Оцена Теме:
  • 2 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

НОВАК ЂОКОВИЋ О КОМУНИЗМУ

(08-08-2019, 07:01 PM)Mekenzi Пише:  
Цитат:Ђорђе Ивковић
Тито је мртав, али зомбији су међу нама. Тврдити да је титоизам мртав тачно је таман колико и да сам се ја одрекао ракије после Петог октобра.

Па да је титоизам жив ти би сада гулио камен на голом отоку или негде у Пожаревцу зато што пишеш против власти..

Ал пошто Тита и титоизма нема, већ само је остало сећање...

А Ракија ко ракија она сваке године цури..Ал је родила вршачка лоза ове године, тако да ако будеш долазио у Јужни Банат јави се да пробаш....

Јебига, стварно слабо капираш Smile
Одговори

Цитат:ПРОСВЕТАР

БИЛМЕЗИ ИЗ ДОКТРИНЕ 1 БИЛМЕЗ=1 ГЛАС, МОЋ'Е МАЛО ДА СЕ ОДМОРЕ ЈЕР ПРВО ЋЕМО МИ ДА УДАРИМО СРБСКУ ЧИЗМУ ЈЕДНО 50 ГОДИНА, ТЕК КОЛ'КО ДА СЕ ПОРАВНАМО СА АМБРОЗИЈЕМ И "ДИКТАТУРОМ ПРОЛЕТАЈИАТА", А ПОСЛЕН ЋЕ ДА ВИДИМО![/b]
[/quote]

Ja ти лепо кажем да си ти прсо ко лајсна...

Ти да дођеш на власт КидањеКидањеКидањеКидањеђ

Дај бре смешан си ко цртани филм....

Па бре ти мрзиш Србију и Србе горе но шиптари усташе и балије заједно...

Где ћеш ти јадо јадни да будеш некоме власт...

Па не можеш ни овим пропалицама што Вас је Канада сместила у неки социјални резерват за бескућнике ни ту немаш ауторитета...

Где ћеш ти бескућник са једном ногом у гробу да будеш власт...

Дај бре иди бави се тамо лековитим биљем, чајевима за срце и простату...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(04-08-2019, 10:46 PM)Mekenzi Пише:  Здрава исхрана се може наћи у православним књигама и рецептима, нема ту много филозофије, пост је направљен тако да човек ако се придржава њега може доживети дубоку старост.
Циљ исхране јесте умереност.

Слава Богу приведосмо јошт једнога Вери нашој!

Јес'да морадосмо да га очински каштигујемо кад је било разлога, ама покајника сваки Православни Хришћанин мора да прихвати, нарочито ако видимо да је грешник разумео да се Велики Петак унас не слави, па да је посетио свог Свештеника, који јес'да га није вид'о од крштења ал'добро дош'о кадгођ дош'о, ма и у пет до дване'ес'...

СРЕЋАН ПРАЗНИК СВИМ СРБИМА А И СИМПАТИЗЕРИМА ДОБАРДАН!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

(08-08-2019, 10:13 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  

Шта је ово, Патријарх ту, ал' нема му нигде лезбаче?! Јок

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

(09-08-2019, 06:07 PM)Громовник Пише:  
(08-08-2019, 10:13 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  

Шта је ово, Патријарх ту, ал' нема му нигде лезбаче?! Јок

Чек зар се овај канађанин није одрекао српске православне цркве и још пре 40 година прешао у руску цркву ???

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(09-08-2019, 07:37 PM)Mekenzi Пише:  Чек зар се овај канађанин није одрекао српске православне цркве и још пре 40 година прешао у руску цркву ???

Кидање

Ипак смо се одлучили за смех уместо плача ама знајући да само ридање до неба мож'да помогне NOVOSRBU који СЛАВИ Велик Петак, да схвати и разуме Веру нашу, Веру стару...!

Шта'ш...тагата је србсак поголема!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Не постоји нова или стара вера у Срба. Постоји једна вера и једна црква, које се не продају када се емигрира на Запад.

ПРОСВЕТАР.
Одговори

.

Кизо немо'теби око тога глава да бучи но како си лепо почео држи Пост, причешћуј се и гледај да не обилазиш око Цркве неђељом но уђи!

Међутим!

Ми да се врнемо на тему а тема је Ђоковић и комуно-сатанизам!

Даклем Гос'н Самрџић се порадов'о што се Ђоковић, будући из ТИПИЧНЕ, такорећи ИДЕАЛНЕ титовске комуно-сатанистичке породице, тј. тата Црногорац-Шугословен, мама хрватица...идеалан самоуправљачки "мјешов'ти брак", данас декларише као антипротиван комуно-сатанизму!

Па наравно...Новак је бистар момак, неће ваљда да стави петокраку у невреме к'о сви Шугословени во времја титића без покрића!

Кад је требало крстио се са три прста, србовао итд., а сад, кад је постао белосвецки бренд наравно, држи слику неког јоги цигојнера јер то је на Гњилежном Западу актуелно, А ЗА РЕГИОН ВОЛИ ТЗВ. "ХРВАТЕ" И ПОТУРЧЕЊАКЕ, К'О ВЕЛИ 'ВЕСЕЛИ ЛОПТАРИ СРБИ СУ ИОНАКО МОЈИ'!

Ономанде није крио Новак Ђоковић неизмерну радост због успеха репрезентације тзв. "хрватске" на прошлогодишњем Мундијалу у Русији, И НАВИЈАО ЗА УСТАШЕ КАД СУ ИСТИ ИГРАЛИ ПРОТИВ РУСА!

То што ЛОПТАРИ у NOVOSRBU на то нису гледали благонаклоно најбољем тенис-лоптару света то ич није сметало!

Тзв. "хрватска" новинарка Фани Стипковић је у Мадриду пренела како је Новак причао о разлозима за подршку тзв. "хрватима", па каже:

Цитат:Истина, био сам у неким одређеним медијима у Србији веома осуђиван што сам подржао хрватску фудбалску репрезентацију, али ми није сметало.

Ја такве ствари свесно радим.

Зато што знам да својим утицајем, статусом и именом могу да допринесем позитивној енергији и узајамној подршци.

Уосталом, кога ћу подржавати ако нећу Хрватску?

Напросто осећам да су Хрвати моји.

Ја на све нас из РЕГИОНА гледам мање-више исто.

Узгред и наш Вељо, од кога смо се томе најмање надали, изгледа да је одлепио или је ушприцан к'о Шешељ, ка'е НОВАКА ЗА ПРЕЦЕДНИКА СРБИЈЕ!

Куку и леле црни Вељо!

А и честити Мирко Јовић седи поред њега и гледа преда се тупо, тупо...

O TEMPORA!

O MORES!

ODI PROFANUM VULGUS ET ARCEO!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Ђоковић је из мешовитог брака. Мама му је хрватица.

ПРОСВЕТАР.
Одговори

(10-08-2019, 11:08 AM)Mekenzi Пише:  Ђоковић је из мешовитог брака. Мама му је хрватица.

Фала на обавештењу-нијесмо знали!

Па чловече да смо јутрос сазнали за постојање реченог Новака сместа би знали да су му најближи из породице тзв. "хрвати" чим би дао прву изјаву!

Проблем није у чињеници да је ОН испрдак из "мјешов'тог брака" но у у томе да су и он његови чврсто решили да и нас, остатке од остатака Срба-шаке сиромаха, пребаце у "мјешов'те" а по истом пелцеру како су кримо-католици најпре унијатили Србе па их послен пребацивали у Србе-католике и на крају у тзв. "хрвате"!

"Мјешов'ти" Шугословени су дипломирали, магистрирали и докторирали код Амброзија, неће нами бити лако ш'њима, прошло је то све самоуправљачке курсеве док није дошло до доктората!

Чим је самоуправљачка СФР Шугославија почела да пуца по шавовима Новак и његова "obitelj" су се снашли моментално!

Како оно беше она песмица, баш написана за оне и њихове потомке што су по србским планинама исписивали словима од окреченог камења, већим него оно америчко "HOLLYWOOD", оно огромно "ŽIVIO TITO" (био, вид'о), па каже песмица:

Greb*lo mater obrnu se stvari,
Ostavi nas naš Drug Tito, Stari!

Zbijajmo se saden drug do druga
Dodje vrijeme da se brani Juga!

Da osvetla svoje svijetlo lice
Svaki borac Mjesne zajednice*!

Slobo nas je u Srbe upis'o,
Pa mi dodje posle druga mis'o,

Uzet slave i svijeca srpskoga
Da počmemo vjerovat uboga!

Bog nam dadne našog Slobodana
Na mitingu u Gazimestana,

U Srbj'anca da imena nema
Sve u korist nas Jugaslavena!

*Ради се о типичној самоуправљачкој месној заједници "Народни херој Вршка Чука".
(Прим. ПРОСВЕТАР)

Наравно чим је Слобо зглајзн'о Новак и његови дочекали су се на ноге к'о мачке кад па'ну с'дрвета, па је Новак напрасно престао да се сваки час крсти, диже трипрсти итд. но је прикочио и прешао са Православног Поста на VEGAN и са ултра Србовања на угузљубље спрам тзв. "хрвата" и перигуза!

Није Новак сис'о весла па да тетовира своје тело са србским симболима и Чичином сликом пре времена, мајстор је то!

Међутим!

МИ ВЕЋ ПОГАЂАМО КАКО ЋЕ ИСТИ ДА СЕ ПОНАША КАД МИ ДОЂЕМО НАВЛАС' И КАД ПРОРАДИ МАЂАРСКИ КОРИДОР А ИТАЛИЈАНИ УЗМУ ШТО ЈЕ ЊИХОВО!

Хе-хе...Јок живи били па видели!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

.
КАПЕТАН ДРАГАН КРИТИКОВАО ЂОКОВИЋА:
Разочаран сам твојим хвалоспевима o Хрватима

Капетан Драган, који је осуђен на 13 и по година робије због наводних ратних злочина током рата у тзв. "хрватској", упутио је поруку Србима кроз тамнички прозор у којој истиче да у ћелији слави свако повлачење признања независности лажне државе "Косова" и поручује да је велика срамота то што Ђоковић у јавности често хвали "тзв. "хрвате" и тзв. "хрватску", па каже:

Цитат:Националистичка Хрватска коју Ђоковић брани утемељена на усташији и и Ђоковић би, као национални спортски херој, морао увек да буде уз свој, србски народ.

Хрвати данас користе правосуђе као инструмент за прогон и истребљење Срба, исто као што су њихови очеви у Јасеновцу и другим логорима користили „србосјек“!

Драги Ноле, немам ја потребну елоквенцију како бих могао речима да ти дочарам разочарење стотинак поробљених Срба у овом хрватском нацистичком логору, након твог хвалоспева Хрватима.

Ти поробљени Срби нису никакви „криминалци“ већ прави хероји који су својим животима бранили твоје Косово и твој србски народ на просторима твоје домовине рођења (Југославије).

Поред тога што су ти људи, који су нешто старији од тебе, хероји, то су исто тако породични људи, србски мужеви, очеви и синови.

Верујем да су теби родитељи поред часова тениса обезбедили и адекватно елементарно образовање, али за сваки случај ево ти пар чињеница које би могао да унесеш у „калкулатор“ када дајеш оцену за данашњу нацистичку Хрватску.

Наравно, не смемо да истом „четком“ обојимо све Хрвате. Постоје методи да се преброје и издвоје часни и храбри.

Ево, предлажем недавни видео где су у хрватском Сплиту, на Риви, нападнути твоји колеге спортисти који су позвани у госте, а затим мучки нападнути.

Слажеш ли се, Ноле, да само најгори људски олош без части, напада своје госте?

Себи убраду:

Е мој Капетане мучениче.....кажеш и верујеш да су Новакови родитељи истоме обезбедили адекватно елементарно образовање....јес'ал'какво?

ШТА МОЖЕШ ДРУГО ДА ОЧЕКУЈЕШ ОД ОЦА ЦРЊЕГОРСКОГ ШУГОСЛОВЕНА И МАЈКЕ ХРВАТИЦЕ?

ПА САМО ТО ШТО И МОЖЕ ДА СЕ ОЧЕКУЈЕ У БРОЗОВСКИМ "МЈЕШОВ'ТИМ БРАКОВИМА", А ТО ЈЕ ДА И ОТАЦ И СИН ПОСТАНУ...

ХРВАТИЦЕ !!!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

.
Пази, тема је ш'а ка'е Новак о комуно-сатанизму?

Како је Новак, Цар NOVOSRB-ЛОПТАРА преживео пенале Црвене Звезе-петокраке!?

Па ка'е:

Цитат:Загревао сам се и пратио меч са Гораном тренером и целом екипом из екс Ју.

ДАКЛЕМ НОВАК НЕ МОЖ'ДА САСТАВИ ЈЕДНУ РЕЧЕНИЦУ А ДА НЕ ПОМЕНЕ ТИТОВУ ЈУГУ!

СТРАШНО ЧОВЕЧЕ....ТАКО И МИЛА АЛЕЧКОВИЋ....СРБУЈЕ КОБАЈАГИ НА ЈУТЈУБУ А НЕ МОЖ'ДА САСТАВИ БИЛО КОЈИ ИНТЕРВЈУ А ДА НЕ ПОМЕНЕ СВОЈУ МАТЕРИНУ, ДВОРСКУ ПЈЕСНИКИЊУ ЈОЖЕ АМБРОЗИЈА КОЈА ЈЕ СПЕВАЛА ОНУ КОМУНО-ШУГОСЛОВЕНСКУ ХИМНУ:

DRUŽE TITO MI TI SE KUNIJEMO,
DA SA TVOGA PUTA NE SKRIJENEMO!

Дубоки су корени титоизма и комуно-сатанизма у NOVOSRB-ЛОПТАРА.....остаће то к'о нека пантљичара дубоко у цревима истих а код неких се и види к'о ГУШАВОСТ-ГАДНА БОЛЕСТ!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Знаш шта ће да кажу на крају, кад се испостави истина: "Одигајеби, то више није важно!"

Па даље, рећи ће исти ови: "Е видиш овај дечко (неки нови клипета) шири позитивну слику у свету о нама. Кад кажеш да си из Србије, одговоре вам Ооојес, знамо Клипету!"

На жалост, Просветару, ти нећеш доживети, а можда ни ја, када неко буде правио интервју са Новаком за двадесет година, овај ће говорити на лошем хрватском језику, и рећи ће да га за Србију вежу сећања на тешке године.
Одговори

.
АМА БОЉЕ ДА НЕ ДОЖИВИМО ГОРЕ ОД ОВОГА ЈЕР КОД ШУГОСЛОВЕНА, СРБО-МУТАНАТА ИЛИТИ НЕДОВРШЕНИХ ТЗВ. "хрвата" РАДИ СЕ О ЈЕДНОЈ МАСОВНОЈ МАЗОХИСТИЧКОЈ ЖУДЊИ ДА У ПОТПУНОСТИ И БЕЗ ОСТАТКА ОД НЕДОВРШЕНИХ ТЗВ. "хрвата" СВИ, СВИ, СВИ...ПОСТАНЕМО ДОВРШЕНИ, ПРАВИ И АУТЕНТИЧНИ!

ЗАТО МИ ОД ДАНАС, ПРОГЛАШАВАМО СВЕ ШУГОСЛОВЕНЕ, СРБО-МУТАНТЕ, НЕДОВРШЕНЕ ТЗВ. "хрвате", УНИЈАТЕ, ШУГО-ЛАТИНИЧАРЕ, БЕЕЕЕОГРАЏАНЕ И ОСТАЛИ НЕКРСТ, НЕСОЈ И НЕРАСТ, ЗА ОПАСНЕ НЕПРИЈАТЕЉЕ И ДУШМАНЕ РОДА СРБСКОГА И ВЕРЕ ПРАВОСЛАВНЕ ЈЕР ИСТИ ЗАЈЕДНО СА ПОШОКАЧЕНИМ СРБИМА, ТАКОЗВАНИМ "хрватима", ПОТУРЧЕЊАЦИМА, БРОЗОГОРЦИМА, МАЌЕДОНСТВУЈУШЧИМА, ЖВАЉАВИМ ШИФТАРИМА-АРНАУТИМА И ОСТАЛИМА (А ИМА ИХ), РАДЕ НА УНИШТЕЊУ И ИСКОРЕЊИВАЊУ СРБСТВА И ИМЕНА СРБСКОГ СВУДА И НА СВАКОМ МЕСТУ!

УЗ ТО ДОДАЈЕМО ДА СУ РЕЧЕНИ ШУГОСЛОВЕНИ И НЕДОВРШЕНИ ТЗВ. "хрвати", НАЈОПАСНИЈИ ДУШМАНИ СРБСКИ ЈЕР ЖИВЕ, РАДЕ И ДЕЛУЈУ МЕЂУ ПОСЛЕДЊИМ ОСТАЦИМА ОСТАТАКА РОДА СРБСКОГА, СА ЊИМ ДЕЛЕ И КРОВ НАД ГЛАВОМ И ПОСТЕЉУ И ХРАНУ И ВОЗДУХ И ВОДУ ПА ПОЧЕСТО И У ЦРКВИ ЈЕДНИ ПОРЕД ДРУГИХ СТОЈЕ И БОГУ СЕ МОЛЕ!

ШУГОСЛОВЕНИ И НЕДОВРШЕНИ ХРВАТИ ИЗИЂИТЕ!

ШУГОСЛОВЕНИ И НЕДОВРШЕНИ ХРВАТИ ИЗИЂИТЕ!

НИКО ОД ШУГОСЛОВЕНА И НЕДОВРШЕНИХ ХРВАТА ДА НЕ ОСТАНЕ!

А ВИ КОЈИ СТЕ ВЕРНИ, ОПЕТ И ОПЕТ У МИРУ ГОСПОДУ СЕ ПОМОЛИМО И НЕКА ЈЕ БЛАГОСЛОВЕН ПОЧЕТАК ГОСПОЈИНСКОГ ПОСТА СВИМ СРБИМА!

А и симпатизерима добардан!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 2 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним