Поруке: 14,525
Теме: 307
Придружен: Aug 2013
Углед:
3,062
Шта је свима вама најјачи утисак после гледања ове серије?
Али, немојте да се расплињујете- само један утисак.
Поруке: 3,876
Теме: 103
Придружен: May 2017
Нећу да се "расплињујем".
Међутим уместо утиска имама жељу. Да се ово заврши на 1. епизоди, тј. да не буде неког наставка.
Поруке: 5,854
Теме: 3
Придружен: Mar 2016
Углед:
1,534
Као трилер, ова серија ме уопште није држала прикованог за фотељу како би видео шта ће се десити.
Нема ту неизвесност као што имају амерички трилери, тј. по мени, серија је неуверљива и неубедљива.
Последње две-три епизоде су ми биле незанимљиве. Радња серије је "разбацана", развучена, није конзистентна. Тренутно пратим научно-фантастичну америчку серију "Флеш", а прву сезону од 23 епизоде сам одгледао за неколико дана.
То је драж трилера. Серија те тера да је одгледаш у једном даху, а књигу да "прогуташ"
Поруке: 5,715
Теме: 64
Придружен: Aug 2013
Углед:
364
(24-12-2017, 11:06 PM)Бенито Пише: Шта је свима вама најјачи утисак после гледања ове серије?
Да би постао успешан, мораш бити убица, кријумчар, коцкар.. Једном речју ђаво у људском облику. Ништа се није променило до данашњих дана.
Прочитао сам да ће следећи серијал бити на тему убиства краља Александра, а трећи на тему мартовских демонстрација 1941.год.
Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
(Последња измена: 25-12-2017, 03:05 PM од
смедерево.)
Поруке: 3,876
Теме: 103
Придружен: May 2017
(25-12-2017, 03:02 PM)смедерево Пише: (24-12-2017, 11:06 PM)Бенито Пише: Шта је свима вама најјачи утисак после гледања ове серије?
Да би постао успешан, мораш бити убица, кријумчар, коцкар.. Једном речју ђаво у људском облику.
Прочитао сам да ће следећи серијал бити на тему убиства краља Александра, а трећи на тему мартовских демонстрација 1941.год.
Тако? То значи да ће атентат на краља Александра Карађорђевића представљен као самоубиство јер је Краљ одбио да носи панцир а да су мартоски догађаји 1941. дело хулигана и корумпираних и лудих српских официра ЈВ.
Поруке: 1,307
Теме: 6
Придружен: Sep 2013
Углед:
530
Показали су колико су опасни.
Како су нам подвалили у "Монтевидеу".
Како су нам се лако наругали у "Равној Гори".
Како су нас оцрнили у "Сенкама".
А ми би ипак да расправљамо и о умјетничком дојму серијала.
Нема то. Само комуно-усташки спин.
Поруке: 5,854
Теме: 3
Придружен: Mar 2016
Углед:
1,534
Може да се каже и ОДВРАТНО!
Поруке: 4,056
Теме: 18
Придружен: Jul 2016
Углед:
459
Ретко испричана прича о мајору Танкосићу.
Не можемо само кукати на серију. Да ње није било не би знали ништа о Воји.
https://www.blic.rs/riznica/osnovao-crnu...lo/t4scf5w
,,Пећине слободних Српских планина се отварају за једну ноћ и ми ћемо свакоме положити рачун о нашем двогодишњем раду у шуми. Тешко ономе ко овај рачун не буде полагао."