Гласање: Да ли подржавате најновији споразум са НАТО? - Немате дозволу да гласате у овом гласању.
Подржавам споразум са НАТО!
11.11%
2
11.11%
Осуђујем споразум са НАТО!
44.44%
8
44.44%
Они који су га иницирали морају да одговарају за велеиздају!
22.22%
4
22.22%
Неутралан сам.
5.56%
1
5.56%
Ми смо одавно на том путу...
16.67%
3
16.67%
* Ви сте гласали за ову понуду. Приказ Исхода

Оцена Теме:
  • 3 Гласов(а) - 3.67 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Споразум Србије са НАТО алијансом!?

(30-03-2016, 05:45 PM)Mekenzi Пише:  
(30-03-2016, 04:21 PM)Николај Пише:  Кад сам био на регрутацији ишао сам још у средњу школу, тако да је сигурно пре 18-е године.

Ja se nisam odazivao niti na jednu jedinu, pa su zato kad sam napunio 18 dolazili da me privode. Maloletna lica vojska ne sme da privodi.

......to be continued.
Одговори

(30-03-2016, 09:50 PM)Павле Пише:  
(30-03-2016, 05:45 PM)Mekenzi Пише:  
(30-03-2016, 04:21 PM)Николај Пише:  Кад сам био на регрутацији ишао сам још у средњу школу, тако да је сигурно пре 18-е године.

Ja se nisam odazivao niti na jednu jedinu, pa su zato kad sam napunio 18 dolazili da me privode. Maloletna lica vojska ne sme da privodi.

......to be continued.

The end...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Данас је 17 година од напада на путнички воз у Грделичкој клисури, када је авион НАТО током агресије на СР Југославију 1999. године гађао ракетама воз док је прелазио преко железничког моста на Јужној Морави усмртивши до сада још неутврђен број људи.

Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Одговори

(17-02-2016, 11:35 PM)Mekenzi Пише:  Krstim se levom i desnom rukom citajuci već 16 godina ovakve copy/paste tekstove...

Čitajući čovek bi shvatio da je Srbija neka nedojebiva sila sa 100-ne aviona, 100-ne hiljada vojnika, nuklearnim naoružanjem, a ne neka mala državica od jedva pet miliona duša.

Srbija da je imala početkom 90-ih proevropskog lidera koji bi se zalagao za ulazak u NATO danas bi u Krajini živeli Srbi, Kosovo bi bilo Srbija a i Srbi u bosni bi imali veća prava.

Nego pošto je kasapin Milošević voleo da svira k*cu i nije hteo da prihvata činjenicu da se Yugoslavija raspala i umesto da spašava Srbiju on je spasavao stog sena koji je bila u plamenu.

Svih 18 godina Milošević je vodio rat sa NATO paktom i rezultat mu je sledeći:

Slovenija- Proterali ga lovci i TO-NIJE ISTINA

Hrvatska- Najurili ga ustaše i NATO plus oluja, bljesak.
-NIJE ISTINA
Bosna- isto popušio samo što je Srpsku stvorio
-NIJE ISTINA
Yugoslavija 99- Bombardovanje uništena innfrastruktura 3000 mrtvih Srba.

Kosovo 99- Potpisao sa nato kapitulaciju Vojske Jugoslavije- Kumanovski sporazum...

I sad kad sagledaš bilans, a što svih j*nih 17 godina ginuli, kada nas je nato stalno pobeđivao od 1990-do 1999 godine...-ISTINA

Interesantno da su sve postkomunističke zemlje Rumunija, Bugarska, Mađarksa, Poljska, Češka, baltičke zemlje sve do jedne članice NATO pakta.
Pa koji smo mi faktor da se nešto busamo u grudi. Mi ćemo protiv najjače alijanse.
Sad je izdaja što će moći da prolaze kroz Srbiju nekih 300 km. A mi sa svih strana okruženi članicama NATO pakta.
- ISTINA
Druga stvar a ko će da čuva svetinje na Kosovu ako ne KFOR tj. NATO. Oćete Vi ići da čuvate Dečane, Pećku patrijaršiju, Zvečan, Zubin Potok...

Što se tiće Rusije to je tek smešna priča. od 91-00 niti jedan jedini jebeni metak nisu poslali.-ISTINA Milošević ih je 99 molio da mu dostave S-300 oni ni da čuju. Eno oni brodovi još veslaju.

Što se tiče Putina j*be se njemu za Srbiju on kartu Srbije koristi da bi opravdao Krim. Da Putin hoće da pomogne nikada nebi dozvolio da Aleksandra Vučić dođe na vlast...

Što se tiče žrtava NATO bombardovanja Milice Rakić, Devojke ispod Varadinskog mosta, pitajte njihove roditelje dali su bili za Miloševića. Pitajte porodice vojnika i policajaca koji su poginuli sta misle o politici Slobodana Miloševića koji im je poslao ni krivu ni duznu decu u smrt..

Sve u svemu Srbija TREBA DA UĐE U NATO I EU jedino tako može biti mirna i stabilna narednih 150-200 godina kao Švedska i ostale razvijene države. Neulazak mnogo toga može da košta Srbiju, videli smo i osetili to 1999 godine.

u svemu ovome sto si napisao ima istine ali i totalne gluposti (oznacio sam samo neke istinite i neke netacne stvari koje si napisao)!

evo ispravke nekih netacnih stvari:
1.milosevic nije ratovao u sloveniji nego JNA u cijem sastavu je bilo samo oko 10-15 % Srba i Crnogoraca. JNA se povukla,a nije protjerana,jer su Slovenci zeljeli nezavisnost i istupanje iz SFRJ . Srbi su bili konstitutivni narod u BiH i hrvatskoj i nije bila moguca nezavisnost BiH i hrvatske bez pristanka Srba
2.milosevic nije stvorio RS vec Srbi iz RS kojima je on zatvorio granicu na Drini 1994.
3.Srbi u BiH nisu porazeni vec su se izborili za RS (od Srba su zeljeli da naprave nacionalnu manjinu koja nema prakticno nikakvih prava)
4.JNA nije ratovala u hrvatskoj od maja 1992. Od tad sve je spalo na SVK (Srpsku Vojsku Krajine).
5.milosevic je prevario Srbe u RSK
Одговори

Одустаћеш брзо, сви се на почетку трудимо да схватимо тај мозак...ал не иде, не идеее... Кез
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним