Поруке: 7,047
Теме: 39
Придружен: Aug 2013
Углед:
167
(08-03-2019, 05:12 PM)Mekenzi Пише: Ништа, оснујте једно 20 странакa и покрета ко oви из ДС-a, ко год је изашао одмах нова странка.
Иначе, Бошко се заротирао 180 степени онoг тренутка када се вратио из Америке и посете Јасмини..
Од тада као да је ушприцан нечим..
Мучи јадан могло је бити и горе....замисли да су га ушприцали истим серумом к'о Великог Војвода!
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Поруке: 14,442
Теме: 346
Придружен: Feb 2015
Углед:
877
Један од најјачих говора... у коме види узор у великим људима... између осталог и св. Владике Николаја, Чиче (али не МИТА), великог баћушку Ивана Иљина, итд.
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
(Последња измена: 10-03-2019, 10:57 PM од
Шумадинац.)
Поруке: 9,124
Теме: 234
Придружен: Jul 2013
Углед:
373
(10-03-2019, 10:33 PM)Шумадинац Пише:
Ал бубњеви...
Ми се сећамо ко Јуче да су те буњаре на политичку сцену Србије увели G17+на челу са Млађаном Динкићем. главни бубњар је био онај коврџави лупао 5-ог октобра имао свој оркестар.
Ми би Бошку (који је нечим ушприцан после посете Америци )предложили да преименује двери у Хришћанске демократе.
Једноставно двери и анархични либерали са give peace the chance не иду заједнo...
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Углед:
167
(10-03-2019, 10:33 PM)Шумадинац Пише:
Један од најјачих говора... у коме види узор у великим људима... између осталог и св. Владике Николаја, Чиче (али не МИТА), великог баћушку Ивана Иљина, итд.
Говор је изванредан, свака част!
Међутим!
Благи Хришћанин и Србски Велеум Димитрије Љотић
просто бриљира својим одсуством из списка!
Шта'ш....тагата је србска поголема, мора некад нешта и да се прећути еда би се уподобило пучини, која је, знамо,
СТОКА ЈЕДНА ГРДНА, ДОБРЕ ДУШЕ КАД ЈОЈ РЕБРА ПУЧУ!
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Углед:
167
[quote='Шумадинац' pid='111033' dateline='1552377325']
Којешта!
Немају масони пара за Бошка, ваља им поправљати разрушене "храмове" а то кошта данас!
Рецимо само у ноћи између 9-ог и 10-ог марта Жути прслуци су под маскама дошли до зграде масонске Велике ложе Француске у граду Тарб и прво почели да бацају камење на фасаду па се један од демонстраната пребачио преко ограде и отворио капију изнутра.
Пошто су ушли зграду, демонстранти су испревртали намештај и разбили езотеричну "уметност" која виси на зидовима, из кутија повадили ритуалне мачеве и испи*шавали се на масонске кецеље!
ПОЧЕЛО ЈЕ, ПОЧЕЛОООО!
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Углед:
877
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
Углед:
877
Д М
Углед:
877
Д М
Углед:
373
(20-03-2019, 11:56 AM)Шумадинац Пише:
Гледам Бошка...и схватам једно:.
Само Милошевић да оде....када ми дођемо на влас'..ми ћемо то и то
Само Коштуница да оде.....Када ми дођемо на влас'...ми ћемо то и то
Само Тадић да оде....Када ми дођемо на влас'... ми ћемо то и то
Само Вучић да оде... Када ми дођемо на влас'...ми ћемо то и то
Схватам да већ 30 година исти курац у овој државии... ми ћемо то и то
И овај продани Бошко ко га зна како је изгледао у теткином штриканом џемперу 2000 године а како сада изгледа...
Како је изгледао Александар Вучић 1993 а данас
Како је било ко у Србији у политици изгледао када је улазио у политику а како данас...Ђилас, Јеремић, Чеда, Веља, Бошко, Шешељ, Тадић..
.
Једино ко је остао приземан после власти и скроз се повукао јесте Коштуница.
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Углед:
877
Д М
Углед:
373
(22-03-2019, 02:37 AM)Шумадинац Пише:
Бошко је у овом видеу изјавио следеће:
Да ће тужити све па и Вучича који га називају Фашистом..
Он је Антифашсита и двери баштине идеологију антифашизма и антифашистичке борбе...
Бошко социјалдемократа...
ПРОСВЕТАР.
Углед:
877
.
ПИНК ВАЖНИЈИ НАЦИОНАЛНИ СЕРВИС ОД РТС, ЈЕДНА ОД ШЕТЊИ МОРА ИЋИ ДО ЊЕГА
Председник Двери и један од лидера Савеза за Србију Бошко Обрадивић изјавио је да је заговорник тога да једна од следећих протестних шетњи „Један од пет милиона“ иде ка телевизији Пинк
Разлог је, како је казао, тај што је Пинк „важнији национални сервис“ од Радио-телевизије Србије.
Обрадовић је гостујући на телевизији Н1 рекао да не ужива у сукобима и пробијању полицијских кордона, али је „мало енергичнији“ од других људи када га неко потцењује.
„Кад осетим неправду, да ме неко прави будалом и потцењује моју интелигенцију онда се буним против тога и то не дозвољавам“, рекао је Обрадовић.
Он је критиковао председника Србије Александра Вучића што не жели да разговара са представницима опозиције.
„Јесу ли ови људи (опозиција) шугави? Не можеш да седиш са представницима свог народа који само мисле другачије од тебе“, казао је Обрадовић.
Обрадовић је рекао да опозиција жели само слободне медије и фер изборе, уз опаску: „Пази, које насиље!“.
Према његовим речима, оптужују га да је фашиста, али у програму Двери нема ниједног елемента те политичке струје, већ у Српској напредној странци постоји култ водје који је, како је казао, одлика фашизма.
Он је рекао да у СзС-у не постоји сагласност у вези са свим питањима, али странке окупљене у том савезу нису заједно само да би сменили актуелну власт већ „читав коруптивни систем“.
„Мислите да се ја о свему слажем са Драганом Ђиласом и Драган Ђилас о свему са Бошком Обрадовићем? Нараво да не, али као озбиљни и одговорни људи разговарамо о свему“, рекао је Обрадовић.
Он је поновио да је „предуслов свих предуслова“ минимум шест до девет месеци слободних медија, па ће онда СЗС изаћи на изборе.
„У овом тренутку, када нема шест до девет месеци слободних медија, нема учешћа на изборима“, рекао је Обрадовић и поручио: „Сви на улице“.
Бета
Д М
Углед:
167
.
ДАЛ'СУ ДВЕРИ МАСОНИ ИЛИ ЉОТИЋЕВЦИ?
ДИЛЕМА 'УЧЕНИХ' NOVOSRBA ДАНАС!
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,