧКЕ ПАРТИЈЕ, ЛЕВИЦУ И ДЕСНИЦУ!

Ми рекосмо, по пустињи викасмо, ма Душу спасисмо!


Moj tekst polazi od pretpostavke da je država organizovana na demokratski način. Ako si za ukidanje političkih partija, možemo i o tome da diskutujemo. Slobodno, ja sam demokrata. Smile

(11-09-2015, 05:30 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  
(08-09-2015, 12:47 AM)Vlad Alekš Пише:  Историју Демократске странке познајем солидно. Та странка је тада заиста била демократска. Чланови су бирали руководство, а не обратно као што се рдаи данас по свим странкама. У чланству и у главном одбору је било доста адвоката. То је јако битно јер су адвокати финансисјки независни од државне управе.

Адвокати су најгора пасмина у сваком друштву, а нарочито на Трулом Западу, или још горе, У ЛОШИМ ИМИТАЦИЈАМА ТРУЛОГ ЗАПАДА!

Ође на Трулом Западу, у Трбуху Сотоне ђе ми живимо, од свих спрдачина и вицева највише има на рачун адвоката!

Довољно је само укуцати "Lawyers jokes" на Гугла па да'иш чуда, као рецимо ово:

http://www.corsinet.com/braincandy/jklaw.html

Шта ће јадан поробљени народ на Трулом Западу, брани се смехом од владавине адвоката, проданих душа и рођених лажова!

Нами се највише допала ова, коју сваком приликом испричамо по неком адвокату кад нам се пружи прилика, па каже:

Питање:

-По чему се види кад адвокат лаже?

Одговор:

-Његове усне се померају!

Кидање


Ti kao da se raspravljaš sa pogrešnim sagovornikom. Ili sa izmišljenim. Ja nisam govorio o advokatima sa trulog zapada, već o advokatima iz bivše DS. Da li je Dragić Joksimović bio najgora pasmina u tadašnjem srpskom društvu?

(11-09-2015, 05:30 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  
(08-09-2015, 12:47 AM)Vlad Alekš Пише:  ДС је процентуално имала највећи број свештеника у својим редовима после Збора.

Пааааа...било је у Србији разних Свештеника, и поп-Ћира и поп Спира, а онај Зечевић сигурно није био из Збора!

Паметном доста!

А пропо....рецимо данашње Свештенике који служе под Иринејом, кад МИ дођемо навлас' поделићемо их у три групе:

1.
Бријање са млаком водом и сапуном,

2.
Бријање без млаке воде са мало сапуна...и

3.
Бријање насуво!

Ми рекосмо и Душу спасисмо!


Opet isto kao i za advokate. Ja sam spomenuo sveštenike koji su bili u DS-u. Nisam mislio na Vladu Zečevića. On je bio budala. I ako je bio u DS-u, to je onda izuzetak koji potvrđuje pravilo. DS nije imala u svom statutu član po kome bi bilo zabranjeno budali da bude njen član. On nije bio u rukovodstvu stranke. Dakle, niti u glavnom niti u izvršnom odboru. A to je najbitnija stavka. Nisam mislio ni na današnje sveštenike. Na primer, mislio sam na arhimandrita Makarija Miletića koi je bio u pokretu DM i koga su streljali nacionalsocijalisti.

(11-09-2015, 05:30 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  Тја...ми не бисмо даље, овај текст је пун небулоза....

Da li postoji u mom komentaru nešto što nije nebulozno? Veliki je komentar, sigurno nešto može da se nađe?

Нема Слобе, нема Тита, сад се ође Нестор пита!
Одговори
#27

Не може ако Просветар тражи. Smile
Одговори
#28

(11-09-2015, 07:48 AM)Vlad Alekš Пише:  
(11-09-2015, 05:30 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  
(08-09-2015, 12:47 AM)Vlad Alekš Пише:  Бити националиста не значи бити антикомуниста. Могуће је бити и националкомуниста.

Не то НИЈЕ могуће, то јест могуће је само у Холивуду на Трулом Западу!

Наиме, оригинални комуно-сатанизам ИСКЉУЧУЈЕ НАЦИЈУ, по теорији Кисел Леви-Мордекаја, познатијег код комуно-сатаниста широм света под лажним именом Карл Маркс, комуно-сатанизам се залаже за ОДУМИРАЊЕ ДРЖАВЕ И НАЦИЈЕ!

КОМУНО-САТАНИЗАМ ЈЕ ЗАСНОВАН НА СУМАНУТОЈ ИДЕЈИ ИНТЕРНАЦИОНАЛИЗМА, МЕШАЊА НАЦИЈА И....РАСА, СВЕ ДО НЕСТАНКА СВИХ НАЦИЈА И РАСА У ЈЕДНОМ ГИГАНТСКОМ МЕЛТИНГ-ПОТУ!

СВИХ, СВИХ СВИХ....

....сем једне!

Znam mnogo ljudi koji se busaju u svoje srpske grudi, a u duši su komunisti. Da li su istinski nacionalisti, to ne znam. A da su komunisti, to znam. Kako bi ti definisao pojam "nacionalsocijalizam"?

Тај феномен да неко хоће да буде ИСТОВРЕМЕНО и комуно-сатаниста и Србски Националиста у медицини се зове расцеп личности илити ШИЗОФРЕНИЈА!

Нами су савршено познате шизофрене појаве у Срба на нивоу васцеле Нације, а најбољу дефиницију те гадне болештине је дао покојни Др. Слободан М. Драшковић, кога смо имали изузетну част да лично упознамо неђе крајем 70-их, иначе исти је био син Србског Мученика Милорада Драшковића кога поменусте.

Наиме Др. Слободан М. Драшковић је дао следећу дијагнозу националне шизофреније у Срба, па каже, по сећању:

Цитат:-Не може се бити и Србин и комуниста, може се бити орао а може се бити и црв али не може се бити И ОРАО И ЦРВ У ИСТО ВРЕМЕ!!!

Сличну дијагнозу Др. Драшковић је дао и за однос Србин-Југословен.

Што се тиче дефиниције Национал-социјализма то је сасвим друга прича. Наиме Национал-социјализам Онкл Адија је био све супротно од јудео-бољшевичког комуно-сатанизма, од обожавања Државе и Нације па надаље!

Наставићемо дискусију ама имамо нека посла моментално.

Поздрав вами и Гос'н Самарџићу.

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори


Скочи на Форум:


Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним