Поруке: 3,187
Теме: 51
Придружен: Jul 2013
Углед:
372
Да су хтели да нас униште до истребљења, урадили би то до сада, па и те несрећне '99. Да су стварно хтели да нас истребе, не би стали после 78 дана, кад се Слоба усрао.
Или си толико наиван да мислиш да нису смели или нису имали средства за тако нешто?
Да им је то био циљ, не би овде остао ни камен на камену.
Нормално да не можемо сами да се изборимо за своја права и слободу кад странa сила константно подржава, финансира и ојачава издајнике и олоше међу нама, који нам гуше слободу и права.
А системи окупације су постали толико ефикасни и перфидни, да страна чизма не мора уопште да крочи на нашу земљу. Довољно је да поставе своје људе да владају над нама, и они ће то у њиховом интересу радити боље него и они сами.
Поента је да нама страна чизма још од ослобођења од Турака стално кроји капу. И што се више бунимо и брецамо, то више добијамо по глави.
Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
(Последња измена: 24-03-2016, 09:22 PM од
Громовник.)
Поруке: 1,793
Теме: 10
Углед:
258
Не воде се ратови више до истребљења као пре 1000 година.
Модерно доба, модеран систем ратовања, модеран систем робовања.
Ниси ваљда очекивао да ће неко истребљивати један народ 1999. године у сред Европе за пар година? Истребиће нас баш онако како им то одговара, тихо и дуго, црпеће нас до краја док сами не склизнемо у историју.
Видим.
Кореју су сравнили.
Вијетнам ослободили.
Ираку донели просперитет и благостање.
Авганистан су покорили том силом коју помињеш.
Либија процветала.
Много се ложите да је то непобедива сила. Сила јесу, и јачи су... али се нису показали на оружју.
Схватили су како треба на крају...
Углед:
372
Њима је било битно да уђу на Косово, и то су и урадили. На Косову се налазе највеће залихе угља у Европи.
Поруке: 356
Теме: 2
Придружен: Aug 2013
Углед:
53
(24-03-2016, 09:11 PM)Громовник Пише: Да су хтели да нас униште до истребљења, урадили би то до сада, па и те несрећне '99. Да су стварно хтели да нас истребе, не би стали после 78 дана, кад се Слоба усрао.
Или си толико наиван да мислиш да нису смели или нису имали средства за тако нешто?
Да им је то био циљ, не би овде остао ни камен на камену.
Нормално да не можемо сами да се изборимо за своја права и слободу кад странa сила константно подржава, финансира и ојачава издајнике и олоше међу нама, који нам гуше слободу и права.
А системи окупације су постали толико ефикасни и перфидни, да страна чизма не мора уопште да крочи на нашу земљу. Довољно је да поставе своје људе да владају над нама, и они ће то у њиховом интересу радити боље него и они сами.
Поента је да нама страна чизма још од ослобођења од Турака стално кроји капу. И што се више бунимо и брецамо, то више добијамо по глави.
Cinjenica je da ni nakon tolikog lupanja po Kosovu vojnicki nisu postigli nista.Da su usli trupama najebali bi ko zuti.Da su olupali citavu drzavu pobili bi i mnoge nesrbe,a to je malo previse kolateralne stete za pravdanje.
Da su kojom srecom usli najebali bi im se majke majcine.
By the way zatekoh se skoro u divanu sa jednim oficirom Italijanske vojske inace predavacem u vojnoj skoli.Covjek se odusevio kad je cuo da sam Srbin i prokomentarisao da nas postuje jer branimo svoje.
Boj se ovna,boj se govna,a kad ces zivjeti?Boj se svega, ne budi ono sto jesi,ali do kada tako?
(Последња измена: 25-03-2016, 11:18 AM од
Krajisnik.)
Углед:
372
(25-03-2016, 11:08 AM)Krajisnik Пише: Da su usli trupama najebali bi ko zuti.
Чувена прича...
Углед:
53
(25-03-2016, 11:29 AM)Громовник Пише: (25-03-2016, 11:08 AM)Krajisnik Пише: Da su usli trupama najebali bi ko zuti.
Чувена прича...
Mislis da nisu usli iz humanih razloga ili jer su realno procjenili da ce mnogi pirgavi, debelguzi zavrsiti tamo vojnu karijeru?
Boj se ovna,boj se govna,a kad ces zivjeti?Boj se svega, ne budi ono sto jesi,ali do kada tako?
Поруке: 7,047
Теме: 39
Углед:
167
Поруке: 9,125
Теме: 234
Углед:
373
(24-03-2016, 04:37 PM)Павле Пише: (24-03-2016, 04:21 PM)Ђуро Пише: На рачун ове Гугл слике. Имало је бомбардовање и добрих страна. Бомбардован је бивши ЦК и тадашње сједиште Тв. Пинк. 
Ево да ти кажем са чим се спрдаш.
У време бомбардовања имао сам 9 година. Дакле, био сам дете.
Ни један једини дан бомбардовања нисам се плашио. Искрено. Све док није погођена зграда ЦК. Да ли зато што је погођен врх или зато што около нема зграда да блокирају звук, немам појма, али тај удар био ми је најјачи за све време бомбардовања. Никад се нисам уплашио као тада кад је погођена зграда ЦК. Буквално се све тресло, сећам се да смо играли Монопол код куће, од тад више никад нисам играо Монопол. Можда вам ово звучи глупо, али тај тренутак повезујем са тим. Никад већи страх.
Ja tad imao punih 18 ljeta. I krene bombardovanje, a posto nisam hteo da se javim na regrutaciju i ostala s*nja koja je režim Miloševića organizovao, nije prošlo par dana kad vojna policija sa onim maslinasto zelenim dzipom ispred moje kuće došla da me privodi zato što se nisam odazvao na poziv "otadžbina te zove" ja bio u dvorištu i čujem ih kako pričaju i spominju moje ime ja nja preko ograde kod komšije u podrum, krio se par dan po kraju, dok se nije slegla situacija, posle odustali jel nisu imali gde da regrutuju i vode na preglede regrute, jel su bolnice bile evakuisane. Već samo vodili one kojis u prošli regrutaciju i obuku.
Posle došle demokratske promene fax, studiranje i posle tamo vamo i oslobode me vojske...
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Углед:
53
Kizo i bez ove price je svima vec bilo jasno ko si i sta si.
Ok bio si mlad nisi bio za rat,ali bas takvi najvise laprdaju umjesto da se pokriju usima.
Jesi sluzio civilno sa pederima,pacifistima.jehovcima?
(Последња измена: 25-03-2016, 04:25 PM од
Krajisnik.)
Поруке: 5,715
Теме: 64
Углед:
364
[/quote]
Ja tad imao punih 18 ljeta. I krene bombardovanje, a posto nisam hteo da se javim na regrutaciju i ostala s*nja koja je režim Miloševića organizovao, nije prošlo par dana kad vojna policija sa onim maslinasto zelenim dzipom ispred moje kuće došla da me privodi zato što se nisam odazvao na poziv "otadžbina te zove" ja bio u dvorištu i čujem ih kako pričaju i spominju moje ime ja nja preko ograde kod komšije u podrum, krio se par dan po kraju, dok se nije slegla situacija, posle odustali jel nisu imali gde da regrutuju i vode na preglede regrute, jel su bolnice bile evakuisane. Već samo vodili one kojis u prošli regrutaciju i obuku.
Posle došle demokratske promene fax, studiranje i posle tamo vamo i oslobode me vojske...
[/quote]
Знао сам да си рибица...
Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Углед:
372
(25-03-2016, 11:39 AM)Krajisnik Пише: (25-03-2016, 11:29 AM)Громовник Пише: (25-03-2016, 11:08 AM)Krajisnik Пише: Da su usli trupama najebali bi ko zuti.
Чувена прича...
Mislis da nisu usli iz humanih razloga ili jer su realno procjenili da ce mnogi pirgavi, debelguzi zavrsiti tamo vojnu karijeru?
Мислим да нису имали потребе за тим, јер смо се ми ионако сами повукли.
(Последња измена: 25-03-2016, 05:37 PM од
Громовник.)
Поруке: 9,125
Теме: 234
Углед:
373
(25-03-2016, 04:22 PM)Krajisnik Пише: Kizo i bez ove price je svima vec bilo jasno ko si i sta si.
Ok bio si mlad nisi bio za rat,ali bas takvi najvise laprdaju umjesto da se pokriju usima.
Jesi sluzio civilno sa pederima,pacifistima.jehovcima?
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.