Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Студентско-народни протести против Овај диктатуре

У праву је један овдашњи,ови студенти јесу сви традиционалисти и четници.....И ова је професор...

https://x.com/HJHerewards/status/2016431...JHerewards

Овај линк су искључили,ево дајем нови....

https://www.facebook.com/share/v/1AQStTisMG/

Наше ће сјене ходати по Бечу, лутати по двору, плашити господу…
Одговори

(28-01-2026, 05:28 PM)Mekenzi Пише:  Ломљење колача у 10 сати ноћу???

Бесан Бесан

То нису ни комунисти радили.

Када им Црква затворила врата комунисти јако ретко када су улазили.

Зна се када је Црква отворена и после вечерење литургије она се затвара, до ујутро.

Него, батица који појее око колача са неким ланцом на левом уветуод 30 сантина је толико нафиксан и нашмркан да лик не зна где се налази и шта пева...  Скојевац Љутко

Скрнављење колача, Српске Цркве је такав безобразлук и непоштовање Цркве  и сатанизам горе него у најјцрња комунистичка времена када су комунисти оваквим и сличним методама исмејавали Цркву и понижавали и скрнавили је.

Ми би то табаџија  ..нећемо оће један да нас банује ако кажемо шта би ми .  тепаћемо им мазићемо их по глави, нећемо бити груби зваћемо их "ђеца"" студенти" "народ"..

Драго нам је да нас пратиш. Но, шта би? Ел биле усташке заставе?

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(29-01-2026, 12:48 AM)Шумадинац Пише:  
(28-01-2026, 05:28 PM)Mekenzi Пише:  Ломљење колача у 10 сати ноћу???

Бесан Бесан

То нису ни комунисти радили.

Када им Црква затворила врата комунисти јако ретко када су улазили.

Зна се када је Црква отворена и после вечерење литургије она се затвара, до ујутро.

Него, батица који појее око колача са неким ланцом на левом уветуод 30 сантина је толико нафиксан и нашмркан да лик не зна где се налази и шта пева...  Скојевац Љутко

Скрнављење колача, Српске Цркве је такав безобразлук и непоштовање Цркве  и сатанизам горе него у најјцрња комунистичка времена када су комунисти оваквим и сличним методама исмејавали Цркву и понижавали и скрнавили је.

Ми би то табаџија  ..нећемо оће један да нас банује ако кажемо шта би ми .  тепаћемо им мазићемо их по глави, нећемо бити груби зваћемо их "ђеца"" студенти" "народ"..

Драго нам је да нас пратиш. Но, шта би? Ел биле усташке заставе?

Ми све пратимо. Већ има 37 година.

Ту су им испод шињела, само није тренутак да се ваде и да их завијоре, ипак су" браће и сестре" и неће да се "деле" а послен када одраде пос'о и када  озбиљне чике преузму контролу над ситуацијом и најјуре их и кажу "чибе ђеца" бјеж назад у песак са аутићима и луткама, онда ће се вадити заставе еу, нато, санџака, војвођенарске заставе итд итд...

Политика је много озбиљна ствар. у овим тренуцима када Цар побеђује и када Русија иде по победу, неке чике које су уложиле у Зеленског билионе долара су јако нервозне и јако бесне. 

Они желе што пре у Србији да се  устоличи нова Пицулина влас' и што се пре удари на Цара и поруше сви Руски споменици, забрани Руски језик, а Руски дом спали до темеља  к'о ономад 1992 године када је "минђушар", (додуше имао је уредну малу минђушу а не од 30 сантина ланац) скидао и секао Руску победничку Црвену Звезду и представљајући то као победу над " комунизмом"...

Скидање Руске Црвене звезде није нијаква победа над "комунизмом", него " победа" над Руском федерацијом.

Што се тиче оног сатанистичког или неког обреда успред Цркве Св.Саве, Ради се о следем.

Пошто их је национална Србија одј.., они су тим обредом, где је радикални анархо батица са Ланцем у уху од 30 сантина и крвавим очима и чудним погледом нешто певао је био циљ као буђења " патрииоооотизмаа"...

Е, сад то ломљење колача је толико смешно, да радикални и екстремни анархисти вређају, осуђуу Цркву што их није "пустила"..

Антифа и те нво протестују и вређају СИНОД, Патријарха и све редом јел их није пустила.

Црква има своје устројство већ 2000 година како ради и Црква није кафана са улазиш кад ти хоћеш ноћу.

Зна се када се сече колач. Ујутро после литургије на дан славе. 

Црква има своја правила и та правила си дужан да поштујеш.

Радикални анархисти су добро знали када је Црква отворена.

Него су намерно сачекали да се богослужење заврши, да је Свештеник закључа, да би они дошли да дивљају и скрнаве српску светињу.

Иначе неког са ланцем од 30 сантина у уху и крвавим очима није Баш, баш паметно пуштати у Цркву ипак је њему место у другој устанви у Драјздеревој улици.

Јоој, Како се ми радујемо анархистима са беџевима, офарбаним косама, са ланцима...Једва чекамо да нам дођу на врата.

-----

Погледали смо снимак обреда из другог угла.

Батица који има ланац од 30 сантина у уху није никакав обичан ланац или минђуша, и ми смо се преварили мислећи да је обичан ланац.

Кад не лежи враже.

На доњем делу ланца се тачно види симбол анархије, оно "А" са змијом по средини.

Обратите пажњу иде ланац, онда округли симбол где се јасно види "А" када окреће главу лево десно у том кругу знак анархије "А" и кроз тај знак пролазу симбол змије....

И то хоће у Црквууу... Смарање бре

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Шумадинац,реци ми јеси ти нормалан?Јеси пијан?Питај овог где је монах?Само то?Када бих могао да бирам,ово би био најгори видео који си до сада поставио?

https://youtube.com/shorts/nDR-79nMXLY?s...CrDwr8j-q1

Одговори

(29-01-2026, 11:07 AM)milan Пише:  Када бих могао да бирам,ово би био најгори видео који си до сада поставио?

https://youtube.com/shorts/IquJHsr-z-w?s...Q6ykt161mC

Слажемо се!

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(29-01-2026, 12:23 PM)Шумадинац Пише:  
(29-01-2026, 11:07 AM)milan Пише:  Када бих могао да бирам,ово би био најгори видео који си до сада поставио?

https://youtube.com/shorts/IquJHsr-z-w?s...Q6ykt161mC

Слажемо се!

Ипак,од она два епитета која сам ти дао,није ни један...већ је трећи,али о томе други пут...

Одговори

(29-01-2026, 09:38 AM)Шумадинац Пише:  

Да ли ти знаш ко је овај лик???

А, где их налазиш и ископаваш ја не знам.

Какав црни Монах, ово је Антоније џуниор само анархиста и левичар, антиСрбин.

Ниђе везе са монаштвом и Црквом.

Него, кад већ копаш ископај ми профил оног Батице са минђушом анархије што не зна да појее..

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Не вреди,Кизо,само дићи руке....Све могу да разумем,и да једне волиш,друге не...ал да користиш овакве ликове,против некога,то ми је несхватљиво....Шуми,предлажем ти да овога зовеш кући кад ломиш колач за славу,и да то снимиш?Јел може?

Одговори

Шумадинац по обичају подмеће лаж покушавајући да је прикрије монашком одећом. Лажни монах је обичан преварант који нема никакве везе са Србском Православном Црквом нити је у братству било ког манастира.
Како год да окренеш испада да Шумадинац покушава све што је лажно да протури на овом форуму као србску идеју. Балије, шипци, левичари или амархисти па и сатанисти постају борци за спас Србије по мерилима несрећног Шумадинца.

[Слика: Veliki%20rat%20%20-%20Vojvoda%20Jovan%20Babunski.jpg]
Одговори

А шта велиш за ово Јеремија? Добро послушај!

Д М
Одговори

Шумадинац можда није у СПЦ,тако да му приличи онда да критикује...

Одговори

(29-01-2026, 11:14 PM)milan Пише:  Шумадинац можда није у СПЦ,тако да му приличи онда да критикује...Његов вођа је монах Михајло....само му Шуми мора наћи уточиште,нек га прими код себе....Иначе,нађи и једну његову слику у манастиру,било ком....

Одговори

(29-01-2026, 10:52 PM)Шумадинац Пише:  

А шта велиш за ово Јеремија? Добро послушај!

Чуо сам доста од разних Максима па све што поручује Максим из Америке мош комотно сматрати јереси. Поменути назови епископ ради што му нареди трговац православљем кога ја називам турчином - фанар.
Димитријевић би требао коначно да се одлучи где ће... час је уз "Двери" политички активан, час уз СПЦ а онда преко "Борба за веру" критикује Патријарха и рад
Србске Православне Цркве.
Избори ће бити за девет месеци или годину па напросто не видим чему ова дрека и галама? Боље нека направе странку и створе одборе широм Србије и народу предоче програм како би убрали гласове народа него што дрече по Београду или Новом Саду. Октобар двехиљадите се неће поновити нити ће кризни штабови овладати Србијом. 
Како бре не схваташ да СНС није створио Вучић нити је дошао на положај председника што је победио Тадића. Јок море! Они који су га поставили раде исто оно што су радили и пре осамдесет година. Студенти ће бити колатерална штета (није ми их жао) у игри која је мало већа од неког ректора, професора или надстрешице. Најпосле, кажи ми ако знаш: Има ли нека национална странка или групација која се уистину бори за Србију? Ја је не видиим!

[Слика: Veliki%20rat%20%20-%20Vojvoda%20Jovan%20Babunski.jpg]
Одговори

Кад већ помињете црквена лица....

Д М
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: Aleksandar S, 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним