Поруке: 14,452
Теме: 346
Придружен: Feb 2015
Углед:
877
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
Поруке: 5,715
Теме: 64
Придружен: Aug 2013
Углед:
364
(04-04-2017, 03:19 AM)Павле Пише: (03-04-2017, 09:49 PM)ЈВуО-КГ Пише: (03-04-2017, 09:42 PM)Павле Пише: Зато ови левичарско хипстерски селфи говнари нек дижу револуцију. Са све паткицом. Која гомила идиота.
Видиш Павле ти левичарски говнари са паткицом су на улици док Србенде седе кући и хоће да сруше Вучића преко ФБ коментара, верујем да се искрено препао.
Јеси видео макар једну заставу Србије на протесту?
Ја ни не знам како смо дошли до овде да се генерације губе у овом "анархо" фазону. Отишло све у три лепе. Раније се, кад су клинци, губили мало на металику, мало неки на скинсе, панк...сад... Сад се ложе да буду ментално заостали штрокави уличари са америчком заставом на грудима. Урбана омладина, жваћем жваку, пијем пиво на тротоару са ранцем на леђима 
Кева пере судове ал ја блејим на Обилићевом, не радим ништа јер то је треш. Само блејим, само уживам.

Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Поруке: 14,531
Теме: 307
Углед:
3,067
Баш ме интересује колико је Вучића коштало ово синоћ. Он овакве гаји као фикус.
Углед:
877
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
Углед:
364
Младост Србије!!!
Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Углед:
364
Знам, зато сам и поставио...
Углед:
877
Д М
Поруке: 14,531
Теме: 307
Углед:
3,067
Највећа радост за Вучића, осим победе, био је резултат Јанковића. " Аналитичари" су већ оне ноћи, а то настављају и ових дана, кренули да сарањују све редом, и Бошка, Радуловића, Поповића..... Циљ Запада је да се створи нова, потпуно контролисана НАТО опозиција, па макар и на силу, окупљена око овог несрећног Јанковића. Све се ради по плану и програму и иде једно за другим. Машина цакће као сингерица.
А ови ликови које хоће да потпуно маргинализују им у томе и помажу својим тоталним политичким неталентом и дилентатизмом.
Углед:
364
(04-04-2017, 10:22 AM)Павле Пише: Ја реко показујеш ми заставу Србије 
Ужас.
![[Слика: 131211.jpg]](https://s18.postimg.org/boerwyzsp/131211.jpg)
Ја мислим да овај момак и незна шта носи,што је још већи ужас!
Када се сви догађаји саберу једини закључак је да је на делу још већа подела народа.Једни се питају што нисте гласали, други што сте гласали да ли сте легитимитет изборима. Трећи подржавају протесте, четврти су против протеста јер их вероватно организује запад, пети нападају оне који су против протеста, јер ко веле није вам било ни до демократских промена ни до промена на улици, већ само кукате. И на крају тај Јанковић, Јеремић, Вучић, Шешељ и остали седе заједно, пијуцкају, уживају и слушају врховног комаданта, играју улоге које су им додељене, који даље својим полтрончићима издају наредбе шта да раде а народ ће да се дели, туче и свађа на улици!
(Последња измена: 04-04-2017, 12:29 PM од
смедерево.)
Углед:
364
Стиже појачање из Отпора!
Поруке: 9,139
Теме: 234
Придружен: Jul 2013
Углед:
373
Ja ne znam što tolika histerija oko protesta. Te to je otpor, soroš, anarhisti, ovi oni...
Kakav soroš i otpor, ljudima je preko glave Vučića čovek je predsednik i premijer pa to ni Sloba nije radio...
I da dodam nekada su srpski navijači išli u rat, bili na protestima., ginuli za Srbiju...
Danas su to pi*kice koje su se prodale Vučiću zarad transfera igrača, trgovinom narkoticima i obezbeđenju splavova. Tosu te bitange.
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.