Гласање: Да ли подржавате најновији споразум са НАТО? - Немате дозволу да гласате у овом гласању.
Подржавам споразум са НАТО!
11.11%
2
11.11%
Осуђујем споразум са НАТО!
44.44%
8
44.44%
Они који су га иницирали морају да одговарају за велеиздају!
22.22%
4
22.22%
Неутралан сам.
5.56%
1
5.56%
Ми смо одавно на том путу...
16.67%
3
16.67%
* Ви сте гласали за ову понуду. Приказ Исхода

Оцена Теме:
  • 3 Гласов(а) - 3.67 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Споразум Србије са НАТО алијансом!?

(25-03-2016, 07:18 PM)Mekenzi Пише:  
(25-03-2016, 04:22 PM)Krajisnik Пише:  Kizo i bez ove price je svima vec bilo jasno ko si i sta si.
Ok bio si mlad nisi bio za rat,ali bas takvi najvise laprdaju umjesto da se pokriju usima.

Jesi sluzio civilno sa pederima,pacifistima.jehovcima?

Kizo nisi razumio.Jedno je imperijalisticko pljackaski rat a drugo odbrana svoje kuce i domovine.Ko voli rat dabogda mu bio u kuci.Тужан

Boj se ovna,boj se govna,a kad ces zivjeti?Boj se svega, ne budi ono sto jesi,ali do kada tako?
Одговори

(25-03-2016, 01:17 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  
(24-03-2016, 07:26 PM)Громовник Пише:  Прво, легални начини да се да се порез не плате једноставно не постоје, а поготово не у уређеним државама.

КидањеКидањеКидањеКидањеКидање
Громовник је ту стварно испао наиван.

Mekenzi Пише:Ja tad imao punih 18 ljeta. I krene bombardovanje, a posto nisam hteo da se javim na regrutaciju i ostala s*nja koja je režim Miloševića organizovao...
...а Јеремију називаш дезертером...Бесан
Одговори

(26-03-2016, 11:56 PM)ЛукаЛоко Пише:  
(24-03-2016, 07:26 PM)Громовник Пише:  Прво, легални начини да се да се порез не плате једноставно не постоје, а поготово не у уређеним државама.

Значи ако неко не жели, не мора уопште да плаћа порез?

Не знам ко је овде наиван Кидање

У преводу: можеш ти да избегаваш, али само док те не ухвате.

Rolleyes

(24-03-2016, 07:26 PM)Громовник Пише:  Што их не сравнише са земљом...

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

(27-03-2016, 12:16 PM)Громовник Пише:  

Даркец не ради се о "желети" него о "умети" јербо постоје хиљаде начина веома легалних да се пореза не плаћа!

Међутим!

За неке је то непремостив умни напор.

Шта'ш...

ПС

Иначе маса неких острва на Карибима и шире живе само од новаца који се легално депонује у њихове банке због ради пореза.

Паметном доста!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

(27-03-2016, 12:16 PM)Громовник Пише:  

Хоћеш ли један пример?
Врхунски менаџер који води Фиат Крајслер Аутомобајлс, зове се Маркионе, он је италијан а такође је канадски држављанин.
Ево, он не плаћа порезе ни у Италији ни у уређеној Канади, него фискално боравилиште му је у швајцарском кантону где се најниже плаћају порези, мада он никакве везе нема са Швајцарском.
Ово је јавни и сасвим легални начин да се избегава плаћање пореза.
Одговори

Porez je obavezan samo za boraniju.

Boj se ovna,boj se govna,a kad ces zivjeti?Boj se svega, ne budi ono sto jesi,ali do kada tako?
Одговори

(25-03-2016, 03:55 PM)Mekenzi Пише:  Ja tad imao punih 18 ljeta. I krene bombardovanje, a posto nisam hteo da se javim na regrutaciju i ostala s*nja koja je režim Miloševića organizovao, nije prošlo par dana kad vojna policija sa onim maslinasto zelenim dzipom ispred moje kuće došla da me privodi zato što se nisam odazvao na poziv "otadžbina te zove" ja bio u dvorištu i čujem ih kako pričaju i spominju moje ime ja nja preko ograde kod komšije u podrum, krio se par dan po kraju, dok se nije slegla situacija, posle odustali jel nisu imali gde da regrutuju i vode na preglede regrute, jel su bolnice bile evakuisane. Već samo vodili one kojis u prošli regrutaciju i obuku.

Posle došle demokratske promene fax, studiranje i posle tamo vamo i oslobode me vojske...

Толико било загустило домовини да су уместо n хиљада мушкараца који су служили војни рок јурили џиповима од куће до куће несвршене средњошколце без дана војне обуке . . . Јок

Yeah right . . .

''...Видиш ли пријатељу она три чобана на ливади? Е све док та тројица могу да надгласају мене и Сократа и услед тога доносе одлуке, ја у демократију не верујем... ! " - Платон
(„Држава“)

Одговори

(28-03-2016, 04:55 PM)Бранке Пише:  
(25-03-2016, 03:55 PM)Mekenzi Пише:  Ja tad imao punih 18 ljeta. I krene bombardovanje, a posto nisam hteo da se javim na regrutaciju i ostala s*nja koja je režim Miloševića organizovao, nije prošlo par dana kad vojna policija sa onim maslinasto zelenim dzipom ispred moje kuće došla da me privodi zato što se nisam odazvao na poziv "otadžbina te zove" ja bio u dvorištu i čujem ih kako pričaju i spominju moje ime ja nja preko ograde kod komšije u podrum, krio se par dan po kraju, dok se nije slegla situacija, posle odustali jel nisu imali gde da regrutuju i vode na preglede regrute, jel su bolnice bile evakuisane. Već samo vodili one kojis u prošli regrutaciju i obuku.

Posle došle demokratske promene fax, studiranje i posle tamo vamo i oslobode me vojske...

Толико било загустило домовини да су уместо n хиљада мушкараца који су служили војни рок јурили џиповима од куће до куће несвршене средњошколце без дана војне обуке . . . Јок

Yeah right . . .

Regrutacija je bila u pitanju..

To ti je ono kad treba da se javiš u vojni odsek da te uvedu u evidenciju pa da dobiješ onu zelenu knjizicu i onda ideš lekarski pregled..

Ako se nisi odazvao tome, prvo dobiješ opomenu ako se ne odazoveš ni tad e tad vojna policija dolazi po tebe da vide "koji su razlozi ne odazivanja"....

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Koji su bili tvoji razlozi?

Zar nije uvid u regrutnu evidinciju kad dobijes vojnu knjizicu negdje oko 16e godine?

Одговори

Јесте негдје око шеснаесте за нормалне. Вјероватно су они из војног одсјека знали да Киза мало закржљао у развоју, па њему дошли тек кад је напунио 18ту и опет одустали. Само питали комшију и све им је било јасно.

да је
Одговори

(28-03-2016, 08:41 PM)luka.luke 1 Пише:  Јесте негдје око шеснаесте за нормалне. Вјероватно су они из војног одсјека знали да Киза мало закржљао у развоју, па њему дошли тек кад је напунио 18ту и опет одустали. Само питали комшију и све им је било јасно.

да је

Mislis da sa Kizom nesto nije u redu?Шок

Одговори

Киза је морао да бежи!Регрутован је као живи експлозивни појас!Он је први.Тек после су муслимани то прекопирали од њега и белај је почео!Киза ти је ,бре,родоначелник,историја почиње од њега!Smile

У славу предака, на понос потомака!!!

http://cojstvo.rs/
Одговори

Кад сам био на регрутацији ишао сам још у средњу школу, тако да је сигурно пре 18-е године.

"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Одговори

(30-03-2016, 04:21 PM)Николај Пише:  Кад сам био на регрутацији ишао сам још у средњу школу, тако да је сигурно пре 18-е године.

Ja se nisam odazivao niti na jednu jedinu, pa su zato kad sam napunio 18 dolazili da me privode. Maloletna lica vojska ne sme da privodi.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним