Оцена Теме:
  • 2 Гласов(а) - 3 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Ванредно Стање

Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Одговори

Перуне, да ли постоји неки Милован Ивановић у Ужицу или је измишљотина да га је изна......син, зато што је ботовао за Вучића?
Одговори

(11-04-2020, 02:45 PM)Бенито Пише:  Перуне, да ли постоји неки Милован Ивановић у Ужицу или је измишљотина да га је изна......син, зато што је ботовао за Вучића?

Ако постоји, хоће Бенито да закоље прасе да пошаље Миловановом сину. Кез
Одговори

Частићу га кад дође у Србију. Наводно живи у САД, па је видео негде на интернету шта је написао његов отац.
Одговори

(10-04-2020, 08:27 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  
(10-04-2020, 07:00 PM)Mekenzi Пише:  
(10-04-2020, 06:01 PM)Бенито Пише:  
(10-04-2020, 05:38 PM)Шумадинац Пише:  
(10-04-2020, 05:09 PM)Mekenzi Пише:  Шта ћете радити у наредних 60 сати?

Шта читате у карантину?

Сади се по бакчи парадајз и краставац, сеје се лук, мрква, першун и салата. Бело жито за проју итд. Ради се по имању, сточија мора да се напоји итд.

Даклем, ми као високо квалификовани сељак стигнемо и штогођ прочитати. Тренутно читамо "Зашто волим Канаду - приче из туђине" од Небојше Милосављевића. Јок
.
Тек сад то читаш?
Да узмеш "Зашто волим Канаду- 2 део- разговори са Просветаром".
КидањеКидањеКидањеКидањеКидање

У надежди смо да објавимо да ср**а не читамо...

Немо'ни да почињеш да читаш кад си већ издржао толике године!

Иди на форуме, рецимо има један интересантан за тебе и остале ДОЂОШЕ, па ка'е:

burning high quality oak flooring

Кидање
А ти ниси дођош???

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(11-04-2020, 03:05 PM)Mekenzi Пише:  
(10-04-2020, 08:27 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  У надежди смо да објавимо да ср**а не читамо...

Немо'ни да почињеш да читаш кад си већ издржао толике године!

Иди на форуме, рецимо има један интересантан за тебе и остале ДОЂОШЕ, па ка'е:

burning high quality oak flooring

Кидање

А ти ниси дођош???

Ми смо ОДОШ ама јошт не дођосмо ђе смо наумили! Јок

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Када владајућа гарнитура не би била суштински анационална, ова криза би била искоришћена тако да се што више обнови пољопривредна производња и сточни фондови у земљи.

Када би...
Одговори

(11-04-2020, 04:42 PM)Уставобранитељ Пише:  Када владајућа гарнитура не би била суштински анационална, ова криза би била искоришћена тако да се што више обнови пољопривредна производња и сточни фондови у земљи.

Када би...

Србија има услове да буде најразвијенија пољопривредна земља у Европи.То је иначе Холандија тренутно,само што ми имамо више необрађене земље него они обрађене. Smile Све ово ће да се врати швабовима врло брзо јер иза свега тога стоје они!Не мислим на народ него на политичаре,наравно.

п.с. Већ недељу дана интернетом кружи вест да се немачки министар финансија убио,али то нико не потврђује али и не оповргава.
Одговори

Убио се министар финансија савезне државе Хесен, пре отприлике две недеље. Из Меркелине странке. Скочио под воз.
Одговори

(11-04-2020, 04:54 PM)Уставобранитељ Пише:  Убио се министар финансија савезне државе Хесен, пре отприлике две недеље. Из Меркелине странке. Скочио под воз.

Ко га гурну?

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Како дају дају дозволе за кретање за сељаке преко интернета мораш да имаш штампач или носиш мобилни или таблет на њиву да покажеш полицајцу?
Одговори

Због Вучића и његове хистерије и ванредног стања заборависмо да се сетимо годишњице отпочињања борби на караули Кошаре 1999. године.

"Боже,ако погинем,пошаљи ме у рај јер пакао сам већ прошао"

[Слика: kosare.jpg]
Одговори

Имам превелику потребу да напишем нешто.

Милославе,Милутине,Динча,Ерцове,Просветару,Јеремија,Херцеговче,Смедеревац,Кизо,Уставобранитељу,Орјунашу,Србине,Брејв,Митке,Унуче Народног Непријатеља,Коста и да не набрајам даље, знате ко сте!Сви сте се показали као велики људи и као велики Срби,Ви и Ваша деца и породице,заслужили сте да док год сте живи (а живели Ви мени сви по 200 година),имате само напредак,просперитет и мир! Мени лично сте све ово олакшали јер да вас није било ја бих откачио у овој ситуацији!Показали сте да није све изгубљено и да смо достојни наших предака јер овакав психички терор није преживео нико никад у роду српскоме!Само један сеоски ђилкош и психопата без трунке емпатије, Шумадинац, се у овој ситуацији понео као последње говно што он и јесте и то ће остати док је жив! Сви ви остали нисте само обични људи него надљуди и ваши очеви,мајке,жене и деца имају чиме да се поносе!Ви сте моја браћа и остаћете то док год сам жив!

ВИ СТЕ ПОНОС ЗЕМЉЕ МОЈЕ!

[Слика: tri-prsta.jpg]
Одговори

.
Ау комшо, зарибао си начисто! Узми попиј неки чај или пипнидол, те прилегни мало. Проћи ће. Јок

ПС. Следећи пут кад дођеш к себи стави три скупљена прста а не усташка СВИ, СВИ, СВИ, раширена.

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 3 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним