Гласање: Да ли подржавате најновији споразум са НАТО? - Немате дозволу да гласате у овом гласању.
Подржавам споразум са НАТО!
11.11%
2
11.11%
Осуђујем споразум са НАТО!
44.44%
8
44.44%
Они који су га иницирали морају да одговарају за велеиздају!
22.22%
4
22.22%
Неутралан сам.
5.56%
1
5.56%
Ми смо одавно на том путу...
16.67%
3
16.67%
* Ви сте гласали за ову понуду. Приказ Исхода

Оцена Теме:
  • 3 Гласов(а) - 3.67 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Споразум Србије са НАТО алијансом!?
#43

....a ti si pozvan i strucan da procjenjujes Srpske dobrovoljce?Picko jedna smrdljiva!

Boj se ovna,boj se govna,a kad ces zivjeti?Boj se svega, ne budi ono sto jesi,ali do kada tako?
Одговори
#44

(20-02-2016, 07:58 PM)Mekenzi Пише:  Dobro je da si se nastanio u Srbiji. Idealno srpska banja i Danska penzija a Srbija grabi ka EU i NATO.. Šta ćeš bolje i više...Veća penzija no Vučićeva plata.


Nego da se vratimo na istorijske odrednice...

Milošević pokeraški rečeno bio za jakim stolom sa slabim kartama i početnik u toj igri...Sav ulog prokocko i još se zadužio...

Što se tiče slobode. U današnje vreme niko nije slobodan. Mala Srbija koja je u velikom globalističkom svetlu je totalno zanemarljiva.

Ono što je bitno, ko danas čuva ono malo Srba na kosovu nego nato.
Ko nam čuva dečane, patrijaršiju, i ostale manastire nato.
Da nije njih šipci bi i to malo pretvorili u prah i pepeo.
Eno pre par dana su pokušali napad na Dečane da nebi Italijana koji si ih pohapsili na ulazu.


A jesi ti video srpske paravojne formacije 90-ih šta su radili. Zbog pijanih i polupanih koji su palili po bosni ubijali i silovali po Hrvatskoj, Bosni, Kosovu. Ceo poltički i vojni vrh Srbije, RS i RSK je osuđen od strane NATO zemalja pred haškim sudom...

Poraženi smo vojno posle i za stolom.Da li bi se to desilo da smo 90-ih išli ka NATO paktu.

Видео сам свашта нешто у тим временима. Например, паљење србских села по славонији и зверска убиства од стране зенги и плаћеника које је финансирала усташка емиграција. Видео сам и Подриње 1992-ге... Балије су биле крволочније од Францетићеве црне легије. О србској голготи у Лашванској регији да не говорим. А све се то догађало док је БиХ фактички била у саставу СФРЈ.
Нисам видео шта су Јанези злочинили голоруким дечацима 1991-ве, али сам обавештен из прве руке. Побили су их као зечеве и никада нису одговарали за тај злочин.

Не спорим да је било зликоваца и са наше стране. Било их је итекако, а све под окриљем службе, такозваног дебеа, која је већ имала пакт са странцима како окаљати србску част и војнички кодекс.

Међутим, када дође до грађанског рата, а збивања из деведесетих то јесу, зло овлада људима. То није наш рецепт, то се догађало на свим меридијанима.

Е сад, то што ти трабуниш сакупљено је од Пере пијаног Луковића и његових истомишљеника, који добијају новце да пљују по србству. Зато смањи доживљај и покушај да нађеш истините податке о муслиманским злочинима над србским цивилним становништвом по васцелој БиХ.

Него, јеси ли ти био скоро у Бугарској? Они су у НАТО-у и ЕУ, ал нешто им слабо иде. Јад, беда и општа пропаст. А подастрли су се Алијанси у свим позама и све џабе. Животни стандард лошији него у доба Живкова.
Одговори
#45


Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Одговори
#46

Најављена су следећа окупљања: 27. фебруара у Лесковцу, 28. у Љубовији и 29. у Панчеву, за остале саборе јавност ће бити накнадно обавештена.

У дугој колони одржана је шетња до Амбасаде РФ, где је предато писмо у којем се истиче да усвајање Закона о сарадњи са НАТО пактом од стране власти у Србији није у складу са већинском вољом српског народа. - See more at: http://zavetnici.rs/?p=4844#sthash.NcBPglbh.dpuf

[Слика: od-gore.jpg]


[Слика: 6LzSCUJ.gif]
MAKE SERBIA GREAT AGAIN!!! НАПРАВИМО СРБИЈУ ВЕЛИКОМ ОПЕТ!!! С' ВЕРОМ У БОГА ЗА КРАЉА И ОТАЏБИНУ-СЛОБОДА ИЛИ СМРТ ✞✞✞
Одговори
#47

Удружење „Србских ветерана и добровољаца“ најоштрије осуђује ратификовање споразума са НАТО-алијансом коју је 12. фебруара усвојила Скупштина Републике Србије (са само једним гласом против) и сматра га велеиздајничким чином којим се најбруталније крши Устав и непосредно подрива укупна безбедност земље.

После преговора у Рамбујеу када сличан концепт споразума није био прихваћен, противно свим важећим нормама међународног права уследило је бесомучно бомбардовање наше земље са огромним људским и материјалним губицима од којих се до данас нисмо опоравили.

Овим срамним чином Скупштине Србије који је наставак и израз погубног партиократског удворничког система власти који данас влада Србијом као колонијом, наноси се немерљива штета суверености, безбедности и достојанству наше отаџбине.

Обезвређене су све жртве а њихови џелати произведени у савезнике, заштитнике и пријатеље. Они који су обманули народ да ће кад дођу на власт прекинути континуитет сервилности према евро-атлантским и НАТО структурама и учврстити прокламовану војну неутралност Србије, још одлучније и перфидније су наставили политику својих претходника и на преваран начин мимо воље огромног броја народа учинили овај срамни акт велеиздаје.


http://facebookreporter.org/2016/02/19/%...%B2%D0%BE/

[Слика: 6LzSCUJ.gif]
MAKE SERBIA GREAT AGAIN!!! НАПРАВИМО СРБИЈУ ВЕЛИКОМ ОПЕТ!!! С' ВЕРОМ У БОГА ЗА КРАЉА И ОТАЏБИНУ-СЛОБОДА ИЛИ СМРТ ✞✞✞
Одговори
#48

Дачић: Одбијање сарадње са НАТО–ом — издаја националних интереса
Србија је независна и војно неутрална земља и то ће да остане, написао је министар спољних послова Србије Ивица Дачић у ауторском тексту за „Политику“.

„НАТО је војна организација која се налази у читавом нашем окружењу, као и на Косову, и свако одбијање сарадње са њом било би не само глупо, него би и суштински представљало праву издају националних интереса“, навео је Дачић.

Како је Дачић написао, Влада нема простора ни за аматеризам, ни за авантуризам и неће се тиме ни бавити.

„Ако од НАТО–а зависи безбедност Срба на Косову, разговараћемо са НАТО–ом сваког дана, сваког сата и омогућити им да на то Косово на којем штите наше људе стигну у најкраћем могућем року и без икаквог ометања. Зато што би свако друго понашање било играње животима и безбедношћу, не нас, него наших сународника на Косову и Метохији“, истакао је Дачић.

Он је подсетио и да је НАТО војни пакт у којем су готово све чланице Европске уније, организације ка којој Србија иде „без одлагања и одступања“.

Томислав Николић
© SPUTNIK/ РАДОЈЕ ПАНТОВИЋ
Николић: Зашто сам потписао Закон о споразуму са НАТО–ом
„Правити се луд на ту чињеницу поново би било неодговорно и искључивало би из наше спољне политике сваку рационалност и било какво промишљање сопствене будућности“, навео је Дачић.

Како је додао, ни на то ова Влада нема права, као ни било која друга, ако јој је стало до свога народа.

„Зато — да, наставићемо да сарађујемо са НАТО–ом у оквиру нашег Устава, који нам налаже да останемо војно неутрални“, написао је Дачић истичући да ће пробати да се из те сарадње извуче најбоље за Србију — од нових технологија, до нове сарадње у областима важним за привреду и радна места у њој.

Он је истакао да ће на исти начин бити настављена сарадња и са Русијом и њеним оружаним снагама у интересу Србије, искључиво и водећи при томе рачуна и о томе да они не угрозе пријатељство Србије, „ни са једним од само тренутно супротстављених полова у светској арени“.

„Нико, ни Русија, ни НАТО, ни ЕУ немају апсолутно ништа против овакве позиције Србије. Штавише, поштују је, уважавају је, и труде се да не ураде ништа што би је могло компромитовати“, рекао је Дачић.

Он је истакао да нема притисака нити било каквих захтева, који би ту позицију Србије отежали и угрозили.

Дачић је додао да је Србија, баш таква каква је, потребна свим странама, осим, како је навео, некима у Србији, који би да је одреде и сврстају због себе, а не због Србије.

„И то им неће проћи“, закључио је Дачић.
http://rs.sputniknews.com/politika/20160...eresa.html

Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Одговори
#49

Ово су последице доношења Закона о сарадњи са НАТО пактом!

Српски сабор Заветници овом приликом разоткрива последице које би наступиле уколико председник Републике Србије донесе Указ о проглашењу Закона о потврђивању Споразума између Владе Републике Србије и НАТО савеза о сарадњи у области логистичке подршке, усвојеног 12. 02 .2016. године већином гласова посланика на седници Народне Скупштине Србије.

Поменути споразум који представља надградњу и јачање политичких и техничко-оперативних односа Србије и НАТО савеза, започетих склапањем СОФА споразума са САД 2006. године и усвајањем ИПАП споразума са НАТО пактом 2015. године налаже Републици Србији мноштво конкретних правних обавеза чије извршење би озбиљно нарушило саме темеље уставно-правног уређења наше државе, угрозило елементарна људска права грађана Србије, довело у питање способност Републике Србије да на свом територију осигура спровођење државног суверенитета и заштиту територијалног интегритета, а у коначној мери довело и до озбиљног погоршања међународног положаја и дипломатског угледа наше државе у међународној заједници.

- See more at: http://zavetnici.rs/?p=4822#sthash.PwwQQYGV.dpuf

[Слика: 6LzSCUJ.gif]
MAKE SERBIA GREAT AGAIN!!! НАПРАВИМО СРБИЈУ ВЕЛИКОМ ОПЕТ!!! С' ВЕРОМ У БОГА ЗА КРАЉА И ОТАЏБИНУ-СЛОБОДА ИЛИ СМРТ ✞✞✞
Одговори
#50

(20-02-2016, 09:46 PM)Јеремија Пише:  
(20-02-2016, 07:58 PM)Mekenzi Пише:  Dobro je da si se nastanio u Srbiji. Idealno srpska banja i Danska penzija a Srbija grabi ka EU i NATO.. Šta ćeš bolje i više...Veća penzija no Vučićeva plata.


Nego da se vratimo na istorijske odrednice...

Milošević pokeraški rečeno bio za jakim stolom sa slabim kartama i početnik u toj igri...Sav ulog prokocko i još se zadužio...

Što se tiče slobode. U današnje vreme niko nije slobodan. Mala Srbija koja je u velikom globalističkom svetlu je totalno zanemarljiva.

Ono što je bitno, ko danas čuva ono malo Srba na kosovu nego nato.
Ko nam čuva dečane, patrijaršiju, i ostale manastire nato.
Da nije njih šipci bi i to malo pretvorili u prah i pepeo.
Eno pre par dana su pokušali napad na Dečane da nebi Italijana koji si ih pohapsili na ulazu.


A jesi ti video srpske paravojne formacije 90-ih šta su radili. Zbog pijanih i polupanih koji su palili po bosni ubijali i silovali po Hrvatskoj, Bosni, Kosovu. Ceo poltički i vojni vrh Srbije, RS i RSK je osuđen od strane NATO zemalja pred haškim sudom...

Poraženi smo vojno posle i za stolom.Da li bi se to desilo da smo 90-ih išli ka NATO paktu.

Видео сам свашта нешто у тим временима. Например, паљење србских села по славонији и зверска убиства од стране зенги и плаћеника које је финансирала усташка емиграција. Видео сам и Подриње 1992-ге... Балије су биле крволочније од Францетићеве црне легије. О србској голготи у Лашванској регији да не говорим. А све се то догађало док је БиХ фактички била у саставу СФРЈ.
Нисам видео шта су Јанези злочинили голоруким дечацима 1991-ве, али сам обавештен из прве руке. Побили су их као зечеве и никада нису одговарали за тај злочин.

Не спорим да је било зликоваца и са наше стране. Било их је итекако, а све под окриљем службе, такозваног дебеа, која је већ имала пакт са странцима како окаљати србску част и војнички кодекс.

Међутим, када дође до грађанског рата, а збивања из деведесетих то јесу, зло овлада људима. То није наш рецепт, то се догађало на свим меридијанима.

Е сад, то што ти трабуниш сакупљено је од Пере пијаног Луковића и његових истомишљеника, који добијају новце да пљују по србству. Зато смањи доживљај и покушај да нађеш истините податке о муслиманским злочинима над србским цивилним становништвом по васцелој БиХ.

Него, јеси ли ти био скоро у Бугарској? Они су у НАТО-у и ЕУ, ал нешто им слабо иде. Јад, беда и општа пропаст. А подастрли су се Алијанси у свим позама и све џабе. Животни стандард лошији него у доба Живкова.

Ne znam kako si uspeo da vidiš zenge za 4-5 dana na ratištu, al dobro.

Ostalo se slažem sa tobom u vezi građanskog rata..

Međutim, da sagledamo širi kontekst ove teme.

SFR Yugoslavia je bila osnivač nesvrstanih država. Tada je svet bio podeljen na tri bloka NATO pakt, Varšavski pakt i Nesvrstane...

Sa kraja 80-ih godina i raspadom SSSR-a i varšavskog pakta, NATO pakt preuzima dominantnu ulogu u postkomunističkim zemljama. Rusi kapituliraju i povlače se sa svom vojnom opremom iz baza Istočne Nemačke, Poljske, Češke, Mađarske.

U takvom urušenom svet vojnih blokova NATO pakt preuzima dominantu ulogu. Sve postkomunističke zemlje postaju članice NATO i većina njih EU...

Sam raspad Yugoslavije je protekao u istom stilu. Sve članice SFRJ su se okrenule evropskoj zajednici danas EU i NATO izuzev Srbije.

Kao posledice ne snalaženja Slobodana Miloševića na novoj geostrateškoj karti evropi i neprepoznavanje činjeničnih i novonastalih situacija u istočoj Evropi i neefikasnog reagovanja da u tom trenutku postoji samo jedan vojni savez za posledicu je imala građanski rat u Sloveniji, Hrvatskoj, Bosni i Kosovu.

Da je Milošević prepoznao i shvatio da SSSR više ne postoji, da varšavski pakt se raspao a da nesvrstane boli uvo, nebi ni došlo do rata...


Yugoslavija nikako se nije mogla raspasti na drugačiji način nego po avnojskim granicama. Knin nikada nije mogao biti u nekoj Srbiji...


U svim ratovima koji je vodio Milošević protiv NATO pakta i članica bivše države i koje je pogubio i kapitulirao nikada nije znao šta tražimo u tim ratovima.

Ljudi u Krajini su bili ubeđeni da se bore za Srbiju, a nikada ih Sloba i Beograd nisu priznali. Niti jednim gestom pokazao od 1990 godine da će Knin, Vukovar i ostali gradovi po Hrvatskoj biti u sastavu Srbije.

Slobodan Milošević je prećutno prihvatio da se Yugoslavija raspala po avnojskim gradovima to nikada nije osporio. Kao takvo priznanje on nikada krajiške Srbe nije smatrao da su državljani Srbije, čak im je posle Oluje zabranio ulazak u Beograd.

Takođe Milošević i Beograd nikada nisu prihvatili Republiku Srpsku kao svoju državu.Već se isključivo tražilo rešenje za mir u okviru Bosne i Hercegovine. Pale, Banja Luka, Trebinje i ostali nikada nisu bili u planu da se pripoje Srbiji.

Da jesu Milošević bi prvog dana rata odredio granicu Karlobag Karlovac, Virovitica.


Tako je i danas. Danas su ljudi ubeđeni kao što su krajišnici bili ubeđeni da žive u Srbiji a ne u Hrvatskojh tako su i danas neki ljudi pod utiskom emocija iz nesrećnih vremena juče bili ubeđeni da protestuju prtiv NATO, kadf je već paraf stavljen.

Da bi ovde bio mir u narednih 150-200 godina, Sbija mora ući u NATO jer sa svih strana u krugu od nekih 600-1000 km je okružena nato državama i saterana u rupu

Što se Rusa tiče, to je više mitologija, i napaljivanje naroda i neka nerealna slika. Ekonomija Rusije grca, Rublja ništa ne vredi na izdisaju su.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори
#51

(21-02-2016, 01:16 PM)Mekenzi Пише:  Međutim, da sagledamo širi kontekst ove teme.

[Слика: 1362924731-35762700.jpg]
Одговори
#52

(20-02-2016, 01:46 PM)Јеремија Пише:  а то су добили ових дана од тандема Вучић - Николић.

Од стране оних истих који су нас тако верно и одважно "бранили" деведесетих!

До јуче сте их бранили и причали како су то једине праве и искрене патриоте, а сад вам као одједном не ваљају?

Највећа је наша мука и беда, што би сте им и дан ви, Слобо-љупци певали хвалоспеве, само да су остали уз Шекија и осталу издајничку булументу...

(20-02-2016, 05:01 PM)Јеремија Пише:  Није Милошевић могао бранити оно што су убили Карађорђевићи! Србија је узидана у Југославију и само одбрана Југославије давала је наду да Србија добије назад оно што је уградила (Видети Велике народне скупштине 1918.). Значи, бранити Србију у авнојевским границама исто је што и ампутирање свих србских земаља заједно са Косовом - Метохијом и Војводином.

Да, Слоба је био надалеко познати патриота и противник АВНОЈ-евских и комунистичких тековина, и баш зато је из тих позиција слао младиће ЈНА да гину у Словенији, и да не дозволе Словенцима да се отцепе, пошто је и то вероватно наша територија!

Ајде испричај нам још неки виц, молим те!

(20-02-2016, 05:01 PM)Јеремија Пише:  И шта мислиш када кажеш да ће Србија бити мирна следећих два века уђе ли у нато? Ко то гарантује?! Може ли твој пилећи мозак да схвати колико земаља нису чланице те терористичке организације? Није само Русија у питању. Поред Кине, Индије, Ирана, земаља у Јужној Америци, многе земље нису у натоу. Зато не треба тврдити како са натом долази мир. То је апсурд!

Пошто нам је геополитичка позиција таква да смо окружени од стране НАТО држава, а војно-економска да смо привредно и економско осиромашени и војно ослабљени, шта нам предлажеш, где да се колективно преселимо, у Иран или Јужну Америку? 5+5

Немој само Данску, пошто је и она чланица НАТО-а...

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори
#53

(21-02-2016, 01:16 PM)Mekenzi Пише:  Međutim, da sagledamo širi kontekst ove teme

Је' л ти некад застанеш да прочиташ шта лупеташ. Прво кажеш да је Милошевић хтео да очува Југославију па је водио рат против њених бивших чланица.

А онда напишеш:

Цитат:Slobodan Milošević je prećutno prihvatio da se Yugoslavija raspala po avnojskim gradovima to nikada nije osporio. Kao takvo priznanje on nikada krajiške Srbe nije smatrao da su državljani Srbije, čak im je posle Oluje zabranio ulazak u Beograd.

Takođe Milošević i Beograd nikada nisu prihvatili Republiku Srpsku kao svoju državu.Već se isključivo tražilo rešenje za mir u okviru Bosne i Hercegovine. Pale, Banja Luka, Trebinje i ostali nikada nisu bili u planu da se pripoje Srbiji.

"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Одговори
#54

[Слика: 12771653_1150693118303981_6103441317841145481_o.jpg]
Одговори
#55

Aj Da čujemo zvezdine navijače kako viču "Vučiću pederu"

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори
#56

(22-02-2016, 03:20 PM)Mekenzi Пише:  Aj Da čujemo zvezdine navijače kako viču "Vučiću pederu"


Мора ли твој сваки упис да буде глуп? Кез
Одговори


Скочи на Форум:


Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним