Оцена Теме:
  • 6 Гласов(а) - 3.5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Блокаде и протести против Овај диктатуре

Мекензи:
Отиђи у неку шетњуу и погледај људе око себе...

Што би рек'о Пок. Бора..

Цитат: Пише:Погледај стадо Анђеле,
Све сами богаљи и просјаци,
Слепи тумарају у гомили,
Свима су кичму поломили,
Од тебе очекују спас..  

Да се нађемо, па да одемо (отиђемо) заједно насумично на један протест опозиције и један величанствени скуп твојих вучичољубаца и уверимо се о стадима, богаљима, просјацима, слепцима, тумарачима, гомилама кичме поломљене?

Таки смо, каки смо, и једни и дуги и ми трећи. Т`гата преголема.
Одговори

(26-01-2025, 06:05 PM)Шумадинац Пише:  Тако је Нимбусе!

[Слика: IMG-a7d63d7917090dbaa6b27d9a46b9c8b2-V.jpg]

Оволико места није ни "против Турака" устало.

Међутим, 

Свесни смо колико је ризично изаћи на протест у малом месту, и колико је храбрости потребно за такав корак. Знамо да уцењују, да прете, да прате, али треба издржати.

Кидање

Који си ти циркусант, мајко мила.... Ја не могу да верујем..

Синовац, ризичан протест где изађу полупани ликови, локални живописни ликови и боеми из кафана, неки уметниициии, бајкери и тако ти....

Ниси ти видео шта'е је било пре 5-ог октобра. Шта су били протести 96/97 када је само у Нишу једне вечери изашло 100 хиљада људи. Сада у Нишу не може 5 хиљада да скупе. У Београду сада нема више од 15 хиљада шетача са све студентима, опозицијом и родитељима и народом.

Иди у неку кафану немаш бре појма о уууусссстааајјјааањуу..

a ШТААА ТИ ТО ЗНААЧЧЧИИИ УСТТАААТИИИИ?

Јалове шетње већ два месеца.

Шетње у круг већ два месеца.

Шетње без политчке платформе.

Шетње без политичког лидераа.

Шетње "без" политичког утицаја.

На  једнооој шетњиии се пљује све живо и власт и опозиција. На другооој шетњиии се хвалиии и власт што не бије студеентее и опозиција шттооо је са њима...

Ово сад је један бућкуриш свега и свачега од екстремно левих до умерене и близу центра...

Десничари, Патриоте, равногорци, навијачи, верни наррооод није устао. Јер тај народ неће да попуши Радомиру Лазовићу и зелено левом фронту који се крије иза студената и који их диркетно  финансира  и који не сме да изађе јавно да каже да ја сам тај који води и који плаћа инструктуре (и то дебело) чак их довео из иностранства да их обучавају за обојену револуцију као и Соњу што су обучили да зна да реагују како их удара ауто шта да радее, како да реагују ако их приведу, које адвокате да зову....Они сада располажу са 100 адвоката. Сваки студент који се ухапси одмах му аганжују адвоката.

Ено она девојка што је угазила студенткњу и онајј што је угазио Соооњњњууу убили их од батина "сссттуууудддеееенннтиии", полупали им сва стакла на ауту. Цео ауто им хаварисали и разлупали. Јел неки студент ухапшен због тога, наравнооо да нијеее. Ухапсили девојчицу од 19 годинааа којој стааављљајјуу на терет тешко убистттвоооо...

Коммее бре теешкооо убиствооо??

Што курва, ко да седа на нечији ку**ац, врти три минута дупетом и седа девојци на хаубу!!! Ало бре ко ти даје правооо да седаш курвинским дупетом на нечију хаубу...

Мени да седне на хаубу, ја би јој је'о матер!!! 

Потпуно разумем девојку!

НЕГО, ДАЈ БРЕ ЗА ДОООНУУУУ НЕКИ СТАТУС!

ТРАЖИ СЕ УБИЦААА ДОНЕ!!

ДА ГА ОДМА' ОСУДИМО ДОЖИВОТНО ЗА ТЕШКО УБИСТВО! АКО МОЖЕ И ЛИНЧОВАЊЕ ОД СТРАНЕ ЉЕВИЧАРСКЕ РУЉЕ УЖИВО НА Н1!

ИНАЧЕ ДОНА ЈЕ НЕКИ ПАС УЛИЧАР КОГА ЈЕ УДАРИО АУТО!

ПА САД ПИШУУУ ПРАААВВВДААА ЗА ДОНУ!!

*Ебала Васс Доооннааа!

Кад ми будемо устали или 300 храбрих СРБА  и сапатника онда нећћеее бити шетттњее нити Лазовићевих студената!....

Амин, Боже дај!

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Шумадинац:
"Свесни смо колико је ризично изаћи на протест у малом месту, и колико је храбрости потребно за такав корак. Знамо да уцењују, да прете, да прате, али треба издржати."

Једно је мој Шуми "бити свестан", а друго је то чега си ти свестан трпети на грбини.
Трпели су и Солунци чупање бркова, па се живело и живи даље. Али, то није добар живот. То је јадан живот. Ја с презиром одбацујем сваки страх, али то није довољно. Страх, ужасан страх, који парализује и рађа само инстикт бежања код непријатеља, то нисмо успели. Нисмо успели да мрзимо непријатеља. Трпљење само по себи лако се прелије у мазохизам и претвори човека у смешну креатуру, и који, јадан и одрпан, коначно одбачен од малограђанске средине којој би да буде узор и морална икона, лута од стола до стола и за чашицу ракије покушава да свом моралном пропадању да обол филозофски и боемски, док му се гости смеју. Или да, као ја, повуче се тотално од света, да нема ни једног броја у телефонском именику, до деце своје и хитне помоћи.
Ако ниси разумео - овако ће бити док не престанемо да трпимо.
И, про мемориа, један пример трпљења, са каквим се можда лично ниси сусрео:
https://nimbusovpodrum.blogspot.com/2021...st_28.html
Одговори

(26-01-2025, 07:18 PM)Ђорђе Ивковић Пише:  Шумадинац:
"Свесни смо колико је ризично изаћи на протест у малом месту, и колико је храбрости потребно за такав корак. Знамо да уцењују, да прете, да прате, али треба издржати."

Једно је мој Шуми "бити свестан", а друго је то чега си ти свестан трпети на грбини.
Трпели су и Солунци чупање бркова, па се живело и живи даље. Али, то није добар живот. То је јадан живот. Ја с презиром одбацујем сваки страх, али то није довољно. Страх, ужасан страх, који парализује и рађа само инстикт бежања код непријатеља, то нисмо успели. Нисмо успели да мрзимо непријатеља. Трпљење само по себи лако се прелије у мазохизам и претвори човека у смешну креатуру, и који, јадан и одрпан, коначно одбачен од малограђанске средине којој би да буде узор и морална икона, лута од стола до стола и за чашицу ракије покушава да свом моралном пропадању да обол филозофски и боемски, док му се гости смеју. Или да, као ја, повуче се тотално од света, да нема ни једног броја у телефонском именику, до деце своје и хитне помоћи.
Ако ниси разумео - овако ће бити док не престанемо да трпимо.
И, про мемориа, један пример трпљења, са каквим се можда лично ниси сусрео:
https://nimbusovpodrum.blogspot.com/2021...st_28.html

Нађоше ли га, Нимбусе?
Одговори

Јагодина вечерас, без неколико стотина аутобуса...

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

"Нађоше ли га, Нимбусе?"

Које нађоше ли га? Реко им ја име, отишли код њега, попили каву и ракију, отишли даље.

Ако је до детаља: Ја сам му био тренер у подмлатку и првом тиму ФК 3,5 године. Био капитен. 2000-те, као тинејџер, био у тиму ДОС за лепљење плаката , па је лепио и плакате "Отпора". Хапсило га тих дана. Ја му био шеф у кампањи. Из сиромашне породице, не бих о детаљима које цело село зна. Зато се приженио. Кад је ушао у СНС "крено га шут". Има грађару, направио кућерину, има добар ауто и што иде приде. Прецедник месне заједнице, између осталих функција. Менађер, по сопственом казивању. Како је дошао до дипломе ВШ, колају разне приче. Дакле, класичан напредњак у успону.
Овако је почео:

https://autonomija.info/dssns-je-organiz...u-i-prete/

Сада је ВИП личност:
https://www.youtube.com/watch?v=qRcP_sSUUd8&t=6s
Одговори

(26-01-2025, 11:41 PM)Ђорђе Ивковић Пише:  "Нађоше ли га, Нимбусе?"

Које нађоше ли га? Реко им ја име, отишли код њега, попили каву и ракију, отишли даље.

Ако је до детаља: Ја сам му био тренер у подмлатку и првом тиму ФК 3,5 године. Био капитен. 2000-те, као тинејџер, био у тиму ДОС за лепљење плаката , па је лепио и плакате "Отпора". Хапсило га тих дана. Ја му био шеф у кампањи. Из сиромашне породице, не бих о детаљима које цело село зна. Зато се приженио. Кад је ушао у СНС "крено га шут". Има грађару, направио кућерину, има добар ауто и што иде приде. Прецедник месне заједнице, између осталих функција. Менађер, по сопственом казивању. Како је дошао до дипломе ВШ, колају разне приче. Дакле, класичан напредњак у успону.
Овако је почео:

https://autonomija.info/dssns-je-organiz...u-i-prete/

Сада је ВИП личност:
https://www.youtube.com/watch?v=qRcP_sSUUd8&t=6s
Да ли има неко из тог Отпора да није завршио код Овај.
Одговори

Eкстремним левичарима војвођанским које подржава ође један (саће се јави) који подржава Динка Грухоњића  и блоокадеее, две институције су им трн у оку у Новом Саду.

Матица српска и Српско народно позориште.

Вечерас су к'о најгори шиптарски терористи упали на свечану прославу Светог Саве у Матицу српску и прекинули је...

У рангу УЧК терориста....

https://informer.rs/politika/vesti/98435...a-ministri

Еј да прекину светосавску церемонију....

Сутра ће на аутокоманди вероватно извести перформанс спаљивања Светог Саве, додуше гумама, и тако тим еколошким материјалом...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(26-01-2025, 06:05 PM)Шумадинац Пише:  Тако је Нимбусе!

[Слика: IMG-a7d63d7917090dbaa6b27d9a46b9c8b2-V.jpg]

Оволико места није ни "против Турака" устало.

Међутим, 

Свесни смо колико је ризично изаћи на протест у малом месту, и колико је храбрости потребно за такав корак. Знамо да уцењују, да прете, да прате, али треба издржати.

По овој мапи испада да није било протеста у Врњачкој Бањи и Трстенику а било их је,нарочито у Бањи,има на интернету да се види.
Одговори

Питао сам га већ који је извор за ову мапу. Вероватно није видео питање.
Одговори

Нимбусе, морала је бити обрисана порука због псовке. Уосталом, није се Теби обратио него Шумадинцу. Тако они интерно раде годинама.
Одговори

(27-01-2025, 12:23 AM)Бенито Пише:  Питао сам га већ који је извор за ову мапу. Вероватно није видео питање.
Ок, нашао сам. Ово је са званичне странице "Протест студената". Само је од пре неколико дана. То је, вероватно, разлог зашто нису обојена нека места у којима су у међувремену били протести.
Одговори

Има ли овде Срба!? Питао је амбасадор Конузин ономад...

Кизо је поставио текст о упаду у Матицу србску од стране "ђеце" и осталих Грухоњића, кад оно мук. Тишина!
Важно је да се постављају графикони где је било протеста, како би се запамтило ко није првоборац, ко некад зидне новине које су јављале ко је од кулака уапшен.
Знам већ, сви ће у глас: Овај, жвалави, секта... због њега је устала Србија.
Лаж као и ономад.
Имало је од 2012 до сада милион разлога да се устане против лажног вожда... А било је прилике. Мало, мало, избори...
Ко је спречавао "ђецу" која су имала право гласа да искажу свој став, да оловком победе АВ? Та иди бегај, ко да се јбенише по школама и осталим местима где се гласало, кад треба у кафић...
Тада су могли бити активни да бране сваку гласачку кутију и сваки листић. Није их интересовало, то су препустили крезавим маторцима.

Па, срећан нам Свети Сава
Одговори

(27-01-2025, 01:08 AM)Јеремија Пише:  Има ли овде Срба!? Питао је амбасадор Конузин ономад...

Кизо је поставио текст о упаду у Матицу србску од стране "ђеце" и осталих Грухоњића, кад оно мук. Тишина!
Важно је да се постављају графикони где је било протеста, како би се запамтило ко није првоборац, ко некад зидне новине које су јављале ко је од кулака уапшен.
Знам већ, сви ће у глас: Овај, жвалави, секта... због њега је устала Србија.
Лаж као и ономад.
Имало је од 2012 до сада милион разлога да се устане против лажног вожда... А било је прилике. Мало, мало, избори...
Ко је спречавао "ђецу" која су имала право гласа да искажу свој став, да оловком победе АВ? Та иди бегај, ко да се јбенише по школама и осталим местима где се гласало, кад треба у кафић...
Тада су могли бити активни да бране сваку гласачку кутију и сваки листић. Није их интересовало, то су препустили крезавим маторцима.

Па, срећан нам Свети Сава
Чича, можеш ли Ти руку у ватру да ставиш да Овај није платио Грухоњићу да ради то што ради и проповеда то што проповеда. Мало био један Ђилас за наук. Уосталом, погледај добро. Прича о Грухоњићу је експлодирала у медијима, тек пошто је пропао перформанс у улици војводе Степе, једне ноћи, између Ђиласа и Луке Петровића. 
Уосталом, о томе су већ писали и причали многи. 
И уосталом, не закопчавамо се, ваљда, сви на леђа. Нешто смо научили, ваљда, за све ове године. 
И и уосталом, ко је, уопште, тај Грухоњић? Јел он вођа неке велике странке, председник академије наука, ректор неког универзитета.... Ко је, уопште, тај човек да му се придаје толика пажња?
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: Јаков Сремац, 2 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним