Милослав САМАРЏИЋ, вели, па каже:
Цитат:После прављења коалиције са Демократском странком Србије, Српски покрет Двери има више медијске пажње него раније, и то оне са негативним предзанком. Разлог је очигледан: коалиција ДСС и Двери на првим изборима – који ће се, према неким најавама, одржати пролећа 2016. године – сигурно улази у скупштину, чиме Србија поново добија парламентарни патриотски блок.
Међутим!
Без обзира на чињеницу да ми, од свих могућих понуда на политичкој сцени Ново-Србијице, највише поверења имамо у
ДВЕРИ СРБСКЕ и
СРБСКИ ОБРАЗ, као и у
ПОЛИТИЧАРЕ СА КРСТОМ, Бошка и Младена Обрадовиће, ми сумљамо да ће
ДВЕРИ уопште прећи цензус, ну и ако се то којим чудом деси, они сигурно неће бити нека опозиција која ће донети ишта добро измученом остатку од остатака некада Србског народа!
Зашто тако мисломо, заграктаће неки?!
Пааа....
ПРВО:
Зато што се Бошко неопрезно упустио у авантуру са том лепушкастом женицом судва презимена, додуше још под гаранцијом (и чича би синко), којој никако није место у политици него или у кујни да припрема неке далматинске и италијанске специјалитете, или у својој ординацији да припомогне да се добар део излуделог србског народића што боље лечи!
КАКО МОЖЕ КОАЛИЦИЈА ДВЕРИ И ОСОБЕ КОЈА ЈЕ ДОЗВОЛИЛА ДА ЈЕ ОНАЈ БАЛИЈА ПРИМОРА ДА КАЖЕ ДА СУ СРБИ ПОЧИНИЛИ ГЕНОЦИД!
НЕ МОЖЕ ТО БРАЛЕ! МР'Ш У КУЈНУ И НЕМО'ДА СЕ ПОЈАВЉУЈЕШ ВИШЕ ОВОМ НАРОДУ НАОЧИ, ГОТОВА ПРИЧА!!!
и....
ДРУГО:
Бошко је нажалост пропустио да схвати да систем доласка навлас'који су измислили докони енглески лордови у осамн'естом веку, а то је
1 билмез = 1 глас, што ће рећи да сваки жваљави шифтар, црни цигојнер и професор университета, имају
СВИ, СВИ, СВИ....једначита права и
САМО ПО ЈЕДАН ГЛАС НА РАСПОЛАГАЊУ, нажалост, нажалост....мора паметног човека довести до закључка да се
мора уподобити пучини, а пучина је, знамо,
СТОКА ЈЕДНА ГРРРДНА, ДОБРЕ ДУШЕ КАД ЈОЈ РЕБРА ПУЧУ!
Даклем следи
ЗАКЉУЧАК:
У Скупштину улази Велики Војвод Шешељм јер исти
а)
Није ушао у колацију са неподобном женицом судва презимена, и...
б)
Јесте схватио да је остатак од остатака некада славног Србског Народа постао једна обична стока безрепа, маса латиничара и безличних типова са Обама фризурама, мајицама на којима обавезно нешта пише и ташницама-педерушама преко груди!
Велики Војвод је научио лекцију да се пита не прави од го*вана, кад је оно позивао на устанак против титића без покрића кад је исти титић васпоставио границе на Дрини, па му дошло пет 'иљада људи, а неколико дана касније изашло 100 (и словима СТО) 'иљада да спаљује грчку амбасаду, јединог пријатеља кога смо имали, због игре чамуга из Харлема, убацивања лопте у пробушен зембиљ!
Зато се Велики Војвод и појавио у емисји кловна Марића са учесницима "Парова", са Екремом, Змајем и Ером Ојданићем!
1 билмез = 1 глас, а Велики Војвод ће сигурно прикупити више болмеза него смерни Хришћанин Бошко, јер...
ДАНАШЊА НОВО-СРБИЈИЦА НИЈЕ ВИШЕ ЗЕМЉА ПРАВОСЛАВНИХ ХРИШЋАНА И ЈУНАКА ИЗ БАЈКЕ, НЕГО КУКАВНИ ЛАТИНИЧАРСКИ ТИТОСТАН...итачка!
Кловн Марић и није тако блесав к'о што се прави, на критике због "Парова", "Фарме" и осталих сра*ња увезених са Трулог запада, он је изјавио:
-ЈА САМ САМО ПОСТАВИ ОГЛЕДАЛО ПРЕД СРБЕ!
Паметном доста!
Ми рекосмо, по пустињи викасмо, ма Душу спасисмо!
ТРАЖЕ СЕ 300 ХРАБРИХ, ХИТНО ЈЕ!!!