Поруке: 4,461
Теме: 55
Придружен: Jul 2013
Углед:
672
Не знаш ко су већи циркузанти - субноровци или такви "равногорци"...
"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Поруке: 2,481
Теме: 19
Углед:
950
Ко глуми Дражу Михаиловића?
Поруке: 2,481
Теме: 19
Углед:
950
Било ко да је он њих троје, нико га неће одглумити као Небојша Глоговац (лака му црна земља).
Поруке: 14,499
Теме: 357
Придружен: Feb 2015
Углед:
942
(26-07-2021, 02:42 PM)Александар Динчић Пише: Било ко да је он њих троје, нико га неће одглумити као Небојша Глоговац (лака му црна земља).
Да. Нико га неће одглумити као Небојша Глоговац. Иначе, круже гласине да ће га сада глумити Зоран Цвијановић.
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
Поруке: 14,499
Теме: 357
Придружен: Feb 2015
Углед:
942
Цитат:
"Događalo se još dosta toga, ponešto i lepo... Nisam u žalosti, bradu puštam jer sam prinuđen da odgiram jednu od uloga u filmu i seriji "Halijard", čije snimanje se nastavlja početkom maja - dodao je Radoš Bajic."
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
Поруке: 4,061
Теме: 18
Придружен: Jul 2016
Углед:
464
(12-03-2022, 11:16 PM)Шумадинац Пише: Цитат:
"Događalo se još dosta toga, ponešto i lepo... Nisam u žalosti, bradu puštam jer sam prinuđen da odgiram jednu od uloga u filmu i seriji "Halijard", čije snimanje se nastavlja početkom maja - dodao je Radoš Bajic."
Гледајте кад буде глумио Дражу...
,,Пећине слободних Српских планина се отварају за једну ноћ и ми ћемо свакоме положити рачун о нашем двогодишњем раду у шуми. Тешко ономе ко овај рачун не буде полагао."