Оцена Теме:
  • 3 Гласов(а) - 3.67 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Изборна крађа 2016.

(30-04-2016, 08:09 PM)херцеговац Пише:  
(30-04-2016, 07:10 PM)Громовник Пише:  
(30-04-2016, 06:47 PM)Милослав Самарџић Пише:  
(30-04-2016, 05:02 PM)dko Пише:  E Samardzicu, nemoj da mi vredjas inteligenciju i sebi (isto i Gromovnik) sa pateticnim 'nismo imali sta da jedemo' i 'ti tada nisi ziveo ovde'. Kakvi su to argumenti?

Doveli ste Dos i strance na vlast 5 oktobra, i opet podrzavate kombinaciju koja lici (jos nije, ali ide u tom pravcu). OVO JE MOJ ZADNJI POST NA OVU TEMU. Ne pada mi na pamet da se igram zamene teza i da pricam o Slobi i o Seselju. Meni to nisu mogli da prodaju ni 5 oktobra a kamoli danas.

Inace, kome je nejasna strategija rusenja coveka koga trzite na vezi (Vucic) neka samo prouce slucaj Gruevskog, koji se i DANAS otvoreno zalaze za ulazak Makedonije i u NATO i u EU, i neka malo prate taj slucaj sada preko leta.
Геније, уопште не капирам шта хоћеш да кажеш... Дал то говориш о стратегији рушења Вучића - уз помоћ стренџера - у овом контексту Вучића као заштитника Србаља....

Ни мени није јасно, каже довели смо Дос и странце 5. октобра, ево сад је народ вратио ове што су били пре 5. октобра, у чему је проблем?

Проблем је што их није народ довео нити вратио, него ти исти странци који су их рушили петог октобра. Изборима и партијама нешто промјенити... па да ли ви ишта контате!? Неће накарадни систем успостављен од службе управљане споља сам себи да копа око!

Најобичнија фарса!

Не излазе странци на изборе и заокружују Вучића, него наши пензионери, васпитани, научени и одгојени у Титовим комунистичком систему.

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

Погледај Ципраса и други мандат...

Па нису Ужичку републиику правили ликови одгојени у комунистичком систему...

Није ти чињеница за похвалу.

Још Његош рече да је народ пучина грдна!

Фарса.

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори

Апел интелектуалаца за заштиту изборних резултата

Дужни смо да бранимо изборну вољу грађана Србије!

Поштовани грађани Србије,

На ноћној седници у 2.30 ујутро, на Велики петак 2016., Републичка изборна комисија (РИК) донела је одлуку о прелиминарним резултатима Ванредних Републичких избора која представља до сада невиђен скандал у новијој политичкој историји Србије, једнак само Брозовим лажним изборима са „ћоравом кутијом“.

https://dveri.rs/clanci/apel-intelektual...-rezultata
Одговори

(30-04-2016, 08:38 PM)херцеговац Пише:  Па нису Ужичку републиику правили ликови одгојени у комунистичком систему...

Нису, зато је тако дуго и опстала. Кад су нас једном научили да смо ми у ствари комунисти, систем опстаје и до дана данашњег...

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

Samardzicu, Gromovnik, Nikolaj,
nekoliko puta sam rekao bez 'zajebavanja' i namerno koristio malo ostriji termine da opisem vase pocetne premise, iz idealnog sveta politike. Samardzicu - rekao sam da se necu vise javljati, molim te, bez PRAVLJENJA SEBE I MENE LUDIM sa argumentacijom da 'uopste ne kaprias' ili Gromovnikovm 'da ti nije jasno', sta sam hteo da kazem.
Bez takvog smesnog delegitimisanja mog iznetog argumenta.
Meni je SVE sto si ti rekao JASNO. i sve sto je Gromovnik rekao, i sve sto su drugi rekli.

Ako ti ni ovo nije jasno - najlepse te molim da me na ovom topiku vise ne referises, ni ti, ni Gromovnik, ni Nikolaj. Hvala. Srecno drugovi revolucionari!
Одговори

Министар Стефановић је у политички речник Србије увео нову синтагму - "брутална увреда". Описујући "напад" на репортерку са Пинк телевизије на скупу опозиције, рекао је да је иста била "брутално вређана". Rolleyes

"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Одговори

(30-04-2016, 08:38 PM)херцеговац Пише:  Још Његош рече да је народ пучина грдна!

