07-01-2022, 08:45 PM
НОВАК ЂОКОВИЋ О КОМУНИЗМУ
08-01-2022, 01:01 AM
Нешто ми се јавља како је ово игра великих у којој Ђоковић добровољно учествује.
Знао је Ђоковић, његов тим, саветници, лекари и остали каква је ситуација у Аустралији, где је задњих 2 године систем сличан војној хунти,
где је на делу својеврсна сегрегација (комунистичког модела) а опет су се без "аусвајса" запутили тамо.
Новак је попут последњег криминалца испитиван, а затим смештен у својеврсни затвор...
Чим је вест објављена запалиле су се друштвеве мреже...
Новаков ћаћа зове на узбуну, уз поруку: "Новак је срце Србије"!?
Маса се упалила, ишли би можда у рат против Аустралије...
Овај додаје како је држава све учинила за Нолета...
Лезбача паламуди по обичају тако да је не разуме ни други лезбос а камо ли јавност...
А први рекет света требао је само да остане у Србији уз поруку како неће савијати шију.
Овако, по мени, нити је борац нити нови Спартак како га назва набеђени новинар из листа Политика, већ
још један од играча система"нови почетак".
Знао је Ђоковић, његов тим, саветници, лекари и остали каква је ситуација у Аустралији, где је задњих 2 године систем сличан војној хунти,
где је на делу својеврсна сегрегација (комунистичког модела) а опет су се без "аусвајса" запутили тамо.
Новак је попут последњег криминалца испитиван, а затим смештен у својеврсни затвор...
Лезбача паламуди по обичају тако да је не разуме ни други лезбос а камо ли јавност...
А први рекет света требао је само да остане у Србији уз поруку како неће савијати шију.
Овако, по мени, нити је борац нити нови Спартак како га назва набеђени новинар из листа Политика, већ
08-01-2022, 02:35 AM
Slazem se Jeremij, to sam ja pricao jos pre odlaska tamo. Ne da se ide. Udario bi ih tako jako, ne bi znali gde se nalazi.
Ovako ispada da prosi, ako ga puste znaci da isprosio, ako ga najure bice budala.
Za Australiju sam bio nezainteresovan do sada, bilo mi onako...Kanada, ali ona je takvo ludilo od prosjaka do premijera da to nije vidjeno na kugli ovoj. Kakav je to narod tamo, meni nije jasno. To poslusno, zbunjeno, oduzeto, smokljani, ...., isprani mozgovi, mozda i vise nego Kinezima.
Onaj DejanLucic ma koliko izg;ledao lud uopste ne mora d abude. On je rekao da je Rio Tinto vratio Novakku ovo jer podrzao proteste. Rio Tinto valjda iz Australije.
E sad sta j einteresantno, Francuzi kazu da ce kod njih moci nevakcinisan. A Francuzi kivni na Australiju zbog podmornica. Tako d aLucic mozda i niej pogresio, ima taj izvore kojim mi smrtnici ne mozemo da pridjemo.
Ovako ispada da prosi, ako ga puste znaci da isprosio, ako ga najure bice budala.
Za Australiju sam bio nezainteresovan do sada, bilo mi onako...Kanada, ali ona je takvo ludilo od prosjaka do premijera da to nije vidjeno na kugli ovoj. Kakav je to narod tamo, meni nije jasno. To poslusno, zbunjeno, oduzeto, smokljani, ...., isprani mozgovi, mozda i vise nego Kinezima.
Onaj DejanLucic ma koliko izg;ledao lud uopste ne mora d abude. On je rekao da je Rio Tinto vratio Novakku ovo jer podrzao proteste. Rio Tinto valjda iz Australije.
E sad sta j einteresantno, Francuzi kazu da ce kod njih moci nevakcinisan. A Francuzi kivni na Australiju zbog podmornica. Tako d aLucic mozda i niej pogresio, ima taj izvore kojim mi smrtnici ne mozemo da pridjemo.
08-01-2022, 10:13 AM
(08-01-2022, 01:01 AM)Јеремија Пише: Нешто ми се јавља како је ово игра великих у којој Ђоковић добровољно учествује.Ђоковић је аплицирао и за учешће и за визу по њиховим правилима и они су му дозволили да уђе, а онда га "уапсило". То је сиже ове ситуације. Нема ту много филозофије. Ништа он није покушао да "мува", него они мисле да могу да раде шта хоће са њим. Зато је морала матична држава да узврати реципрочно.
Али, Ђоковић има матичну земљу, али нема матичну државу. Јер руководство државе која управља матичном земљом Ђоковића персонификује Овај, који ради за истог газду за кога ради и онај Скот Мекферсон или како се већ зове.
Ситуација је врло једноставна. Ко је ишао у основну школу и учио математику, једначину са две непознате.
08-01-2022, 10:16 AM
(08-01-2022, 02:35 AM)zstoja Пише: Slazem se Jeremij, to sam ja pricao jos pre odlaska tamo. Ne da se ide. Udario bi ih tako jako, ne bi znali gde se nalazi.
А рек'о Лучић?

А Бенито што је то написао пре њега, на претходној страници, је комуњара?

Ајде пробај, по старом српском обичају, да напишеш нешто, а да пре тога размислиш мало...
08-01-2022, 01:31 PM
Hahahahaha, otkazuju Rio Tintu.
https://www.intermagazin.rs/vlada-srbije.../?lang=cir
E Benito, nikad nisi znao da proberes.
Treba da znas da nist anije sve netacno i nist anije sve tacno, for aje samo da izvuces sta je tacno, a sta nije.
Al to ti izgleda ide bas tesko.
https://www.intermagazin.rs/vlada-srbije.../?lang=cir
E Benito, nikad nisi znao da proberes.

Treba da znas da nist anije sve netacno i nist anije sve tacno, for aje samo da izvuces sta je tacno, a sta nije.
Al to ti izgleda ide bas tesko.
08-01-2022, 01:36 PM
Ako ti s ene svidja taj sajt, imam j ajos:
https://www.novosti.rs/c/vesti/politika/...rio-tintom
Jel jo ssmesno?
Cudne li podudarnosti.
„Nadam se da će Đoković pobediti na sudu. U mom slučaju sve bi se oteglo još nekoliko dana. Ne želim da gubim vreme zbog političkog rata koji se ovde vodi. Mislim da su federalne vlasti zbog Đokovića našle rupu u propisima države Viktorije. Sada njegovi advokati mogu da nađu rupu u federalnim smernicama“.
„Ne shvatam zašto bi došli tek za nedelju dana i saopštili mi da ono to je važilo do sada više ne važi. Nisu se ponašali grubo ni vulgarno, ali neke stvari nisu prijatne. Osećala sam se kao sam u akcionom filmu i uopšte mi nije bilo ugodno. Osećam se pomalo kao u zatvoru“.
У Америци кад те пусти на граници, нема шансе да те избаци после по основу визе. Логично. Што ниси мислио на време, је... ми се сад.
https://nultatacka.rs/ceska-teniserka-se...-u-hotelu/
To je politika, moj Musolini, a to znaci pare, Дуче мој.
Дуче, мора да си млад, а ако ниси, онда ... је...га.
https://www.novosti.rs/c/vesti/politika/...rio-tintom
Jel jo ssmesno?

Cudne li podudarnosti.

„Nadam se da će Đoković pobediti na sudu. U mom slučaju sve bi se oteglo još nekoliko dana. Ne želim da gubim vreme zbog političkog rata koji se ovde vodi. Mislim da su federalne vlasti zbog Đokovića našle rupu u propisima države Viktorije. Sada njegovi advokati mogu da nađu rupu u federalnim smernicama“.
„Ne shvatam zašto bi došli tek za nedelju dana i saopštili mi da ono to je važilo do sada više ne važi. Nisu se ponašali grubo ni vulgarno, ali neke stvari nisu prijatne. Osećala sam se kao sam u akcionom filmu i uopšte mi nije bilo ugodno. Osećam se pomalo kao u zatvoru“.
У Америци кад те пусти на граници, нема шансе да те избаци после по основу визе. Логично. Што ниси мислио на време, је... ми се сад.
https://nultatacka.rs/ceska-teniserka-se...-u-hotelu/
To je politika, moj Musolini, a to znaci pare, Дуче мој.
Дуче, мора да си млад, а ако ниси, онда ... је...га.

08-01-2022, 02:33 PM
Lepo j aosecam da ta Australija nije "cista".
„Наши односи нису много развијени јер смо удаљени, то је земља која себе сматра изузетно посебном и специфичном, они то увек говоре. Кад смо тражили укидање виза, они су рекли да и енглеска краљица мора да има визу да би дошла у земљу којој је краљица”, рекао је Дачић, преноси Танјуг.
Ostrvo....izolovano....uvek je spcificno, kao Madagaskar...zivi tamo a nema ga nigde po drugim delovima sveta...
Fala ti boze, kad smo isli iz Srbije cak smo pitali i ambasadu Japana jel primaju, a ona tamo samo sto se nije srusila. Da nije htela Kanada sad bi lezali robiju u Ausrtraliji ni krivi ni duzni.
Evropa(Holandija konkretno) u vreme sankcija nije htela ni vizu da mi da za intervju, a firma zvala, imao intervju u BG i proso. I za to ti MNOGO hvala boze.
„Наши односи нису много развијени јер смо удаљени, то је земља која себе сматра изузетно посебном и специфичном, они то увек говоре. Кад смо тражили укидање виза, они су рекли да и енглеска краљица мора да има визу да би дошла у земљу којој је краљица”, рекао је Дачић, преноси Танјуг.
Ostrvo....izolovano....uvek je spcificno, kao Madagaskar...zivi tamo a nema ga nigde po drugim delovima sveta...
Fala ti boze, kad smo isli iz Srbije cak smo pitali i ambasadu Japana jel primaju, a ona tamo samo sto se nije srusila. Da nije htela Kanada sad bi lezali robiju u Ausrtraliji ni krivi ni duzni.
Evropa(Holandija konkretno) u vreme sankcija nije htela ni vizu da mi da za intervju, a firma zvala, imao intervju u BG i proso. I za to ti MNOGO hvala boze.
08-01-2022, 02:49 PM
Ех Дуче, туго моја. Знаш филм "Сава мала", "Шта да ради мајкa с тобом?"? 
Glej link:
https://mega.nz/file/nYlwSaAa#haOhylonP5...WXc3gaJ6VQ
https://press.co.me/press-otkriva-premij...io-tintom/
https://press.co.me/media/2022/01/Linked...unkela.jpg
Је...га, сад ће вучеш Дуче као онај Апдејтовани.
Лепо рекао неки спортиста наш у Аустралији у вези овог са Ђоковићем: Аустралијска влада не би могла да организује ни секс у јавној кући.

Glej link:
https://mega.nz/file/nYlwSaAa#haOhylonP5...WXc3gaJ6VQ
https://press.co.me/press-otkriva-premij...io-tintom/
https://press.co.me/media/2022/01/Linked...unkela.jpg
Је...га, сад ће вучеш Дуче као онај Апдејтовани.
Лепо рекао неки спортиста наш у Аустралији у вези овог са Ђоковићем: Аустралијска влада не би могла да организује ни секс у јавној кући.
08-01-2022, 03:33 PM
Један коментар с аполитике:
Predrag Oljača
пре 3 сата
..."Biće posledica po odnose Srbije i Australije"... Posledice su trebale da otpočnu od onog dana kada je Australija isporučila Hrvatskoj Srpskog državljanina i heroja, kapetana Dragana Vasiljkovića.
------------
Sa tim britanskim kolonijama ima veliki problem. Prvo su ekstremno siromasne, recimO Turks i Kaikos, pa onda Belize,....to je beda.
Ono sto niej beda, kao Kanada i AUS, to je uvrnuto, represivno,....
Ameri kaki da su, dali kolonijam ada se razviju, kao Japan, Juzna Koreja, Nemacka,....
Ujedno imate proteste danas protiv Vucica, samo ne znam zasto.
verovatno da ga sruse jer zatvara Rio Tinto.
Skidaju ga, ne odgovara im vise. Najcrnje sto sad budalama u Srbiji on opet ne odgovara, umesto da niej odgovarao na pocetku vlasti. Ali sta ces....klasika sa Srbijom.
Predrag Oljača
пре 3 сата
..."Biće posledica po odnose Srbije i Australije"... Posledice su trebale da otpočnu od onog dana kada je Australija isporučila Hrvatskoj Srpskog državljanina i heroja, kapetana Dragana Vasiljkovića.
------------
Sa tim britanskim kolonijama ima veliki problem. Prvo su ekstremno siromasne, recimO Turks i Kaikos, pa onda Belize,....to je beda.
Ono sto niej beda, kao Kanada i AUS, to je uvrnuto, represivno,....
Ameri kaki da su, dali kolonijam ada se razviju, kao Japan, Juzna Koreja, Nemacka,....
Ujedno imate proteste danas protiv Vucica, samo ne znam zasto.

08-01-2022, 05:11 PM
Који Мусолини? Види се коме ништа није јасно... Ајде прочитај још сто сајтова и промени још двеста мишљења... Можда убодеш нешто.
08-01-2022, 10:51 PM
Изгледа да сам се мало прерачунао... апсе тренспаренте са Новаковим именом ко усташе ћирилицу у Хрватској.
10-01-2022, 01:24 PM
Оно шта су ономад урадили Мухамед Али и Роберт Фишер, е то данас ради Новак Ђоковић.
Они пљују директно у лице Новом светском поретку.
Додуше, времена су се променила, па то данас изгледа овако. Принцип је исти, све остало су нијансе.
Они пљују директно у лице Новом светском поретку.
Додуше, времена су се променила, па то данас изгледа овако. Принцип је исти, све остало су нијансе.
Порука студентима у штрајку - јебите им мајку!
10-01-2022, 01:30 PM
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
« Старије Теме | Новије Теме »
Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)