29-03-2017, 07:47 PM
Гласање: Ко ће бити нови Председник Србије? - Немате дозволу да гласате у овом гласању.
Тома Николић
1
9.09%
Зорана Михајловић
2
18.18%
Војислав Шешељ
3
27.27%
Бошко Обрадовић
3
27.27%
Саша Јанковић
0
0%
Вук Јеремић
1
9.09%
Неко други
1
9.09%
* Ви сте гласали за ову понуду.
Приказ Исхода
ПРЕДСЕДНИЧКИ ИЗБОРИ У СРБИЈИ 2017.
29-03-2017, 09:27 PM
(29-03-2017, 06:43 PM)Mekenzi Пише:(29-03-2017, 03:32 PM)смедерево Пише:
A ko je Parović?
Jel onaj što je izdao dveri u Novom Sadu.
Jel to onaj što je osnovao Treću Srbiju, narodni savez a sada ima slobodarski pokret
Jel to onajk koji je oterao Fajgelja, Đurđeva, Glišića zarad koalicije sa SNS-om.
Jel to onaj koji je uvek prilepak sns-u.
Jel to onaj kome je potpise za ove izbore SNS skupljao...
Jedan mali ljigavac.
Поента мог поста је да су се сетили владике Артемија у председничкој кампањи.....па су почели да износе "прљав веш" из својих владавина.
А то ко је Паровић, незнам. Ако је истина ово што си написао, онда је јасно из чије "кухиње"је сервиран.
А можда ти се не свиђа што је дирнуо у лик и дела друга Бориса?
Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
29-03-2017, 10:03 PM
Odeš na google i ukucaj parovic izdao dveri, parovic oterao fajgelja, itd i videces sta ce izaci.
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
29-03-2017, 10:36 PM
29-03-2017, 11:37 PM
![[Слика: IMG_1444.jpg]](https://s30.postimg.org/54cjevndt/IMG_1444.jpg)
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
30-03-2017, 02:55 AM
(29-03-2017, 07:47 PM)Капетан Пише:(29-03-2017, 04:48 PM)ЈВуО-КГ Пише: Информер ?
Od 80 citam Politiku, ponekad uzmem Novosti. Ali ne razumem pitanje?
![[Слика: IMG_1454.jpg]](https://s21.postimg.org/vmsc40vmf/IMG_1454.jpg)
(28-03-2017, 04:32 PM)Mekenzi Пише: Vucic je u ovoj kampanji potrošio oko 10 miliona evra...
Pa vi vidite..
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
30-03-2017, 08:50 AM
![[Слика: IMG_1453.jpg]](https://s2.postimg.org/fmdgwroa1/IMG_1453.jpg)
Д М
30-03-2017, 03:10 PM
(30-03-2017, 02:55 AM)Шумадинац Пише:(29-03-2017, 07:47 PM)Капетан Пише:(29-03-2017, 04:48 PM)ЈВуО-КГ Пише: Информер ?
Od 80 citam Politiku, ponekad uzmem Novosti. Ali ne razumem pitanje?
Још четири листа ти фале да попуниш колекцију

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
30-03-2017, 06:40 PM
Гледам неку анкету коју је направио портал Ритам града ( Крагујевац ) у вези предстојећих избора. Ево какви су резултати међу 4.350 испитаника.
Saša Janković (30%, 1,302 Glasova)
Aleksandar Vučić (29%, 1,246 Glasova)
Luka Maksimović (27%, 1,157 Glasova)
dr Vojislav Šešelj (6%, 241 Glasova)
Vuk Jeremić (5%, 208 Glasova)
Boško Obradović (1%, 64 Glasova)
Milan Stamatović (1%, 40 Glasova)
Saša Radulović (1%, 38 Glasova)
dr Aleksandar Popović (1%, 23 Glasova)
Nenad Čanak (0%, 18 Glasova)
Miroslav Parović (0%, 13 Glasova)
Saša Janković (30%, 1,302 Glasova)
Aleksandar Vučić (29%, 1,246 Glasova)
Luka Maksimović (27%, 1,157 Glasova)
dr Vojislav Šešelj (6%, 241 Glasova)
Vuk Jeremić (5%, 208 Glasova)
Boško Obradović (1%, 64 Glasova)
Milan Stamatović (1%, 40 Glasova)
Saša Radulović (1%, 38 Glasova)
dr Aleksandar Popović (1%, 23 Glasova)
Nenad Čanak (0%, 18 Glasova)
Miroslav Parović (0%, 13 Glasova)
30-03-2017, 06:41 PM
16:15
Која прикривена жутара!
"Сребреница је геноцид јер је тако рекао Међународни суд"

"Косово је независно, ја не бих у НАТО ал шта ћу кад морам"

Ко нормалан може да гласа за овог лика?
И шта је са овим "уметницима"?
Зашто мисле глумци, кошаркаши, тренери да треба некоме да говоре за кога да гласа? Ђуричко. Кад га видим добијем жељу одмах да седнем на шољу. Сад Лаза Ристовски подржава СНС а Никола Којо Сашу Јанковића. Пљују се ту ко цигани. Припадници ромске националне мањине, извињавам се. А сутра треба да глуме заједно, великани нашег позоришта. Боли ме уво шта мисле глумци.
Ако Бели и Вучић буду у другом кругу треба сви колективно да се преселимо у С. Кореју.
Сем Самарџића, њега би одмах стрељали као државног непријатеља.

30-03-2017, 06:55 PM
Пајо, што се мене тиче а верујем и свих вас осталих са форума Косово није и неће никада бити независно већ је то привремено окупирана територија Републике Србије. Није Сале крив што то прича, сви ови властодржци су учинили све да се Косово потпуно преда шиптарима и Вучић и Дачић и Вулин. Само они и даље оптужују неки ДОС и друге за ствари које су сами заговнали. Косово смо привремено изгубили баш кад је ова комуњарско радикалска багра била на власти а сад потврђују ондашњи учинак. У међувремену док су мало одмарали од власти покушали су Коштуницу да набеде да је крив за отцепљење Косова.
Ми били доле до 2008. и само нас шутнуше одједном.
Нема црњих страних плаћеника и залуђивача народа од ових из тзв. патриотског блока.
Што се самог Косова тиче сви ми знамо шта треба радити, не признати, и чекати тренутак да се мало окрене ситуација а већ је почела да се окреће. Ваљда ови шиптари из СНС дотле не засеру ствари скроз.
Треба промислити мало кад се прича о Косову, мислим на ове политичаре.

Што се самог Косова тиче сви ми знамо шта треба радити, не признати, и чекати тренутак да се мало окрене ситуација а већ је почела да се окреће. Ваљда ови шиптари из СНС дотле не засеру ствари скроз.
Треба промислити мало кад се прича о Косову, мислим на ове политичаре.
30-03-2017, 07:28 PM
Нема признавања са овим уставом. Шта Србин жели?
Мени су три кључна питања Космет, НАТО и ЕУ. Не бих никада гласао за некога ко каже да је Косово независно, де факто, како год.
Тај би ми ишао пред судију за кршење уставног поретка.
Свако ко говори да би увео Србију у НАТО. И свако ко се залаже за ЕУ по сваку цену. Мада не верујем да имамо више чиме да платимо.
Шта још Србина треба да занима? Економија? Колико се разумемо у економију видимо у лику и делу Млађана Динкића. Сад нам је гувернер жена која има диплому измишљеног факултета.
Свако ко жели може земљу опоравити економски, политичари знају то све.
Ово су три кључна питања за добијање гласа у Србији. Искреног гласа наравно, не оног за посао или за лову, функцију.
Мени су три кључна питања Космет, НАТО и ЕУ. Не бих никада гласао за некога ко каже да је Косово независно, де факто, како год.
Свако ко говори да би увео Србију у НАТО. И свако ко се залаже за ЕУ по сваку цену. Мада не верујем да имамо више чиме да платимо.
Шта још Србина треба да занима? Економија? Колико се разумемо у економију видимо у лику и делу Млађана Динкића. Сад нам је гувернер жена која има диплому измишљеног факултета.
Ово су три кључна питања за добијање гласа у Србији. Искреног гласа наравно, не оног за посао или за лову, функцију.
30-03-2017, 07:36 PM
(30-03-2017, 07:28 PM)Павле Пише: Нема признавања са овим уставом. Шта Србин жели?
Онда би морао војску и полицију да изведеш пред суд, крше уставни поредак тако што не смеју да уђу доле и обављају своју уставну обавезу а то је заштита грађана на њеној комплетној територији.
За мене је кључно питање економија, а то се баш и не решава на овим изборима већ на парламентарним до којих лако може доћи ако овај смрдљивко изгуби председничке изборе.
ЕУ ме не занима ни под разно, НАТО нас је опколио тако да им не требамо а излаз на море немамо па нас тако ништа не чини интересантним за њих. Економија је најбитнија тренутно, који ће нама све ово ако овде за 30 година неће бити никог од Срба. Одоше сви у нека иностранства.
30-03-2017, 07:45 PM
Војска и полиција не смеју на Космет због резолуције 1244.
Економију је немогуће решити док смо блиско повезани са ЕУ. Они никада неће дати да имамо паре, неће нам дати да дишемо. Зеленашиће нас док не поцркамо. Удараће нам камте, држати нас на ланцу. Своје фирме ће да отварау овде где им Србин ради за 200е. Нема јаке економије док смо под патронатом ЕУ.
Не занимамо НАТО а све живе споразуме смо потписали. У горој смо позицији него да смо чланица.
Економију је немогуће решити док смо блиско повезани са ЕУ. Они никада неће дати да имамо паре, неће нам дати да дишемо. Зеленашиће нас док не поцркамо. Удараће нам камте, држати нас на ланцу. Своје фирме ће да отварау овде где им Србин ради за 200е. Нема јаке економије док смо под патронатом ЕУ.
Не занимамо НАТО а све живе споразуме смо потписали. У горој смо позицији него да смо чланица.
« Старије Теме | Новије Теме »
Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)