Оцена Теме:
  • 6 Гласов(а) - 3.67 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Двери: Осмехом до победе

(13-06-2021, 09:24 PM)Шумадинац Пише:  
(13-06-2021, 07:28 PM)Mekenzi Пише:  Бошко живи на Косову или у кругу двојке???

Нити на Косову нити у кругу двојке. Додуше, нема везе где живи, битно је да је у својој земљи.

Битно је, итекако је битно.

Да српски политичари живе на Косову или у мањим местима ван Београда неби се тако понашали.

Београдски политичари немају реалну слику шта овај народ мучи. Не знају ништа, а шиптари заузимју део по део Србије пошто су Срби у изумирању ко диносауруси.

Ко год виче Косово је Србија. Тај не живи на Косову већ је елитни политичар у лакираним ципелама и оделу и/или београдски лажни удбин националиста.

Онај ко доле дели судбу са Албанцима никада се неће понашати као елитни београдски политичари.

Срби широм екс ју су јакоооо надрљали зато што им Београд одлучивао о судбини попут Шешеља,Вука,Слобе, Аркана и осталих....Па кад ударише усташе куку и леле ниђе шешељеваца,тигрова ,книнџи, убјежаше први у Београд.

Тако и сад. Имамо Патријарха који шета Београдом у кругу двојке а не сме да оде ђе му је место и седиште у Пећкој епархији.

Када Патријарх, Председник и политичари буду на Косову службовали и када Бошко буде имао канцеларије ДВЕРИ у Косовској Митровици, Звечану, Зубином Потоку или Бујановцу, Медвеђи,Прешеву тад нек пискара саопштења да је КиМ Србија.

Ајмо једном бар реално да живимо.Бар једном да се не пишу оваква саопштења. Србији је потребан одрживи мир и сарадња са Албанцима.Они не могу без нас нити ми без њих. Албанци доле запошљавају доста Срба као и међународна зајеница.

Косово има све институције државе и под НАТО-ом је.

НАТО се са Косова повући неће.

Србија да почне нови рат нема шансе.

Да вратимо Косово у састав Србије више никада јер немамо ни становништво за Србију а камоли за Косово.

Албанци не желе да живе у саставу Србије. Њихов крајњи циљ је ујеињење са Албанијом и то ће остварити зато што имају станвнитво.
Већ два косовска града су претекла Нови Сад по броју становника.

Срби да имају народ и да су ко Израелци националисти према западној обали где масовно купују имања сваки имућан Србин би требао купити неко имање на Косову.

Писање саопштења из топле собе, 500км од Косова, или по београдским хулиганским стадионима или по беогрсдским кафанама је само илузија.

Косово се брани конкретним потезима.

Делењем судбине са српским народом. Не буком, вриском и циком, не показивањем.мишића "ми ћемо побити све шиптре" а показујеш мишиће 600 км од Косова и Косово ниси ни видео.

Косово се брани делима. Не може Патријрх седети у кругу двојке и причати како је Косово српски Јерусалим, Ватикан итд...

Оче Порфирије сиђи прво до пећке патријаршије да те устоличе прво. Прошетај Призреном Пећи и Приштином. Позови на разговор албанске лидере, косовске веродостојнике других црквених организација.
Позови имућне косовске Србе.Организуј неку вечеру за истануте Србе са Косова и кои живе на Косову.
Одржи литургију на Косову, покушај ако Вучић не зна да разговараш са албанцима о свим отвореним питањима, буди на Косову колико год треба. Позови народ да се врати,организуј Србе на Косову. Дај им подршку и благослов. Шта си се ухватио кићења Вучића ко да је новогодишња јелка мало мало па га китиш неким ордењем,пушћи то, није време за неко.ордење. Одвоји се од њега и Додика. Дај да те устоличимо на Косову да будеш тамо где је најтеже српском народу а не где седе комунисти и елита у Ђавољском граду.

Како радили тако нами бог помог'о.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Мекензи, Бошко Обрадовић живи у Чачку. Видео сам га пре неки дан на улици у центру Чачка.
Одговори

(13-06-2021, 11:34 PM)Бенито Пише:  Мекензи, Бошко Обрадовић живи у Чачку. Видео сам га пре неки дан на улици у центру Чачка.

Па....Не знам ђе тачно живи има он више локација на релацији БГ-ЧА има чопор велике ђеце треба то обићи,наранити, школовати, купит адидас и најк гардеробу, телефоне...

Међутим!

Колико Шуми објављује увек се јавља из Београда. Не сећам када сам задњи пут чуо Бошка из Чачка.

Увек држи конференције и митингује по Београду у кругу двојке.

Него нас ође занима одакле Бошку примања тј. плате. Не ради ниђе, посланик није, у дверима нема плату, једино она издавачку кућу што има, не знам да ли јету упошљен..

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Издавачка кућа му је сада једини приход. Барем колико је мени познато.
Ако алудираш да га финансира неко споља, ту сигурно ниси у праву.
Не браним га, нити сам члан његове странке, али ово су чињенице. Чак мислим да ови са Запада не могу очима да га виде. И не само њега, него и Ђиласа, Јеремића, Јовану, или било ког другог опозиционара према Вучићевом режиму.
Осим, евентуално, Радуловића... Мислим да он има неки посебан линк према Американцима.
Запад подржава Вучића, без резерве, и то је разлог да Овај у земљи може да ради ово што ради. А прво што ради, пошто ништа друго и не зна, је да сузбије свим средствима било какво опозиционо организовање. То је убедљиво главни разлог зашто ми немамо организовану опозицију овом режиму.
Одговори

Запад је дигао руке од смислу баш нас брига ко влада само ви завршавајте посао око Косова.

Мени је трагикомично када дође Палмер или Бличик и онда наши опозиционари иду на састанак са њима убеђујући их како овај лоше влада, нема демократије, слободе итд итд ко да ови не знају.Јок

У Принципу ови или они Јована, Бошко, Ђилас, Јеремић, Радуловић или Вучић, Вулини Дачић исти је к**ац, то је један велики ријалити шоу,где велики брат даје домаће задатке већ 35 година.

Срби шака сиромаха, домаћини који нису у медијима, таблоидима,који су обожени изнутра, побожни, који нису припадници нити једне политичке странке и организације треба да се окупе негдеу Шумадији или југу Србије у неки манастир да шједну и да виде да се направи нека заједница, јака ко браћа Амиши и одатле кренути са рађањем пуно ђеце, витешком обуком, православном вјером,националним образовањем, гуслама, животу на селу, без интернета
.

Све остало је велики ентрејмент или забава за широке народне масе...Као Бошко ће да промени нешто, Бошко ће да врати Косово..дајте немојмо да смо смешни..

Цитат:Издавачка кућа му је сада једини приход. Барем колико је мени познато.
Ако алудираш да га финансира неко споља, ту сигурно ниси у праву.

Бошко има своје петоро -шесторо ђеце + женина ђеца са којом сад живи има мислим 4-оро ђеце.

Да би једно тинејџерско дете финанисрао треба ти бар 30 иљада на месечном нивоу.

Бошко само за ђецу на месечном нивоу би требао да издваја око две иљаде евра плус да плаћа рачуне, храна,гардероба,бензин, итд то кошта "бога и оца" знчи Бошко није испод 4-5 иљада евра месечно.

Неверујем да издавачка кућа "Catena mundi" има велике приходе јер баш немају нека врхунска издања.

Бошка можда помаже тетка Јасмина из УСА?

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Ма не, мислим да се он наплатио знатно раније, још у доба Коштуничине и Цветковићеве владе, па да то сада крцка по мало... Кажем Ти да њих нико сада не финансира.
Са друге стране, ово што си написао да је све један шоу, није баш тако. Не правдам опозицију за неактивност, али ми изгледа не схватамо да живимо у класичној диктатури. Можда је неко са Запада, можда је то и сам Овај схватио, једино још фали одвођење у потоке и јаруге и стрељање метком у потиљак. Када пређе и ту линију, то је крај... Мада, био је на том путу, поводом случаја Оливер и случаја Цвијан, али неко га је покрио у задњем моменту: у случају Ивановић, тако што је направио праву кампању, са све сузама и цвећем, а у случају Цвијан, игнорисањем и нечувеном медијском блокадом, коју је могао да му организује само неко много моћан споља.
Дакле, сви елементи диктатуре, осим масовних убистава, су стално присутни у владавини Овај.
Тако да опозицију треба гледати пре свега из тог угла, а не као сараднике режима. Мада не негирам да су имали, а неки и данас имају недефинисане контакте са режимом.
Одговори

(14-06-2021, 12:55 PM)Бенито Пише:  Ма не, мислим да се он наплатио знатно раније, још у доба Коштуничине и Цветковићеве владе, па да то сада крцка по мало... Кажем Ти да њих нико сада не финансира.
Са друге стране, ово што си написао да је све један шоу, није баш тако. Не правдам опозицију за неактивност, али ми изгледа не схватамо да живимо у класичној диктатури. Можда је неко са Запада, можда је то и сам Овај схватио, једино још фали одвођење у потоке и јаруге и стрељање метком у потиљак. Када пређе и ту линију, то је крај... Мада, био је на том путу, поводом случаја Оливер и случаја Цвијан, али неко га је покрио у задњем моменту: у случају Ивановић, тако што је направио праву кампању, са све сузама и цвећем, а у случају Цвијан, игнорисањем и нечувеном медијском блокадом, коју је могао да му организује само неко много моћан споља.
Дакле, сви елементи диктатуре, осим масовних убистава, су стално присутни у владавини Овај.
Тако да опозицију треба гледати пре свега из тог угла, а не као сараднике режима. Мада не негирам да су имали, а неки и данас имају недефинисане контакте са режимом.
Он је убица и то вишеструки, није још масовни.

Убио Оливера
Убио Цвијана
Убио Патријарха Иринеја
Убио Митрополита Амфилохија.
Убио је чувара у Сава Мали који је видео рушење
Пад хеликоптера.

Напади, сачекуше, киднаповање, претње, уцене на све стране.Да не причамо како се иживљава сад над Нешом слином. УДБА ко у Брозово време. Мало ко првири главу одмах га маљем кокну. У Свим месним заједницама освојили мандате. Само две у Сечњу нису узели.

Живимо у класичном комунистичком режиму. Имамо вођу, удбу која ништа и никоме не прашта и све не истомишљенике ликвидира или хапси или уцењује.

Запад то не интересује док овај оспуњава финансијске и геополитичке захтеве, они ће га док сороша џуниора поштује, док геј лоби влада Србијом, док се спроводи њихова феминистичка политика итд итд...Све док то ради запада баш брига што његова странка у парламенту од 260 посланика има 180.

Што се опозиције тиче. Ја за сада апсолутно не видим никог озбиљног са идејом да им се супротстави. Бошко & Ђилас & цо ми не делују уверљиво. Они када дођу на влас' неће ништа мењати сем што ће уместо курте да зајаши мурта. У канцеларије ће се уселити нове комунистичке бирократе и то је све.

Анархисти попут Јоване,Миле, Антонија, Радуловића и осталих "уличара" од њих нема ништа како ће они срушити Капитол Хил, Белу Кућу неће дозволити Европи ни да писне, како ће они показати Билдербегу и Тријатерали ко су они то су Мики Маус приче.

Ја засада ту не видим никог озбиљног, јаког, креативног политичара који може покренути широке народне масе, пробудити народ, организовати народ широм Србије.
Ово све просечни политичари и истрошени некако несавршени.

Ево Бошко. Човек 22 године у политици и стварно мислиш да ће он да озбиљно промени систем . Типа Србију врати краљевину, војска буде у униформама јвуо, врате се војводе, успостави се парламентарна монархија,врате се институције грађанима, демократски вишестраначки парламент, децентрализације Србије, српски интереси итд итд...

Немере.

Нико нема м*да да озбиљно врати Србију Србији не Београду него Србији. Да градић Рашка буде престоница Србије, да председник службује у том граду, да Патријарх буде на Косову или на граници са Косовом, не смо ставили државу у кругу од 500 метара у три београдске улице.

Тако да како радили тако нам Бог помог'о.

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Можда му је и Ђилас позајмио неке паре.
Одговори

(14-06-2021, 04:22 PM)Антитоталитаран Пише:  Можда му је и Ђилас позајмио неке паре.

Jасмина из УСА редовно шаље.

ПРОСВЕТАР.
Одговори

(14-06-2021, 05:50 PM)Mekenzi Пише:  
(14-06-2021, 04:22 PM)Антитоталитаран Пише:  Можда му је и Ђилас позајмио неке паре.

Jасмина из УСА редовно шаље.
Е, ту ће меда да се наједе сигурно... КидањеКидањеКидање
Е, мој Мекензи....
Одговори

Паааа Она ти је потпредседник двери и Бошков први заменик а живи у УСА годинама....

Што Бошко за потпрдседника двери није изабрао неког из Чачка или Лучана....

ПРОСВЕТАР.
Одговори

НИЈЕ ЈАСНО О ЧЕМУ ВУЧИЋ ПРЕГОВАРА ДАНАС У БРИСЕЛУ?

Данашњи сусрет и дијалог између тзв. Београда и тзв. Приштине у Бриселу доноси више нових недоумица. Најпре, уопште није јасно шта је тема овог састанка. Да ли се разговара о несталим особама или о коначном статусу Косова и Метохије? Ако је ово друго у питању није јасно када је и ко овласти председника СНС да о томе преговара нити је јавности позната преговарачка платформа државног врха Србије. Ако су истините изјаве највиших представника власти да се Србија суочава са великим притисцима по питању КиМ – о каквим се тачно притисцима ради? Да ли се од нас тражи признање лажне државе Косово и шта је наш одговор?

Много је, дакле, отворених питања на која власт нема одговоре. Делује да власт иза сцене, тајно, преговара о нечему што не може бити предмет преговора, а то је статус Косова и Метохије које и Устав Србије и Резолуција 12 44 СБ УН јасно третирају као саставни и неотуђиви део наше државе. Надамо се да наша власт под притисцима из иностранства није спремна да дозволи столицу лажне државе Косово у УН, а то може бити понуђено а да са друге стране буде остављено нашим властима да не морају званично да признају лажну државу. То би вероватно била највећа и најопаснија превара јер би улазак тзв. Косова у УН суштински значио признање ове лажне државе без обзира што би се у свим режимским медијима тврдило да они то нису и никада не би урадили. Изгледа да наша власт показује спремност да призна лажну државу Косово али тражи да нешто добије заузврат, са чим би могла да се похвали пред домаћом јавношћу да није баш све предала без борбе.

Кључно питање гласи да ли је актуелна власт нешто обећала и нешто дужна западним центрима моћи који су их довели на власт 2012. године или је спремна да штити наш национални и државни суверенитет без обзира на све притиске и на све до сада погрешно повучене потезе типа антиуставног Бриселског и Вашингтонског споразума? Што се тиче Српског покрета Двери, ми нисмо опозиција држави већ садашњој власти и увек ћемо бити спремни за укључење у борбу за очување КиМ у саставу Србије, али не и за подршку властима које се одричу дела наше државне територије.

Председник Српског Покрета Двери Бошко Обрадовић

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Опааа...Гласаћу за Бошка, човек нам 1000% враћа одлучно и сигурно враћа Косово у састав Србије..То се тражи, а не неки преговори и глупости.

Кад Бошко дође на влас' и врати нам Косово ја долазим по Шумија аутом одма' и идемо у центар Приштине на ручак и ћевапе.

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Куку и леле шта политика уради од Бошка

две иљаде и десете у перјаној јакни са пијаца од иљаду динара.
две иљаде двадесет и прве у оделу и ципелма од сома и по евра..

[Слика: IMG-20210617-185256.jpg]

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним