Оцена Теме:
  • 2 Гласов(а) - 3 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Милослав Самарџић одговара на питања у вези са Дверима

Отац се никад није одрекао престола. Писао сам о томе на теми Абдикација Краља Петра Другог, да се не понављам.
Одговори

http://www.pogledi.rs/forum/Thread-abdik...tra-drugog

"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Одговори

(24-04-2016, 12:49 PM)Бенито Пише:  Отац се никад није одрекао престола. Писао сам о томе на теми Абдикација Краља Петра Другог, да се не понављам.

Одрекао се не одрекао,континуитет монархије је прекинут,као што је прекинут и под Турцима . . . Нова монархија,нови монарх из постојећих династија или са стране али народним гласањем . . .

''...Видиш ли пријатељу она три чобана на ливади? Е све док та тројица могу да надгласају мене и Сократа и услед тога доносе одлуке, ја у демократију не верујем... ! " - Платон
(„Држава“)

Одговори

Прекинут је био и под Обреновићима. Нема то никакве везе. Други је ту проблем. Што би рекао К. Маркс: " Историја, кад се понавља, понавља се као иронија." ПС Страну династију смо имали под Брозом. Он је последњи Хабсзург.
Одговори

(18-04-2016, 09:02 PM)Ројалист Пише:  Хвала на одговору Милославе. Након консултација са потпуковником Горске Гарде Драгутином Томићем, близу сам и ја да гласам за Двери-ДСС, али то још увек није дефинитивно, одлучићу у време предизборне ћутње и након саопштења са Краљевског Двора (у смислу да ли ће уопште позвати да се изађе на гласање). Многи монархисти, као што је рецимо Председница Сабора Монархиста из Тополе и још многи монархисти неће излазити уопште на гласање, али ако Краљ позове да се изађе на гласање - изаћи ћу и највероватније гласати за ДСС-Двери...

Кидање
Да се уозбиљимо, честитке Милославу и Дверима на уласку у Скупштину.

Smile
Одговори

Хвала Ултра! Такође и теби и твојима повратак!
Одговори

Хвала, па се гледамо!

Smile
Одговори

(26-04-2016, 12:22 AM)Милослав Самарџић Пише:  Хвала Ултра! Такође и теби и твојима повратак!

Јесте ли разочарани процентом?
Одговори

(26-04-2016, 02:27 AM)Романија Пише:  
(26-04-2016, 12:22 AM)Милослав Самарџић Пише:  Хвала Ултра! Такође и теби и твојима повратак!

Јесте ли разочарани процентом?
Да, како и не би, ово је за длаку.
Одговори

Униђе ли Крмнад Чварак (из партизанске породице) у Скупштину Ново-Србијице нам?

Ми смо фан, веееелики фан!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

(26-04-2016, 06:07 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  Униђе ли Крмнад Чварак (из партизанске породице) у Скупштину Ново-Србијице нам?

Ми смо фан, веееелики фан!
Да, а и Јосип Броз Тито унук, на листи СПС-а.
Одговори

Какав је став Санде по питању Сребренице?
И шта Бошко мисли о Ђинђићу?

Тј. како се превазилазе те разлике у мишљењу?
Одговори

(26-04-2016, 07:16 PM)Павле Пише:  Какав је став Санде по питању Сребренице?
И шта Бошко мисли о Ђинђићу?

Тј. како се превазилазе те разлике у мишљењу?
Тако што се акценат ставља на заједничко. То је опредељење, не знам детаље.
Одговори

Хоће ли у скупштини остати у коалицији?
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 2 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним