(29-01-2026, 12:48 AM)Шумадинац Пише: (28-01-2026, 05:28 PM)Mekenzi Пише: Ломљење колача у 10 сати ноћу???
То нису ни комунисти радили.
Када им Црква затворила врата комунисти јако ретко када су улазили.
Зна се када је Црква отворена и после вечерење литургије она се затвара, до ујутро.
Него, батица који појее око колача са неким ланцом на левом уветуод 30 сантина је толико нафиксан и нашмркан да лик не зна где се налази и шта пева...

Скрнављење колача, Српске Цркве је такав безобразлук и непоштовање Цркве и сатанизам горе него у најјцрња комунистичка времена када су комунисти оваквим и сличним методама исмејавали Цркву и понижавали и скрнавили је.
Ми би то
..нећемо оће један да нас банује ако кажемо шта би ми . тепаћемо им мазићемо их по глави, нећемо бити груби зваћемо их "ђеца"" студенти" "народ"..
Драго нам је да нас пратиш. Но, шта би? Ел биле усташке заставе?
Ми све пратимо. Већ има 37 година.
Ту су им испод шињела, само није тренутак да се ваде и да их завијоре, ипак су" браће и сестре" и неће да се "деле" а послен када одраде пос'о и када озбиљне чике преузму контролу над ситуацијом и најјуре их и кажу "чибе ђеца" бјеж назад у песак са аутићима и луткама, онда ће се вадити заставе еу, нато, санџака, војвођенарске заставе итд итд...
Политика је много озбиљна ствар. у овим тренуцима када Цар побеђује и када Русија иде по победу, неке чике које су уложиле у Зеленског билионе долара су јако нервозне и јако бесне.
Они желе што пре у Србији да се устоличи нова Пицулина влас' и што се пре удари на Цара и поруше сви Руски споменици, забрани Руски језик, а Руски дом спали до темеља к'о ономад 1992 године када је "минђушар", (додуше имао је уредну малу минђушу а не од 30 сантина ланац) скидао и секао Руску победничку Црвену Звезду и представљајући то као победу над " комунизмом"...
Скидање Руске Црвене звезде није нијаква победа над "комунизмом", него " победа" над Руском федерацијом.
Што се тиче оног сатанистичког или неког обреда успред Цркве Св.Саве, Ради се о следем.
Пошто их је национална Србија одј.., они су тим обредом, где је радикални анархо батица са Ланцем у уху од 30 сантина и крвавим очима и чудним погледом нешто певао је био циљ као буђења " патрииоооотизмаа"...
Е, сад то ломљење колача је толико смешно, да радикални и екстремни анархисти вређају, осуђуу Цркву што их није "пустила"..
Антифа и те нво протестују и вређају СИНОД, Патријарха и све редом јел их није пустила.
Црква има своје устројство већ 2000 година како ради и Црква није кафана са улазиш кад ти хоћеш ноћу.
Зна се када се сече колач. Ујутро после литургије на дан славе.
Црква има своја правила и та правила си дужан да поштујеш.
Радикални анархисти су добро знали када је Црква отворена.
Него су намерно сачекали да се богослужење заврши, да је Свештеник закључа, да би они дошли да дивљају и скрнаве српску светињу.
Иначе неког са ланцем од 30 сантина у уху и крвавим очима није Баш, баш паметно пуштати у Цркву ипак је њему место у другој устанви у Драјздеревој улици.
Јоој, Како се ми радујемо анархистима са беџевима, офарбаним косама, са ланцима...Једва чекамо да нам дођу на врата.
-----
Погледали смо снимак обреда из другог угла.
Батица који има ланац од 30 сантина у уху није никакав обичан ланац или минђуша, и ми смо се преварили мислећи да је обичан ланац.
Кад не лежи враже.
На доњем делу ланца се тачно види симбол анархије, оно "А" са змијом по средини.
Обратите пажњу иде ланац, онда округли симбол где се јасно види "А" када окреће главу лево десно у том кругу знак анархије "А" и кроз тај знак пролазу симбол змије....
И то хоће у Црквууу...