Тачније:

ПУЧИНА ЈЕ СТОКА ЈЕДНА ГРРРРДНА!

Међутим!

ДОБРЕ ДУШЕ....

Кад?

Пааа....КАД ЈОЈ РЕБРА ПУЧУ!!!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Daj rešenje, nemo samo da zakeraš..

Ođe nam trebaju konkretni predlozi i ideje, vremena za Srbiju sve manje..

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(30-04-2016, 08:54 PM)dko Пише:  Samardzicu, Gromovnik, Nikolaj,
nekoliko puta sam rekao bez 'zajebavanja' i namerno koristio malo ostriji termine da opisem vase pocetne premise, iz idealnog sveta politike. Samardzicu - rekao sam da se necu vise javljati, molim te, bez PRAVLJENJA SEBE I MENE LUDIM sa argumentacijom da 'uopste ne kaprias' ili Gromovnikovm 'da ti nije jasno', sta sam hteo da kazem.
Bez takvog smesnog delegitimisanja mog iznetog argumenta.
Meni je SVE sto si ti rekao JASNO. i sve sto je Gromovnik rekao, i sve sto su drugi rekli.

Ako ti ni ovo nije jasno - najlepse te molim da me na ovom topiku vise ne referises, ni ti, ni Gromovnik, ni Nikolaj. Hvala. Srecno drugovi revolucionari!
Полако бре, ово је маратон...
Одговори

Колико моја маленкост види још ће се Србљи напушити кореански, кинески, а богме и осунећени - арапских курчина, е да би имали лечка струје, горива и шећера.
О чему ви причате људи?
Бивао сам сваке године за време санкција у Србији, као и оне године када је било бомбардовање. И, одговорно тврдим да је стање данас много горе но тада.

Често сам на овом форуму слушао приче о Недићу као квислингу, издајици и слично... Шта је ово данас? Нема тенкова, нема сто за једнога, нема... Ма, ни налик тадашњој ситуацији а имамо квислинге - квислиншку владу далеко штетнију од било које у историји Србије.

Препуцавање о петом, шестом октобру неодољиво ме подсећа на рад пролетерско - усташких бригада. Шта, јел требало побити пола Србије да би тамо неки набеђени демократа сео у фотељу и прогласио слободу?

Што се тиче задњих избора... Покрадени као и пре четри године!
Јел вам добар пицоусти?
Многима јесте јер сад имају шећер, млеко и пар литара горива. Аферим галиоти! И они (галиоти) имали су воде и кору леба ал су били оковани за весла...

Лепо рече Херц:"Пучина је једна стока грдна"...

На крају, неби се више јављао на ову тему јрбо тешко да се разумемо по овом питању.

Поздрав.

Христос Воскресе!
Одговори

(29-04-2016, 09:28 PM)Милослав Самарџић Пише:  
(29-04-2016, 05:52 PM)Vlad Alekš Пише:  Samardžiću, da li se vidimo sutra u 13h ispred RIK-a?
На жалост, нећу моћи да дођем. А ти?

Bio sam kod cara Nikolaja. Jako je čudno videti zajedno Boška i Čedu na bini. Nešto bih te pitao, ali to nije za javnost. Poslaću ti privatnu poruku.

Порука студентима у штрајку - јебите им мајку!
Одговори

Није то чудно, то је противприродни блуд. А и показатељ многих других ствари...

Мртва глава, кости двије,
то је значка из Србије!
Одговори

(01-05-2016, 02:37 PM)Добровољац Пише:  Није то чудно, то је противприродни блуд. А и показатељ многих других ствари...

Море мож' Ново-Србадија да се к...чи са патриотизмом ама педери испадоше најдоследнији у целој причи!

На позив Пајтића да демонократе џумле гласају за ДВЕРИ једини мужеложници и лезбаче гласно и јасно ставили до знања да не да гласају за омрзнуте ДВЕРИ!

Шта'ш...бољи и виши одоше бољима и вишијема а нами само педери осташе....

Тужан

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Nama ođe prosvetaru trebaju 300 HRABRIH!
Al si i ti izgleda odustao od te ideje.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним