Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Играни филм ''Ђенерал''

(02-09-2024, 01:23 PM)ZdravkoR Пише:  Како је неко уз помоћ вештачке интелигенције одрадио Калабића и Павла, па то је лудило. Самарџићу ако искористите тог стручњака, не морате више ићи у потрагу ни за глумцима ни за локацијом снимања, довољан је само сценарио.

https://www.dailymotion.com/video/x950gfy

Пронашао на Тиктоку, па сам уплоадовоа код мене на канал да не би обрисали

Остао сам војник убеђен да народ треба да да реч на крају. Убеђен сам да сам био на правом путу. - Генерал Дража Михаиловић
Одговори

Браво Сагус, свака част.
Ко год да је направио изузетно, Павле као да је устао из гроба и поново нас повео, маестрално.
Без шале кажем филсмска индустрија ће бити у проблему, глумац (ако се ово усаврши и унапреди, а хоће) неће ни бити потребан, посебно код оваквих историјских филмова, чуј глумац глуми Дражу, па ево га прави Дража.
Одговори

Војвода Живојин Мишић

Остао сам војник убеђен да народ треба да да реч на крају. Убеђен сам да сам био на правом путу. - Генерал Дража Михаиловић
Одговори

Играни филм Ђенерал - почиње снимање завршних сцена:
https://www.pogledi.rs/igrani-film-djene...28546.html
Одговори

Свим силама да се подржи снимање филма "Ђенерал".
Ово је врло озбиљан приступ (статисти, наоружање, опрема, локације, вежбање).
Једноставно, резултата мора да буде.
И зато....Свим силама - напред!
Одговори

Г. Самарџићу како напредује снимање, колико су сметале кише и колико Вам је остало да снимате?
Smile
Одговори

(13-09-2024, 12:04 AM)Лука Калиманац Пише:  Г. Самарџићу како напредује снимање, колико су сметале кише и колико Вам је остало да снимате?
Smile

Гурамо. Баја
Одговори

Прве форографије са наставка снимања филма ''Ђенерал'':

https://www.pogledi.rs/prve-fotografije-...28554.html
Одговори

Одлична је боја униформи. Нису се момци, ваљда, уплашили минобацача? Јеси ли то 24-орке?
Одговори

(13-09-2024, 08:10 PM)Бенито Пише:  Одлична је боја униформи. Нису се момци, ваљда, уплашили минобацача? Јеси ли то 24-орке?
Калибар 82, нисам питао који модел, само сам тражио одговарајући за 1943.
Што би се плашили. Баја
Одговори

(13-09-2024, 08:34 PM)Милослав Самарџић Пише:  
(13-09-2024, 08:10 PM)Бенито Пише:  Одлична је боја униформи. Нису се момци, ваљда, уплашили минобацача? Јеси ли то 24-орке?
Што би се плашили. Баја
84-орке сам хтео да напишем, а у ствари су 82-ојке.
Рек'о откуд знам ко је пиротехничар. Догоди се да се глумци уплаше праска.
Одговори

(13-09-2024, 10:00 PM)Бенито Пише:  
(13-09-2024, 08:34 PM)Милослав Самарџић Пише:  
Што би се плашили. Баја
84-орке сам хтео да напишем, а у ствари су 82-ојке.
Рек'о откуд знам ко је пиротехничар. Догоди се да се глумци уплаше праска.

Прво је пробно гађање, за свако оружје. Било је и пробно пуцање, сем за бацаче. А за пуцање бирамо већином оне који су пуцали, као војници, ловци, чланови стрељачких клубова.
Одговори

Сва костимографија је савршена, усудићу се да кажем да је 1/1. Гоца је одрадила сјајан посао Хармоника

[Слика: image.jpg]
Одговори

(14-09-2024, 01:15 PM)Mario Пише:  Сва костимографија је савршена, усудићу се да кажем да је 1/1. Гоца је одрадила сјајан посао Хармоника

Марио, а и Бојаџа.... Пробајте сад контра... Тј. слике са снимања филма преобратите у црно-беле фотографије. Да видимо како то изгледа.  Smile

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 4 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним