Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ИЗБОРИ 17.12 .2023 ГОДИНЕ

Ево линка за све четнике почетнике са Погледа:

https://www.rik.parlament.gov.rs/zapisnici/542486

Па нека свако свога субашу провери са изборном месту... Smile

Порука студентима у штрајку - јебите им мајку!
Одговори

На нашем изборном месту победио Ђилас.

Занимљиво на бирачким местима у Центру Вршца победила Србија Против насиља.

Док на периферији у Ромским насељима, Румунским селима СНС ишао до 70% излазност 60%.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(18-12-2023, 10:52 AM)Vlad Alekš Пише:  
(18-12-2023, 10:26 AM)Шумадинац Пише:  
(18-12-2023, 09:20 AM)Vlad Alekš Пише:  
(17-12-2023, 11:55 PM)Бенито Пише:  
(17-12-2023, 11:40 PM)Monarhist Пише:  
(17-12-2023, 11:19 PM)Бенито Пише:  Избори су до те мере намештени да је срамота ово гледати.

Зашто мислите да су намештени Бенито...

Ово је донекле реална слика српског друштва тренутно. Ја сам чак очекивао да ће Овај добити и више.

Верујем да си данас стајао у неком реду за изборе. Вероватно је у том реду стајало око 100 људи. Гледао си их. Верујеш ли Ти да је сваки други човек или жена из тог реда гласао за Овај или за Дачића? Па, наравно да нису.
Да не говоримо о "невероватном успеху" листе под називом "МИ". Већ смо имали ту ситуацију, ко се не сећа, са листом "Доста је било", која је такође на једним изборима била "необјашњива сила која се изненада појављује и решава ствар".
Једном речју, сви елементи који чине грађанске и политичке изборе су урушени до те мере да је ово карикатура демократије, доведена до тог нивоа да на њима могу проћи само они који одговарају усвојеној политичкој догми, базираној на осовини Овај - Ђилас. И ту неће бити убудуће ни минималних шанси да се нешто промени. Осим ако се нешто велико не деси. А то већ не зависи ни од Овај, ни од Ђиласа, ни од оних који су их довели у ту позицију.

Ево, на пример, ја сам сада гласао за листу "МИ". Да ли мени као њиховом гласачу, можеш да објасниш зашто сам у заблуди, баш као и ономад са листом "Доста је било"? Мада, најекстремнији пример је, ипак, појава Белог. Па ако си расположен, можемо и о томе.

Да је Несторовић био мало политички мудрији и направио коалицију са Миланом Таротом, узео би власт сигурно!

Чини ми се да ти је смисао за хумор остао у дому здравља, док си примао 5. дозу вакцине против короне.

Дал ниси и ти неки ванземаљац са плавим или зеленим очима?

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(18-12-2023, 10:52 AM)Vlad Alekš Пише:  
(18-12-2023, 10:26 AM)Шумадинац Пише:  
(18-12-2023, 09:20 AM)Vlad Alekš Пише:  
(17-12-2023, 11:55 PM)Бенито Пише:  
(17-12-2023, 11:40 PM)Monarhist Пише:  
(17-12-2023, 11:19 PM)Бенито Пише:  Избори су до те мере намештени да је срамота ово гледати.

Зашто мислите да су намештени Бенито...

Ово је донекле реална слика српског друштва тренутно. Ја сам чак очекивао да ће Овај добити и више.

Верујем да си данас стајао у неком реду за изборе. Вероватно је у том реду стајало око 100 људи. Гледао си их. Верујеш ли Ти да је сваки други човек или жена из тог реда гласао за Овај или за Дачића? Па, наравно да нису.
Да не говоримо о "невероватном успеху" листе под називом "МИ". Већ смо имали ту ситуацију, ко се не сећа, са листом "Доста је било", која је такође на једним изборима била "необјашњива сила која се изненада појављује и решава ствар".
Једном речју, сви елементи који чине грађанске и политичке изборе су урушени до те мере да је ово карикатура демократије, доведена до тог нивоа да на њима могу проћи само они који одговарају усвојеној политичкој догми, базираној на осовини Овај - Ђилас. И ту неће бити убудуће ни минималних шанси да се нешто промени. Осим ако се нешто велико не деси. А то већ не зависи ни од Овај, ни од Ђиласа, ни од оних који су их довели у ту позицију.

Ево, на пример, ја сам сада гласао за листу "МИ". Да ли мени као њиховом гласачу, можеш да објасниш зашто сам у заблуди, баш као и ономад са листом "Доста је било"? Мада, најекстремнији пример је, ипак, појава Белог. Па ако си расположен, можемо и о томе.

Да је Несторовић био мало политички мудрији и направио коалицију са Миланом Таротом, узео би власт сигурно!

Чини ми се да ти је смисао за хумор остао у дому здравља, док си примао 5. дозу вакцине против короне.

Кидање Кидање

Кхм, кхм
Може бит'.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Да ли ће маршал из Равногорског покрета,поднети оставку након краха,њега, и његовог партнера из Двери?
Каква бламажа!
Ево позивају вечерас на улицу,циркус!
Одговори

Кристофер Хил: Лепо је видети редове људи на биралиштима, који користе демократско и уставно право да гласају!

И залуд на то српски свете бугариш!

И залуд кликћеш "Америка пропала"!

Хил је од вас кротко стадо направио.

А то што блејите у небо, то пасторални призор чини веселијим.
Одговори

(18-12-2023, 09:06 AM)Vlad Alekš Пише:  

У ком су смислу намештени избори? У апсолутном или можда у неком парцијалном?

У сваком смислу.
ПС један човек је синоћ видео своју фотографију на свим телевизијама, а испод ње је писало 0,9%. 
Данас се распитивао и видео да је званично био носилац једне од листа на изборима.
Иако се никада није кандидовао ни на једним изборима у протеклих три деценије.
Овај може да зајебава (не извињавам се на изразу, јер је једино тачан за ову ситуацију) српски народ како му год падне на памет.
Одговори

Ево, сетили се после 20 сати да су били избори.
Одговори

(18-12-2023, 07:00 PM)Бенито Пише:  

У сваком смислу.
ПС један човек је синоћ видео своју фотографију на свим телевизијама, а испод ње је писало 0,9%. 
Данас се распитивао и видео да је званично био носилац једне од листа на изборима.
Овај може да зајебава (не извињавам се на изразу, јер је једино тачан за ову ситуацију) српски народ како му год падне на памет.

Ово што сте навели је парцијално.
Која листа је у питању? Да ли сте Ви можда тај човек?

P.S. Исправно је: у "протекле" три деценије.

Порука студентима у штрајку - јебите им мајку!
Одговори

(18-12-2023, 02:39 PM)Ђорђе Ивковић Пише:  Кристофер Хил: Лепо је видети редове људи на биралиштима, који користе демократско и уставно право да гласају!

Имам питање за тебе.
 Често су у твојим текстовима дежурни кривци, неријетко и главни кривци за многе негативне појаве у Србији тзв Срби пречани. Тако је и у тексту у вези избора у Србији на Батином подруму, гдје се пречани "оптужују" за тријумф Овај. Познато је да су се Срби пречани масовно населили у Београду и он је прилично знатан, нешто и у Новом Саду, док је тај број у осталим регионима занемарљив.

Како обајшњаваш да Овај увијек најслабије резултате постиже баш тамо гдје су пречани најнасељенији. 

Једнако осуђујем ове наше који прелазе у Србију ради гласања. То је заједничка организација (Овај и Овај).
Одговори

Влад трепни два пута ако те је Авакс отео  Шок Шок
Одговори

(19-12-2023, 08:23 AM)Vlad Alekš Пише:  
(18-12-2023, 07:00 PM)Бенито Пише:  

У сваком смислу.

Ово што сте навели је парцијално.
Која листа је у питању? Да ли сте Ви можда тај човек?

P.S. Исправно је: у "протекле" три деценије.
Парцијално по парцијално - победа на "изборима".
Одговори

(19-12-2023, 09:00 AM)luka.luke Пише:  Једнако осуђујем ове наше који прелазе у Србију ради гласања. То је заједничка организација (Овај и Овај).

Држављани Србије гласају у Србији.
Одговори

(19-12-2023, 09:00 AM)luka.luke Пише:  
(18-12-2023, 02:39 PM)Ђорђе Ивковић Пише:  Кристофер Хил: Лепо је видети редове људи на биралиштима, који користе демократско и уставно право да гласају!

Имам питање за тебе.
 Често су у твојим текстовима дежурни кривци, неријетко и главни кривци за многе негативне појаве у Србији тзв Срби пречани. Тако је и у тексту у вези избора у Србији на Батином подруму, гдје се пречани "оптужују" за тријумф Овај. Познато је да су се Срби пречани масовно населили у Београду и он је прилично знатан, нешто и у Новом Саду, док је тај број у осталим регионима занемарљив.

Како обајшњаваш да Овај увијек најслабије резултате постиже баш тамо гдје су пречани најнасељенији. 

Једнако осуђујем ове наше који прелазе у Србију ради гласања. То је заједничка организација (Овај и Овај).

Мени је већ досадно да одговарам на такве флоскуле.
"Како обајшњаваш да Овај увијек најслабије резултате постиже баш тамо гдје су пречани најнасељенији. "
Не објашњавам никако, зато што је супротно,
Његово тврдо језгро се налази у просторији  приближно Земун-Нови Сад.Бачка Паланка. У том басену његова је снага. Нови сад је типичан пример: На прошлим изборима резултати су били као ножем пресечени - МЗ где је највећа концентрација Крајишника - Клиса, Ветерник, Каћ... ту је побеђивао и са 80%, у ценралним деловима био испод 50%.
Народ је пропао. И то је чињеница. По природи ствари, где је народ сиромашнији, везан за државна давања, нижег образовања, мањих могућности информисања, да је подложнији пропаганди, притисцима и уценама. Где су људи економски независнији, где су информације приступачније, итд. требало би да гласачи слободније гласају, тако да резултати буду дифузније распоређени. На примеру Новог Сада видимо монолитност по племенском основу.
Има даље - Нови Сад и Ниш су градови исте величине у којима су резултат избора слични., бар привидно. Међутим, Нови Сад је дао 21 посланика у Скупштину, Ниш -7.
У прошлој влади Србије, од 24 члана, 15 су били Пречани, 4 Србијанци, а за 5 нисам могао да утврдим чији су (Тончев, Михајловићка....). И, даље, од ти 24 члана Кабинета, 23 потичу из партизанских/удбашких породица, само Маја Гојковић је била изузетак. Ако је је изузетак.
Дискриминација Србијанаца у ЈНА је чињеница која није ни спорена. Према становништву, генерала је било 6 пута више Крајишника него Србијанаца... итд. Те групације, произвеле су садашњу елиту која нас упропашћава.
Напомена: О узроцима пишем неки блогић. Како иде биће готов за једно месец дана.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 5 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним