(27-05-2023, 03:31 PM)Александар Динчић Пише: Има могућности да је овај мали био члан неке секте и да су га стране обавештајне службе искористиле за овај масакр као почетак рушења Александра Вучића. Једноставно, не може преко ноћи, и тек тако, да се појави пола милиона на улицама.
Па да.
Ток историје се мењао увек пуцњима на овим просторима.
Пуцњима Коста Кецмановић је променио ток историје.
Што се тиче Косте Кецмановића како читам у медијима и гледам ширу слику он није убица.
Никако се не уклапа у профил убице.
Неко је упао у школу побио децу и оптужили ток Косту, гле чуда чији је отац ухапшен у Сабљи и који има досије и за ког су службе знале да посећује стрељане да би срушили овај режим.
Класична америчка замка.
Јуче сам симулирао са другом. Да стоји на 14 метара и да ја држим пиштољ теоретске шансе нема да би га погодио пиштољем. Као што је Коста убио чувара.
За два минута колико је трајао масакр у школи Коста Кецмановић је погодио близу 20 мета. Па то ни Рамбо неби могао и још уз пун ранац мотољевих коктела. Ако један мотољев коктел тежак око пола кила коста је у ранцу имао 2 киле мотољевих коктела+ пиштољ + књиге. Са пуним ранцем се по школи кретао брзо и савлађивао препреке и искакао кроз прозор као лептир.
Битан фактор: Покољ се није десио у основној школи у Крњачи где иду деца слабијег материјалног статуса већ у елитној прозападној коју финансира ЕУ и која је двојезична огледна основна школа. Где је традиционализам, православље, село строооогоооо забрањено. Тамо се деца уче прозападним вредностима, геј је океј, иду на часове глуме, језика итд...
Родитељима и тој деци је оно све "ФУЈЈЈ" што није из круга двојке.
Јуче на спејсу на твитеру слушам колика је то количина мржње, омаловажавања, вређања Срба који су дошли из других крајева Србије у Београд на Вучићев митинг.
Као да су Јевреји "посетили" нацистички Берлин. Такав осећај сам имао.
Стране службе су из аутоматског оружја извршиле терористички акт у тој основној школи.
Сличан а готово исти сценарио и режија као са убиством Ђинђића.