Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ТВ серија "Хероји Халјарда", аутора Радоша Бајића

Чини ми се да је заплет требало да буде љубавна прича, падобранац и мештанка?
Одговори

(03-06-2022, 10:43 AM)Милослав Самарџић Пише:  Чини ми се да је заплет требало да буде љубавна прича, падобранац и мештанка?

Знаш ли да је постојао такав случај?
Одговори

За евакуисане током Халијарда, јако тешко.
- нису били дуго на терену, и често су мењали место
- проблем комуникације, Американци су слабо знали друге језике (осим потомака досељеника), а енглески се овде мало говорио (повратници из Америке и образованији, којих је било мало на селу у Србији)

Тако да је тешко могло да се деси нешто озбиљније.

Али Инкс је у својој књизи описао свој однос са једном девојком. Сцена је врло драматична, и без икакве дораде би могла да се нађе у неком филму.
Међутим, мислим да екранизацију те књиге нећемо видети.
Одговори

Не може се постављати слика на форуму, Закон о ауторским правима.
Може само линк:
https://postimg.cc/QV8jcYbk
АДМИН

С вером у Бога, за Краља и Отаџбину!  Баја 
Извор:ФБ Равногорски покрет Љубовија
Одговори

[quote="Monarhist" pid="156603" dateline="1654593383"]

https://postimg.cc/QV8jcYbk
Ку ку.... Сваки носи браду, ко Булајићевци  Скојевац

Или се то односи на оне 1% четника који су носили браде по гос'н Самарџићу? 

Море бит'!  Јок

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Претече ме... То сам прво хтео да прокоментаришем.
Код овог Булајића ће и бабе носити браде у овој серији.
Одговори

Је ли са шубаром Калабић? Онај глумац што је играо Палошевића у тв серији Равна гора
Одговори

Јесте.
Лечић је Драгиша Васић.
Ниђе везе са животом.
Одговори

Хвала на одговору
Одговори

А Јанаћко је Раковић Креза

"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Одговори

Јест мало чича буцмаст, (због врућег печења и шумадијске лозе, наравно  Баја ) 

Контам да онај изнад чиче са шајкачом и дужом брадом игра Рачића, само не знам шта ће он ту тада.
Одговори

Последњи чин.

,,Пећине слободних Српских планина се отварају за једну ноћ и ми ћемо свакоме положити рачун о нашем двогодишњем раду у шуми. Тешко ономе ко овај рачун не буде полагао."
Одговори

(08-06-2022, 06:26 AM)Перун Пише:  Последњи чин.

Тако је. Колико се сећам, једина слика где је Дража прекрстио руке, је она са Ознашима, када је био заробљен.
Одговори

Њих само погледати како су се фотографисали и одмах се види на чему смо са целим пројектом. Наставак ''Равне Горе''...
Дража са вишком килограма, подадуо (вероватно од ракије и масне хране), на фотографији у ставу као да је обезбеђење неког београдског сплава, Раковић држи руке на шнали од каиша, само му фали каиш ''Долче&Габана'', Драгиша Васић и Калабић нигде везе с везом, нигде две исте униформе (вероватно да се прикаже да то није била војска), ту су каме (чудо да је и свештеник не носи), кућа оронула да употпуни мрачни амбијент...

Претпостављам, биће прича да је Чича био предобар, за патријарха, али га осиони и бахати команданти (зли кољачи и силоватељи) нису слушали...

Жали, Боже, државног новца... Боље да снимају римејкове партизанских филмова, поштеније би било.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним