Поруке: 4,401
Теме: 55
Придружен: Jul 2013
Углед:
648
Жао ми је што му је последње дело доживело дебакл, ипак то није заслужио.
"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Поруке: 14,498
Теме: 307
Придружен: Aug 2013
Углед:
3,035
Бог душу да му прости.
ПС "Сироти мали хрчки" је ремек-дело.
На жалост, написао је гомилу глупости.
Углед:
648
Није глумац али је легенда. Слава му!
SRPSKU SRCEM ZADUŽIO Preminuo general Manojlo Milovanović, drugi čovek VRS
Bio je vrhunski oficir, sjajan vojskovođa, divan organizator posla, strateg za najviše poštovanje, operativac za udžbenike
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/rep...-covek-VRS
"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Углед:
648
Бог да му душу прости.
Поруке: 14,436
Теме: 346
Придружен: Feb 2015
Углед:
875
.
Ја сам 1941. године имао пет и по година, и питао сам мајку смем ли да кажем : „Живео Краљ!“
Рекла је да не смем. Чекао сам педесет година да викнем: „Живео Краљ!“ И мој одговор је: „Живео Краљ, али Карађорђевић!
+ Зоран Ранкић
.
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
Поруке: 5,715
Теме: 64
Углед:
364
Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Углед:
364
Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Углед:
364