Поруке: 292
Теме: 1
Придружен: Oct 2024
Углед:
26
1)Инстаграм налог је званичан 100%, сајт им није увек активан, али инстаграма и фејс јесте.
2)Лепо су се људи оградили од ове профане банде, нажалост, нормално да се неће обрађивати као што би то појединци волели, оно нису "Задруга7", већ званични ветерани који и поред свега морају да сачувају неки ниво.
Поруке: 292
Придружен: Oct 2024
Углед:
26
Јеремија
Па на то ми личи одговор твој, можда грешим, није битно то, ово друго су профили дивљаци, видео сам ја то, кликни на њих их и биће ти одмах јасно.
Ово ти је званичан профил 1\1. Дуго га већ користе, пратио сам га раније па знам.
Друго је то да су људи преметили да су и прошле чак и неке чудне (нове) амблеме. Јасно је да се ради о ветеранима лојалистим, добро је да је то потврђено, нисам ни сумња да се неко неће оградити од оне срамоте у Пионирском парку, ко зна шта ће тек испливати, чекај само.
Из Чачка имају два команданта ЈСО (ЧАЧАК1 И ЧАЧАК2), један је чак и кум са Легијом, његов синовац је мој друг из одељења. Нисам их видео овдео у парку. Богу хвала!
Јелички, јел идеш ти у суботу са "пола" Србије да се избориш за право и правду или имаш друге планове као што имаш друге планове кад треба да се служи војска?
Поруке: 42
Придружен: Oct 2017
Углед:
16
Поједини са овог форума би и Тита бранили све ти ј***м.
Поруке: 374
Теме: 9
Придружен: Jun 2019
Углед:
264
Луизит, јеси ли ти при здравој памети?
Је л' то позиваш полицију да бије српски народ коме је мука издаје, корупције, крађе, криминала, смањења државне територије, негативне селекције итд?
Биће у Београду стотина, а можда и неколико стотина хиљада људи. Ко су ти људи? Све комунисти?
Где си био да позиваш полицију да хапси због велеиздаје након Бриселског споразума? Или након свих могућих знакова ''Косова'' државотворности?
Или где си био да позиваш полицију да хапси након убиства на наплатној рампи? А да, није нико твој убијен.
Или где си био да позиваш полицију да... У ствари, боље не, зауставићу се.
Видим ликујеш због хапшења Срђана Жунића. Је л' знаш уопште ко је Срђан Жунић?
Жандарм није скоро остао без ока због јајета или кило брашна него због колегине песнице. Да има имало части и морала у себи, не би пристао да јавно буде играчка највећем издајнику у новијој историји Србије. Помоћ кад је ударен су му прво понудили присутни студенти. Мислим да не постоји у речнику адекватан атрибут за такве људске карактере.
Не знам да ли је у питању Champions League, неки тендер или неко ситно намештење, али ако ти искрено, без икакве материјалне користи, верујеш да браниш државу Србију од другосрбијанаца, србофоба и ауто-шовиниста са Н1, Нове и сличних медија тако што чуваш Вучића, СНС и хиљаде неписмених сатрапа, онда теби тешко да има помоћи.
Настави да се вучићевски сладиш евентуалном разбијању српских глава. Желим ти да оздравиш и нађеш прави пут.