Оцена Теме:
  • 7 Гласов(а) - 3.14 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Блокаде и протести против Овај диктатуре

(29-03-2025, 06:18 AM)Mekenzi Пише:  Да парафразирамо:

"Мислим..ово..оноо..окупићемо се...јбт...оно ми немамо вођу..ми смо оно...организција...протестујемо оно јбт што нам нису испуњени захтеви..јбт не знам који су нам захтеви..."

Митић, студио?

ББ шоу се емитује на каналу "Ха Ха". Пошто на том каналу пратим серију "Ало, Ало", налетео сам и на ББ шоу и има тих сленгова које си навео. Испратио сам неке епизоде ББ шоуа из 1997. године.

А ББ шоу је настао у којој продукцији? ТВ Пинк и Жељко Митровић.
Одговори

(29-03-2025, 11:34 PM)Ђорђе Ивковић Пише:  Наша верзија...
https://x.com/i/status/1906040360201007315

Ојсааааа  Јок

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(29-03-2025, 10:55 PM)Ђорђе Ивковић Пише:  Из Вршца стиже глас...
https://www.facebook.com/reel/1301559897602310

Пумпа се у Вршцу само тако!

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Лука Кебара некада: Срби нису до скоро имали нормалан тоалет и сапун. Живео тај и тај

https://x.com/BaOgra/status/1906047754943525192

У Србији је прва већа производња сапуна почела још 1839. године.

А крајем 19. века је у Србији постојао тоалет коме је велики значај дао професор Коста Вујић.
Одговори

„Како тишина одјекује“ – које оруђе је употребљено против демонстраната на скупу 15. марта?
http://www.nspm.rs/politicki-zivot/kako-...marta.html

Д М
Одговори

(30-03-2025, 12:03 AM)Шумадинац Пише:  
(29-03-2025, 10:55 PM)Ђорђе Ивковић Пише:  Из Вршца стиже глас...
https://www.facebook.com/reel/1301559897602310

Пумпа се у Вршцу само тако!

Ми у кафиће не залазимо већ годинама.

Елемент је луксузан кафић и на лукс месту у Вршцу 

Директно преко пута општине, узели су и пола тротоара, већ годинана ту стоји.

Ови нису дошли из општине, него су прошли испод скеле улаза у Општину, види се сенка испод белог платна како пролазе.

Вероватно је полупан јер није хтео да плати рекет газда одређним криминалним структурама као што је мма клуб из Панчева "српска спарта" који је повезан са Бранком Маловићем координатором снс за Јужни Банат који терорипу локале у центру Вршца...

Него идеш ли за Пазар 12-ог?

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(29-03-2025, 11:35 PM)Митић Пише:  
(29-03-2025, 06:18 AM)Mekenzi Пише:  Да парафразирамо:

"Мислим..ово..оноо..окупићемо се...јбт...оно ми немамо вођу..ми смо оно...организција...протестујемо оно јбт што нам нису испуњени захтеви..јбт не знам који су нам захтеви..."

Митић, студио?

ББ шоу се емитује на каналу "Ха Ха". Пошто на том каналу пратим серију "Ало, Ало", налетео сам и на ББ шоу и има тих сленгова које си навео. Испратио сам неке епизоде ББ шоуа из 1997. године.

А ББ шоу је настао у којој продукцији? ТВ Пинк и Жељко Митровић.

Који ти је то канал Ха-Ха? Митићу људино!

ББ шоу је настао у својој личној продукцији. Борис Бизетић је са својим кћеркама, и троје комшија и једном рођаком направио ББ ШОУ. То нису чак ни били глумци аматери, већ обични људи и отуда гомила сленгова.

Цео ББ шоу, је шоу са сленговима.

Борис Бизетић је свој ББ шоу продавао као своју продукцију Пинку и Палми(Мики Вујића) које су први раних 90-их емитовале ББ шоу.

ББ шоу се касније емитовао на разним регионалним и локалним тв станицама..

Има их још на јутјубу, ћерке Бориса Бизетића каче старе епизоде ББ Шоу-а.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(30-03-2025, 03:36 AM)Mekenzi Пише:  Који ти је то канал Ха-Ха? Митићу људино!

ББ шоу је настао у својој личној продукцији. Борис Бизетић је са својим кћеркама, и троје комшија и једном рођаком направио ББ ШОУ. То нису чак ни били глумци аматери, већ обични људи и отуда гомила сленгова.

Борис Бизетић је свој ББ шоу продавао као своју продукцију Пинку и Палми(Мики Вујића) које су први раних 90-их емитовале ББ шоу.

Канал "Ха Ха" је у власништву ТВ Пинк. Има га у понуди и на ЕОН платформи и на Суперновој.

ББ шоу се у периоду од 1994. до 2002. емитовао на ТВ Пинк

https://www.borisbizetic.com/?page=tv

Кад се погледају епизоде из тог периода 1994-2002, на одјавној шпици лепо пише да је Жељко Митровић главни и одговорни уредник и да је производња ТВ Пинк.
Одговори

(30-03-2025, 09:56 AM)Митић Пише:  
(30-03-2025, 03:36 AM)Mekenzi Пише:  Који ти је то канал Ха-Ха? Митићу људино!

Канал "Ха Ха" је у власништву ТВ Пинк. Има га у понуди и на ЕОН платформи и на Суперновој.

ББ шоу се у периоду од 1994. до 2002. емитовао на ТВ Пинк

https://www.borisbizetic.com/?page=tv

Кад се погледају епизоде из тог периода 1994-2002, на одјавној шпици лепо пише да је Жељко Митровић главни и одговорни уредник и да је производња ТВ Пинк.

Могуће да су онда Бизетићи продали због кризе у то време права продукције Митровићу и ТВ пинку.

Знам 100% да су они сами симали, писали сценарија, режирали, продуцирали, бирали глумце, и да је већина тих емисија снимљена у дворишту и у кући Бориса Бизетића а да им је пинк па и кошава пуштала ББ шоу и њихове друге ауторске емисије.

Знам да је Борис имао неки "талк шоу" на Кошави ТВ.

Ако боље погледаш видећеш да је то "кринџ" продукција, да су углови камере лоши а глумци сачувај Боже, једино су мало "форе и фазони" добри јер их је писао лично Борис. Старија ћерка је радила продукцију ББ шоу-а а млађа је била подршка док није порасла и сада она води са сестром те шаљиве емисије имаш их на ју тјубу, не знам како се зове тачно...

Иначе Борис Бизетић има 74 године и јако се добро држи за године. Млађа ћерка му има мултиплекс склерозу, туга....

Него,  пошто си упућен у тв програм, знаш ли Митићу када добијамо арене на сбб и еон-у. Треба да гледамо евролигу у кошарци јер се "закувало" па не знам где ће моћи да се испрати следеће недеље за нас кориснике СББ-а?

ПРОСВЕТАР.
Одговори

(30-03-2025, 10:18 AM)Mekenzi Пише:  Могуће да су онда Бизетићи продали због кризе у то време права продукције Митровићу и ТВ пинку.

Знам 100% да су они сами симали, писали сценарија, режирали, продуцирали, бирали глумце, и да је већина тих емисија снимљена у дворишту и у кући Бориса Бизетића а да им је пинк па и кошава пуштала ББ шоу и њихове друге ауторске емисије.

Знам да је Борис имао неки "талк шоу" на Кошави ТВ.

Ако боље погледаш видећеш да је то "кринџ" продукција, да су углови камере лоши а глумци сачувај Боже, једино су мало "форе и фазони" добри јер их је писао лично Борис. Старија ћерка је радила продукцију ББ шоу-а а млађа је била подршка док није порасла и сада она води са сестром те шаљиве емисије имаш их на ју тјубу, не знам како се зове тачно...

Иначе Борис Бизетић има 74 године и јако се добро држи за године. Млађа ћерка му има мултиплекс склерозу, туга....

Него,  пошто си упућен у тв програм, знаш ли Митићу када добијамо арене на сбб и еон-у. Треба да гледамо евролигу у кошарци јер се "закувало" па не знам где ће моћи да се испрати следеће недеље за нас кориснике СББ-а?

На том каналу "Ха Ха" сам листао неке епизоде ББ шоуа и на крају стоји "Пинк" производња. Погледао сам неке епизоде из 1997. и 1999. године.

Јесте да је Борис Бизетић снимао породично тај шоу са својим ћеркама, писао је песме и сигурно је писао неке вицеве. Али неке опште познате вицеве у то време само су пренели кроз ликове у свом шоуу. 

Што се тиче Евролиге, има ова вест, од следеће недеље иде Евролига на Арени

"korisnici SBB uskoro bi trebalo da dobiju i određene nove kanale Arena Sporta, dok će se Sport klub ugasiti".

https://sportal.blic.rs/prica/arenasport...7563297084
Одговори

Мени ће Борис Бизетић остати драг јер је у оно време зла носио шајкачу као и сви рокери с' Мораву.

Борис Бизетић је из честите српске пиротске породице.

Са Рокерима с' Мораву је направио велики успех.

Писао је песмме за Микија Јевремовића.

ББ шоу се у том тренутку прилагодио ситуацији у Београду где су испливали разни локални криминалци и ситни дилери и лопови. 

Отуда је одиграо маестрално Бакија. Ситног криминалца из "краја" са шатровачко ромским сленгом. Остали ликови су са маргине друштва али су потрефичи место и време тако да су се уклопили са Бакијем и цњлом екипом.

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Због тога што су на утакмици 14. кола Међуопштинске лиге Срем (група „Запад“) чучнули на 60 секунди, изражавајући протест због тога што су и сами нападнути дан раније на улицама престонице, капитен Фрушкогорца Илија Ћорић удаљен је шест месеци из фудбала, првотимац Душан Грабић три месеца, а Крста Крбањевић кажњен суспензијом са четири првенствене и Куп утакмице, преноси Н1.

https://slavija-info.com/kaznjeni-fudbal...SD8f93t9yw
Одговори

Цитат:Кад видите гомилу болесних људи како скачу, са лудачким сјајем у очима, и вичу: "ко не скаче тај је Ћаци", будите срећни и захвални Богу што сте нормални. Тешко је објаснити овај феномен лудила, где се одрасли људи понашају као идиоти, опхрвани болесном мржњом и расистичким односом према свима онима који нису болесни као они. Срећа у несрећи је што их је једва 1% у популацији, али је проблем што је њихова агресија толико болесна и психопатска да је тешко предвидети какво све зло може да им падне на памет. Зато их, прво, треба хапсити, а онда суд нек' одлучује да ли су за затвор или за лудницу.
Одговори

(30-03-2025, 06:16 PM)Јеремија Пише:  
Цитат:Кад видите гомилу болесних људи како скачу, са лудачким сјајем у очима, и вичу: "ко не скаче тај је Ћаци", будите срећни и захвални Богу што сте нормални. Тешко је објаснити овај феномен лудила, где се одрасли људи понашају као идиоти, опхрвани болесном мржњом и расистичким односом према свима онима који нису болесни као они. Срећа у несрећи је што их је једва 1% у популацији, али је проблем што је њихова агресија толико болесна и психопатска да је тешко предвидети какво све зло може да им падне на памет. Зато их, прво, треба хапсити, а онда суд нек' одлучује да ли су за затвор или за лудницу.

Mи сми то лепо дефинисали да су то екстремни агресивни анархо левичари....међутим још би додали епитете ал вели један који користи турцизме да ће да "прекардашимо".....

Јуче их гледамо испред информера јад и беда...

Нас би било срамота да нас онакви "дебили" воде и да ко мајмуни оргунтани, мандриле, и бабуни (Извињавамо се честитој животињи мајмун) неартикулисано скачемо и скичимо неки шатровачко ромски са бувљака сленг "ћаци" и још себе називају академским "грађанима"

У принципу Јеремија, ови су прошли бооо-коок или  хрватску "кухарицу" имаш на гугулу то ти је као немају вођу него неки пленуми, неки полудемократски систем као комунистички систем где имаш како кажу "зборове" имаш ЦК то ти је пленум и он већинским гласовима одлучује као КПЈ. итд...

Они су се месецима па чак и годинама спремали за "Обојену револуцију" лепо су је испланирали међутим за 4 меесеца готово ништа озбиљно нису урадили...

Остало их је стандардно 4-5 хиљада и то ће да се круни, више је људима пун к...неких богатих студената који се иживљавају над народом.

Занимљиво је једно, да "ПЛЕНУМЕ" држе и воде ултра богати студенти, пребогати студенти. Девојка са ФОН-а која води протесте вози мини морис купе од 20 хиљада евра, она два брата имају ролексе од 1 милион евра вредности, онај балија студент Демаћинац или како већ што су тобоже дошли због њега испред информера има милионе евра у некретнинама и породичној фирми. Пленуме воде деца ултра богатих и зато су они толико дрски, бахати и безобразни.

Сви ти перфоманси, шетње по Србији, Црвени тепих 14-ог у Београду, дефиле бајкера, ветерана јесте и раде ултра богати студенти са ФДУ-а јел тачно гађају емоцију.

Неко паметан је био и смислио да шупче пешака преко Шумадије. Шумадијска села су задњи пут видели села ко зна кад и онда ови када су улазили настала "ерупција" 
емоција....

Ми не да мрзимо, него их презиремо које су то комуњаре и анархисти, атеисти , да нама и у нама изазива горчину..

Шта би им ми радили, то треба тако добро..... табаџија табаџија табаџија

Замисли прва година факултета, бруцош није се ни испилио и он блокира факултет, он одлучује ко сме ко не сме да уђе на предавања и он тебе легитимише на улазу....

А о ректору тек посебна прича, исто из елитне комунистичке породице....

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним