(22-10-2016, 09:24 PM)Mekenzi Пише: Mi se ođe brinemo što je u sred građanskog demokratskog i glavnog grada Vojvodine Novog Sada demonstrirana vojna sila Srbije na čelu sa picoustim....
Mi smo protiv tih vojnih paradera, eno Beograd pa nek paradiraju celi dan i noć, nemo u centar NS-a da do dovlače tešku artiljeriju.
Ниси с'ватио!
Туна није било никве параде зарад параде, нити је туна присуство балавоустог, Томе-коме и осталих на тијем трибинама, уопште битно и важно!
Туна је битно да је под изговором парадирања, довучена тешка артиљерија, речна флота и авијација, и све што треба за
НАСИЛНО ПРЕУЗИМАЊЕ ВЛАСТИ, или
П У Ч,
без проливања крви, иако би
Крманду Чварку (из партизанске породице) ваљало пустити крв поодавно, ну није касно, свињокољ тек почиње!
Међутим!
Овог пута неће то бити "јогурт-револуција" него ће да раде пре свега гофњиве мотке!
То све припрема нижи официрски корпус, као што увак бива, а они горе са све Томом-комом, балавим и осталим, појма немаају, ама осећају да се нешта спрема!
Јербоооо, не треба заборавити,
АМБРОЗОВО КУМЧЕ-НЕДОНОШЧЕ, А.П. ВОЈВОДИНУ ВАЉА УКИНУТИ
О Д М А Х,
С А Д А,
Т У !
ВОЈВОЂАНЕРИ, ЊЕМЧУРИ, ЛАТИНИЧАРИ И НЕДОВРШЕНИ ХРВАТИ, ПРЕШЛИ СУ РУБИКОН, СВЕ ГРАНИЦЕ, ЧАК И ЕЛЕМЕНТАРНЕ ПРИСТОЈНОСТИ И ТЕКОВИНА ЦИВИЛИЗАЦИЈЕ, КОЈИМА СЕ БУСАЈУ У ЊЕМЧУРСКА ПРСА!!!
Да поновимо дакле, јер повторавање је мајка науке, па ка'е:
СРБИЈА МОРА ПОНАЈПРЕ ДА ПОШАЉЕ НА ЂУБРИШТЕ ИСТОРИЈЕ КУМЧЕ-НЕДОНОШЧЕ ЈОСИПА АМБРОЗА, AUTONOMNU POKRAJINU VOJVODINU
ЈЕРБО ВАЉА ИМАТИ У ВИДУ ДА СЕ АУСТРО-УГАРСКЕ ГРАНИЦЕ ЈОСИПА ФРАЊЕ И ЈОСИПА БРОЗА НА САВИ И ДУНАВУ, МОРАЈУ ЈЕДНОМ ЗА СВАГДА
П О Н И Ш Т И Т И,
ЈЕРБО НЕ ПОСТОЈИ НИ НАЈМАЊИ РАЗЛОГ ДА РАВНИЧАРСКИ ПРЕДЕЛИ С'ОБЕ СТРАНЕ РЕЧЕНИХ РЕКА БУДУ ИСТИМА ПОДЕЉЕНИ!
То ће дакле бити
ЈЕДИНИ здрав начин да се посрнула Новосрбијица и Новосрби, унијати и латиничари и недовршени хрвати, једном доведу к'познанију права!
Ми рекосмо, по пустињи викасмо, ама Душу спасисмо!