Поруке: 289
Теме: 0
Придружен: Nov 2021
Углед:
28
Ма разумем ја ту вашу љубопитљивост иако ме подсећа на понашање сеоских баба, које немају другог посла.
На основу тога питам, шта то вас брига (или мене, па и све остале). Ја сматрам да не треба завлачити нос у туђ лонац, ради пристојности...а и људскост и закон никоме не налаже да стави билборд на груди или урла по сокацима: ја сам се вакцинисао. Тако да не разумем „основ“ који налаже Новаку (или било коме другом) да се тиме размеће. Ако је мафија увела правила, јер јој се може, онда то мора рећи одговарајућем службеном лицу (и ту не мора да се дере, да би ви чули и преносили около, него покаже аусвајс на увид). Да ли сте ви одговарајуће службено лице (или беспослена сеоска баба).
(Последња измена: 21-12-2021, 06:59 PM од
Авакс.)
Углед:
28
Добро то је обавештеност преко „иформера“ поред онога што сам рекао, а то је ствар васпитања и доброг понашања, односно пристојности.
Господин Ђоковић није јавна личност у том смислу. Обично се ту подразумевају личности које су на одређеној јавној функцији (ја бих рекао дужности или постављењу). И у тим случајевима неки непристојни (па ни сеоске бабе) не би требало да им олајавају децу која су малолетна. Тако да ја могу само приметити одређен ступањ (практично много висок), зависти према постигнућу Ђоковића. Па ни водитељи и новинари који се баве јавношћу не морају бити јавне личности у том смислу, за разлику од оних у јавним сервисима или на националном фреквенцијама и регистрованим медијима, које ми плаћамо као грађани (или који су дужни да поступају по одређеним правилима, чином регистрације).
Па ако се господин Ђоковић не изјашњава, чиме он то утиче на вашу будућност. Исто тако може неко ко је „иглаш“ (супротно од „антиваксера“) да каже да га овај угрожава јер не наводи народ да се боде (непотребно и могуће штетно).
Знаћи пишите, знаћи можда ће то помоћи да научите писати...знаћи (шта сте навалили на то значи...осим могућег беса то указује на слабу разину основног образовања које се стицало деведесетих од уличара које су промовисали).
Не инатите се као неко дете: „Ја ћу знаћи, да пишем а ти немој да читаш...ута-та“. Ах, да па ви сте малолетни па вам зато Новак уништава светлу будућност...Опростите, ја мисло да разговарам са зрелом особом...која би требала де стекне нешто мудрости (мада са годинама то није нужно).
ПС
Иначе, само ви пишите и од сеоских баба торокуша се може нешто научити...бар како не треба радити. И ви гледате у пасуљ...одакле уопште знате да ја пратим тенис?
(Последња измена: 21-12-2021, 07:56 PM од
Авакс.)
Поруке: 892
Теме: 3
Придружен: Nov 2018
Углед:
6
"Ђоковић није јавна личност у том смислу. "
Svako ko se oglasava javno podlozan je komentarima. To je isto javna licnost.
Ja da odem na TV sad, sigurno ce da komentarisu po fiorumima o meni ako dignem neku prasinu.
I u pravu su. Ali ja to necu. On to radi rado, vrlo je poznat i bice skeniran kod menee.
Углед:
6
Da li si se ikad zapitao zasto je ljudima neprijatno kad geldaju film a glumci iznenada pogledaju u njih?
I zasto je to pravilo broj 1 na glumi?
Aj razmisli.
Neprijatno ti je jer ti u sustini krisom gledas neciji zivot(i nesvestan si toga), a kad on pogled u kameru(tebe) ti toga postanes svestan.
Углед:
6
Moj predlog ti je da promenis nadimak.
Углед:
6
I jos analizirate u skoli Vronskog, pa ko to najbolej uradi dobije pet ko vrata. Hahahaahahah.
Jadan covek u grob se prevrce i vice: NISAM JA BIO TAKAV....
(Последња измена: 21-12-2021, 09:18 PM од
zstoja.)
Углед:
6
Prva recenica u Ani Krenjinoj: "Sve srećne porodice liče jedna na drugu, svaka nesrećna porodica, nesrećna je na svoj način"
Koliko li treba gurati nos u tudje zivote pa zakljuciti ovako nessto!? Ne pada ova recenica tek onako na pamet.
Углед:
6
Farma, farma, to su vam 99% knjiga, samo nije prost jezik. A mozda i 100% knjiga, ja volim da guram nos u zivot vanzemaljaca.
Углед:
6
Ali zato kad vam kriticar prevede onu recenicu, to izgleda ovako:
"Tolstoj počinje roman Ana Karenjina, koji se smatra za jedan od najvećih romana. Uvodna rečenica je napisana u sadašnjem vremenu, u kontrastu sa prošlim vremenom koje se koristi u romanu, i tako označena kao filozofsko saopštenje samog Tolstoja."
A u sustini je jedno licemerno njuskalo, koje mozda od zene ili novina ili komsije samo snima sta se i gde dogadja i pravi neku sliku o svemu.
Idi bre cepaj drva casno i posteno, sta si dobio ovom recenicom? Da nisu neke porodice postale bolje ili gore? Nisu.
Da nisi ti resio neki svoj problem kad si ovo saznao? Nisi.
E al meni AO vrlo bitan sada u vezi ove Korone i ko ce d alegne na rudu, ko ce posteno da kaze jel se vakcinisao ili ne. Mozda propadne AO, a to je nauk drugima, a to je kocenej Korone, a to je bolje za mene.
Углед:
28
Написали сте 8 порука и то ја знак хистерије. Добро, разумем, то је у "тарапеутске" сврхе да се смирите. Ушли сте у „осцилацију“.
Када се нешто тако деси, говорили смо: пролупала техника.
Непоуздана мерна техника у фирми где сам радио је мењала вредности и то би блокирало електронику која је процес чинила изузетно опасним (показивали су нам слике блока термоелектране у Ирану које је тако одлетала у ваздух и кажу да су делови летели 2,5 километара у круг).
Немојте бринути: разумем вас. Људски је разумети човека у невољи, без обзира што је промашио суштину.