Поруке: 17,781
Теме: 655
Придружен: Jul 2013
Углед:
2,132
Чини ми се да је заплет требало да буде љубавна прича, падобранац и мештанка?
Поруке: 2,147
Теме: 6
Углед:
113
За евакуисане током Халијарда, јако тешко.
- нису били дуго на терену, и често су мењали место
- проблем комуникације, Американци су слабо знали друге језике (осим потомака досељеника), а енглески се овде мало говорио (повратници из Америке и образованији, којих је било мало на селу у Србији)
Тако да је тешко могло да се деси нешто озбиљније.
Али Инкс је у својој књизи описао свој однос са једном девојком. Сцена је врло драматична, и без икакве дораде би могла да се нађе у неком филму.
Међутим, мислим да екранизацију те књиге нећемо видети.
Поруке: 14,823
Теме: 360
Придружен: Feb 2015
Углед:
951
[quote="Monarhist" pid="156603" dateline="1654593383"]
https://postimg.cc/QV8jcYbk
Ку ку.... Сваки носи браду, ко Булајићевци
Или се то односи на оне 1% четника који су носили браде по гос'н Самарџићу?
Море бит'!
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
Поруке: 14,985
Теме: 312
Придружен: Aug 2013
Углед:
3,645
Претече ме... То сам прво хтео да прокоментаришем.
Код овог Булајића ће и бабе носити браде у овој серији.
Поруке: 250
Теме: 0
Придружен: Oct 2018
Углед:
43
Је ли са шубаром Калабић? Онај глумац што је играо Палошевића у тв серији Равна гора
Поруке: 14,985
Теме: 312
Придружен: Aug 2013
Углед:
3,645
Јесте.
Лечић је Драгиша Васић.
Ниђе везе са животом.
Поруке: 4,478
Теме: 55
Углед:
681
А Јанаћко је Раковић
"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Поруке: 4,068
Теме: 19
Придружен: Jul 2016
Углед:
474
Последњи чин.
,,Пећине слободних Српских планина се отварају за једну ноћ и ми ћемо свакоме положити рачун о нашем двогодишњем раду у шуми. Тешко ономе ко овај рачун не буде полагао."
Поруке: 428
Теме: 11
Придружен: Jun 2019
Углед:
306
Њих само погледати како су се фотографисали и одмах се види на чему смо са целим пројектом. Наставак ''Равне Горе''...
Дража са вишком килограма, подадуо (вероватно од ракије и масне хране), на фотографији у ставу као да је обезбеђење неког београдског сплава, Раковић држи руке на шнали од каиша, само му фали каиш ''Долче&Габана'', Драгиша Васић и Калабић нигде везе с везом, нигде две исте униформе (вероватно да се прикаже да то није била војска), ту су каме (чудо да је и свештеник не носи), кућа оронула да употпуни мрачни амбијент...
Претпостављам, биће прича да је Чича био предобар, за патријарха, али га осиони и бахати команданти (зли кољачи и силоватељи) нису слушали...
Жали, Боже, државног новца... Боље да снимају римејкове партизанских филмова, поштеније би било.