Гласање: Да ли подржавате најновији споразум са НАТО? - Немате дозволу да гласате у овом гласању.
Подржавам споразум са НАТО!
11.11%
2
11.11%
Осуђујем споразум са НАТО!
44.44%
8
44.44%
Они који су га иницирали морају да одговарају за велеиздају!
22.22%
4
22.22%
Неутралан сам.
5.56%
1
5.56%
Ми смо одавно на том путу...
16.67%
3
16.67%
* Ви сте гласали за ову понуду. Приказ Исхода

Оцена Теме:
  • 3 Гласов(а) - 3.67 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Споразум Србије са НАТО алијансом!?

(24-03-2016, 12:57 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  
(24-03-2016, 12:52 PM)Громовник Пише:  Ти ако мислиш да си нешто бољи од нас само зато што служиш те НАТО-вце тамо и плаћаш им порез сваке године, грдно си се зајебао.

Нијесу се они од наше порезе обогатили, само то можемо да ви јавимо!

Баја

То мож' себе да лажеш, мене потеже мало.

Да ниси цео радни век плаћао порез на плату, данас не би примао њихову пензију.

А с обзиром када си побегао, тј. колико дуго си радио за њих, платио си им бар за једну "крмачу" коју су нам бацили одозго, на главу.

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

(24-03-2016, 02:17 PM)Громовник Пише:  
(24-03-2016, 12:57 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  Нијесу се они од наше порезе обогатили, само то можемо да ви јавимо!

Баја

А с обзиром када си побегао, тј. колико дуго си радио за њих, платио си им бар за једну "крмачу" коју су нам бацили одозго, на главу.

Прво, ми нијесмо од државе примали "плату" но смо имали свој бизнис а туна постоје разни легални начини да се пореза избегне. Научи прво нешта о пореском систему ође па ондак причај.

Друго, пеМзију ође прима СВАКО ко наврши шесетипет, радио не радио!

И тачка на ту тему, ми не би даље да офирамо наше пословне тајне!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

[Слика: CeTLIUQWQAAi_qM.jpg:large]

Нема више сирена у подне??
Одговори

На рачун ове Гугл слике. Имало је бомбардовање и добрих страна. Бомбардован је бивши ЦК и тадашње сједиште Тв. Пинк. Smile
Одговори

(24-03-2016, 04:21 PM)Ђуро Пише:  На рачун ове Гугл слике. Имало је бомбардовање и добрих страна. Бомбардован је бивши ЦК и тадашње сједиште Тв. Пинк. Smile

Ево да ти кажем са чим се спрдаш.
У време бомбардовања имао сам 9 година. Дакле, био сам дете.
Ни један једини дан бомбардовања нисам се плашио. Искрено. Све док није погођена зграда ЦК. Да ли зато што је погођен врх или зато што около нема зграда да блокирају звук, немам појма, али тај удар био ми је најјачи за све време бомбардовања. Никад се нисам уплашио као тада кад је погођена зграда ЦК. Буквално се све тресло, сећам се да смо играли Монопол код куће, од тад више никад нисам играо Монопол. Можда вам ово звучи глупо, али тај тренутак повезујем са тим. Никад већи страх.
Одговори

(24-03-2016, 03:06 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  
(24-03-2016, 02:17 PM)Громовник Пише:  
(24-03-2016, 12:57 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  Нијесу се они од наше порезе обогатили, само то можемо да ви јавимо!

Баја

Прво, ми нијесмо од државе примали "плату" но смо имали свој бизнис а туна постоје разни легални начини да се пореза избегне. Научи прво нешта о пореском систему ође па ондак причај.

Друго, пеМзију ође прима СВАКО ко наврши шесетипет, радио не радио!

И тачка на ту тему, ми не би даље да офирамо наше пословне тајне!

Прво, легални начини да се да се порез не плате једноставно не постоје, а поготово не у уређеним државама.

А друго, то ти мож' да машташ да порез ниси плаћао, исто као што машташ да ћеш да дођеш на власт овде.

А она народна лепо каже - што је баби мило, то јој се и снило...

(24-03-2016, 04:21 PM)Ђуро Пише:  Имало је бомбардовање и добрих страна. Бомбардован је бивши ЦК и тадашње сједиште Тв. Пинк. Smile

+1 !

Што их не сравнише са земљом...

Одговори

(24-03-2016, 07:26 PM)Громовник Пише:  Што их не сравнише са земљом...

Што, треба ти НАТО да уради то уместо тебе?
Што ти не узмеш ствар у своје руке кад ти толико смета?

Треба да се стидите.
Одговори

(24-03-2016, 08:28 PM)Павле Пише:  
(24-03-2016, 07:26 PM)Громовник Пише:  Што их не сравнише са земљом...

Што, треба ти НАТО да уради то уместо тебе?
Што ти не узмеш ствар у своје руке кад ти толико смета?

Треба да се стидите.

И стидимо се. Ја се лично стидим што ТВ Пинк има националну фреквенцију.

А што не ја, то је глупо питање... не ја из простог разлога што немам ту моћ. Отеше ми је '45 преци ових што су данас на власти.

А кад нема ко други, може и НАТО...

Одговори

НАТО не може ништа.
Највећа стока коју је свет ИКАДА видео. Од њих ми не треба ни парче хлеба да умирем. Погубили смо конце. Не могу да верујем да прижељкујете бомбе које падају на вашу земљу. Камермани, тонци, чистачице, портири у тим зградама су криви за фекалије које долазе са ТВ Пинк? Ватрогасци који улећу у запаљене зграде, припадници војске који гађају авионе Алијансе? Кад бомба коју прижељкујете излети са крила авиона и стигне до циља не руши зграду и не уништава симбол већ људе који су живи и имају децу и породице, шаље у раку где их у ковчегу прекрива земља и више никада не удахну ваздух.
Мислите о томе.
Одговори

(24-03-2016, 08:38 PM)Павле Пише:  Камермани, тонци, чистачице, портири у тим зградама су криви за фекалије које долазе са ТВ Пинк?

Сви они раде за Жељка Митровића.

Једна бомба убија стотину његових запослених.

Један дан емитовања његове телевизије пропагира разврат и неморал, гуши нашу изворну културу и трује умове милиона Срба, како деце и омладине, тако и одраслих.

Према томе, ипак бирам разарање ТВ Пинк.

Одговори

(24-03-2016, 08:41 PM)Громовник Пише:  Сви они раде за Жељка Митровића.

Onda sacekaj Mitrovica kad ga toliko mrzis.Al opet muda jeb. ga.Smile

Boj se ovna,boj se govna,a kad ces zivjeti?Boj se svega, ne budi ono sto jesi,ali do kada tako?
Одговори

(24-03-2016, 08:41 PM)Громовник Пише:  
(24-03-2016, 08:38 PM)Павле Пише:  Камермани, тонци, чистачице, портири у тим зградама су криви за фекалије које долазе са ТВ Пинк?

Један дан емитовања његове телевизије трује умове милиона Срба, како деце и омладине, тако и одраслих.

Раде они за плату. Да дете не буде гладно. Да има патике, јакну, екскурзију.

Свака част.
Никада не бих могао да прижељкујем да америчке бомбе убијају србе.
Какви год да су ти срби.
Одговори

(24-03-2016, 08:44 PM)Павле Пише:  Раде они за плату. Да дете не буде гладно. Да има патике, јакну, екскурзију.

Свака част.
Какви год да су ти срби.

Ma taj je gledao rat samo na TVu ne zna sta prica.Тужан

Boj se ovna,boj se govna,a kad ces zivjeti?Boj se svega, ne budi ono sto jesi,ali do kada tako?
Одговори

(24-03-2016, 08:44 PM)Krajisnik Пише:  
(24-03-2016, 08:41 PM)Громовник Пише:  Сви они раде за Жељка Митровића.

Onda sacekaj Mitrovica kad ga toliko mrzis.Al opet muda jeb. ga.Smile

Јебе се мени да неког мрзим или волим. Само пишем како јесте. Моћ да мењам ствари немам. Сувише је Митровића по Србији, дубоко смо ми огрезли.

(24-03-2016, 08:44 PM)Павле Пише:  
(24-03-2016, 08:41 PM)Громовник Пише:  

Један дан емитовања његове телевизије трује умове милиона Срба, како деце и омладине, тако и одраслих.

Раде они за плату. Да дете не буде гладно. Да има патике, јакну, екскурзију.

Свака част.
Какви год да су ти срби.

И они послератни ОЗНА-ши, Срби, су исто радили за плату, да им деца не буду гладна, да имају патике, јакну, екскурзију.

И Вучић и његови раде за плату, и Тадић и његови су радили за плату, као и Слобини пре њих. Нисам ни мислио да раде за кокице...

И тако трули систем опстаје, а Српство се полако и неумитно гаси.

Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним