Оцена Теме:
  • 0 Гласов(а) - 0 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Злочин у ош "Владислав Рибникар"

(06-05-2023, 07:21 PM)Chicot Пише:  Не може нико да отвори. Сервер је на стенд бај-у.

Иначе, био сам на две сахране данас. Боље да нисам. Ево, не могу да се саберем већ 3 сата.
Људи моји, толико је било тужно, а опет некако свечано, достојанствено. Сви су тихо јецали, као само за себе. Нема наметљивог, нарикача и тако.
Током сахране, пуштени су бели балони, као симболика невиности и душе која путује у рај.
Дечица мала невина, анђелчићи златни.

Било је пар стотина људи, очигледно и доста света, који,исто као ја, нису познавали ниједно од страдале деце, а дошли су само из поштовања према жртвама.

Једино ми је безвезе што се нису досетили, кад већ град Београд плаћа, да се организује сахрана за сво деветоро, на истом месту, у исто време.
Овако се десило да су сахране биле у исто време на два различита гробља, па су деца из разреда морала да се опредељују на коју ће сахрану ићи.

Ићи ћу и у понедељак, два детета се сахрањују у 15 и у 16. Само не знам за још две девојчице када је и где. Зна ли неко?

Погледај на сајту "Београдска гробља". Требало би да имају све сахране у следећа три дана. Макар су раније били прецизни и ажурни по том питању.
Одговори

Зашто у Рибникару или негде другде нпр у скупштини града одржана комеморација побијњној деци?

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(06-05-2023, 07:40 PM)Бенито Пише:  
(06-05-2023, 07:21 PM)Chicot Пише:  Не може нико да отвори. Сервер је на стенд бај-у.

Иначе, био сам на две сахране данас. Боље да нисам. Ево, не могу да се саберем већ 3 сата.
Људи моји, толико је било тужно, а опет некако свечано, достојанствено. Сви су тихо јецали, као само за себе. Нема наметљивог, нарикача и тако.
Током сахране, пуштени су бели балони, као симболика невиности и душе која путује у рај.
Дечица мала невина, анђелчићи златни.

Било је пар стотина људи, очигледно и доста света, који,исто као ја, нису познавали ниједно од страдале деце, а дошли су само из поштовања према жртвама.

Једино ми је безвезе што се нису досетили, кад већ град Београд плаћа, да се организује сахрана за сво деветоро, на истом месту, у исто време.
Овако се десило да су сахране биле у исто време на два различита гробља, па су деца из разреда морала да се опредељују на коју ће сахрану ићи.

Ићи ћу и у понедељак, два детета се сахрањују у 15 и у 16. Само не знам за још две девојчице када је и где. Зна ли неко?

Погледај на сајту "Београдска гробља". Требало би да имају све сахране у следећа три дана. Макар су раније били прецизни и ажурни по том питању.

Да, браво, нашао сам. 
Не знам како сам то сметнуо с ума.
Хвала !
Одговори

Немам времена да напишем дужи пост на тему Срби неверују америчким сузама"

Цела Америчка амбасада од Кристофера Хила преко Ескобара, до УСАИД и осталих фондова и фондација пали свеће испред школе Рибникар и уписују се у књигу жалости.

Нити један представник Власти Републике Србије се није уписао у књигу жалости што је срамота нити посетио Рибникар изузев Патријарха.

Запитајте се зашто амери "жале" толико српску децу у "својој" школи?

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Био је Ружић јутрос да се упише у "Књигу жалости".
Али, свакако је врло индикативно понашање власти: није било комеморације, што се обично чини у свечаној сали Старог двора, нити су министри ишли на сахране итд....
Мислим, далеко им лепа кућа, боље је да је тако. Него, коментаришем због њиховог сталног трпања и потребе да се сликају свугде и сваким поводом....
ПС иначе, са спиновањем у мејнстрим медијима се наставља. Исти људи коментаришу ствари о којима појма немају.
Одговори

(07-05-2023, 11:50 AM)Mekenzi Пише:  Немам времена да напишем дужи пост на тему Срби неверују америчким сузама"

Цела Америчка амбасада од Кристофера Хила преко Ескобара, до УСАИД и осталих фондова и фондација пали свеће испред школе Рибникар и уписују се у књигу жалости.

Нити један представник Власти Републике Србије се није уписао у књигу жалости што је срамота нити посетио Рибникар изузев Патријарха.

Запитајте се зашто амери "жале" толико српску децу у "својој" школи?
Мани Хила, то је идиот. И сви које си набројао су монструми. Ево, данас је годишњица НАТО бомбардовања Ниша касетним бомбама. Мислиш да ће Хил отићи у Ниш да се поклони невиним жртвама? Да призна да су САД починили ратни злочин?
Одговори

Није лепо цитирати себе али с обзиром да сајту школе и даље није могуће приступити немам другог начина.Елем "Malo o samoj školi.Nije tajna da je odavno ova škola uz OŠ Drinka Pavlović smatrana za "elitnu"(šta god to značilo) Danas je OŠ Vladislav Ribnikar zvanično i ogledna.Pun naziv joj je Ogledna osnovna škola Vladislav Ribnikar.U njoj,uz finansiranje EU,sprovode projekat Erazmus. citat " Na poziv škole Istituto comprensivo Rita Levi Montalcini di Iseo naša škola se priključila projektu koji finansira međunarodni program Evropske komisije, Erazmus +.
U projektu učestvuju četiri škole: Szkola Podstawowa Im.Antoniego Kucharczyka iz Poljske, Istituto comprensivo Rita Levi Montalcini di Iseo iz Italije, Colegio Los Habetos iz Španije i naša škola.
Cilj je razmena iskustava i dobre školske prakse. Učenici će raditi na promociji i izgradnji vrednosti Evropske unije kriz razmenu svojih znanja. Suština projekta je da se kreira Evropski školski parlament sa svojim upravljačkim telima. Na ovaj način učenici će kroz aktivno učestvovanje razumeti procese delovanja demokratskog društva.
Glavne teme: demokratija, kultura, ljudska prava, održivi razvoj i eko-turizam." Takođe, u toku je i sprovođenje projekta Semantis uz finansiranje iz Belgije. citat "Naša škola učestvuje u međunarodnom edukativnom projektu Semantis koji je inicirala belgijska organizacija Le monde des possibles. Ovaj projekat je podržala Međunarodna organizacija frankofonih zemalja (OIF) koja ga i finansira. Jedna od tema ovog projekta je narodna književnost evropskih naroda, a njegovi vaspitno-obrazovni ciljevi su sledeći:
učenje francuskog jezika kroz upotrebu novih tehnologija
razvijanje multikulturalnosti i otvorenosti ka drugim narodima i kulturama."
Одговори

Ружић поднео неопозиву оставку. Натерали га очигледно, да смање бес народа. Добиће он неко друго добро плаћено место, не бринем ја за њега.

"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Одговори

Злочин је урађен по сценарију који се већ показао у Америци. То је очигледно по плановима који су израђени, енглеском језику, свеукупном речнику који је личио на сценарио игрице коју треба прећи...
Али мислим да је пресудни утицај имао интернет, односно посете одређеним форумима где је био наговорен или наведен да то учини. Можда се ту осећао прихваћено, тонуо је дубље у ту атмосферу и на крају је добио довољно подстрека да ствар изведе до краја.
Наш највећи проблем је што више ништа не верујемо званичним институцијама (с разлогом) и у свему видимо заверу или неку закулисну радњу.
Одговори

Дечко кога хапсе у дворишту има беле или кариране патике.

Дечка кога изводе са јакном преко главе Висине 1.85 и број патика 45 има чисто браон патике.

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Миц,по миц.Испливаће још много тога.
Одговори

План сачињен на ћирилици али и на енглеском.https://www.youtube.com/watch?v=GSKZSJZyL20
Одговори

Како у свакој школи полицајац није ваљда и у селима са 2-3 ђака?
Одговори

(10-05-2023, 04:22 PM)пек. Пише:  Како у свакој школи полицајац није ваљда и у селима са 2-3 ђака?

Тамо нема. Њима није циљ да стварају панику у сеоским школама. Сеоске школе иду углавном примерна деца.. Тамо нема демонизоцане елистичне атеистичне богате буржујске деце.

A друго сеоске школе су мртве.  Већина у распаду.

Циљ је у градовима спроводити глобалисткчку и сатанистичку политику Западних агентура.
Уништити све традиционалне и моралне вредности.

Колико је Београд страдални град глобалиста  то је невероватно. То више нису Срби...То су мутанти.
Читам њихиове изјаве.. Масакр за ум и тело.

Убјежавање у планине и села једини циљ та спас душе и тела. Бар гловалисти за сада не дирају сеоска и  високопланкнска подручја..

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 2 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним