Поруке: 5,873
Теме: 3
Придружен: Mar 2016
Углед:
1,535
А јављају све и свашта, да има више погођених.
Поруке: 9,132
Теме: 234
Придружен: Jul 2013
Углед:
373
У српском парламенту је близу 60% жена.
Колики ретард и дебил боље реши терориста треба да будеш да унесеш најтежу навијачку пиротехнику и да гађаш жене по скупштини...
Нису само СНС жене повређене него и друге из опозиције су се нагутале сузавца...
Мени жао ове што је доживела мождани удар и оне труднице у осмом месецу коју и познајемо која се преко 14 година борила за потомство, и из 4-те вештачке оплодње успела да затрудни и дође надрогирани и нафикасни терориста и комуноусташа куртијевац из љево зеленог фронта и " недовршен студент" и баци сузавац поред ње и жена се нагута сузавца и позли јој...
Да смо ми њен муж, тог зеленог би наватали и убили би га на мртво име... Узели би скинули би га голог и трчао би испред аута који би ми возили и певао на сав глас марширала марширала краља Петра гарда...
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Поруке: 14,446
Теме: 346
Придружен: Feb 2015
Углед:
877
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
Поруке: 14,446
Теме: 346
Придружен: Feb 2015
Углед:
877
Комедија! Ближи им се крај.
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
Поруке: 9,132
Теме: 234
Придружен: Jul 2013
Углед:
373
Српкињу са Косова и Метохије из светог српског места Грачаница, која се крваво мучи да има потомство и то из 4-ог пута успе и дође пред сам порођај и да роди сина Гаврила (јуначког имена) и дође Србин који се "куне у Косово" узме Бибер спреј и директно са мање од метра удари жени у очи и нос!
Жену еј жену трудницу попрскаш бибер спрејом ! Српкињу!
Још жена није ни чланица владајуће странике!
То су радиле једино усташе, балије, шиптари и остали србомрзачки сој!!
Да сам ја муж од те жене Милош Јовановић би вечерас у најбољем случају прошао са тешким повредама опасним по живот и био би животно угрожен.
Која стока од човека!
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.