Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 4 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Путин - кога волимо

Кизо, не рече нам како замишљаш то уништење наци пукова у Украјини.
Одговори

Pre ili kasnije budu unisteni.

Nego kakve su ovo  rusofobske naslovne strane sutrasnjih novina. Znali se sta??

Vele rezimski tabloidi da je Putin izdao I zamenio Kosovo.

https://www.telegraf.rs/vesti/srbija/349...022-godine

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(27-04-2022, 09:55 PM)Mekenzi Пише:  Pre ili kasnije budu unisteni.

Е јбг , јес ти одоговор
Одговори

[Слика: IMG-b757a25b96fc16db4350000da4b6e7a2-V.jpg]
https://i.postimg.cc/BQgKYg98/IMG-b757a2...e7a2-V.jpg

Срамна кампања Вучићевских медија против Владимира Путина и Русије..... "Путин забио нож у леђа Србији“, „Путин признао Косово“, „Путин због свог рата заборавио Србе и Косово“ — само су неки од наслова медија блиских режиму Александра Вучића, који су као по команди (или можда управо по команди) ступили у медијски рат против братске Русије и председника Владимира Путина.

Даклем, ваља се подсетити да је првенствено захваљујући чврстом и доследном ставу Русије о поштовању Резолуције СБ УН 1244 онемогућен улазак тзв. „Косова“ у Уједињене нације.

С друге стране, оваквом срамном медијском хајком прозападни режим покушава да припреми јавност у Србији за увођење санкција Русији.

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Опет грабуљање по челенци?
Паметан једном стане на грабуље а будалу не можеш скинути са грабуља.

Све ми се чини да ћемо уместо да избегнемо лопту у "игри између две ватре", добити од обе по непослушној тинтари. Што је још горе, као по питању подршке нацистима пред 2.св.рата и сад је српски народ подељен, и свако сврставање ће сносити - тешке последице. Не би смело да се уводе санкције  било коме због тога да се народ још више не поларизује, и ко зна,.. и зарати...

Коме год уводили санкције, овога то неће погододити - нас хоће. Миш се слону не извињава на фудбалу што је било "цепања" по цеваници. Слон то није ни осетио, ако је и било, а миш такво цепање не би могао преживети.

Али види се - не може ни власт -  да помогне народу који сам себи зло смишља, горе него било који душманин.

Не иде се у цркву, не каје се, деца се Богу не уче, старије Бог не занима, омладини Бог није интересантан... залудан живот се проводи. Хороскоп се чита, гледа се у кафу. Гоморске забаве се практикују. Поп се за савет не пита...

То је за гробара и лопату а не за нови грађански рат...

Питам се хоће ли наши мртви солунци изаћи да бране разум. Разум који ми потописмо  и - начисто .- изгубисмо.
Свећом да идеш да тражиш и разум и Србина.
Одговори

Наслови у издајничким медијима су такви јер нас морају стрпати на своју страну... и зато што је ова власт издајничка па се путем тих медија објављују и покривају намере власти. Народ је и поред вишедеценијске обмане о некаквој ЕУ која ће нас учинити богатима (неокомунистичка, односно неолиберална „визија“ за будале), схватио да су то глупости и после дужег времена „испирања мозга“ је већина против уласка у ЕУ.

Не ради се само о увођењу санкција него уклањању свих савезника Русије. Ово је стара покварена игра британских чивута. Поганом и прљавом игром и учешћем плаћеника и издајника, навукли су нас тако да је Немачка бомбардовала Београд и градове по Србији и окупирала нас, 1941-ве.

Не би било добро да опет прекршимо много тога па да опет кмечимо...Немачка нам је тада нудила, практично неутралност, а британски и „јуесеј“ чивути ништа...осим да крваримо за њихове интересе и да нас млате кад год стигну, без обзира што смо били њихови савезници.

https://standard.rs/2022/04/27/blinken-h...kana-u-eu/

https://www.vesti-online.com/putin-posla...st-srbije/
Одговори

Сутра ће ова беда да уведе вероватно санкције Русије...

и шта ће бити после тога...ништа...појео вук магарца....

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(28-04-2022, 08:40 AM)luka.luke Пише:  
(27-04-2022, 09:55 PM)Mekenzi Пише:  Pre ili kasnije budu unisteni.

Е јбг , јес ти одоговор

Kaда  будем имао времена, да ћу ти детаљнији одговор.

ПРОСВЕТАР.
Одговори

(28-04-2022, 06:10 PM)Mekenzi Пише:  Сутра ће ова беда да уведе вероватно санкције Русије...

и шта ће бити после тога...ништа...појео вук магарца....

Мислим да је ствар око санкција Русији од стране Овај и његове булументе решено још ономад када је Овај седео у магарећој клупи код код Трампа.
Без обзира што тада, баш на том часу није била Украјина као тема, санкције Русији јесу... наиме, до танчина је углављено како ће Србија препознавати интонацију гласа из Беле куће, а ту је и његова "ексенција" да лупи чвргу ако би се неко правио глув.
Одговори

“Nazovi me za 60 dana. Proveri da li sam uradio ono što sam ti rekao da ću uraditi”: Senator Kris Marfi opisao razgovor sa Vučićem o sankcijama Rusiji

https://www.nedeljnik.rs/nazovi-me-za-60...ma-rusiji/
Одговори

(26-03-2022, 12:04 AM)Авакс Пише:  Реченица се односила на све старије

Реченица се односила на готово све јавне личности из тог доба којима су данас уста пуна српства или мајке Русије, и навео сам Шешеља и Путина као пример, а не обичан народ. И даље стојим иза тога. А готово сви не значи сви.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним