(21-04-2016, 08:39 PM)Војска Републике Српске Пише: (21-04-2016, 11:36 AM)Громовник Пише: Ово ми линкујеш шта победници, а иначе познати фалсификатори историје и тоталитаристи пишу о себи?
to sto sam postavio nisu lazi nego cinjenice
А како си ти тако сигуран у то, да их ниси лично проверавао можда, па знаш?
Комунисти су одувек били познати по залагању за истину и утврђивању чињеница... ваљда су се зато толико година тако силовито трудили да другачије мишљење не исплива на површину... толико су били уверени у снагу својих "чињеница".
Још си млад вероватно, па не знаш, да победници пишу историју. А када забране туђе виђење и тумачење догађаја, онда је још јасније колико та њихова прича пије воду.
(21-04-2016, 08:39 PM)Војска Републике Српске Пише: (21-04-2016, 11:36 AM)Громовник Пише: Шта ужичка република? Ушли у град напуштен од Немаца, да би се у њему наубијали и напљачкали Срба, да би опет побегли као пичке, чим су се појавили Немци?
grad napusten od njemaca a svabe samo sto su dosle u Srbiju da je okupiraju
i nije bilo nikakvih ubistava i pljackanja Srba vec je to bio ustanak protiv onih koji su okupirali Srbiju
Дечко, научи мало историју па дођи да дискутујемо. Испадаш смешан.
Ето прелистај бар чланак о Ужичкој Републици на Википедији коју линкујеш, па ћеш видети да сам у праву у вези повлачења Немаца.
(21-04-2016, 08:39 PM)Војска Републике Српске Пише: (21-04-2016, 11:36 AM)Громовник Пише: Слаба ти је ово пропаганда, дај линкуј са ЈуТјуба неки филм са Батом Живојиновићем, да видимо како је то стварно било и како су у ствари победили Швабе... 
pa i jesu pobjedili svabe ! gdje su bile svabe 1946. godine ?
Па лепо те питам, како их не победише пре него што су Руси упали са тенковима и милион војника у Србију?
Како их не победише са свом савезничком ваздушном подршком, логистичком подршком и свом опремом поклоњеном им од стране Енглеза - тенковима, тешким минобацачима, авионима?
Него нису могли ни да примиришу Србији, док Руси нису упали са истока.
(21-04-2016, 08:39 PM)Војска Републике Српске Пише: (21-04-2016, 11:36 AM)Громовник Пише: Што и даље не мења чињеницу да је био Хрват и Аустроугарски фелдвебел који је у Првом светском рату био припадао одредима који су чинили најстрашније злочине према Србима у Мачви.
komunista i partizani nije isto
Није, комуниста је командант, а партизан је обичан војник.
Али зато су комуниста и усташа исто:
http://www.novinar.de/2009/07/26/sporazu...odine.html
(21-04-2016, 08:39 PM)Војска Републике Српске Пише: (21-04-2016, 11:36 AM)Громовник Пише: А и у Другом рату исто тако...
pogledaj video o cetnickim zlocinima i kako su ubijali srpsku djecu usred Srbije
Рекао сам ти, ништа док не поставиш видео Бате Живојиновића како решета Немце... то кад будемо видели, одмах ћемо ти поверовати у све што пишеш...