.
Кизо немо'теби око тога глава да бучи но како си лепо почео држи Пост, причешћуј се и гледај да не обилазиш око Цркве неђељом но уђи!
Међутим!
Ми да се врнемо на тему а тема је Ђоковић и комуно-сатанизам!
Даклем Гос'н Самрџић се порадов'о што се Ђоковић, будући из
ТИПИЧНЕ, такорећи
ИДЕАЛНЕ титовске комуно-сатанистичке породице, тј. тата Црногорац-Шугословен, мама хрватица...идеалан самоуправљачки "мјешов'ти брак", данас декларише као антипротиван комуно-сатанизму!
Па наравно...Новак је бистар момак, неће ваљда да стави петокраку у невреме к'о сви Шугословени во времја титића без покрића!
Кад је требало крстио се са три прста, србовао итд., а сад, кад је постао белосвецки бренд наравно, држи слику неког јоги цигојнера јер то је на Гњилежном Западу актуелно,
А ЗА РЕГИОН ВОЛИ ТЗВ. "ХРВАТЕ" И ПОТУРЧЕЊАКЕ, К'О ВЕЛИ 'ВЕСЕЛИ ЛОПТАРИ СРБИ СУ ИОНАКО МОЈИ'!
Ономанде није крио Новак Ђоковић неизмерну радост због успеха репрезентације тзв. "хрватске" на прошлогодишњем Мундијалу у Русији,
И НАВИЈАО ЗА УСТАШЕ КАД СУ ИСТИ ИГРАЛИ ПРОТИВ РУСА!
То што
ЛОПТАРИ у
NOVOSRBU на то нису гледали благонаклоно најбољем тенис-лоптару света то ич није сметало!
Тзв. "хрватска" новинарка Фани Стипковић је у Мадриду пренела како је Новак причао о разлозима за подршку тзв. "хрватима", па каже:
Цитат:Истина, био сам у неким одређеним медијима у Србији веома осуђиван што сам подржао хрватску фудбалску репрезентацију, али ми није сметало.
Ја такве ствари свесно радим.
Зато што знам да својим утицајем, статусом и именом могу да допринесем позитивној енергији и узајамној подршци.
Уосталом, кога ћу подржавати ако нећу Хрватску?
Напросто осећам да су Хрвати моји.
Ја на све нас из РЕГИОНА гледам мање-више исто.
Узгред и наш Вељо, од кога смо се томе најмање надали, изгледа да је одлепио или је ушприцан к'о Шешељ, ка'е
НОВАКА ЗА ПРЕЦЕДНИКА СРБИЈЕ!
Куку и леле црни Вељо!
А и честити Мирко Јовић седи поред њега и гледа преда се тупо, тупо...
O TEMPORA!
O MORES!
ODI PROFANUM VULGUS ET ARCEO!